ha picsogni szeretnél, nyugodtan picsogj, bár nem mondanám annak... tényleg, bármikor!
igen, csak ez lebegett a szemem előtt, mikor azon gondolkodtam, haragudjak-e vagy sem.
ez az egész sajnos szerintem sosem lesz már olyan, hogy azt mondd rá, hogy "most így jó". szóval én csak kitartást tudok kívánni, ha vége lesz, jobb lesz, ezt biztosra mondom. Bár, ha nem tudod eldönteni. hogy örülsz-e annak, hogy nem írta alá, akkor... én ezen már nem igazodom ki, de szerintem te sem.
jobb is lesz, ha erre is iszunk egyet. Jó a szokásos, szólsz Fifinek is? Hátha ráér. Már vele is rég beszéltem, de tényleg semmire nincs időm... Viszont jó lenne már vele is találkozni.
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
Words are like keys. If you choose them right, they can open any heart and shut every mouth.
★ foglalkozás ★ :
baleseti sebész - osztályvezető főorvos
★ play by ★ :
Sophia Bush
★ hozzászólások száma ★ :
33
★ :
Re: our personal concilium
Pént. 28 Jún. - 19:56
msg from
Ary
nem így érzem, de hagyjuk, nem picsogok.
örülök, ha haragudnál, nem tudnálak meghívni lerészegedni
ja,csak valahogy mégis jó volt, hogy jött. kicsit olyan volt mint régen, csak...pont a régi dolgok jöttek fel bennem, és pfu....én kezdtem a veszekedést... kicsit szégyellem. De most kérjek bocsánatot tőle? Érted...olyan szar.
dehogy, még mindig nem hajlandó... ennek se tudom örülök e vagy se. hülye picsa vagyok
rá fogsz! Hát eddig is éves szinted hoztad a legjobbat, mondhat bárki bármit, a számok is melletted állnak. és ami azt illeti de, kaptam pár nap kényszer szabadságot a vezetőségtől.
a szokásos helyre? ott szombatonként van akció, Sal meg úgy is ismer már minket
“The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed."
61
★ :
Kedd 25 Jún. - 0:09
msg from
Dahl
jaj Dahl... nem rajtad múlt...
nem haragszom, oké? verd ezt ki a fejedből...
hát ezt én sem tudom... tartózkodom. bár, ha veszekedtetek, akkor talán inkább nem, mint igen. ezt fejtsd meg... aláírta már a papírokat egyébként?
köszi... remélem tényleg rászolgálok majd. Az ünneplést és a "felejtésbulit" én is fel akartam dobni egyébként, szóóóval... biztos nem leszünk józanok, így másnap reggel nem kellene dolgozni, nem?
mondjuk a szombat egész okénak tűnik, de gondolom az neked nem lesz jó #felnőttbarátságok
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
Words are like keys. If you choose them right, they can open any heart and shut every mouth.
★ foglalkozás ★ :
baleseti sebész - osztályvezető főorvos
★ play by ★ :
Sophia Bush
33
★ :
Szomb. 22 Jún. - 21:40
msg from
Ary
na ezt a részt hagyjuk....nemtudtam megmenteni.
kurvára nemtudtam megmenteni, és ő csak...
picsába, mindegy. bocs.
Ah, képzelem, ne haragudj, nemakartam rád ijeszteni, meg...senkire, csak rohadtul nem volt energiám körüzenetet küldeni. agyam se volt rá. tényleg ne haragudj!
az őrsön is terjed a pletyka mint a pestis és ja. hát nemtudomigazán jobb volt hogy ott volt, vagy inkább ne lett volna..ofc. veszekedtünk
Ugyan, mindenki tudja, hogy egyszerűen vannak ilyen hullámok! Ne viccelj, nem hiába kaptad meg!
aaamit amúgy meg se ünnepeltünk még! meg amihezmég élőben nem is gratuláltam, szóval nézz ki gyorsan egy időpontot, mikor tudunk összefutni!
“The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed."
61
★ :
Szomb. 22 Jún. - 14:50
msg from
Dahl
és érzelmileg? bocsi, de rálestem a kartonra és olvastam a jegyzőkönyvet...
mondjuk azt teljesen megértem... nem haragszom természetesen, csak rohadtul megijedtem, mikor mondták. o.O
hát honnan a francból tudta meg? Gondolom, akkor végül lett társaságod mégis
sikeres. végre. már kellett, mert az utóbbi egy hétben rám jár a rúd rendesen... mintha a vállamon ülne a halál angyala, vagy nem tudom. A végén meg azt hiszik, elfelejtettem műteni így, hogy megkaptam a főorvosi posztot.