★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 522 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 504 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Deborah Winchester, Dominique Léah Chevaliér, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Horatio R. Hayes, Jayda Winters, Lambert Schultz, Layla Hunter, Leroy Montfaucon, Manila Calabrese, Milo Salazar, Perla Rivera, Rosemary Sawyer, Sofia Carmona, Wendy Hart, Yara Noalie Walker A legtöbb felhasználó ( 528 fő) Szomb. 23 Nov. - 15:20-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Enzo De Santis
tollából Ma 15:17-kor Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 9:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Cesar f*cking Fuentes Kedd 25 Jún. - 18:41 |
| Cesar Fuentes Karakter típusa: saját Teljes név: Cesar Fuentes Becenevek: Cesar, Cesaro, Ceez Születési hely, idő: 1995.02.22. Kor: 24 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Egyedülálló Csoport: Törvényszegők Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Juilliard ösztöndíjas hallgatója volt (az első félévben kirúgták) Ha dolgozik//Munkabeosztás: Zenész és "mindenes" egy olasz maffiozó kocsmájában Ha dolgozik//Munkahely: Il Diavolo Night Pub Hobbi: dalszöveg írás, zenélés, motorozás Play by: Shawn Mendes Jellem Részlet a Juilliard felvételiére írt bemutatkozó leveléből. Ezt a változatot sosem küldte el az iskolának. Most meg kéne győznöm magukat, hogy miért én vagyok abból a több száz jelentkezőből a legméltóbb az ösztöndíjra. Versengenem kéne a tehetséges üdvöskékkel, akiknek valószínűleg már előre lezsírozott helyük van maguknál. Egy valamit mondhatok. Nem vagyok az a srác, aki kiváló középiskolai resumével rendelkezik. Elsőként is amiatt, mert folyton verekedésekbe keveredtem. Többször volt beverve a képem a négy év alatt, mint amennyi fakultáción megjelentem. Csak a zene érdekelt. Leszartam az órákat, a legtöbbre be sem jártam. Nem tudtak motiválni a matematikai egyenletek és a millió dátum bemagolása egy-egy háború kapcsán. Az iskola kerülés volt a hobbim, a sport pálya mellett bandáztam a lelátók alatt. Füvet szívtam és zenét írtam. Az irodalom volt az egyetlen óra, ami megmozgatott bennem valamit. A költészet érték. Látják, nem vagyok az a piperkőc, jól fésült páva aki fel-alá masírozik az élére vasalt ingjében a kampuszon. Legtöbbször több napos pólóban és farmerben láthatnak, a bőrdzsekimet pedig semmi pénzért sem dobom kukába. A külsőm semmiképpen sem mondható elitnek, a barna göndör hajamat sosem fésülöm. Sokszor borosta takarja az arcomat és a törékeny külső helyett, izmos testalkattal rendelkezem. Fogalmam sincs, hogy ha felvesznek, hogy fogok eleget tenni az elvárásaiknak. Nem bírom ha megmondják mit tegyek, vagy hogyan viselkedjem. Könnyen fel lehet piszkálni engem, olyankor addig nem nyugszom amíg véresre nem vertem a suhancot aki belém kötött. Megvan a magam ízlése a zene terén, amin nem szeretek osztozni másokkal. A zene mellett a motorom bütykölése és használása a hobbim. Szeretem a gyorsaságot, a limit nélküli száguldást amikor úgy érzem, hogy a semmiben repülök. Ezzel ki lennének békülve? Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Cesar f*cking Fuentes | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |