★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 42 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Brice Szer. Márc. 27 2019, 22:09 |
| Brice _____ Regisztrált! Play by: Nico Tortorella/Aaron Taylor Johnson Születési hely: rád bízom Kor: 28 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: hm?! Csoport: a te döntésed Történetünk: 16 éve költöztem az apámmal New Yorkba, pontosan mellétek. Te voltál a szomszéd-fiú, akivel esténként az ablakból kommunikáltunk a másikkal, és te voltál az, aki éveken keresztül segítettél minden bajban. Támogattál, amikor megkaptuk a hírt, anyám öngyilkos lett, és sokszor volt olyan is, hogy lejöttél velem a sarki kocsmába az apámért, mert egyedül elég nehéz volt hazahurcolnom a vállamon, amikor totál részeg volt. Tizenhat éve vagy a legjobb barátom. Mindent tudunk egymásról, nálam sosem merült fel, hogy több is lehetne köztünk, de a kapcsolatunk most egy kicsit megrendülőben van, ugyanis rájöttél, hogy te kicsit többet érzel irántam, mint barátság. Valahogy túl kellene ezen lendülnünk, ugyanis sokat számítasz nekem, nem akarlak elveszíteni, de ezzel együtt azt sem igazán tudom elképzelni, hogy több legyen köztünk, mint barátság. A nagyonnál is jobban várlak! Play by-t változtathatsz, ha nagyon szeretnél, de én Nico-t vagy Aaron-t abszolút el tudom képzelni a karakterhez. A személyiséget rád bíznám, de nem szeretném, ha egy pszichopata állat lennél, mert akkor 100%, hogy nem lennél a barátom. Szerintem ez egy nagyon jó kiinduló szál, ha éppen férfi karaktert szeretnél hozni, nagyon sok izgi játékot ígérhetek. Gyere, gyere, gyere!!! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Brice | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |