New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 269 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 267 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

you were my fav unkept promise
Témanyitásyou were my fav unkept promise
you were my fav unkept promise EmptySzomb. Nov. 02 2024, 22:09
Jinyoung && Minhyun
you are good enough (even overqualified)

Tudtam én, hogy nem szabadna a menyasszonyom barátnőjére bízni az egész süteményes dolgot. Pici cukrász, ha logikusan gondoljuk végig, akkor eleve esélye sem volt arra, hogy egy olyan nagy tortát megsüssön, mint amilyenre igényünk volt. Én kiegyeztem volna egy kisebben is, de a drága, szerettet párom… Neki nagy kellett, szép díszítéssel, csipke formákkal, virágokkal, gyöngyökkel… De nem volt hajlandó profit keresni, mert hát az ő barátnője hobbiból szokott sütni. Belementem, természetesen támogassuk a barátokat – én ilyen fontos alkalomkor biztosan nem tudnám – s akkor kérjünk tőle. Még talán mosolyogtam is mellé, de már nagyon nem tudok.

Próbáltam nem nagyon dühösnek lenni, pláne nem a menyasszonyomra. Természetesen sajnálta, rosszul érezte magát, mikor még egy próba tortát sem kaptunk, mert a barátnő beközölte, hogy túl bonyolult ez neki, felejtsük el inkább. Viszont elég kevés időnk maradt, nem olyan egyszerű már találni megfelelő cukrászt, s mindent elölről megtervezni, meg próbát kérni, javítani… Szinte lehetetlen időben találni bárkit, akivel elégedettek is lehetünk.

De tényleg nem tudok haragudni, nem rá, hanem a cukrászra, hogy minek vállalta el? Mondott volna inkább nemet, vállalt volna valami kis apróságot inkább, islert vagy linzert, igazából nem érdekel, csak ne a legfontosabbat. És igen, nekem is kellett egy kis idő, míg megnyugodtam. Nem féltem, nem erről volt szó, inkább csak haragudtam a nőre, amiért felelősséget vállalt, most pedig minket hibáztatva próbált kilábalni az egészből. Pedig szerintem nem volt túl nagy kérésünk. Nagy volt a torta, díszítéssel, ez így van, de ez egy esküvő, nem pedig egy 5 éves gyerek szülinapja.

Természetesen mondtam, hogy megoldom, mert olyan, nincs, hogy én ne lennék erre képes. El is kezdtem egyből keresgélni, de vége láthatatlan volt a sor, ráadásul túl sokan mondták le a rendelésem. Nem estem kétségbe higgadt maradtam, próbáltam más megoldást találni.

Kezem végül automatikusan mozdul, szinte észre sem veszem, hogy telefonomon megnyitom a kontaktokat, s az ismerős névre kattintok. Nem, tényleg nem tűnik fel, ahogyan fülemhez emelem a telefont, hogy várom felveszi-e. Normál esetben 4 csengést várok, aztán lerakom, hogy majd visszahívnak, de itt most tovább tartom. Nem tudom miért, de nem vagyok hajlandó letenni, azt akarom hogy felvegye nekem.

S nem kell sok, meghallom a fiú hangját, csak ekkor jövök rá kit is hívtam, kit is kerestem, kitől várok megoldást. Mert hát segítség kell, nem pedig más. – Jinyoung… - ejtem ki nevét finoman, óvatosan, mintha attól tartanék, hogy összetörik attól, ha hívom őt, mintha neve minden jelentőséget elveszítene csak azért meg ki mertem ejteni számon a nevét. – Minhyun vagyok. Ne haragudj a zavarásért, csak… Van egy kis gondom az esküvői tortámmal. Kéne egy új cukrász gondoltam, te… Te talán tudsz ajánlani valakit, aki még nem túl elfoglalt? – Nem tudom vajon tényleg tőle várok megoldást, vagy csak… Vagy csak támogatás kell.

De végül elhívom egy kávézóba. Hogy beszéljünk, mert hát egy ilyen helyen egészen biztosan könnyebb lesz! Meg nekem sem árt, hogy kimozduljak, ne csak a gépem előtt bosszankodjak. Hálám jeléül meg úgyis meghívom arra, amit kér majd.
mind álarcot viselünk
Minhyun Lee
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
you were my fav unkept promise Py12hH6
Nerd?
you were my fav unkept promise Cye1NhQ
I prefer the term more intelligent than you.
★ elõtörténet ★ :
Arelophobia
The fear of imperfection. The fear of never being good enough.
♫ :
J'étais prêt à graver ton image
À l'encre noire sous mes paupières
Afin de te voir, même dans un sommeil éternel
Même dans un sommeil éternel
★ családi állapot ★ :
Engaged || Very complicated
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
you were my fav unkept promise VCSu76e
★ foglalkozás ★ :
student
★ play by ★ :
Kim Seungmin
★ szükségem van rád ★ :
Est-ce Que Tu M'aimes ?
you were my fav unkept promise Ot2-bangchan-chan-cl-1-miroh-era-Favim.com-7014131
★ hozzászólások száma ★ :
5
★ :
Favourite pastime
you were my fav unkept promise GyQ3kZl
Being overly philisophical about everything.

you were my fav unkept promise
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Thalia & Tommy - Every sunset brings the promise of a new dawn

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Ettermek, cukrászdák, kávézók-
Ugrás: