A mostohabátyám vagy. Apám háromszor nősült, utoljára édesanyádat, Esthert vette feleségül, aki végül anyám helyett anyám lett. Okos nő, sokáig ügyvédként dolgozott, aztán ő indította el apát a politikai pályáján, (majd idővel téged is?). Bár leginkább csak az ünnepeket töltötted nálunk, mégis mondhatjuk, hogy többé-kevésbé együtt nőttünk fel. Láttalak jó és rossz passzban is, figyelemmel kísérhettem, amint esetlen kamaszból férfivá válsz, ahogy te is ott voltál mellettem miközben tönkrement a házasságom – amit egyébként sosem néztél jó szemmel, mégsem mondtál semmit. Most azonban támogatsz a válásnál, számíthatok rád, ami nekem sokat jelent, hisz lehet, hogy a vér nem köt bennünket egymáshoz, mégis te vagy az egyetlen testvérem.
Nincs sok konkrét megkötésem. Elképzeléseim vannak, de szívesen egyezkedek és ötletelek. A play by is csak egy ötlet, aki most épp kicsit megihletett. Nevet illetően korábban Evanként volt hirdetve, ezért időközben én mindig ezen a néven emlegettem őt reagokban, de válaszhatsz mellé másik nevet. Előzőleg ugyan egészségügyisként hirdettem, de időközben rájöttem, hogy jobban örülnék, ha politikus lenne, de ez is megbeszélés kérdése. Mindenesetre örülnék egy felelősségteljes munkának és pozíciónak a számára, ami jól ellensúlyozza Raelyn szertelenségét, aki a természetét illetően nagyon szókimondó, szabadszellemű, kissé önfejű, lázadó típus, aki hajlamos vonzani a bajt, és jó lenne mellé egy nagytesó, aki vigyázna rá, és egyben elviseli a hóbortjait.