New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots
Nincs
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:33-kor
Ezra Wallace
tollából
Tegnap 22:56-kor
Ezra Wallace
tollából
Tegnap 22:39-kor
Flor Sánchez Moreno
tollából
Tegnap 22:36-kor
Tate Sterling
tollából
Tegnap 22:30-kor
Tyra Greene
tollából
Tegnap 21:47-kor
Harry Porterfield
tollából
Tegnap 20:12-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Tegnap 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Tegnap 19:40-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
27
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
242
231

Ocean eyes. Hella × Louis
TémanyitásRe: Ocean eyes. Hella × Louis
Ocean eyes. Hella × Louis EmptyCsüt. Okt. 24 2024, 19:39

Louis && Hella

Say yes to new adventures

- Persze, szívesen segítek benne, de ha jól rémlik, akkor azért egészen jól megy. - kíváncsian fürkészem a vonásait, miközben a mosoly és zavar közös metszetében ragadok annak köszönhetően, hogy most egyezek bele újfent még egy dologba, ami miatt elméletben még többet fogjuk látni egymást. – Viszont van egy aprócska gond, hogy nálunk nem tudlak tanítani, de ha nem zavar a rögtönzött közönség, akkor bármelyik közösségi zongoránál szívesen adok pár leckét vagy talán még a bácsikám stúdiója szóba jöhet. – zavaromba a hajamba túrok, fülem mögé simítok egy tincset, de a szüleim ilyen téren egyáltalán nem támogatóak. Így is rezeg már a léc, mert előbb vagy utóbb rá fognak jönni, hogy teljesen másabb jövőt választottam, mint azt ők akarták.
- Ez igazán kedves tőled és biztosan nem lesz gond. - boldogság megcsillan az íriszeimben és mosolyogva fürkészem Louist. Remélem tényleg nem lesz semmi gond, hiszen csak nem fogok elrohanni zavaromban, megtalán nem is fogok úgy kinézni, mint aki belefejelt a pirosítóba.
Zavarok továbbra se kerülnek el, ahogyan a félsz is ott marad velem, de közben a jókedv, öröm és a nevetés társamul szegülnek Louissal való beszélgetés közepette. Idejét se tudom mikor mosolyogtam és nevettem ennyit mint most, vagyis de. Evie mellett szoktam hasonlóan érezni magam, csak mellette már egészen bátor tudok lenni és teljesen felszabadult vagyok, addig a velem szemben álló sráccal teljesen másabb a helyzet. Kezdek kicsit felengedni, de hamarosan úgy zavarba hoz, mint még előtte soha senki se. Lefagyok, arcom esélyesen a hajam színével verseng, miközben próbálom megtalálni a megfelelő szavakat, ami biztosan nem jön össze, de legalább motyogok valamit és nem teljesen némultam meg. Vigyorát látva haloványan elmosolyodom és próbálom a gondolataimat rendezni. Egy pillanatra azt kívánom, hogy bárcsak átlagosabb lennék és nem jönnék mindentől zavarba, vagy legalább feleannyira jól menne a beszéd az ilyen szituációkban, mint a tanulás. Az menő lenne, akkor könnyedén ki tudnám vágni magam minden helyzetből.  
Válaszát hallva érzem ahogy a zavarom újra nőni kezd, mire sietve emelem a poharat a számhoz, hogy igyak pár kortyot, hátha az képes lehet lehűteni, vagy most jól jönne valami zápor. Nem, az se jó ötlet, mert akkor el is áznék, de talán lehűtene, akkor egy kis szellő?
- Feltett szándékod, hogy minél többször teljesen zavarba hoz a bókjaiddal? Nem elég a hajam vörössége? –meggondolatlanul tör utat mind a két gondolatom, nagyot nyelek és újra jön valami pótcselekvés, miközben félszegen pillantok fel rá és rövid időre elveszem a rétekre emlékeztető zöldes szempárban.  Ez se tart sokáig, mert zavar erősebb és sietve kapom el a fejemet, hogy aztán a beszélgetés továbbra is a zavar és a jókedv váltakozásában folytatódjon.
Figyelem Louis rezdüléseit és meglepettség költözik az arcomra, amikor rájövök arra, hogy sikerült zavarba hoznom, mármint ha jól sikerült megfejtenem arcvonásait és a pótcselekvésének okát. Merőben új számomra, sose történt még ilyen velem. Fura érzéssel tölt el, ugyanakkor mint valami pislákoló fény kezdi felüti a fejét egy gondolatfoszlány, hogy talán azért sikerült mert picit hatással vagyok rá. Tanácstalanság ott lappang a felszín alatt, mert ebben még magam sem vagyok biztos és továbbra is picike esélyt látok bármi ilyenre is. Sok időt nem is kapok arra, hogy megértsem az ismeretlen érzést, mert pillanatok alatt megint teljesen zavarba hoz.
Mondandója elejétől teljesen lefagyok. Látom hogy továbbra is beszél, de már nem fogom fel mit is mond a újraélesztéssel kapcsolatban, ezt pedig könnyedén kiolvashatja minden rezdülésemből is. Forróság jár át, arcom esélyesen megint pipacsok színét idézi és pár pillanatig még tátva marad a szám is, miközben hatalmas elkerekedett szemmel bámulom. Tátogok mint a halak, mert egyetlen egy hang se jön ki, csak nagyokat pislogok.
- Tőlem? Miért mondta ezt? – egyértelmű, hogy nem neki szánnám a kérdést, miközben még mindig kicsit kába vagyok, hanem fejemben elhangzó kérdés lenne, de fel se tűnik, hogy véletlen hangosan is kimondom zavarom közepette.
Percek váltakozásában, az újabb történések segítségével sikerül kikecmeregnem a gondolataimból, hogy aztán hamarosan egy újabb felelőtlen kijelentést tegyek. Részben remélem, hogy nem fogja komolyan venni, vagy behajtani, vagy csak az elmúlt percekben valamit nagyon-nagyon félreértettem, hiszen én tutira nem érdekelhetem őt, még egy picikét se.
Követem a tömegen át és kicsit közelebb is húzódom hozzá, amikor valaki szerencsésen könyökkel fejbe nyom táncolás közben és kiveri a kezemből a poharat is. Kisebb „ouch” elhagyja a számat, de nem akadok fent, mert ez Minyon élettel együtt jár és a vörös haj se elegendő néha ahhoz, hogy észrevegyenek. Még kicsit a fejemet tapogatom, amikor is ritkábbá válik a tömeg és hamarosan már egymás mellett sétálunk.
- Aham, esélyesen nem életed legjobbja volt és remélem nem rontottam el nagyon. – kedvesen csendül a hangom és bocsánatkérően pillantok rá. Szabad kezemet visszaejtem magam mellé és fel se tűnik, hogy még mindig fogjuk egymás kezét, így jelenleg még nem jövök zavarba és nem is húzom el.
- Biztosan nem akarsz maradni? Talán itt a szélen több baj nem érhet, ha maradni akarnál. – óvatosan csendül a hangom, mert nem akarom, hogy muszájnak érezze azt, hogy le kell innen lépnünk, de azért arcomra kiülök érzésekből egyértelmű lehet számára is, hogy én nem bánnám. Még nem sikerült ilyen téren megedződnöm Evie mellett, hiszen együtt is csak pár órákat voltunk kint.  -  Van kedvenc helyed? – újra mosoly bujkál az arcomon és egyértelmű, hogy most totálisan rábízom magam, mert én nem sok helyet ismerek a környéken, amit meg igen, azt is csak azért, mert Evie-vel fedeztük fel. Azt pedig csak remélni tudom, hogy nem valami vízparti helyet fog javasolni, hiszen kicsit rettegek a víztől annak köszönhetően ami piciként történt velem és úszni se tudok, ezért se megyek soha strandra Evie-vel se. Ha elindulunk és esetleg ő nem töri meg a csendet, akkor idővel megszólalok.
- Van háziállatod? – esélyesen ez a legbénább kérdés arra vonatkozóan, hogy valakit megismerjünk, de engem nagyon is érdekel, hiszen imádom az állatokat és amúgy se vagyok valami járatos abban, hogy milyen kérdéseket szoktak egymásnak szegezni az emberek. Maximum csak filmekből és könyvekből meríthetnék, mert zero tapasztalatom van.  
- Amúgy hova is megyünk? - ennek csak akkor adok hangot, ha nem avatott be abba, hogy pontosan hova is  megyünk és remélem, hogy nem fog nagyon titkolódzni.

creditoutfit

She used

to think she was
introverted because she really liked being alone, but it turns out she just liked being at peace, she is very extroverted when she's around people who bring her peace.

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis 4b5aaf47ac3ed4a7bfc85c5301496b2ead9bf35d
Ocean eyes. Hella × Louis A82e2ce1206acdd7868794346e8a351a37428cbd
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis 05c740d98e13e363aef3a9dd8cd53ecd02c77cbc
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
feel free to hit'em whit a plot twist
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
student, skateboarding lover and pianist
★ play by ★ :
Sadie Sink
★ hozzászólások száma ★ :
153
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis 241ccd994bd78867f6ecf8770a7666fa329e1a0d
Ocean eyes. Hella × Louis A9819190254e132f52df2ab630966c988e377f84
Ocean eyes. Hella × Louis EmptyCsüt. Okt. 24 2024, 15:36
Let's be weird togetheradventures of an introvert and an extrovert
Az rajtam pihenő kék szempár éppen olyan árnyalatú, mint az óceán a ragyogó napsütésben. Már az megérne egy misét ahogyan a szégyenlősség néhány pillanatra felszállni látszik a kék íriszek elől és a zene iránti rajongás élénkké változtatja a tekintetét.
-Köszönöm! Félek az első, mint mindenkinek egy béna fesztiválon lesz vagy egy romkocsma szegletében, de ha nem lesz VIP részleg, akkor is mindenképp elintézem, hogy valami kiemelt helyed legyen.-mosolygok rá és a tekintetem végig követi minden rezdülését még akkor is, amikor elfordítja tőlem egy kicsit az arcát, hogy menekülhessen a szemkontaktus elől.
-Persze... te meg segíthetnél nekem a zongorával cserébe. Elvagyok vele, de lenne hova fejlődnöm.-igazából amennyire tudnom kell szerintem zongorázni azt a szintet kényelmesen hozom, de talán csak egy újabb kifogást akartam keresni arra, hogy ezután együtt tudjunk még lógni... az hogy zeneileg fejlődök közben már csak a ráadás.
-Mondanám, hogy leszek a hősöd és megóvlak, de ellene szerintem nem létezik teljes védelem ellene. Természetesen megteszem amit tudok és megpróbálok megalkudni vele, hogy normálisan viselkedjen... mármint önmagához képes.-már az is egy kisebb mértékű csoda lesz, de igyekszem. Meg egyébként tényleg nem rosszindulatú az öreg, legalábbis általában, csak baromi harsány és  sokan nehezen viselik. Megérzésem szerint Hella-t kedvelné egyébként, bár biztos két lábbal beletaposna a témába, hogy van-e valami közöttünk csak azért, hogy megdolgozza az idegrendszeremet.
Látom, hogy szépen lassan kezd oldódni, felengedni mellettem és azzal sincs baj, amikor néhány pillanatban elbizonytalanodva kicsit visszamenekül a csigaházába, bár azt hiszem ez egyre nagyobb szünetekkel fordul elő. Ez csupán addig van érvényben, amíg nem kezdek bele, hogy részletekbe menően, több frontról megpróbáljam meggáncsolni a felvetést miszerint csupán egy külső erőhatás, esetleg mazochizmus sodorhatott mellé. Na akkor szerintem minden eddiginél jobban sikerül kiborítanom, zavarba hoznom.
Válaszát hallva horkantva nevetek fel. Persze, hogy talál még egy lehetőséget arra, hogy valahogy rám verje, hogy félrebeszélek.
-Igen, biztos, tuti. Ez az utolsó logikus magyarázat a bókra.-vigyorgok rá a fejemet ingatva, miközben egy pillanatra sem veszem le róla a szemeimet.
-Nem kell megköszönnöd, ez az igazság.. azon meg ne izgulj, hogy meggondolom magam. Rohadt makacs egy darab vagyok.-Hella-nak rohadt sokat kellene tennie ahhoz, hogy megváltozzon a róla alkotott véleményem. Erősen kétlem, hogy ő megjátszaná magát... ő egy ilyen lány... mosolyog, nevet, elpirul, zavarba jön és néha hirtelen felindulásból kimondja ami az eszébe jut. Ezt pedig nem lehet színlelni.
Imádom amikor az öröm, a jókedv eluralkodik az arcán és a jelek szerint kifejezetten jó érzékkel tudom ezt előhozni belőlem, ez pedig tagadhatatlan büszkeséggel tölt el.
-A Stand Up a B terv. Így vagy új, de színpadon leszek.-nevetek vele. Ahogy belemegy a hülyeségembe kissé meglepetten emelkednek feljebb a szemöldökeim, de ez a legpozitívabb meglepettség hosszú idő óta. Ahogy édes és kissé talán még dacos is lesz a mosolya eléri azt amit már rég tapasztaltam. Rajtam a sor, hogy zavarba jöjjek. Tudom, hogy nagyon gyorsan össze kell szednem magamat, így a tarkómat megvakarva a földre pillantok, majd vissza rá.
-A szájon át lélegeztetést bevállalhatnád tőled szívesebben fogadnám, mint mástól, de ha minden kötél szakad azt a szakállas, kopasz motoros hegyomlás faszit megkérheted. Biztos egyből feltámadok, amint a szakálla megcsiklandozza az államat.-igyekszem folytatni a viccet, hogy elüssem a korábban fellángolt zavaromat, bár abban majdnem biztos vagyok, hogy észrevette, de ez nem baj. Talán ő is majd valamiféle megnyugvást talál abban, hogy én sem vagyok megingathatatlanul magabiztos.
Újra ráemelem a tekintetem és sikerül megint mérhetetlenül elvesznem azokban a gyönyörű szemekben. Mégis hogy nem vette észre más, hogy mennyire szép?
-Semmi eper. Értettem. Megjegyezve.-bólintok egy nagyot és igyekszem minden agysejtemet arra fordítani, hogy ezt az infót mindenképpen elraktározzam a későbbiekre.
Már éppen mondanám, hogy akkor vegyük a hotdog árus felé az irányt, amikor meghallom, hogy valaki Hella-t keresi. Kissé értetlenül pillantok rá és aggódó tekintetét látva gyakorlatilag egyből megvilágosodok. Eszemben sincs beárulni, hogy a keresett célszemély éppen mellettem ácsorog, de egy cinkos tekintettel úgy teszek mintha nagy levegőt véve készülnék felkiabálni, hogy itt van. Az ajánlatát hallva meglepetten pillantok rá.
-Megegyeztünk!-vágom rá szinte azonnal. Én nem merek a kezéért nyúlni, de ahogy elkezdek neki utat csinálni érzem ahogyan ő viszont a kezembe csúsztatja az övét. Az ujjainkat összefonva igyekszem biztonságosabban vezetni őt, mert őszintén szólva ötletem sincs hogyan találnám meg, ha elveszíteném a tömegben. Ahogy az emberek megritkulnak körülöttünk a hátam mögül inkább magam mellé húzom.
-Ez jó buli volt.-vigyorgok rá, bár kétlem, hogy ő is hasonlóan vélekedne. Ha ő nem próbálja meg elengedni a kezemet, akkor én sem teszem. Túl jól esik magam mellett tartani őt és ha már egy ekkorát segített az univerzum, hülye lennék nem élni vele.
-Lépjünk le? Ehetünk máshol is...-én nem bánom, ha magunk mögött hagyjuk a koncertet és ezek után lehet ő is fellélegezne ha nem kellene folyamatosan a háta mögé néznie, hogy vajon keresik-e még.
Music ¤ Outfit ¤ Hella

Last night I told ya I loved ya
Woke up, blamed it on the Vodka
I genuinely thought I was dyin'
And I could see that smile you were hiding

Ariel Hella Wright imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Louis Richards
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis 9dd0b31241f9657d8ea563f088cb0b82
Ocean eyes. Hella × Louis 57cf478757e66a615f3ba243c0dab4bf
★ kor ★ :
18
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis 4a466b933134ec5c2eebfdd4dd65180f5a64bec7
★ foglalkozás ★ :
Student × Musician
★ play by ★ :
Aidan Gallagher
15
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis 26fa95fea61582bac7739c6a5c40b60e
Ocean eyes. Hella × Louis EmptySzomb. Szept. 21 2024, 19:49

Louis && Hella

Kisebb zavaromnak köszönhetően a hajamat a fülem mögé simítom, hiszen nem szoktam ilyen hosszan másokon felejteni a pillantásom, mint rajta, de amilyen lelkesedéssel beszélt könnyedén magára vonta a figyelmemet. – Remélem, hogy sikerül valóra váltanod az álmaidat, megvan hozzá a tehetséged és a kiállásod is. – komolyan így gondolom.
- Látom erre is kész forgatókönyved van, azért ha összejönne, akkor ne felejts el meghívni az első koncertedre, mint a zenekar vendége. – pillanat heve mondatja ezt velem, kicsit bátrabban is csendül a hangom, de aztán ahogy rájövök mit is mondtam, kisebb zavar közepette elfordítom a fejemet. Ritka az, amikor valaki mellett igazán felszabadulttá tudok válni, de még olyankor is megesik, hogy pillanatok alatt zavarba jövök.
- Komolyan segítenél? Fantasztikus lenne!!! – eleinte meglepődve csendül a hangom, aztán lelkesen. Boldogságtól sugárzó lesz a mosolyom és a pillantásom, egy aprót szökkenek is, de amint leesik a tantusz, hogy mibe egyeztem bele, pír szökik az arcomra, hiszen ez magában hordozza azt, hogy még találkozni fogunk. Zavaromban benedvesítem az alsó ajkamat, mert úgy érzem, hogy kiszáradtam. Zavarom ellenére is pillanatok alatt eléri, hogy nevetni kezdjek, a nagypapájával kapcsolatos megjegyzésén. – Szívesen megismerném, maximum majd te megvédsz, mielőtt még sikítva elmenekülnék. – nem gondolom teljesen komolyan és meglepően könnyedén buknak ki a szavak ajkaim között. Tényleg olyan, mintha kicsit kezdenék feloldódni közelében és most még sietve se kapom el a pillantásomat, mint félpillanattal korábban. Esélyesen rosszabb vagyok, mint az időjárás. Egyik pillanatban félénk vagyok, a másikban meg kicsit bátrabb, aztán persze visszamászom a rókalyukba. Kész csoda, hogy Evie-t nem kergetem ezzel őrületbe.
Válaszát hallva nevetni kezdek és fejemet megcsóválom, szabad kezemmel megböködöm a mellkasát, ha tudom. Bár fogalmam sincs, hogy bármi hasonlóra képes lenne-e, ha mondják a nevemet vagy csak ugrat, de talán nem is számít, egyszerűen csak jóérzés kicsit elveszni a pillanatban és hagyni azt, hogy a jókedv magával rántson, az aggódalmaim pedig rövid időre háttérbe szoruljanak.
Érzem, ahogy a zavarom egyre inkább nőni kezd, amikor aranyosnak és kedvesnek titulál, aztán persze tovább beszél. Szemem is elkerekedik. Basszus, vajon még mindig a hajam vörösebb, vagy már arcom? Eddig is ennyire meleg volt? Szívem picit hevesebben dobban és mellkasom is gyorsabban emelkedik, hiszen nem gyakran mondott valaki ilyet nekem. Mit kellene tennem, vagy mondanom? Egy pillanatra eltátom a számat, majd sietve csukom be. Nagyot nyelek és esélyesen úgy fürkészhetem őt, mint valami totálisan dilis. Karkötőimet babrálom az egyre növekvő zavaromban.
- Napszúrást kaptál? – fogalmam sincs, hogy miért ez bukik ki ajkaim között, de más magyarázat nem létezhet arra, hogy ilyeneket mond. Persze megint a föld alá akarnék süllyedni, de legalább nem nyomtam a kezemet homlokához, hogy megnézzem nincs e láza. Haladás.  – Én… én… - dadogok össze-vissza, a zavarom még inkább nőni kezd és a korábbi kisebb bátorság hullámot úgy mosta el minden egyes szóval, mint amikor a szél a falevelet arrébb repíti. – Köszönöm. – bizonytalanul csendül a hangom, kicsit kérdőnek is hathat. – Remélem, hogy nem fogod megbánni, vagy meggondolni magad. – végül azt hiszem sikerül meglelnem a megfelelő szavakat, amiket félszegen suttogok közénk és pillantásomban a remény szikrái is megcsillannak, ahogy ráemelem. Elveszetten fürkészem az arcát, zavarom még mindig könnyedén leolvasható minden rezdülésemből, arcom pírjából.
A beszélgetés a saját medrében folyik, persze újra kínos helyzetbe hozom magam, ami okot ad újabb pánikra, de ő könnyedén veszi, mintha csak tökéletes tudná, hogy mit mondjon, hogy a zavarom ne hágjon a tetőfokára és nevetésre bírjon, mint most is, amikor az ital kerül szóba, vagy amit utána mond. A jókedv újra magával ránt, mosolygok, a pillantásom boldogságtól sugárzik és a nevetést alig tudom abbahagyni. Még ártatlanul a vállaimat is megrántom, amolyan „ki tudja” módon.
- Lehet inkább mókamesternek kéne menned. - kicsit még nevetve mondom és őt fürkészem, aztán komoly fejet vágok. Belemegyek a bolondozásba. – Meglátom, mit tehetek ez ügyben. – ajkaim édes mosolyra húzódnak. – Ha netalán összeesnél, mert elfelejtettél levegőt venni, akkor van kívánságod kit rángassak ki a tömegből, hogy újraélesszen? – nem értem én se, hogy miért mondom ezt, de igyekszem nem megint totálisan pánikba esni a bolondság miatt, ami elhagyja a számat. Azt se értem, hogy ez honnan jött, de tényleg nem.
Újra rajta felejtem a pillantásomat, miközben figyelem ábrándos tekintetét, ahogy a színpadot fürkészi, de nem mondok semmit, hiszen az én szüleim sose foglalkoztak velem, így nem teljesen tudom milyen érzés ilyen téren tartani a szülői haragtól, maximum most az egyetem miatt ismerem az érzést, de a kettő esélyesen másabb.  
Úgy fürkészem őt, mint aki nem érti a másikat, pedig szeretné megfejteni őt, vagy csak azt, amiben neki köszönhetően részem van.  Pár pillanatra elveszem a mosolyában és bólintok. Bárcsak ennyire egyszerű lenne, de nehéz kimászni a rókalyukból, amiben eddigi életemet töltöttem, de próbálkozom.
- Ugh tényleg, ha nem akarod, hogy kórház miatt váljon emlékezessé ez a nap, akkor az epres dolgokat kerüljük. Allergiás vagyok rá. – kicsit elhúzom a számat, mert esélyesen béna próbálkozás részemről elvenni ennek az élét, hiszen akár bele is halhatok, de frászt se akarom ráhozni. – A hotdog jól hangzik. – mosolyogva bólintok, pár pillanattal később egy férfi a teljes nevemet mondja. Aggódva pillantok Louisra, hogy nehogy megszólaljon, még a fejemet is megingatom. – Szöktess meg. – kérlelően csendül a hangom és hatalmas kék szempárral találja szemben magát, ha azt látom, hogy szólásra nyitná a száját, akkor majdnem megpróbálom a kezemet a szájára tenni, de végül inkább hadarva megszólalok. – Ha nem szólsz neki, akkor csak neked megmutatom a hangomat, ha érdekel... – próbálok alkut kötni vele, részben a pánik beszél belőlem, igazán bele se gondolok, hogy mit is mondok, vagy csak tudatalatt remélem, hogy igazán nem érdekli az énektudásom, így nem fogja bevasalni rajtam az egyezséget. Abban a pillanatban őszintén magam sem tudom mit remélek, túlzottan erős a félelem, ha nem járok sikerrel, akkor megpróbálok mögé elrejtőzni, tekintve magasabb nálam, talán 15 centivel is. Viszont ha segít átjutni a tömegen, akkor a kezemet övébe csúsztatom, hogy ne szakadjunk el egymástól, amennyiben ő nem fogta meg hamarabb.

creditoutfit

She used

to think she was
introverted because she really liked being alone, but it turns out she just liked being at peace, she is very extroverted when she's around people who bring her peace.

Louis Richards imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis EmptySzomb. Szept. 21 2024, 16:06
Azt az aranyos kuncogást hallva, ha akarnám se tudnám visszatartani, hogy még inkább kiszélesedjen a mosoly az arcomon, de ilyesmivel nem is próbálkozom, hiszen nem vagyok a magam ellensége. Őszintén remélem, hogy a jövőben is éppen olyan kihívások elé fog állítani, ahogyan a múltban. Szerintem a mi eddigi ismertségünk pontosan leírja az egészséges versengés fogalmát, bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem mozgatja a fantáziámat egy esetleges együttműködés, amiben megnézhetnénk más felállásban mit is tudnánk kihozni egymásból.
-Hát nézd.. ha én nem merek saját magamnak nagyot álmodni, akkor ki fog?-vonom meg a vállaimat egy vigyorral. Mindig igyekeztem az aranyközépúton maradni, a realitások talaján. Meg van minden ahhoz, hogy a lehető legjobb esélyekkel induljak ennek a zenei karriernek.
-Őszintén? Leszarom. Hülye lennék nem kihasználni azokat az előnyöket, amit a nagyapám jelent zenészként vagy éppen apám producerként. Nem szeretnék a magam ellensége lenni, ha van kapaszkodóm én megragadom... és igazából, ha bele gondolsz.. relatív mindegy mit csinálsz. Ha az emberek beléd akarnak kötni, akkor úgyis megteszik.-nevetek egy kicsit. Haters gonna hate. Persze az ember megpróbálkozhat azzal, hogy megpróbálja minden lehetséges módon ezt kivédeni vagy legalább kisebb támadási felületet adni, de akkor is megfogják találni a gyenge pontokat.
-Hát az attól is függ, hogy milyen embereket találok. Igazából frontemberként tervezek, de hajlandó vagyok visszavonulni háttér vokálra és gitárra, ha találok olyan énekest, akit szerintem érdemes megtolni.-bár tényleg ki kell még derítenem, hogy mennyire tudok szépen játszani csapatban. Az eddigiek alapján nem feltétlen erősségem, hogy túl könnyen alkalmazkodjak másokhoz, márpedig ez elvárt egy bandában, hogy legalább valamennyire idomuljon az ember a többiekhez.
-Ugyan már ne viccelj. Akkor se haragudtam volna, ha eltalálsz.-nevetek egy kicsit miután sikeresen hárítottam a limonádé támadást.
-Huhh hát ahhoz képest, hogy szerinted sehol sem tartasz a tervezésben, nekem a felsoroltak elég jól hangzanak. Juilliard? Azért az elég ütős. Na drukkolok majd, hogy összejöjjön. Ha a gitárral kell segítség, akkor keress meg. Összeülhetünk valamikor zenélni, sőt ha szeretnéd.. mármint ha úgy érzed, hogy kibírod az öreget, akkor eljöhetsz velem egyszer a nagyapámhoz. Egy igazi pöcs, de a szíve a helyén van.-két whiskeys üveg között a polcon, ha jól emlékszem azt szokta mondani, hogy ott tartja. Egyébként is imádja, ha a villoghat a tudásával, nem mintha a koncerteken nem kapna a mai napig elég elismerést. Na mindegy.. az öreg egy külön történet.
Egyszerűen kimondhatatlanul cuki, amikor zavarba jön szinte a semmitől és esküszöm nem direkt kínzom, csak még tényleg nem tudom mivel váltom ki belőle ezeket a reakciókat. Most leginkább azt mondanám, hogy bármivel.
Azoktól az édesen kérlelő szemektől majdnem elolvadok, de nem hagyhatom ki ezt a magas labdát.
-A francokat. Táblát tartok majd a fejed fölé, ha keresnek.-viccelek, bár ha esetleg tényleg elhangzik a neve lehet teszek egy próbát, hogy meggyőzzem, hogy menjen fel a színpadra, bár nem fogom belerúgdosni semmibe, amit nagyon nem akar.
Egészen új módon ragyog fel az arca, amikor a barátnőjéről beszél, akivel ma itt lett volna a találkozója és ezek szerint még én is sikeresen be tudtam azonosítani, hogy melyik Trinitys lányról lehet szó, bár a személyleírás alapján elég összetéveszthetetlen.
-Azért nehéz elhinnem, mert szerintem nagyon aranyos vagy.. és kedves. Ez pedig manapság igen kevés emberről mondható el. Ami pedig a különcséget illeti... szerintem azokkal van baj, akik nem tudják értékelni, ha valaki kilóg a sorból. Az átlagos unalmas.-és ezt tényleg így is gondolom.
A hirtelen rám akasztott jelzőre hangosan felnevetek, ami elcsendesedik egy kicsit, ahogy magyarázkodni kezd. Bólogatva hallgatom kissé felvont szemöldökökkel.
-Te vagy fura, hogy azt gondolod, hogy élvezhetetlen a társaságod. Nem kell nekem ehhez se fogadás, sem pedig önbántalmazó hajlam. Ezt most szépen le kell nyelned, kiscsaj... szerintem jó fej vagy és szívesen lógok veled.-szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel ismételten ki fogom borítani, de hát utánam a vízözön, már kimondtam és nem akkor sem szívnám vissza, ha megtehetném.
Látom rajta, hogy kicsit küzd, de most mégis valahogy jobban átvészeli, ahogy ismételten felveszem vele a szemkontaktust. Na! Még adjatok egy órát és lehet tényleg beletörődik, hogy vele maradtam.
-Igen, Tommyék nagyon ügyesek. Kár, hogy hosszútávon nem ezzel akarnak foglalkozni.-bólogatok egy kicsit.-Igen, igen, abszolút ez a terv.-soha nem lehet tudni, hogy melyik pillanatban csapja meg az embert az isteni szikra, hogy EZ az a stílus, amit a magáénak érez.
-Na az szuper, erre ez tényleg jó lehetőség. Nem zsúfolt, van levegő és sok félét hallhat az ember.-lassan úgyis vége lesz majd a jó időnek és akkor lehet majd zárt terekben tolongani, ha az ember koncertekre akar járni ősszel és télen is. Nekem mondjuk mindegy. Én azt is szívesen bevállalom, de egyértelműen jobban kedvelem az ilyen helyszíneket.
-Biztos? Tuti nem drogozol be?-vigyorgok egy jót mielőtt első nekifutásra a limonádé felét meg is iszom.
-Fiú vagyok. Nem tudok ennyi dologra koncentrálni... beszélgetünk, megy a zene, sokan vannak és még igyak is. Néha szólj rám, hogy vegyek levegőt, hátha arra nem marad éppen kapacitásom.-sose lehet tudni ugyebár.
-Ami pedig a kísértést illeti.. szívem szerint már másznék is fel a színpadra, de bevallom neked teljesen őszintén.. kurvára félek anyám haragjától.-nevetek ismét jókedvűen.-És nincsenek kétségeim afelől, hogy valahogy tuti megtudná.-nincs akkora szerencsém nekem, hogy az ilyeneket megússzam. Mégis néhány pillanatra kissé elgondolkozva pillantok az éppen zenélő banda irányába. Ááááh... öngyilkosság lenne. Ahelyett, hogy ezt tovább fontolgatnám inkább ismét Hella-ra nézek.
-Egyébként... nyugodtan kimondhatod ám a dolgokat, amik a fejedben járnak, eskü nem harapok, szóval ne parázz. Sokkal, de sokkal több kell, ahhoz, hogy én kiboruljak.-küldök felé egy biztató mosolyt.
-Nem kérsz gumicukrot? Vagy vattacukrot? Vagy egy hotdogot? Egyszerűen megkérdezhettem volna, hogy eszünk-e valamit, mert szívesen meghívlak.-röhögök egyet magamon a kajás bódék felé pillantva.
Music ¤ Outfit ¤ Hella

mind álarcot viselünk
Louis Richards
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Student × Musician
★ play by ★ :
Aidan Gallagher
15
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis EmptyKedd Szept. 03 2024, 16:40

Louis && Hella

Amikor kicsit hivatalosabb formában kezd el beszélni, akkor újra elmosolyodom, picit még kuncogok is, mert viccesnek hat a hirtelen stílusváltás és alig észrevehetően megingatom a fejemet.
- Én is köszönöm és talán a jövőben is így lesz, ha mind a ketten kitartunk és esélyt kapunk a bizonyításra. – barátságosan csendül a hangom, mert szerintem az emberek a zeneiparban inspirálják egymást, talán még motiválják is, hogy egyre jobbak legyenek. Remélhetőleg nem minden arról szól, hogy miként tapossák el egymást.
Meglepettség költözik az arcomra, de hogy az lep meg jobban, hogy ő ennyire bátor és kész tervei vannak, vagy inkább az, hogy nem szándékozik továbbtanulni hirtelen magam sem tudom. - Nagyon bátor vagy! – meglepetten csendül a hangom, miközben őt fürkészem és pár pillanatra elgondolkozom a hallottakon. – Nem félsz attól, hogy mindenki a nagypapádhoz fog hasonlítani és netalán így nehezebb lesz kitaposnod a saját utadat, vagy azt fogják mondani, hogy csak miatta lettél sikeres? – őszintén érdekel és legalább jelenleg még zavarba se jövök. – Ha már zenekar, akkor milyen szerepet akarnál betölteni? – sietve szegezem neki az újabb kérdést, amíg elég bátor vagyok ahhoz, hogy faggassam őt, és amíg a hangom se akar vándorútra kelni. Szükségem sincs hullámvasútra, mert néha úgy érzem, hogy alapból azon ülök, elég csak a reakcióimra és a viselkedésemre gondolnom.
- Hozzád képest szinte sehol se tartok a tervezésben. – kicsit szégyenlősen vallom be és tovább szorongatom azt a szerencsétlen poharat, aminek köszönhetően ki is loccsan és ő is, meg én sietve hátrálunk meg az útjából. – Bocsi. – nagyon kínos, sietve lesütöm a pillantásomat miután meggyőzöttem arról, hogy nem lett limonádés a ruhája. – Juilliardon folytatom a tanulmányaimat, aztán meg nem tudom. Szeretnék még több videót készíteni, meg jó lenne jobbnak lenni a gitározásban, aztán meg talán a dobolásban is, bár utóbbival nagyon gyerekcipőben járok. – nem mintha a gitározásban annyira profi lennék, de azért több leckét kaptam Wade-től, mint Roy-tól. Jelenleg a zongorázás és gitározás közelebb áll hozzám, mint a dobolás.
- Azt hiszem igen. – habozva szólalok meg és zavaromban a hajamat a fülem mögé simítom, miközben elidőzik arcán a pillantásom, hiszen nem sok barátom van. Az egyik évekkel ezelőtt lelépett, a másik a világot járja, Evie meg nem olyan régóta toppant be az életembe, de még is úgy érzem, hogy a világ legjobb barátját kaptam meg általa. – Ha esetleg hallanád a nevemet, akkor légyszi csinálj úgy, mintha nem ismernél. Idővel biztosan feladják a keresgélést. – igyekszem cukin és kérlelőn nézni, bár túl sok gyakorlatom nincs benne, hogy miként is kell. Remélem nem valami hülye fejet sikerült vágnom. Nagyon remélem, hogy nem tudják kit kell keresni, főleg, ha esetleg Evie úgy döntött, hogy éneklés miatt vési fel a nevemet, hiszen volt már máskor is, hogy lökdösött az utcazenészek felé, de sose járt sikerrel.
Figyelem, hogy miként túr a hajába és mosolya, szabadkozása újra mosolyt csal az arcomra. Megingatom a fejemet, legyintek is, hogy nincs miért bocsánatot kérnie. Én vagyok túlzottan elveszve, meg kicsit talán nyomi, amiért ennyire furán viselkedem.  
- Igen!! – lelkesen csendül a hangom, mert szerintem Evie rajzai fantasztikusak. Az arcom is felderül, hiszen nagyon büszke vagyok rá és mindig örülök annak, ha valaki ismeri őt, akár csak a munkássága miatt.
- Miért nehéz elhinned? – kicsit összezavar azzal, amit mond és csak reménykedni tudok, hogy nem pirultam el a visszakérdezésem közepette. –  Pedig így van. Én mindig is a különc lány voltam, akit kerültek vagy csak... – piszkáltak. Ami részben az én hibám is, de ezt inkább nem mondom ki. Részben annak köszönhető, hogy sokszor piszkáltak a hajszínem, a szeplőim , magasságom vagy az eszem miatt, így végül magányos róka vált belőlem.
Pohár felett rápillantok és kicsit még a szemöldökömet is felvonom, amikor azt mondja kitartóbb. Tanácstalanul fürkészem őt, mert nem igazán értem.
- Fura vagy. – alig hogy abbahagyom az ivást önkénytelenül bukik ki, mire majdnem homlokon is csapom magam, hogy mekkora idióta vagyok, de szerencsére kapcsolok, így csak a hajamba túrok. – Mármint biztosan bárkivel könnyedén összebarátkozhatnál, igazán élvezhetned a bulit, de te inkább itt vagy, velem és azt hiszed, hogy nekem hamarabb elegem lehet belőled, mint neked belőlem. – hangom egyértelművé teszi azt is, hogy nem igazán értem őt. Beszéd közben hadonászok, meg a körülöttünk táncoló fiatalokra, barátitársaságokra pillantok, hiszen messze nem vagyok annyira laza, mint ők. Na jó, talán akad olyan is, aki már túlzottan laza, de akkor is. - Mazochista vagy, vagy csak valami fogadás sodort erre? – amint kiejtem a fogadás szót bocsánatkérően nézek rá és reménykedem abban, hogy nem bántottam meg, de az akkor is logikusnak tűnik, hiszen manapság korunkbeliek gyakran kötnek mindenféle fogadást. Idegesen az ajkamba harapok és tényleg remélem, hogy nem bántottam meg.
Állom a pillantását, nem fordítom el a fejemet, amiért roppant büszke vagyok magamra, de azért persze kicsit az ujjaimmal jobban rámarkolok a pohárra, a szabad kezemmel meg a karkötőimet babrálom.
- Róluk hallottam már, Evie mutatott pár videót. Nagyon jól nyomják. – újra elmosolyodom és próbálok egy kis bátorságot lelni, hogy ne kapjak mindentől frászt és ne is jöjjek félpillanatomként zavarba, mintha csak egy meghibásodott jelzőlámpa lennék, aki állandóan pirosra vált. – Ezek szerint inspirálódni jöttél és felmérni a terepet. – állapítom meg, majd újra a színpadra siklik a pillantásom, ahol még ugyanaz a banda játszik, mint a beszélgetésünk kezdetekor. Visszafordulok és kész felüdülés, hogy nem törik ki a nyakam, miközben beszélgetek vele, már amikor van elég bátorságom az arcát fürkészve megszólalni. Elmosolyodom és barátságosan csendül a hangom. – Bright Friday miatt akartunk kijönni, de én is csak nézelődni jöttem és kicsit kikapcsolódni. – még ha azt igazán nem is tudom, hogy kell. Fürkészem őt, arcának a vonásait, majd a kezében lévő italra siklik a pillantásom.  Aztán vissza az arcára. – Nincs benne alkohol és nem is csempésztem bele semmit. – oké, ezt meg most miért mondom? Lehet csak nem szomjas. Jesszusom. Pillanatok alatt el akarok süllyedni, bárcsak megnyílna a föld alattam. Persze, hogy kerülöm a pillantását és kicsit hadarva szólalok meg. – Akarom mondani, egyáltalán nincs is kísértés, hogy még is színpadra állj, hiszen esélyesen úgyse tudnák meg a szüleid. – félszegen pillantok rá, mint aki nem biztos abban, hogy a másik még mindig ott fog állni, vagy milyen hangulatban is fogja őt találni ennyi sületlenség után.

creditoutfit

She used

to think she was

Louis Richards imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis EmptyKedd Szept. 03 2024, 09:22
Nem titkolom a megkönnyebbülésemet, hogy nem tévesztetettem nevet, mert bár az ismerkedéssel nincs problémám szánt szándékkal nem hozom magamat kellemetlen helyzetbe szívesen. Valósággal ragyog az arca, amikor mosolyog és szinte már késztetést érzek rá, hogy megpróbáljam a lehető legtöbbször előcsalni ezt majd belőle, ameddig csak együtt lógunk.
-Nos hát, kedves Hella, örülök, hogy a motivációd lehettem és köszönöm, hogy te is többre sarkalltál engem.-megfelelő ellenfelek nélkül az ember hajlamos lehet elkényelmesedni, az pedig nem kifejezetten az alkotás melegágya. A legtöbb helyzetben kedvelem, ha félvállról vehetem a dolgokat és különösebb erőfeszítés nélkül is jönnek az eredmények, de a zene pont nem tartozik ezek közé. A legtöbb művészeti ág konkrétan olyan, mint az éhezők viadala, szóval aki nem törekszik, törtet és gyúrja magát előre az ösvényen, de mégis karriert szeretne... az talán inkább el se induljon.
-Igazából nem tervezek továbbtanulni. Amint az érettségit bevágtam egy fiókba porosodni minden erőmmel azon leszek, hogy valahogy befussak. Azt még nem tudom, hogy együttessel vagy szólóban. Nagyapám megesküszik rá, hogy szerinte jobb ha ez a világ nem egyedül nyeli be az embert, főleg az elején, de azért azt is elmesélte az öreg, hogy hányszor akarta agyoncsapni a többieket a gitárjával.-nevetek egy kicsit megvonva a vállaimat. Lehet, hogy majd suli után megpróbálok összerakni egy bandát és megnézni, hogy mennyire tudok együtt dolgozni másokkal, hiszen eddig mindent egyedül csináltam... és ha nem működik, akkor nyilván semmi sem erőszak.. kiválok és nekifutok egyedül.
-Neked mik a terveid?-kár lenne veszni hagyni a tehetségét, de az is érhető, ha valaki nem akar egy ilyen bizonytalan világra alapozni... illetve azt sem szabad figyelmen hagyni, hogy nem mindenkinek a szülei adnak teret ilyesminek. Nekem szerencsém van, hiszen valamilyen formában az egész családom ebben tevékenykedik, így számokra nem volt túl meglepő, hogy én magam is erre adtam a fejemet.
Heves tiltakozására meglepetten vonom fel a szemöldökeimet és ugrok hátra néhány centit a kifröccsenő limonádé útjából, ami valószínűleg el sem talált volna, de ösztönösen menekültem, mert ő is így tett.
-Kinek kellenek ellenségek, ha a barátok mellett se lehet nyugodt az ember, ugye?-mosolygok rá. Nem gondoltam volna ennyire színpad iszonyos lenne. A versenyeken láttam, hogy feszült, már amikor éppen volt időm egy kicsit megfigyelni a többieket, de az ottani feszültség mindig más... bár nem tudom én nem szoktam különösebben rástresszelni a szereplésre, sokkal inkább izgatott vagyok.
Megint ott van az a mosoly, ami egyre inkább tetszik és azt hiszem minden szándék nélkül sikerül zavarba hoznom és éppen ezért időzik tovább rajta a tekintetem. Nem értem még őt teljesen. Egy ilyen adottságokkal rendelkező lánynak semmi oka nem lenne rá, hogy félénk legyen vagy ne legyen hozzászokva az emberek közvetlenségéhez és közeledéséhez. Legalábbis ez az én véleményem, de lehet, hogy tévedek. Mindenesetre nagyon aranyosnak találom az egész lényét.
Végül hagyom egy kicsit megnyugodni és levegőhöz jutni, mert azt tényleg nem szeretném, hogy nyomasztva érezze magát. Ő aztán előbb töri meg a csendet, mint én, ami egy igencsak kellemes meglepetés a számomra.
Kissé döbbenten, de egy széles vigyorral figyelem, ahogy sikerül sokkot okoznom és a korábbi zavarát nem hogy elűztem hanem valósággal a négyzetre emeltem, pedig Isten a tanúm, nem ez volt a célom, de az a nevetés mindent megért.
-Oké, oké, bocsi.-mosolygok rá a szabad kezemmel hátratúrva a hajamat az arcomból, ami néhány másodpercen belül szinte ugyanoda vissza is helyezkedik.
-Ha ő is Trinitys, akkor azt hiszem tudom kicsoda. Elég feltűnő jelenség. Ő az aki olyan jól rajzol, ugye?-ha esetleg nem, akkor ötletem sincs, hogy ki lehet az még akkor se, ha egy suliba járunk, bár elég kevés emberre illik ez a leírás.
A jelek szerint szegény lánynak folyamatos sokkot sorozatát jelenti, amikor én kinyitom a számat, bár nem értem még, hogy miért. Ennyire nem vagyok ijesztő.. remélem... legalábbis nem túl megszokott az, hogy az emberek tartsanak tőlem.
-Ezt most alig bírom elhinni, hogy ne keresnék a társaságod. És ne kérj bocsánatot, mert nem csináltál semmi rosszat.-próbálom megnyugtatni egy kicsit, amíg iszik.
-Áhhh... ügyes próba volt, de ennél én kitartóbb gyerek vagyok, kislány. Csak szólj, ha már eleged van belőlem.-végül csak elértem amit szerettem volna, hiszen csak beadta a derekát a közös időtöltésre.
A színpadra pillantok majd vissza rá, amikor magamon érzem a tekintetét. Őszintén szólva az előzőek után nem vagyok benne biztos, hogy jó, ha én kezdeményezek, mert eddig mindennel is sikerült egy kicsit kiborítanom őt, de igazából azt sem akarom, hogy rajta múljon az egész beszélgetés.
-Igen van néhány rock banda, akik érdekelnek. A Trinitys fiúk is ma lesznek. A Bright Friday.. elég jól nyomják, szóval őket mindenképp érdemes kivárni, de igazából összességében mindenkire kíváncsi vagyok. Kicsit még keresgélem én is az utamat és az ilyen alkalmak tökéletesek arra, hogy ihletet merítsen az ember vagy éppen kedvet kapjon egy új irány kipróbálásához.-magyarázok neki talán egy kicsit hosszabban a kelleténél.
-Neked van valaki konkrét akinek érdekel a fellépése vagy te is új kedvenceket kutatsz?-kérdezek vissza. Korábban nem igazán volt lehetőségem beszélgetni vele, így ezt most tényleg szeretném kihasználni, hogy jobban megismerjem.
Music ¤ Outfit ¤ Hella

Ariel Hella Wright and Evangeline Ward imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Louis Richards
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Student × Musician
★ play by ★ :
Aidan Gallagher
15
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis EmptyVas. Szept. 01 2024, 12:47

Louis && Hella

A reakciója mosolyt csal az arcomra, mert eddig ő is olyannak tűnt, mint Evie, vagyis lazának és aki könnyedén képes bárkivel beszélgetésbe elegyedni, még akkor is, ha netalán összetéveszt valakit valakivel. Legalábbis a versenyek alatt inkább tűnt társasági embernek, mintsem magányos farkasnak rókának, mint amilyen én voltam vagyok.
- Igen és mindig reméltem, hogy ott leszel, legalább volt egy húzóerő, hogy még jobb akarjak lenni. – könnyedén vallom be az igazságot, mert szerintem, ha valaki tehetséges, mint amilyen ő is, azt el kell ismerni. Persze, akadnak olyanok, akik képtelenek elismerni, ha más is tehetséges, vagy tehetségesebb náluk, ahogyan örülni se tudnak mások sikerének. Részemről sose volt ilyen, ha éppen nem én győztem, hanem ő, mert egy kategóriában versenyeztünk.
- Akkor ezek szerint neked még van egy éved és már tudod, hogy utána hova szeretnél járni? Vagy milyen irányba mozognál a zenei pályán? Van együttesed is? – kíváncsian csendül a hangom egy kisebb bólintást követően, majd a kérdését hallva kisebb pánik jár át és sietve kapom a fejemet a színpad felé. – Nem! – eléggé határozottan csendül a hangom és kezemben lévő egyik poharat kicsit jobban meg is szorítom mire egy kis innivaló ki is loccsan. Sietve lépek hátrébb, majd rápillantok és közben remélem azt, hogy rá se fröccsent. – Vagyis remélhetőleg nem. A barátnőm rá akart venni, de remélem nem veszítettem el sose annyi időre az elmúlt napokban, hogy ilyen cselszövést hajtson végre. – kicsit hadarva beszélek és a pánik továbbra is átjár, mert hiába fordultam meg gyakran a közösségi zongoráknál, vagy versenyeken, ez attól még nagyon másabb lenne. Főleg, mivel Evie párszor hallott énekelni is, de azt viszont már tényleg csak maximum a négy fal között szoktam és soha nem is foglalkoztam vele komolyabban, még ha szerinte van is hozzá érzékem. Esélyesen füllent.
Kicsit esetlenül elmosolyodom a nevetését hallva és a zavarom még inkább nőni kezd, amikor találkozik a pillantásunk, de ez mindenkivel általában így szokott lenni. Főleg olyankor, ha elkapom, hogy valaki rajtam felejti a pillantását, ami nem meglepő, hiszen egy vörös Minyon vagyok, így akaratlanul is vonzom az emberek tekintetét, még kirívó ruha se kell hozzá.
Habozok, a csend ránk telepszik és ezernyi gondolat kattog az elmémben, hogy mit is kéne tennem. Lépjek le, vagy maradjak? Nem igazán ismerem őt és esélyesen ő hasonló lehet, mint a legtöbb fiatal, de persze ott duruzsol Evie hangja is a fejemben, meg látom miként lökne közelebb hozzá, hogy barátkozzam. Végül sikerül erőt vennem magamon és kezdeményezni.
Amikor a feltételezésének hangot ad, akkor meglepettség költözik az arcomra és pár oktávval hangosabban sikerül megszólalnom, mint terveztem.
- Mi??? – tudom, hogy mit mondott a nagynénim, de valahogy még mindig inkább hiszek a saját gondolataimnak, hogy nem igazán lesz olyan fiú, akinek a szeme pont rajtam akadna meg,  amikor a világ tele van olyanokkal, mint az a szőke lány, vagy mint Evie. – Dehogy is. – zavaromban nevetni kezdek és most, hogy már az egyik kezem szabaddá vált jön is a pótcselekvés, először a hajamat babrálom, majd a kantárpántját igazgatom, mintha csak lecsúszott volna a vállamról. – Barátnőmmel, Evie-vel találkoztam volna, de közbejött neki valami. Ha jól rémlik, akkor egy suliba jártok. Szőke, színes haj és olyan, mint egy életnagyságú szivárvány. – ezt jól megcsináltad, ennél szebb leírást nem is adhattál volna. Gondolatban picit ostorozom magamat, hiszen míg én pozitív értelemben mondom rá a szivárvány jelzőt, addig az néhány ember szemében negatívumot jelent.
Újra meglepettség költözik az arcomra, mert nem értem miért is akarna velem lógni.
- Én… - lesütöm a pillantásomat és a cipőmmel az egyik fűcsomót kezdtem el piszkálni. – Sajnálom, de nem vagyok valami jó ebben. – vallom be lemondóan és kicsit szégyenkezve. – Nem gyakori az, amikor valaki a társaságomat keresi. – mielőtt még jobban beégetném magam, sietve emelem ajkamhoz a poharat, hogy italba fojtsam a további kínos megnyilvánulásaimat. Persze örökké se ihatok, így kénytelen leszek előbb vagy utóbb megszólalni.
- Ha a korábbiak ellenére is van kedved, akkor lóghatunk együtt. – óvatosan csendül a hangom, miközben a pillantásom félszegen megállapodik az arcán. Kicsit elesetten fürkészem őt, mintha abban reménykednék, hogy ő valahogy képes lesz tovább lendíteni ezen a kínos helyzeten, amibe saját magamat kevertem a megnyilvánulásaimmal.
„Kérdezz már valamit, vagy azt fogja hinni, hogy totál dilis vagy, már ha eddig nem könyvelt el annak.” Visszhangzik a fejemben, miközben őt fürkészem.
- Van olyan együttes akinek a fellépését nagyon várod?  – persze, hogy ez is Evie-ről ugrik be, mert ez volt az egyik fix nap, amikor ki akart jönni, mert valami banda a sulijából fellép és mindenképpen hallani akarta őket.  

creditoutfit

She used

to think she was

Evangeline Ward and Louis Richards imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis EmptyVas. Szept. 01 2024, 09:51
Szeretem az ilyen rendezvényeket, hiszen a szabadtér lehetővé teszi, hogy kicsit arrébb vonuljak, amikor megunom a lökdösődést a színpadhoz közel, illetve így könnyebben oszlik a tömeg és nem válik élvezhetetlenné és fullasztóvá az élmény. Mindig eléggé öntörvényű és független voltam, éppen ezért nem vagyok túl jó abban, hogy másokhoz alkalmazkodjak, szóval hiába hívtak a suliból páran, hogy csatlakozzak hozzájuk, inkább mindenkit visszautasítottam a saját nyugalmam érdekében. Akkor jövök, megyek, amikor jól esik, ha megunom vagy egy olyan banda játszik, ami nem tetszik annyira akkor félrevonulok egy kicsit és legalább ki tudom fújni magam egy kicsit. Ha pedig végül meggondolom magam és társaságra vágyom, akkor tudom kiket kell megcsörgetni, mert valahol itt lézengenek a környéken hozzám hasonlóan. A suliban elég sokan ismernek, hiszen a közösségi platformokon elég erős a jelenlétem még akkor is, ha jelenleg a zenei munkásságom java egyszerűen a szobámban zajlik egy kamerával meg egy kicsit jobb mikrofonnal és feldolgozásokon kívül mást nem csinálok. Ez még az a szint, amibe a szüleim nem tudnak belekötni, hiszen ez még tényleg csak az alapozása annak, amire a jövőben készülök.
Az időjárási előrejelzéssel ellentétben a beígért záporoknak nyoma sincs, így a vékony cipzáras pulóver, amit főleg azért hoztam magammal, mert anyám fázott otthon a légkondi alatt leginkább csak az utamban van még úgy is hogy az ujjait egyszerűen átkötöttem a mellkasomon keresztbe és legalább szorongatnom nem kell. Már éppen rászánnám magam, hogy visszatérjek a korábbi tolongásba, amit csak azért vállalnék be ismét, mert egy olyan banda készül színpadra lépni, akiket ismerek és kedvelek is amikor megpillantok egy ismerős arcot. Irányt váltva végül őt célzom meg, ha más nem legalább köszönni odamegyek.
Erősen benne van a pakliban, hogy tévedek, bár Hella eléggé kitűnik a tömegből, legalábbis az én szemeimnek, hogy ne legyen túl könnyen összetéveszthető bárki mással. Biztosra mehettem volna azzal, hogy gyorsan leellenőrzöm az instagramját és meggyőződök arról, hogy nem egy vadidegen lányra köszönök rá a semmiből, de sajnos ez már csak akkor jutott az eszembe, amikor már ott állok mellette. A hirtelen mozdulat amivel rám néz és félrelép minden bizonyosságomat megingatja, hogy tényleg jó nevet csatoltam-e az archoz és egy pillanatra tényleg szinte lever a víz, hogy most égetem be magam teljesen.
Apró bólintása megerősít és egy szélesebb mosollyal megkönnyebbülök, de igazán csak akkor szakad le minden teher a vállamról, amikor az ő arcán is látom átvillanni a felismerést.
-Hála az égnek.-tényleg nem terveztem mára, hogy brutál módon beégessem magam bárkinél, bár szerintem, ha nem ugrott volna be neki, hogy ki vagyok akkor is megoldottam volna valahogy a helyzetet.
Ahogy közelebb lép én kicsit lejjebb billentem az állam, hogy jobban halljam. Ez nem egy túl megszokott mozdulat a részemről, hiszen az átlaghoz mérten átlagos a magasságom, sőt talán egy kicsivel az alatt vagyok a fiúk között, de Hella még nálam is alacsonyabb szóval végre van valaki aki mellett nem kell teljesen kihúznom magam, hogy megőrizzem férfiúi becsületem.
-Hát te se könnyítetted meg az enyémet, de így legalább mindig volt egy kis izgalom, nem igaz?-vigyorgok rá. Szerettem a kihívásokat és ahányszor láttam a nevét a résztvevők között tudtam, hogy nem lesz egyszerű a verseny és őszintén bevallom... ha ellene veszítettem az sose fájt.
-Ma szigorúan csak nézőként. Előbb le kell érettségiznem, majd utána próbálkozhatok ilyenekkel.. ez az alku otthon. Téged látlak esetleg színpadon?-érdeklődök kíváncsian, hiszen ez az egész tényleg a fiatal tehetségekről szól és Hella egyértelműen az.
-Nem gond, jól megleptelek.-nevetek egy kicsit. Érzékelve a zavarát hagyok neki egy kis időt.. meg akár lehetőséget arra, hogy lekoptasson, ha nincs kedve hozzám. Épp csak néhány pillanattal időzik a tekintetem az arcán és a vörös loknikon tovább, mint ahogy azt illene, de mégis mit csináljak? Szerintem nagyon aranyos lány. Végül a szemeimet a színpad felé irányítom legalábbis néhány percig, amíg meg nem hallom a hangját.
-Hmm?-kérdezek vissza gyakorlatilag megszokásból, de amikor ismét rápillantok, már összeáll az agyamban a kérdése.
-Ohh. Persze, köszi.-kacsintok rá miközben átveszem tőle az egyik poharat a szabad kezemmel.-Remélem nem randi lett volna..-nem a magam érdekében, csak az tényleg szar ha felültetik az embert.
-Ha már így alakult és esetleg nem szeretnél egyedül lenni, akkor bandázhatunk, amíg van kedved.-ajánlom fel neki a lehetőséget.
-De el is hajthatsz, ha nincs kedved.-teszem hozzá gyorsan, hogy ne érezze kényszernek a dolgot.
Music ¤ Outfit ¤ Hella

mind álarcot viselünk
Louis Richards
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Student × Musician
★ play by ★ :
Aidan Gallagher
15
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis EmptyVas. Aug. 25 2024, 23:20

Louis && Hella

Megfogadtam, hogy megpróbálok jobban nyitni a világra, kicsit jobban elengedni magam, még ha ez nem is teljesen valósul meg, de azért sokkal többször elhagytam az otthonnak nevezet házat, amióta megismertem Evie-t és sokkal több mókában, kalamajkában volt részem, mint az elmúlt éveim alatt bármikor. Tagadhatatlan, hogy nagyon is jó hatással van rám és talán kicsit én is rá, mert olykor nagyon is úgy tűnt, hogy amikor az egyikünk kicsit bátortalanná válik, akkor a másik képes jobban a sarkára állni és nem hagyni azt, hogy a másik elfusson. Ugyanakkor soha nem várja el azt, hogy megváltozzam és időt ad mindig mindenre, akkor se volt sértődés, ha valamire nemet mondtam. Hagyta, hogy a saját tempómban hagyjam el a csigaházamat, vagy éppen újra visszabújjak, ha úgy éreztem, hogy nem akarok kimozdulni és mindenféle helyre eljárkálni. Néha szükségem volt továbbra is a magányra és arra, hogy rendezni tudjam a gondolataimat, hiszen pontosan tudtam, hogy hamarosan hatalmas viharok fognak kitörni odahaza, ha rájönnek arra, hogy nem arra az egyetemre fogok járni, mint amire számítanak.
Talán kicsit olykor menekültem is eme érzések elől és ez is segített abban, hogy Evie több programra is rá tudjon venni, meg néha megesett az is, hogy a pillanat heve magával rántott és én hozakodtam elő egy-egy ötlettel. Nagyon szerencsésnek vagyok, hogy hajdanán rám írt, hiszen neki köszönhetően igazi barátra leltem, még ha nem is ismerjük olyan régóta egymást, de attól még nagyon egymásra hangolódottunk.
A színpadhoz közel, de a tömegszélén ácsingózom Evie-re várva, miközben előveszem a telefonomat, amikor is szembesülők azzal, hogy még se tud ma kijönni, mert egy váratlan program közbeszólt. Szomorú sóhaj kíséretében visszaírok neki, miközben jön az újabb üzenet, hogy nehogy lelépjek, élvezzem és küldjek neki videókat, fényképeket. Könnyű azt mondani, hiszen még mindig nem voltam az a típus, aki könnyedén kikapcsol és elengedi a kételyeit, félelmeit. Jobb szeretek a zenében, játékokban vagy éppen könyvekben menedékre lelni, mintsem a bulikban kiengedni a fáradt gőzt.
Kicsit elveszetten pillantok körbe, figyelem a többi embert, a baráti társaságokat, hogy miként nevetgélnek, vagy táncolnak az éppen aktuális zenére, aminek köszönhetően csak még inkább úgy érzem, hogy talán  tényleg reménytelen eset vagyok és csak Evie miatt sikerült az elmúlt napokban is kicsit lazábbnak lennem ezen a „fesztiválon”. Talán jobb lenne lelépnem és már majdnem megfutamodom, amikor valaki megszólít. Sietve fordulok a hang irányába, miközben automatikusan lépek egyet oldalra, mert azt gondolom, hogy útban vagyok és csak azért szóltak hozzám.
A kérdését hallva bólintok, de esélyesem sincs felelni, mert újra megszólal és hamarosan a felismerés kiül az arcomra. A névmemóriám nem a legjobb, de az arca ismerősnek hatott már az első pillanatban is.
- Igen, emlékszem rád. – barátságosan elmosolyodom és kicsit közelebb is lépek, mert pont rázendít a következő zenekar, kicsit belezavarva a beszélgetésbe. - Néha kemény ellenfél voltál és nem könnyítetted meg a dolgomat, de most már tiéd a pálya. – kicsit még a kezemmel is hadonászom, ami a zavaromnak tudható be, meg egyáltalán miért mondok ilyeneket? Tiszta gáz, azt hiszem. Miért nem tudok olyan laza lenni, mint az átlagember? Kisebb szünetet követően újra megszólalok. – Nézőként vagy jelen, vagy szerepelni is fogsz? – kíváncsian fürkészem őt, majd a színpad felé siklik a pillantásom. – Amúgy szia. Bocsi. – kisebb fáziskéséssel kapcsolok, hogy én nem is köszöntem és a fennálló zavaromnak köszönhetően a hajamhoz nyúlnék, - ami jelenleg göndör, hála Evie-nek, mert tegnap mindenképpen meg akarta csinálni-,  ha nem szorongatnék két poharat.  Habozok, kerülöm a pillantását, de aztán újra rápillantok és próbálok kicsit bátor lenni. – Kéred az egyiket? Akié lenne nem fog jönni. – felé nyújtom az egyik poharat, amiben hideg házi limonádé van. Az egyik standnál vettem, mert gondoltam jól fog jönni, míg hallgatjuk a feltörekvő tehetségeket a tűző napon állva.

creditoutfit

She used

to think she was

Evangeline Ward and Louis Richards imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
TémanyitásOcean eyes. Hella × Louis
Ocean eyes. Hella × Louis EmptyVas. Aug. 25 2024, 19:59
Koncertekre szeretek egyedül járni. Kevés igazán közeli barátom van, nem úgy mint haverból, de korábbi tapasztalataim alapján valamiért a legtöbben éreznek egyfajta isteni késztetést arra, hogy megpróbáljanak velem minden együttest, dalt kielemezni holott ilyenkor másra sem vágyom jobban annál, hogy teljesen kikapcsolódva átadhassam magam a zenének. Hamarosan kezdődik az utolsó év a suliban, amit ugyan kicsit sem tervezek szétstresszelni, hiszen a szüleimmel a megállapodásom az érettségi megszerzéséig szól. Utána fókuszálhatok teljesen arra, amiben ténylegesen el fogok helyezkedni vagyis a dalszerzésre és a zenész életre. Persze nagyapám már rágja a fülüket több, mint egy éve, hogy a suli nem olyan fontos jobban járnék, ha hagynák, hogy a karrieremet építsem, hiszen minél előbb elkezdem annál jobb. Apám még lehet, hogy hajlott is volna arra, hogy engedjen az öreg nyomásának, de anya hajthatatlan volt. Már az is egy kisebb mértékű csoda, hogy az egyetemhez nem ragaszkodik, de az érettségi kérdésében tényleg nem volt hajlandó tárgyalni.
Amíg tűrhető jegyekkel állítottam haza, addig azzal sem volt baja, hogy zenei versenyekre jártam, esetleg nyitott színpados estéken igyekeztem a szárnyaimat próbálgatni, stúdiónak azonban a közelébe sem engedett, mert tudta a nagyapám egyből a banda marketingeseinek sarkára taposna, hogy kezdjenek el megtolni. Ha egyszer megindul a szekér onnantól kezdve nincs megállás, így anya semmi hasonlónak nem engedett teret. Azt mondta gyakoroljak, találjam meg ki vagyok és ki leszek az iskola után. Abban tényleg igaza volt, hogy kiforratlan elképzelésekkel és hangzásvilággal nincs értelme debütálni, így igazából amikor ennek a témának újra és újra nekifutottunk leginkább csak hobbiból és unalomból táncoltam egy kört az idegein.
A mai este is egyfajta útkeresés volt, hiszen a Central Park színpadán az alkotói hét keretei között rengeteg új és feltörekvő együttest ismerhetett meg a közönség. Tavaly itt lépett fel a Trinity egyik ígéretes bandája, a Bright Friday, bár valami azt súgja, hogy Kershaw és Rivera nem a zeneiparban fogja megvetni a lábát, amiért egyébként kár, hiszen Tommy és Eddie is kibaszott tehetséges szerintem, ráadásul megvannak bennük az a sztárfaktor, ami bevonzza a közönséget.
Két banda között szereztem magamnak egy üdítőt az egyik büfékocsiból és már éppen indultam volna visszaverekedni magam egy kicsit közelebb a színpadhoz, amikor a szemem sarkából megpillantottam egy ismerős arcot a tömeg szélén. Kissé hunyorítanom kellett, illetve kikerülnöm néhány embert, hogy alaposabban szemügyre tudjam venni, de amikor megláttam a vörös tincseket, már biztos voltam benne, hogy ismerem a lányt. Nem egy versenyen találkoztunk már, követem az instán és egyszer sikerült elcsípnem az egyik plázában kihelyezett zongoránál. Egyik kezemet zsebre teszem, míg a másikban az üdítőmet fogom és rövid gondolkozás után végül tényleg odasétálok hozzá. Nem mászok az arcába, néhány lépésnyire már le is lassítok, mert tudom, hogy nem mindenki veszi jó néven ha egyből az arcába másznak és én sem vagyok az a típus.
-Szia! Bocsi lehet, hogy most rohadt nagyot tévedek, de Hella vagy ugye?-biztos vagyok benne, hogy nem lőttem mellé.-Louis vagyok. Louis Richards. Találkoztunk azon a... versenyen... egy hónapja nagyjából.-többször is találkoztunk, de igyekeztem valami közelebbi támpontot adni neki. Sokat segítene, ha emlékeznék az esemény nevére, ha a memóriám néha olyan, mint egy aranyhalé, szóval ilyen információval sajnálatosan nem szolgálhatok.
Music ¤ Outfit ¤ Hella

mind álarcot viselünk
Louis Richards
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Student × Musician
★ play by ★ :
Aidan Gallagher
15
★ :
Ocean eyes. Hella × Louis Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Ocean eyes. Hella × Louis
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» I saw you..... | Hella & Fau
» Bradley & Hella
» instagram.com/hella
» Louis Richards
» Louis York

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Utcák és parkok :: Central Park-
Ugrás: