★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 484 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 469 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Harry Porterfield, Jacob Cohen, Jayda Winters, Katherine Warren, Mallory Duval, Manila Calabrese, Peggy Lynch, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. 23 Nov. - 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Amber Fleming
tollából Ma 17:56-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:55-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:55-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:54-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 17:04-kor Caspian E. Lincoln
tollából Ma 16:49-kor Roman W. Hemlock
tollából Ma 16:47-kor Sofia Carmona
tollából Ma 16:29-kor Horatio R. Hayes
tollából Ma 16:03-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Ty & Raina - Magic night xxl | |
| | Ty & Raina - Magic night xxl Szer. 8 Aug. - 19:41 |
|
Magic night xxl…
A rengeteg éjszakai műszaknak hála a szervezetem mostanra abszolút nincs képben ama apróságokkal, hogy mikor igényel egy kis koffeinlöketet, vagy éppen mikor kéne elálmosodnia. Így hát gyakorlatilag hiába van szabad napom, egész nap úgy lézengek a lakásban, mint valami kómás denevér. Estére viszont kávé nélkül is visszatér belém az élet. Annyira, hogy nem is bírok megmaradni a falak között, úgy döntök, mégis csak elmegyek abba a partiba, amit Annie emlegetett délelőtt. Még épp odaérek, max egy órácskát kések. Cserébe én leszek a meglepetésvendég. Méghozzá a feledhetetlen fajta. Ma este van kedvem kirittyenteni magam: fekete tűsarkú, csipkés combfix, szintén fekete, mini koktélruha. Kontúros smink. Az elegancia jegyében még egy-egy ujj nélküli csipkekesztyűt is magamra öltök. Besütöm a hajam, majd az egész szerelést egy fekete ballonkabát takarásába rejtem. Az utolsó pillanatban még egy hosszú fülbevalót is felkapok, amit már csak a lépcsőházban kopogva szuszakolok be a helyére. Majd bevágódok a kocsiba, és nyomás. Inkább nem iszom, de ma este vezetni akarok. Kábé hajnal kettő felé dönt úgy a testem, hogy most már talán mégis inkább vízszintesbe helyezné magát. Én pedig engedek a külső akaratnak. Annie közben eltűnt valahová – vagy valakivel –, dobok neki egy sms-t, aztán megint csak egyedül hasítom a szinte teljesen kiürült utcákat, máig nem értem, hogy mi értelme ilyenkor piros lámpáknak, de ha már egyszer én őrködöm a rend felett, mégis csak illik megállni. Előhalászok egy cigit, és az ujjaim a rádióból csobogó zene ütemét dobolják a kormányra. Telefon. Eleinte próbálok úgy tenni, mint aki nem hallja, de mikor rájövök, hogy saját magamon kívül momentán ezzel senkit sem fogok átverni, úgy a harmadik csengésnél inkább mégis felveszem. - Nem szállítok pizzát. És fuvarozni sem foglak. Ma nem dolgozom, Charlie – próbálok azzal a taktikával élni, hogy szóhoz sem hagyom jutni, de sajnos… - Akkor miért veszed fel az éjszaka közepén? – Késő. Ezzel megfogott a kis dög. - Mert valami őrült nőszemély egyfolytában hívogat? De nagy a kísértés, hogy… - Raina, most azonnal ide kell jönnöd! - Ez igazság szerint nem szerepelt a ma esti terveimben… Char, alig várom, hogy hazaérjek, és bedobjam magam az ágyba. - Látod, én is pont erre vágyom, de egy bika táncol az erkélyen, kettővel alattam, és úgy dübörög a zene, hogy még az aranyhalas medencémben is rezgődiszkó van. - Egy... bika? – Itt azért máris kiütközik a mentális frissességem, kell pár másodperc, mire felfogom, miről beszél. - Jó, szarvai nincsenek, legalábbis nem a fején hordja. De ide kell jönnöd, különben holnap mindenkinek ihatatlan kávét adagolok. A te lelkeden fog száradni. - Mért nem riasztod a zsarukat? - vetem fel gyanútlanul ezt az evidenciát. - Hát épp azt teszem! Ha lecsukni nem akarod, legalább nézd meg, ahogy táncol. Azért tény, hogy elég gusztán nyomja. Úgy vonaglik alatta a… - Több részletet, köszönöm, nem kérek. Öt perc. Csak hallgass el – nyomom rá a telefont, és áthajítom a szomszéd ülésre. Hát ezt nem hiszem el. Bikaidomításra igazán nem készültem ma éjjel. Az említett öt perc után, le is fékezek a barátnőm lakása előtt, és tényleg azonnal kihallom a buli árulkodó jeleit. Nem is értem, hogy nem hívtak már rájuk senkit. Igaz, errefelé szinte kivétel nélkül fiatalok laknak, na de akkor is szerda éjjel van. A zene a második emeleti lakásból dübörög tova, és csakugyan mozog valaki az erkélyen. A pasas pont akkor fordul meg, amikor a kapu alá érek, és mintha egyenesen rám pillantana. Túl sokat nem látok belőle, kettőnk közül inkább neki kedveznek a látási viszonyok. A civil járgánynak köszönhetően azt viszont nem láthatja, hogy zsaru vagyok. Miután kibámészkodtam magam, el is indulok felfelé. Habár inkább lépcsőpárti vagyok, ezekben a sarkakban már úgy fájnak a lábaim, hogy ezúttal gondolkodás nélkül bevágom magam a liftbe. Előkotrom a táskámból a jelvényemet, és azon töprengek, hogy fognak engem itt most komolyan venni ebben a szerkóban. Összehúzom a kabátomat, és a derekamon megkötöm az övét. Valószínűleg egy rakás bebaszott picsával nézek farkasszemet pillanatokon belül. És egy bikával. Ahogy becsöngetek, már-már azon agonizálok, hogy de jól mutatna most egy Leon az oldalamon. Az ajtóban egy borostás srác bukkan elő, aki egy fél pillanatig sem óhajtja titkolni, hogy elsősorban nem a szemeim káprázatos színére kíváncsi. De amit mondok, az nem igazán jut el a füléig. Úgy döntök, nem is fecsérlem vele az időm. Bármilyen furcsa, én még ma éjjel aludni szándékozok. Odabent nagyban megy a show. Durva saccra nagyjából húszan lehetnek. Odatipegek a műsort produkáló pasashoz, ugyanis erősen sejtem, hogy amíg ő nem hagyja abba, addig nem érdemes belekezdeni semmibe. De hogy vegyem rá, hogy megálljon? - Helló, szépfiú. Nem gondolod, hogy éppen időszerű lenne, hogy végre megüljön valaki? – Már ha maradunk az előbbi bikás hasonlatnál. Ennél jobb most nem fog eszembe jutni. Éhes vagyok. Fáradt. És haza akarok menni.
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Ty & Raina - Magic night xxl | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |