★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 406 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 392 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Cesare Palmieri, Deborah Winchester, Diego Carmona, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Eric Lindström, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 9:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Shayna Barnes Pént. 26 Okt. - 10:08 |
| Shayna Barnes Karakter típusa: saját Teljes név: Shayna Lilian Barnes Becenevek: Shay Születési hely, idő: New York City, 1983. augusztus 24. Kor: 35 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: hajadon Csoport: egészségügy Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Mercy College - pszichológia / már végzett Ha dolgozik//Munkabeosztás: pszichológus Ha dolgozik//Munkahely: New York - Presbytarian Hospital Hobbi: rajzolás, tánc, maraton futás, paintball Play by: Zoe Saldana Jellem Elkötelezett, magabiztos, bátor vagyok, mégis közben ugyanannyira törékeny, gyenge és bátortalan. Kihívásokat keresek, amik lehetetlennek tűnnek, mégis én nem fordulok el, sőt jobban beleásom magam, a megoldást csak azért is meg fogom találni. A legrosszabbra is fel kell készülni, a bajból és tetteinkből tanulunk. Elbukunk, az nem szégyen, inkább egy megerősítésre váró történés, amely azt jelzi nekünk, ne állj meg. Arrogáns vagyok olykor, de csak éppen annyira, mint mindenki más. A bizalmamat nem sokan tudják elnyerni, és ez így van jól. Nincs semmi sem ingyen. Van bennem még gyermeki dac, az akaratosság, valamint a ''mindent tudni szeretnék'' kíváncsiság ereje. Keresni, felkutatni mindent, ami a rejtélyekkel jár. Munkamániás nő vagyok, aki túl sokat tölt azzal, hogy mások életét, lelkét rendbe tegye, miközben a sajátját olykor feledésbe meríti, szórakozni is alig járok el, pedig szeretek táncban elmerülni vagy valamilyen jó kis szabadidős programokban. Ezek csupán apróságok, sosem gondolná senki, mennyi terhet cipelek magammal. A valóság eltér ettől, kimondottan sok a probléma, amit le szeretnék végre zárni. Nem lesz semminek se vége azzal, ha ott hagyjuk vagy épp bezárjuk. Mindig előtör. Megkeserítheti a perceidet, napjaidat. Nagyon erősnek kell lenni ahhoz, ne szenvedjünk miatta, hanem csak átjussunk az előttünk felépült akadályoknak. Sokan alig hiszik el, hogy nekem is volt alkoholproblémával küzdöttem egyetemi éveim előtt. Anya halála volt az utolsó csepp, ami odáig vezetett engem, hogy letérjek az útról. Eltávolodtam apától egy pár hónap erejéig, de mellettem állt és segített helyrebillenteni engem a rögös, kanyargós útszakaszról. Ez a függőségem indított el azon, hogy valamelyik segítő hivatást tegyem előre a listámon. Önmagamat látva a tükörben, amikor józanodás útjára kerültem, eldőlt a továbbtanulásom szakja is. Pszichológia... Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Shayna Barnes | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |