★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 299 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 297 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | A nagyképű öltönyös Kedd Jún. 04 2019, 14:29 |
| A nagyképű öltönyös Play by: Chace Crawford (alkudható) Születési hely: Rád bízom Kor: 27 -33 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: Hetero vagy Bi Családi állapot: rád bízom Csoport: Üzlet vagy Törvényszegők Történetünk: Nem mondhatnám, hogy örvendek a szerencsének, ugyanis minden tervemet tönkretetted. Én vagyok a családi cég vezérigazgatója, apám jobb keze erre jössz te, és mindent, amiért valaha is küzdenem kellett tönkreteszel. Apám kijelölt téged Velem egyenrangú Vezérigazgatónak. Mégis kinek képzeled magad, hogy csak úgy a helyemre pályázol? Nos, a választ később meg is tudtam. Az apád az alvilág egyik legnagyobb feje, és az én apámmal bizony régóta a szövetségesei egymásnak. Te is az egyik üzletkötésük eredményeképpen jutsz el a cégünkbe, mint a másik Vezérigazgató. Mondanom sem kell, hogy az elejétől fogva nem kedvellek, és ellenfelemként, akit csak egy senki bűnözőnek tartok, pedig szabályosan megvetlek, hiszen tudom, veszélyt jelentesz mindenre, amiért küzdöttem. Nem csupán szakmailag, hanem lelkileg is. Bizony bizony… még ez is. Sajnos kénytelen vagyok belátni, vonzódom hozzád, és úgy érzem, Te szépen lassan lebontod azt a magas falat, amit magam köré emeletem. // Nos tömören ennyi Úgy képzeltem el, hogy az állandó versengés mellett bizony ott van kettejük között a vonzalom, és a szexuális feszültség. A karaktert szabadon hagyom, kedvedre alakíthatod a fenti szöveg alapján, de még abban is egyezkedhetünk. Alku képes vagyok Szóval ha van egyéb ötleted, esetleg további ötletek a fent említettekhez, kíváncsian várom. Bekötni a fejed sem készülök, szabad karakter az enyém, és tőled sem várom el, hogy csak velem alakíts kapcsolatot. Nekem a legfontosabb a játék, és, hogy jól szórakozzunk Szóval gyere bátran! Nagyon várlak |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | A nagyképű öltönyös | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |