Utáltalak, amikor négy éve beléptél a seregbe. Egyedül hagytál anyával, aki a távolléted alatt teljesen meghülyült. De nem baj, megbocsátottam, mert mégiscsak a tesóm vagy. Alaszkában szinte többet törődtél velem, mint a szüleink, akik inkább a veszekedéssel voltak elfoglalva. Egyikőtök sem mondta el, hogy mi bajotok van egymással, de ez már úgy is lényegtelen. Várom, hogy hazagyere, mert karácsony óta nem jelentkeztél. Megígérted, hogy visszajössz az ünnepekre. Azóta semmi életjelet nem adsz magadról, de anya nem viszi túlzásba az aggódást. Hiányzol, és remélem, hogy nem azért nem jelentkezel, mert meggyűlöltél.
// Az előtörténetemben direkt nem írtam sok mindent Micah-ról
. Nem szeretnék nagy korlátokat szabni, csak pár dolog van, amit fontos tudni. Micah Alaszkában született, de az mindegy, hogy az államon belül melyik városban. Apánkkal sosem volt felhőtlen a viszonya, de hogy miért, azt az alkotóra bízom
A korkülönbség ellenére mi mindig jól kijöttünk egymással, vagy legalábbis én így emlékszem erre.
A karakter személyisége is szabadon alakítható. Micah alapvetően egy kedves ember, de mint mindenkinek, neki is vannak hibái. A sereg előtt nehezen kontrollálta az indulatait, és túlféltette a szeretteit. Persze a négy év alatt változhatott a személyisége, akár jó, vagy rossz irányba is. De mivel egy katonáról van szó, ő nem egy tipikus félős nyuszi.
(Azért vehetne nekem, de egy kutyának még jobban örülnék
) Micah életének fontos része a hadsereg. Bármelyik haderőnemnél szolgálhat, és azt is a kedves alkotóra bízom, hogy most éppen hol van.
Csak annyit szeretnék, hogy ne legyen ezredes és hasonlók, mert mégiscsak huszonéves, és nyehh.
Ezen kívül bármi jöhet. Feleség, gyerekek, esetleg csak futó kapcsolatok.
Ami tetszik
Micah eltűnésének sok oka lehet - de nem halt meg XDD - , és szeretném, hogy egyszer csak hazaállítson
Ez lehet ideiglenes, de valami okból kifolyólag végleg is leszerelhet.
Nagyon várom a bátyót, és ha kell, akkor segítek ötletelni
Pb téren nem vagyok valami profi, de majd próbálkozom
//