Teljes név: Rád bízva Play by: Rachel Bilson, de alkuképes Születési hely: rád bízva Kor: 30-32 Lakhely: New York Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: jó lenne, ha szingli, de az sem baj, ha van bonyodalom Csoport: Egészségügy
„A doktornő” Lelkes gazdiként fontosnak tartom, hogy rendszeresen részesítsem előnyben a kedvenceimet, és az ő érdekeiket, ez alatt azt kellene értenem, hogy az éves kontrollvizsgálat náluk sem maradhat ki, főleg, ha két ilyen csibész ebről beszélünk, mint Samira és Dózer. A huskyk vérmérséklete nagy, imádnak a középpontban lenni, nagyon hűségesek, de az igazság az, hogy nekem az életemet mentették meg. A katonaorvosi múltam sokáig nem engedte meg, hogy feldolgozzam a fronton ért traumákat, és révén eléggé szkeptikus vagyok a pszichológusokkal szemben, meg bizalmatlan is, de ez adott a gyönyörű családi hátterem miatt is, hát kutyaterápiára lettem ítélve. Samira a védelmező, az erősebb jellem, így neki köszönhetem, hogy kisebb-nagyobb sérülések nélkül megúsztam a PTSD tüneteit (éjszakai rémálmok, kitörő agresszió). Egy időre még el is fordultam a munkámtól, és kutatásba kezdtem a Harvardon. Két évembe telt, hogy vissza tudjak térni a neurológiához, és kórházban gyarapítsam a tudásomat. Mostanra megkerült az elveszített öcsém is, lett egy húgom, na meg két unokahúgom. A családom mondhatni zűrös, de élek-halok értük. A szerelmi életem, és az én időm viszont emiatt lecsökkent. Itt jönnél te a képbe. A szokásos oltások, és vizsgálatok közepette elhinted, hogy te is nagy szerelmese vagy a kutyáknak, és hétvégente önként segítesz egy kutyakiképző programban is, mellyel én is szimpatizálok. Kell valami cél nekem is (ha az nem éppen egy szánhúzó verseny, de ez csak szezonális hobbi), hogy felengedjek, és elkezdjek élni, mert jelenleg minden energiám, és időm a betegeimre, és a kis káoszomra megy el.
A játéktérre bíznám az ismeretség alakulását, nincsenek nagy igényeim. A hölgyemény múltja alakítható, nem kötöttem meg sok mindent. A PB alany is alkuképes, nekem csak az kell, hogy történjen valami a kisfiammal is. :DD Gyere doktor néni, és ijeszd halálra a kutyáimat, meg engem is.
If I showed you my flaws. If I couldn't be strong Tell me honestly would you still love me the same?