New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 175 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 174 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Hát te.. igen te!
TémanyitásHát te.. igen te!
Hát te.. igen te! EmptyHétf. Márc. 27 2017, 22:03

Izébigyó Hozémozé

Teljes név: Mond meg te
Play by: David Castro, szeretném, ha maradna
Születési hely: válasz ide
Kor: válasz ide
Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság: HETERO
Családi állapot: válasz ide
Csoport: válasz ide
Kedves.. nem is tudom a nevedet, annyira nem akarok rólad még csak tudomást venni, hogy az már borzalmas. Apám küldött, hogy ellenőrizz engem, mert szerinte nem mehet ilyen jól a szekerem törvényes úton, megrögzötten azt hiszi, hogy valami törvénytelent csinálok. Te vagy a kedvence, téged csapott a szárnya alá, pedig senkije sem vagy, csak egy srác az utcáról és megtetszett neki a stílusod és az elképzelésed egy jó buliról. Azóta elég jól megszedted magad a családomból, sőt.. Szerintem te leszek az örököse, lassan kezdem azt hinni, hogy lefekszel vele vagy szopkodod a f*szát, mert hát hihetetlen, hogy hogyan jutottál fel ilyen hamar. Ja, igen.. 18 éves voltál, amikor apánk megtalált, azóta már velünk élsz és fiának tekint..
Jársz a bulijaimra, ötleteket lopsz és apám be is nyalja, hogy te találod ki az egészet, emellett csomószor lefizetted a Dj-ket, hogy mondjanak nemet és eleinte keresztbe is tudtál tenni, de aztán te húztad a rövidebbet. Tudod láttam a Csajok bosszúja filmet és tök sok dolgot tanultam belőle, megcsináltam veled azokat, amiket a nők azzal a f*szkalappal.. hashajtó, női hormonok, szőrtelenítő a kedvenc samponodba, aztán leálltál és leszálltál rólam, de most megint itt vagy és szívod a véremet.. Talán el kell, hogy lapátoljalak vagy nem is tudom mit kéne veled tennem. De nem találsz semmi öregem, tudod te is, hogy nem teszek semmi törvénytelent, magam dobom ki a 21 alatti is gyökereket és a drogot meg is vetem.. be se engedek drogosokat, akkor mit ellenőrizgetsz?
Tudod mit? Megkérdezem az öreget, majd ő elmondja nekem, miért nem koccansz le rólam..

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Hát te.. igen te!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jessica & Alexis - Csajos stílus? Igen!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: