★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 175 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 174 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Hát te.. igen te! Hétf. Márc. 27 2017, 22:03 |
| Izébigyó Hozémozé Teljes név: Mond meg te Play by: David Castro, szeretném, ha maradna Születési hely: válasz ide Kor: válasz ide Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: HETERO Családi állapot: válasz ide Csoport: válasz ide
Kedves.. nem is tudom a nevedet, annyira nem akarok rólad még csak tudomást venni, hogy az már borzalmas. Apám küldött, hogy ellenőrizz engem, mert szerinte nem mehet ilyen jól a szekerem törvényes úton, megrögzötten azt hiszi, hogy valami törvénytelent csinálok. Te vagy a kedvence, téged csapott a szárnya alá, pedig senkije sem vagy, csak egy srác az utcáról és megtetszett neki a stílusod és az elképzelésed egy jó buliról. Azóta elég jól megszedted magad a családomból, sőt.. Szerintem te leszek az örököse, lassan kezdem azt hinni, hogy lefekszel vele vagy szopkodod a f*szát, mert hát hihetetlen, hogy hogyan jutottál fel ilyen hamar. Ja, igen.. 18 éves voltál, amikor apánk megtalált, azóta már velünk élsz és fiának tekint.. Jársz a bulijaimra, ötleteket lopsz és apám be is nyalja, hogy te találod ki az egészet, emellett csomószor lefizetted a Dj-ket, hogy mondjanak nemet és eleinte keresztbe is tudtál tenni, de aztán te húztad a rövidebbet. Tudod láttam a Csajok bosszúja filmet és tök sok dolgot tanultam belőle, megcsináltam veled azokat, amiket a nők azzal a f*szkalappal.. hashajtó, női hormonok, szőrtelenítő a kedvenc samponodba, aztán leálltál és leszálltál rólam, de most megint itt vagy és szívod a véremet.. Talán el kell, hogy lapátoljalak vagy nem is tudom mit kéne veled tennem. De nem találsz semmi öregem, tudod te is, hogy nem teszek semmi törvénytelent, magam dobom ki a 21 alatti is gyökereket és a drogot meg is vetem.. be se engedek drogosokat, akkor mit ellenőrizgetsz? Tudod mit? Megkérdezem az öreget, majd ő elmondja nekem, miért nem koccansz le rólam.. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Hát te.. igen te! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |