New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 518 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 503 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Harry Porterfield
tollából
Ma 20:12-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

My fifteen minutes are burned through
TémanyitásMy fifteen minutes are burned through
My fifteen minutes are burned through EmptySzer. Május 01 2024, 20:02

Ricky&Alynne

Ez a mai több szempontból is nagyon-nagyon sokat jelentett nekem. Egyrészt, imádtam a Wanderers zenéjét, szerintem nagyon jól nyomták, sőt! Annyira jól, hogy ez ellen senki sem tiltakozott, amikor egy-egy sufni felvételt nyomtam be otthon, vagy a kocsiban, amikor csoportosan mentünk valahova. Se apa, se anya, se a gyíkarc öcsém nem akart megverni érte. Akit amúgy csak én hívhatok így, mert aki bántja, azt agyon is verem. Ő a világ legcukibbja, egyébként.
Szóval emiatt is nagyon klassz volt, másrészt pedig amiatt, mert egy egész láncmese alakult ki, hogy leszervezzék nekem ezt a találkozót az énekessel. Apa szólt Mark bácsinak, hogy szóljon a barátnőjének, hogy szóljon a nővérének, hogy szóljon Remy-nek, aki a régi Aunt Marie's ügyvezető, és nem mellesleg a Wanderers menedzsere egy személyben. Persze mindenki nagyon jó arc volt, hogy segített ebben, de valamiért a legmenőbb dolog az volt, hogy Emma hajlandó volt közben járni értem a nővérénél. Persze lehet, hogy csak Mark bácsi miatt, elvégre együtt vannak, vagy mi a szösz. De ettől még ez annyira király!!!! Nincs köztünk sok év elvileg, de őt mégis annyira felnőttnek, érettnek, menőnek és igazi badass-nek képzelem. Szeretnék már vele személyesen is találkozni.
Eddig csak a színpadon láttam őket, de sem aláírást, sem képet kérni nem mentem oda sosem, az annyira pofátlan és tolakodó lett volna. Szóval most is úgy döntöttem, hogy habár elmentem az első szabadtéri fellépésre és végig csápoltam az egészet, a találkozót másnapra kértem, egy általam megjelölt, Manhattan-ben lévő pub-ban. Úgy tudtam, hogy Ricky, az énekes srác oda valósi, szóval ez volt a legkényelmesebb neki is. Én meg imádok vezetni, szóval nem akadály a távolság.
Előbb érkeztem, hogy már el tudjam foglalni az asztalt, és én várhassak rá, nem pedig fordítva. Az nagyon kiábrándító lenne, elvégre én szerettem volna ezt az interjút vele, és nem fordítva. Amint megláttam a belépő srácot, intettem is neki, hogy tudja, pontosan kit keressen. Szerintem az insta lecsekkolás egyoldalú volt, szóval így legalább tudja, ki az, aki rabolni fogja az idejét.
-Szia! Köszönöm szépen, hogy eljöttél. Ez nagyon sokat jelent. -villantottam is az érkezőre egy hálás mosolyt.
-Alynne Russel. De hívj csak Aly-nek. -nyújtottam neki kezet, hogy hivatalosan is bemutatkozhassunk.
-Nem tudom, te hogy vagy vele, de én kezdetnek innék egy jó sört, mert mindjárt szomjan halok. -döntöttem enyhén oldalra a fejemet, kérdő várakozással nézve rá. Nyilván a vendégem lesz rá, de kevésbé érezném magam feszélyezve, ha olyan hangulatot keltenénk, mint egy laza beszélgetés.

BEE

It's a journalist's job to be a witness to history

Ricky Simmons imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
My fifteen minutes are burned through 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f396d323653733779326b733253513d3d2d313236323533363639332e313730653866633532306333623666623339313239353139373633362e676966
My fifteen minutes are burned through 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f61746561716353764245385846673d3d2d313135393531313735392e313662623865663264313336633764343732363332373835393038382e676966
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
I'm a street journalist, man.
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
My fifteen minutes are burned through Ec1660f688a687266a96b71edb79cecb07cc19d7
★ idézet ★ :
I think people should stop taking social media so seriously.
★ foglalkozás ★ :
szabadúszó újságíró, blogger/vlogger
★ play by ★ :
Madison Iseman
★ hozzászólások száma ★ :
66
★ :
My fifteen minutes are burned through Tight-hug-bethany-walker
TémanyitásRe: My fifteen minutes are burned through
My fifteen minutes are burned through EmptyCsüt. Május 02 2024, 17:51

To: Alynne

“Never, ever, let anyone tell you what you can and can't do. Prove the cynics wrong. Pity them for they have no imagination. The sky's the limit. Your sky. Your limit. Now. Let's dance.”

A fejemben állandóan zakatoló visszhang, az egymást évek óta váltó kérdések végre elhallgattak az éjjel; megkaptam az igen határozott választ arra, hogy vajon megéri-e ezt csinálni, küzdeni és mindent feladva őrült módon teperni? Hiába, hogy egy fellépésből még korai lenne következtetéseket levonni, de ha a sejtéseink beigazolódnak, talán tényleg eljött a mi időnk...
A telefonom egész este meg volt bolondulva. Reggelre több száz értesítés fogadott: megjelölések, új követések, üzenetek, továbbított videók és megjegyzések, de a kedvenceim még így is a kéretlen házassági ajánlatok voltak. A követőszámok gyors gyarapodásnak indultak, míg a frissen megjelent, és a fesztivál első napjának összegzése kapcsán írodott cikk arról vall, hogy „feltörekvő új nagyágyú van a láthatáron a Saxomuch frontemberének, Remington Fellowes felfedezettjeinek személyében”. Hát ember, legyen igazad!
Azt hiszem ezen a ponton kezdem tisztelni saját magamat a kitartásomért. Azért, hogy ilyen állhatatosan bíztam és hittem a srácokban, a zenénkben és saját magamban is, és okkal hisz Remington is abban, hogy érdemesebbek vagyunk mi annál, hogy csupán egy adott, egy-kétezres tömegnek zenéljünk, mikor lehetne ez a szám sokkal több, sokkal nagyobb is. Azt hiszem nem nagyzolt, amikor azt ecsetelgettük azon a faszom hideg éjszakán néhány sör társaságában, hogy látja bennünk a fantáziát és a lehetőséget. Ehhez hűen, pofátlan profizmussal járt utána a lehetőségeinknek és harcolta ki a mi részvételünket is a három napos fesztiválon.
Összerezzenek a hirtelen támadó zajra, ahogy Drake káromkodva, morogva bukdácsol el a korlátig, a kérdéses mozdulatsor végén pedig úgy mér végig, mintha én gáncsoltam volna ki.
- Ez lesz mostantól a hivatalos belépőnk mindenhova? – Utalok arra, hogy néhány hónappal ez előtt Peter is hasonlóan bájos mozdulatokkal érkezett az első közös, akkor még beugrósnak gondolt próbánkra. Bassza meg, azóta is mennyi minden történt már! Az ember nem győzi a napok, hetek körforgásában utolérni magát és mire kettőt pislogunk, már megtettük az első lépéseket a céljaink felé… még, ha csak bébilépések is ezek.
- Mi a francot csinálsz te idekint kora reggel? – Álmos, elmélyült hanggal mormog az orra alatt.
- Minek látászik? Kávézok… Bagózok – mutatom fel az ikonikus kis párost, a híres feketét, ami fogalmam sincs, hogy melyik kultúrának a sajátja, de kellően ütős és egészségtelen ahhoz, hogy jól pofán vágjon, nem beszélve a hozzá dukáló egy, rosszabb napokon két szál cigiről. – Amúgy meg fél kilenc van.
- Ki vagy te és mit csináltál Ricky Simmons-szal? – Felvont szemöldökkel, néhány pofátlan kis füstpamacsot eregetek az előző naphoz mérten kifejezetten hűvösnek mondható reggeli levegőbe. – Máskor délután kettőkor úgy kell könyörögjünk az ágyad mellett, hogy ugyan legyél már kedves és támadj fel! Már ne is haragudj, de aludtál te az éjjel, vagy megint „két napozol”? Hajnali háromkor még nem voltál sehol, nem is akarom tudni, hogy megint kivel mulattad az időt, négykor még csak a hangodat hallottam... azt is a telefonból! – Nyomja meg a telefon szót. – "Majd jössz", most meg itt ülsz és… mint aki lenyomot egy téli álmot, ki vagy simulva, jól nézel ki, nincsenek ráncaid meg karikáid és…
- Ne udvarolj, a szőkékre bukok – tápászkodok fel szemtelen vigyorral, és a mellettem lévő asztalra készített bögrék egyikébe töltök egy adag kávét, megkapja hozzá az irdatlan mennyiségű cukrot, és már nyomom is a kezébe, hátha tényleg eljön az ideje az ő feltámadásának is.
- Ez mi ez?
- Habos kakaó, szerinted? Kávé cukorral. Jada szoktatott rá. Tejet nem kapsz, mert fosni fogsz… cigi – kapja azt is a pöpec kiszolgáláshoz. – Mennyit és mit ittál te az éjjel? – Nem szokta így szétcsapni magát, de nem hibáztatom, tagadhatatlanul meg kellett ünnepelni az első olyan alkalmat, amikor hivatalos fellépőként voltunk jelen egy olyan zenei fesztiválon, ahol nívósabb nevek is képviselik magukat.
- Nem tudom… egy kis ezt… egy kis azt… sok amazt. Fú, de utállak! – Hörren, könyökével az oldalamba vág. - Ne élvezd már ennyire! – Az idült vigyort képtelen vagyok letörölni a pofámról. Végre nem rajtam megy a bazsalygás; Drake a szent, úgy felöntött a garatra, hogy azt se tudja éppen melyik beszélt nyelven próbáljon meg kommunikálni. Nem véletlen, hogy a felét nem értem annak, amit böförészik nekem.
- És te? Te hol is voltál?...

Nem véletlen, hogy nem talált se az éjjel, se később, alig néhány perccel azt megelőzően érkeztem vissza a hotelbe, hogy őt kiverte az ébredés ördöge az álomvilágból. Általában sejtik, hogy hova esz a fene, mikor szó nélkül felszívódok, nem is sűrűn szokták firtatni a témát. Jelenleg is elég a sokat sejtető pillantás, máris különösebb fővesztés terhe nélkül vághatok neki az egész napos kötelezőknek.
- Hé, nézzenek oda! Tele veled a sajtó tesó! - Nagyzol. - És még nem telt el huszonnégy óra, de a net zenei élete máris forrong! Szevasz! – Üdvözöl a korábban volt kolléga, mikor beteszem magam mögött a pub ajtaját. – Két nap és biztonsági őrök kellenek melléd, mert elszabadul a pokol! Mondtam én, hogy többre fogod vinni, mintha a sörcsapolásból keresnéd a kenyered! Soha nem hiszel nekem! - Vigyora fültől fülig ér, és bár várja, hogy nála találjam meg a székhelyemet a pultnál, én mégis a felém intő szőke felé biccentek. Mondanám, hogy jobb partyt nem is találhattam volna így az este folytatásaképpen, de ez… ez nem az a party lesz. Seb sejtelmesen bólint egyet, jelezve, hogy "vette a lapot", én pedig a lány felé indulok. Bele se kell kezdjek, előzékenyen üdvözöl, ami széles vigyort csal a képemre.
- Ricky Simmons – csak az illedelmesség kedvéért, és kezet fogok vele. – Tehát Aly – ismétlem, és minden eddigi tapasztalatomat latba véve úgy próbálom őt végig mérni - mert, hogy a bús picsába ne tenném meg - hogy abból ő a lehető legkevesebbet vegyen észre. – Én köszönöm a megkeresést – és még mielőtt bármibe is belemennénk, kapva az alkalmon a kívánságát illetően, már keresem is Sebastian tekintetét, - nem nehéz megtalálni - aki kis híján a pultra hasalva próbál kagylózni, de legalábbis szájról olvasni. Szigorú képpel mutatom fel két ujjamat, jelezve, hogy mennyire lesz szükségünk... valószínűleg azt már sikerült dekódolnia, hogy mit kell hozzon.
Kíváncsi tekintettel fordulok vissza a lány felé, mellkasom előtt automatikusan fonom össze a karjaimat és dőlök hátra a székben, görcsösen ügyelve arra, hogy hosszú csülkeim az asztal alatt ne az ő lábait tapossák.
- Amikor Remy mondta, hogy lenne egy ilyen… lehetőség, nem értettem pontosan, hogy milyen úton is jutottál el a Wanderersig… - mondjuk inkább úgy, hogy nem voltam száz százalékosan tiszta állapotomban, amikor Remy előrukkolt ezzel a soha vissza nem térő alkalommal - vagy egyáltalán addig, hogy interjút kérj. Esetleg régebbről ismersz már minket? – Puhatolózok, hiába, hogy nem nekem kellene kérdéseket feltenni, de hülye lennék tagadni a kíváncsiságomat és azt, hogy könnyebb nekem is, ha próbáljuk ezt barátibb hangvétellel végig csinálni. Kifejezetten kellemetlen, rossz tapasztaltaim vannak az efféle "még az elején vagyunk mindennek" interjúkkal kapcsolatban, bár, az már most sokat elmond, hogy nem egy szomorodott virágoskertben intézte Alynne a kérdezz-feleleket, ami nézzük bárhonnan is, biztató.

What made me tough, almost killed me; at least that's how I remember the story; over the years, I've forgotten how it was

Remington Fellowes ölelést küldött

Alynne Russel imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Ricky Simmons
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
My fifteen minutes are burned through EYesUA8
My fifteen minutes are burned through Px9LLJT
I'm gonna get out if it's the last thing that I do
And in my heart my fifteen minutes are burned through

I won't come back; To fall off track
★ kor ★ :
28
★ családi állapot ★ :
it's a loud and dark world
but
I think I found the light
My fifteen minutes are burned through Xbfkwa5
★ lakhely ★ :
Manhattan - East Village
★ :
My fifteen minutes are burned through JjpgBJT
i need you to tell me everything will be alright
to chase away the voices in the night
when they call my name...
★ foglalkozás ★ :
• wanderers lead vocal
★ play by ★ :
Andy Biersack
156
★ :
My fifteen minutes are burned through 9YpqQpL
The way that I survived
It's a violent world, but today  I'm still alive
My fifteen minutes are burned through EmptyPént. Május 03 2024, 09:51

Ricky&Alynne

Egy mosolyt csalt az arcomra, hogy ő is köszöni a megkeresést. Ugye most csak szopat?! Egyértelmű volt, hogy majd, miután meglesz a diplomám és kellő magabiztosságom, szeretnék a kedvenceimmel is interjút csinálni. Szerintem a legtöbben egyébként is sablon interjúkat csinálnak, és oda is beleviszik a magánéleti, párkapcsolati kérdést például, ahova nem kellene. Ha rákérdezel, hogy miről szól xy dal, az más, bár az is necces terep tud lenni. Sokan a saját traumáikból merítenek, és nem szívesen mondják el újra meg újra. Bár az End of Beginning hatalmasat ment, és ott is elég sűrűn faggatták az énekes Remy-t, hogy mi is ez pontosan. Pedig szerintem elég egyértelmű, és király, hogy megtalálhatod benne a saját honvágyadat, vagy a vágyódásodat valami után. Na de vissza Ricky-hez és a Wanderers-hez!
-Hát az egy... kacifántos út volt. -pillantottam rá, aztán némi gondolkozás után felhúztam magam alá törökülésbe a lábaimat. Neki is kényelmesebb, ha ezzel a nem elhanyagolható magasággal nem azon kell gondolkoznia, mikor tipor agyon a bakancsával az asztal alatt. Szerencsére elég kompakt méretekkel rendelkezem.
-Apukám jóban van egy Marco Reilly nevű férfival, akinek a párja Sierra Larson húga, Emmalynn. Sierra pedig az Aunt Marie's új ügyvezetője, és elvileg elég jóban lettek Remy-vel, aki pedig a ti menedzseretek. Szóval lényegében egy egész sereg állt hadba azért, hogy sikerüljön veled interjút csinálnom. -néztem rá, miközben elővettem a telefonomat, hogy elindíthassam rajta a felvételt. Minden fontos lehet, az is, amit én mondok neki, a kérdések is sokat elárulnak.
-Egyébként az is igaz, hogy régebbről is ismerlek benneteket. Szeretem a bandát, a zenét, a hangzásvilágot. Elég sok koncerten voltam már. Nagyon jó hangod van, egészen hidegrázós hatást tudsz elérni. -címeztem neki egy lelkes, elismerő mosolyt.
-Meg aztán a szövegek is elég ütősek. Szeretem, amikor valakinek fontos az, hogy szóljon valamiről a zene, és nem csak ontja magából azt, amit a ChatGPT is meg tudott volna írni. -válaszoltam meg a dolgokat a tőlem telhető legjobban.
-És egyébként mióta foglalkozol a zenével? Van valami előképzettséged, vagy saját magadtól tanultál meg hangszeren játszani? -sokan vannak, akik maguktól, vagy egy baráttól, ismerőstől tanulnak meg ilyesmit. Lásd az én példámat, aki a világ legmenőbb székes csávójától tanult. Innen is imádlak, Dave bácsi.
Közben megkaptuk a söröket, mire egy hálás pillantást küldtem a pultosnak, aki volt olyan cuki, hogy kihozza nekünk, illetve Ricky-nek, aki pedig megrendelte még a beszélgetésünk kezdetén.
-Mindig ebben a műfajban képzelted el magad amúgy, vagy volt valami kísérletezés másikakkal is? Mármint... én például magamról tudom, hogy imádom a zenét, amit csináltok, vagy azt, amit mondjuk a Saxomuch képvisel, de én sosem tudnék alkotni benne, nem illene hozzám. Sem megjelenésre, sem pedig hangilag.

BEE

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
My fifteen minutes are burned through 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f396d323653733779326b733253513d3d2d313236323533363639332e313730653866633532306333623666623339313239353139373633362e676966
My fifteen minutes are burned through 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f61746561716353764245385846673d3d2d313135393531313735392e313662623865663264313336633764343732363332373835393038382e676966
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
My fifteen minutes are burned through EmptyVas. Május 05 2024, 23:22

“Never, ever, let anyone tell you what you can and can't do. Prove the cynics wrong. Pity them for they have no imagination. The sky's the limit. Your sky. Your limit. Now. Let's dance.”

Mi lesz most? Hogy kellene megugrani ezeket az első komolyabb akadályokat úgy, hogy ne pofára esés legyen a vége? A koncert még oké; az ismeretlen izgalmon és egy néhány percig tartó émelyítő kétségbeesésen túl, mondhatjuk nem okozott nagyobb zavart a rendszerben. Hiába a hatalmas, addig soha nem látott tömeg, az idegen alakok vagy a messze álló arctalan emberek, a színpad mégiscsak az otthonom. Tudtam, hogy mi a feladatom, azt, hogy hogyan tartsam fenn az érdeklődést, és szerencsére nem is volt szükség nagy erőfeszítésekre. Mindannyian próbáltuk a legjobbunkat adni a közönségnek elsődleges célként tekintve arra, hogy ne hozzunk szégyent Remingtonra, ha már felküzdött minket a fellépők névsorára. A fogadtatás kifogástalan volt, a kezdeti döbbenetet pedig lelkesítő, amolyan „hol rejtegették eddig ezeket” üdvrivalgás váltotta fel… mintha egy más bolygóra, más ligába kerültünk volna…
…de egy faszom interjú már más kérdés. Az gyakorlat híján - és agy híján az elmúlt estére és éjszakára való tekintettel  - meghaladja a képességeimet, hiába, hogy csak válaszolni kell a feltett kérdésekre.
A kacifántos szó megmosolyogtat, és épp csak annyira billen előre a fejem, hogy a tekintetem szemtelen csillogását elrejtsem előle. Mondanám, hogy „üdv Cicám az én világomban”, de inkább nem teszek kéretlen megjegyzéseket. Ilyen formában biztosan nem.
- Ha ez megnyugtat, én se ismerem a könnyen járható út fogalmát - vallom be őszintén. Tipikusan az a fajta vagyok, akinek mindenért plusz erőfeszítéseket kell tennie és soha nem pottyant semmi csak úgy az ölembe, mert elböfögtem magam, hogy „akarom.” Idővel viszont beláttam, hogy tényleg édesebb az a gyümölcs, amiért megdolgoztam és amiért harcoltam, mintha hozzám vágták volna, mert miért ne? Pont emiatt vagyok még mindig önkívületi állapotban az elmúlt koncert miatt is; mert sok évem munkája van benne. A szerencséről inkább nem beszélnék… hiába, hogy az is kellett hozzá.
A szemöldököm rándul egyet, mikor belekezd a nagy volumenű történetbe. Vigyorogva horkantok, miközben megvakarom a tarkómat.
- Nem mondom, szép kis tortúra, de köszönöm az említetteknek is a közbenjárást. Nem gondoltam, hogy pont hozzám kell ilyen körutat megtenni néhány kérdésért – ha korábban már összefutottunk volna a Brisardban és fix lenne az ismertségünk, márpedig bőven meglett volna rá a lehetőség egy-egy koncert előtt vagy után, elég lett volna megkocogtatni a vállamat valamelyik nap, én pedig boldogan igent mondtam volna. Asszem’. Nem vagyunk még senkik, csak néhány srác, akik szeretnek, tudnak és akarnak is zenélni. Ennek okán szeretünk és szoktunk is vegyülni a tömeggel, beszélgetni, mintha haverok lennénk. Nem hinném, hogy pont ő lett volna az, akit lepattintok magamról, ha bájcsevegni akar. Na most, hogy mi lesz akkor, ha beindul a szekér? Tagadhatatlan, hogy nehezebb lesz mindenféle kommunikáció a „régiekkel” és félő, a Brisard is hamarosan már csak egy játszótér marad a számunkra… de ha ez az ára, akkor szeretném, ha így történne. De ennyire ne szaladjunk előre.
- Köszönjük – biccentek hálásan és hiába, hogy face to face most nekem szól a dicséret, mégis tudom, hogy a srácok nélkül nem lennék sehol. Minden elismerés közös.
Bólintok egyet.
- Ha azt mondom, hogy az értelmes és „sokat jelentő” dalszövegek hírnöke vagy úttörője akarok lenni, nagyképűnek fasznak tűnök? – Puhatolózok a szóhasználat ellenére már-már „angyali” mosollyal, majd néhány perc erejéig előrébb dőlök, kíváncsian futtatva végig kékjeimet az arca vonásain. - Azt gondolnánk a modern kor zeneiségét tekintve, hogy ez egy elhanyagolható dolog, elég ugyan azt a három sort ismételgetni, három, négy percen át, azokat is tele pakolva ócska, fiatalos szlengekkel, a refrént csökevényesen megírni, ha kell csak zenét keverve rá, mert úgyse a szöveg vagy annak jelentése a lényeg, hanem a zene vagy az összkép – fogalmazok meg ez túlontúl őszinte kritikát. – Bocs, ha ez így kemény. Nyilván ezzel sincs baj, változnak az idők és az igények. Viszont én még az „öregek szellemiségében” szocializálódtam, és igényes vagyok a munkámra, arra, amit kiadok a kezeim közül. Nekem nem elég az, ha a hallgatóim meg vannak vele elégedve, tudjuk, hogy egy idő után, ha a szar ömlik ki a szánkon, az is jó lenne nekik... Ehm, ezt nem muszáj beletenni – vigyorodok el a telefon felé mutatva. - Én is elégedett akarok lenni azzal, amit kiadok a kezemből. Én is érezni és tudni akarom, hogy a szellemi termékemnek értéke van – sokan nem gondolják és nem nézik ki belőlem, csupán pofa alapján felruháznak egy általuk elképzelt, sokkal inkább negatív jellemvonással, de pofátlanul maximalista vagyok. Zene téren pedig főleg.
- Taknyos korom óta zenélek – vallok határozottan a következő kérdésre, és bár sejtem, hogy ennek kapcsán számos olyan témát fogunk érinteni, melyek további kérdéseket vetnek majd fel, de állok elébe. – Kisiskolás voltam, amikor feltűnt a tanároknak, hogy érdekel a zene és jó hallásom is van hozzá. Érdekelt a zongora és a gitár is, előbbiből volt otthon egy ősrégi darab, amit a nevelőszüleim virágállványnak használtak. Szerencsétlen hangszert megszégyenítették, de nem tudták megszólaltatni, túladni viszont nem akartak rajta, családi örökség volt – merengek el egy pillanat erejéig. Szám szélében aprócska, felfelé kunkorodó mosoly bujkál. – Meg tökéletes virágtartó. Sokat klimpíroztam rajta. Összefüggéstelen baromság volt egy elhangolt, fals hangú hangszeren, de imádtam... furcsa kölyök voltam, az az igazi „számkivetett” fajta, és talán ez volt az egyedüli dolog, ami tényleg lekötötte a figyelmemet, ami érdekelt – nehéz volt egyről a kettőre jutni az életemmel, azzal, hogy a nevelőszülők kézről kézre adogattak, majd az iskolában is megkaptam a magam kirekesztett státuszát emiatt. Kellett valami kapaszkodó.
- Egy volt tanárom a fejébe vette, hogy jót tesz majd a jellemfejlődésemnek, ha tanít és talán megtalálom a zenében önmagamat. Idővel pedig tökéletes önkifejezés lett belőle - elhallgatok egy pillanatra, mikor Seb leteszi elénk a kért söröket, és bár nem titkokról mesélek, mégis hiszem, hogy jelen állás szerint ez csak Alynne-re és rám tartozik.
- Kösz – biccentek, majd közelebb húzom magamhoz a sajátomat.
- Gimi környékén kezdett el kiforrni, hogy miben is utaznék szívesen és a hangomat is ekkor kezdtem megtalálni, ami… furán hangzik, de – grimaszolok – mintha ugyan úgy a rock műfaja felé kezdett volna orientálódni, mint én magam. Minden adott volt: a zenei stílus, a hang. Nem is éreztem úgy, hogy nekem ettől az úttól el kellene fordulnom. Tudod, akarhatok én operát énekelni, ha nincs meg hozzá a képzettségem és a hangom, vagy tolhatnám én is szavalgatósban, rapben vagy trapben, de minek, ha a műfajhoz nem kell az a plusz, amit a hangommal hozzá tudok adni? Ismerem a határaimat és a korlátaimat. Tudom, hogy mit tudok vele kezdeni, és ez a rock, amúgy elég széles skáláján megállja a helyét. Miért akarnék mást kezdeni vele, ha erre tökéletes és számomra ez a legkedvesebb?
- Mi az, ami hozzád illik?
- Érdeklődök.

What made me tough, almost killed me; at least that's how I remember the story; over the years, I've forgotten how it was

mind álarcot viselünk
Ricky Simmons
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
28
★ családi állapot ★ :
but
★ lakhely ★ :
Manhattan - East Village
★ :
★ foglalkozás ★ :
• wanderers lead vocal
★ play by ★ :
Andy Biersack
156
★ :
The way that I survived
My fifteen minutes are burned through EmptyHétf. Május 06 2024, 14:56

Ricky&Alynne

-Hát nem volt egyszerű, de végül is itt vagyunk. Máshogy aligha tudtuk volna összehozni ezt. -főleg, hogy már van menedzserük, akinek nem csak, mint zenekar, hanem mint ember is nagyon fontosak. Ez baromi szimpatikus volt, és legalább vele is beszélhettem egy kicsit. Sokat elárul az emberről, hogy hogyan áll a többiekhez. Remy pedig kellemes csalódás volt ilyen téren. Örülök, hogy nem egy lelketlen gépezet részévé vált a Wanderers.
-Lehet, de végül is igazad van. Tényleg ezt a vonalat képviselitek. -vontam meg a vállamat egy mosollyal.
-Szerintem ez tök jó! Mármint... nem az, hogy ha egy idő után mindenféle szar, jól felhigítva akár fos jön ki a torkotokon, arra is vevők lennének az emberek. -ráztam meg a fejemet egy jót nevetve.
-Hanem az, hogy te, vagy ti, még így gondolkodtok. Gondolom nem lennél azokkal, akikkel, ha ők nem így látnák ezt az egészet. Az apukám és a barátai elég régimódiak és "öregek", így tőlük csak olyan zenét hallottam, aminek volt értelme, jelentése és tartalma is. Tök fontos, és iszonyatosan menő, ha valaki önazonos tud maradni, és nem csak a közönségnek, de elsőként saját magának is meg akar felelni. A maximalizmus egy jó dolog tud lenni, amíg nem ártasz vele magadnak. -bár azt hiszem, magunkkal sosem lehetünk teljesen elégedettek.
-Bár amúgy... az is igaz, hogy vannak régi számok, amik új feldolgozásban teljesen másokká válnak. Van az a srác, YUNGBLUD. Én nem kifejezetten szeretem a munkásságát, egy számát szeretem, azt is az egyik legkedvesebb barátnőm mutatta. -mint körülbelül mindent, maradjunk ennyiben.
-De neki lett nemrég egy I Was Made For Loving You feldolgozása. Szerettem azt a számot, de egyet kellett értenem ezzel a barátnőmmel abban, hogy eddig nem volt benne elég érzelem nekünk. Kicsit olyan volt, mintha a szövege ellenére csak egy pörgős, pogózós meg pattogós zene lenne. Pedig annyi minden van benne, imádom. Szóval a lényeg, hogy én bennetek is azt érzem egy kicsit, mintha a régi nagyok megújultak volna. -osztottam meg vele ezt a kis pluszt. Mivel én blogot írok, így nem kell ragaszkodnom ahhoz, hogy ne reagáljak a mondataira, csak mereven maradjak a kérdéseimnél.
-Ki hitte volna, hogy egy növénytartónak használt zongora volt az első élményed ezen a pályán. Ez nagyon aranyos történet. Érdekes belegondolni, hogy a "számkivetett" kölyökből egy sikeres zenész lettél, akit egyre többen felismernek. Jó pár cikk lejött tegnap óta, ami méltatta mind a zeneiségeteket, mind pedig a megjelenést is. Eddig hogy viseled a hirtelen jött érdeklődést az irányodba? Gondolom akadnak szép számmal, akik hirtelen szeretnének ismerkedni veled. -lehetnek ezek akár rajongó kislányok, magukat havernak képzelő srácok, de akár még pofátlan újságírok is, akik mindenképp írni szeretnének róluk.
Miután megkaptuk a söröket, csak utána tértem vissza az előbb elhangzott mondataira a tanárával kapcsolatban.
-Akkor végül is tényleg sikerült az elképzelése a tanárodnak ezzel kapcsolatban. És a nevelőszüleid támogatták ezt az utat annak ellenére is, hogy a virágtartónak használt, borzalmasan elhangolt zongorát nyektetted? Illetve... az osztálytársaid hogy viszonyultak ahhoz, hogy téged ennyire foglalkoztat a zene? Én magamból tudok csak kiindulni, de szerintem elképesztően lenyűgöző, ha valaki ért ehhez. -döntöttem finoman oldalra a fejemet, kérdőn vizsgálgatva a fénynek köszönhetően éppen kékjeimmel az övéit. Úgy sem kell válaszolnia, ha nem akar.
Beleittam a sörömbe, miközben elkezdett arról mesélni, hogy hogyan is jött nála ez a műfaj, és mennyire adta magát minden.
-Ez nagyon klasszul hangzik!!!! Mintha minden azt szerette volna, hogy egyszer majd feltörj és a rock, a metal egyes műfajaiban mozogj. Az tény, hogy nem mindennapi a hangszíned, és az erőssége sem. El sem tudnám képzelni, hogy visszafogd valami kis dünnyögős, semmittelen műfajban. Nincs azzal baj, ha valaki azt nyomja, de a te tehetségeddel és adottságaiddal elvesztegetett tehetség lenne. Szerintem minden Wanderers rajongó hálás lehet, hogy így jött ki a lépés. -a hangja és az érdeklődési köre tökéletesen találkoztak egymással.
-A country, az akusztikus feldolgozások, a pop. Esetleg talán az indie, de abban nem vagyok biztos. A hangom nem túl erős, és nem is igazán különleges. Szeretek énekelni, nem fog tőlem vérezni a füled, mármint... azt hiszem, és nemrég sikerült megtanulnom gitározni apu egyik ismerősétől, az óta nem lehet lelőni sem, de nem vagyok egy nagy tehetség -ismertem be a dolgot egy kínos mosollyal, egy hosszú, szőke tincset a fülem mögé tűrve.
-Remington Fellowes, a Saxomuch énekese lett a menedzseretek a srácokkal. Láttalak beugrós basszerosként náluk, illetve ugye van még egy átfedés az ex-saxo gitáros, Peter személyében. De hogy jött végül is ez az egész együttműködés nálatok? Hogy találkoztatok egyáltalán?

BEE

Remington Fellowes ölelést küldött

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
My fifteen minutes are burned through EmptySzomb. Május 11 2024, 22:09

Az asztalon pihenő kezemet tenyérrel a plafon felé mutatom, ezzel is jelezve egyetértésemet. A lényeg, hogy itt vagyunk, minden más történelem.
Vele együtt nevetek.
- Viccelsz? Én írom a szövegeket, ők meg megégetnének, ha valami oltári nagy faszságot tennék eléjük, mondván "itt a műremek, nesztek!". Ők a legkeményebb ítészeim. Sokan amúgy sérelmezték annó, amiért túl „kompakt” dalokat akarunk írni, "nem tudunk megújulni", csak ez a séma megy. De tanultam a hibákból, és fejlődtem... Már jó előre leszögezem, hogy ha megdöglenének érte, se fogunk változtatni. Ezt szeretjük, ebben vagyunk jók. Miért csinálnánk másképp? Aki nem akar, nem hallgat majd minket, akit megérint, örül neki. Én abszolút aláírom, hogy nem kell minden dallal megváltani a világot, hatni az emberi szívekre, életre nevelni vagy „segíteni", hiába, hogy az egyik közönségkedvenc számunk egy kőkemény társadalom- és felsőbb kritika - mutatok az ég felé, ezzel is utalva az országok vezetőire, akik miatt mindig csak a nép szív. - Én elfogadom, hogy kellenek az egyszerű, fülbemászó, rádió barát számok is... amik csak… - vonom meg a vállamat - szimplán jók és hallgattatják magukat, az ember bólogat rá vagy dobol a kormányon. Én viszont szeretem, ha valaminek van mondanivalója, ha a zene és a szöveg egálban van. És remélem, ha majd egyszer más műfaj felé kacsintgatok, mert kell valami ami kevésbé zúzós, akkor is képes leszek a megszokott szintet hozni. De ez még egy nagyon távoli történet – végszóként hátra dőlök a székben.
Hunyorogva időzik el rajta a tekintetem, mielőtt átvenném a szót, benedvesítem a számat.
- Mindig vannak jó feldolgozások... Olyanok, amik tényleg jobbak az eredetinél. Az előadók tudására is szükség van ehhez, hogy olyan köntösbe bújtassanak régi, ikonikus dalokat, amit elfogad a köz... kisugárzás, hang, zenei stílus, áthangszerelés, sok mindenen múlik. Lásd, Queen… Somebody to love – hozom fel példának. - Mercury míg világ a világ az egyik legnagyobb marad. De ezt a számot őszintén, én csak George Michael féle verzióban, az ő hangján hallom a fejemben és kimerem jelenteni, hogy jobb, mint az eredeti, pedig csak felkérték egy emlékkoncertre, lehetőségük se volt összepróbálni, mégis hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem így él inkább a köztudatban - mosolyodok el, így téve pontot a hosszan és kimerítően taglalt véleményem végére. Tudnám ezt még órákon át mondani, de nyugágy kellene hozzá és nem hiszem, hogy egyedül ez foglalkoztatja.
- Örülök annak, amit mondasz, pont ez a cél. „Feltámasztani” a régieket de mégis egyedinek lenni. Jó lenne, ha a Wandererst is hangzás, stílus, bármi alapján fel lehetne majd ismerni és nem találgatni, hogy "na ez vajon melyik lehet?" Ezt a „tizenkettő egy tucat” dolgot szeretném elkerülni. Nem azt mondom, nyilván régen is voltak hasonlóságok, átfedések énekesek vagy csapatok között, mindig meg kell felelni egy adott korszak zeneiségének, mígnem jön egy újabb korszakalkotó. De mégis, mindenki azonnal tudta, ha megszólalt egy szám a magnóban, hogy ki az... Voltak stílusjegyek. Jellegzetes gitárszólók. Akkor mintha minden gitárnyúzónak máshogy szólt volna a hangszer a kezében. Eltérő énekhang, sorolhatnám – régen is voltak egyformaságok, olcsó koppintások, nem újkeletű ez a dolog. De ez még nem jelenti azt, hogy mindenki be akart állni a sorba, és azt adni az emberiségnek, amit más már egyszer megénekelt. Mi se feldolgozásokkal akarunk bekerülni a köztudatba vagy azzal, hogy kísértetiesen hajazunk egy másik csapatra.
- Nagyon sok kreatív és kíváncsi fantáziát képes megmozgatni egy zongora – egy gyerek esetében ez inkább kíváncsiság, mintsem kreativitás.
- Egyszerűen... Nem nézem végig az összes beérkezett üzenetet, csak, amiben már esküvőről is szó esik – vigyorogva rázom meg a fejem, és még az előtt, hogy folytatnám, kibújok a mázsás bőrkabátból, amit a szék támlájára ejtek. - Viccelek... Sokat gondolkoztam azon, hogy mi lesz akkor, ha sikerül? Ha eljutunk legalább eddig? De bevallom, hogy nem számítottam erre. Nagy rizikófaktor volt a fesztivál és nem hazudok – köszörülöm meg a torkom – jól esik az érdeklődés a kíváncsiság, tök mindegy, hogy miféle, mert tudom, hogy amit csinálunk az jó. Zeneiség, megjelenés, valami tetszik bennünk az embereknek. Sokan vannak… tényleg rengetegen. Talán nem hallod, de most is folyaamtosan rezeg a telefonon – valószínűleg az arcomon is láthatja, hogy tényleg megdöbbent az üzenetbomba, amit lehajítottak ránk, és egyelőre kezelni is rohadt nehéz - és nemhogy egy éjszaka, de talán a hét hátralevő része se lenne elég, hogy reagáljak mindenre... – szeretnék. Tényleg. De kivitelezhetetlen, főleg, hogy alapból nem vagyok egy közösségi médián csüngő- és az életét ott élő fazon.
A tanáromat illető kérdésre bólintok.
- És rohadt hálás vagyok Mr. Hollowaynek, hogy végig fogta a kezemet. Nancyék hittek neki és hittek bennem is... Soha nem jutott eszükbe, hogy talán rossz ez az irány, vagy mit fogok majd kezdeni magammal a jövőben, mert tudjuk, hogy a zenei élet mégiscsak bizonytalan, ha komolyzene irányába orientálódsz, ha a populárisabb, könnyűzene felé. Talán ez az egy félelmük volt, hogy hiába egy tizenéves gyerek vágyálmai, hogy majd híres zenész vagy énekes lesz, ez változhat, mint ahogy a piac se biztos, hogy befogadó lesz – hümmentek, hiszen ezek az aggályok a mai napig érvényesek és mi magunk is tartottunk tőle. - Azt akarták, hogy boldog és sikeres felnőtt legyek, próbálták a fejembe verni, hogy az egyetem az kell, jó, ha ott a papír, ami vész esetén jól jöhet, ha már nem a végzettségemből akarok élni. Ha nem kellek sehova, mint énekes, hivatalos zeneszerző még lehetek. Ez… nem is feltétel volt, hanem ... – révedek el egy pillanatra, hogy megtaláljam a megfelelő szót – elvárás, hogy ha már csinálom, akkor jól csináljam. Én pedig jól akartam csinálni. De az egyetemet mégse éreztem a magaménak... – vallom be szelíd kis félmosollyal, majd kortyolok egyet a sörből, inkább a torkom megnedvesítése céljából.
- A gyerekek...azok gyerekek... Tudod milyenek. Kisiskolásként nehezebb volt, középsuliban még inkább. Az utolsó egy-két évemben jöttek rá, hogy nem vagyok olyan gyík, mint gondolták, hiába a különcség. Egészen menőnek gondolták, hogy zenélek, de ehhez kellett az is, hogy Drake mellém csapódjon – nélküle szerintem nem csak megbolondultam volna, de soha nem lett volna annyi erőm és bátorságom, hogy ezt nagyban akarjam csinálni.
- Szerencsés voltam ezen a téren és ha már így adódott, hasznot húzok belőle – két dolog van az életemben, amire azt mondom, hogy szerencse. A zeneiségem és a családom. Olyan örökbefogadók, mint Nancy és Ed, nem terem minden bokorban, mint ahogy hangot, vagy muzikalitást se osztanak az utcafordulókban.
- Tehát country – nem tudok nem vigyorogni rajta. – A nevelőapám Nashville-ből jött, valószínűleg az anyatejjel szívta magába a műfajt. Ha megkéred, még egy jó kis linedance-t is eljár veled – erre a nyakamat merném tenni. És nem csak azért, mert emberileg bőven hajlana rá, hanem mert tényleg mániákusan imádja. Annyi biztos, hogy a rock szeretetemet nem tőle szereztem, hiába, hogy ott is van countryrock.
– Hát ezen könnyen segíthetünk – vetek rá egy, talán a kelleténél is őszintébb pillantást. – Én is és a srácaim is szívesen segítünk, ha tovább szeretnél tanulni... Drake zseni tanár lenne, minden „ifjoncunkat” ő nevelte fel – és egy kibaszott gitárvirtuóz. Biztos vagyok benne, ha sikerül az áttörés, loholni fognak utána a szakmaiak. Én pedig kurva Isten, hogy nem adom őt!
- Így van – bólintok határozottan. Ujjaim a sör üvegén dobolnak, kisebb-nagyobb bólintásokkal hallgatom a továbbiakat. – Van egy kedves közös ismerősünk, aki fogalmazzuk úgy, hogy lökött a rollerünkön. Én tetoválni járok hozzá, ez itt a reklám helye, Evelyn Wolfot ajánlom mindenkinek. És szóba jött, hogy „mi lenne, ha...?” Szólt néhány szót nagyjából...mindannyiunk érdekében. Remingtonéknak SOS ember kellett mert a basszerosnak lába kélt, én meg pont kapóra jöttem. Bírtam még egy pluszt, gondoltam nem szakadok bele, na meg bár a zenészek híresen önző barmok tudnak lenni, de gondoltam segítsük ki egymást főleg baráti körben. Úgyhogy felajánlottam, hogyha megfelelek az elvárásoknak, nem lóg ki túlságosan a pofám a sorból, akkor segítek amíg szükséges...
Aztán Remyvel valahogy sikerült jobban összekovácsolódjunk. Mint amikor két „meg nem értett lélek” egymásra talál… kibaszott nyálas mi?
– Az, de valahol igaz. - Sokat beszélgettünk arról, hogy nem szabad veszni hagyni azt, ami a Wanderersben van... Átütő lehet a zenénk, ő pedig úgyis jövőtervezés előtt állt, pont beleillettünk a terveibe. És ami Petert illeti – valójában ez is fontos kérdés – felkértem őt egy próbára, miután a ritmusgitárosunk a tanulmányai miatt kilépett. Hosszú koncerthétvége állt előttünk a Brisardban és nem voltam benne biztos, hogy bárkit elő tudok kaparni, olyat pedig főleg nem, aki gyorsan tanul. Hát kölcsön kértem Petert, ő pedig, szerencse a szerencsétlenségben, nyilvánvalóan a Saxora nézve szarul jött ki, de megtalálta önmagát nálunk. Addig csak tapogatózott, de végre valahol otthonra lelt.
Azt hiszem, és remélem nem elhamarkodott kijelentés, de hiszem hogy a fesztivállal, ezzel az interjúval és vele együtt az egész, hátunk mögött lévő néhány hónappal bizonyosságot nyert, hogy kurva nagy szükségünk volt egymásra Remingtonnal. Nagyobb, mint hittük
– vallom be őszintén. A puszta ténytől, hogy ilyen rövid idő alatt mekkorát léptünk előre, libabőrössé válik mindkét karom és jóleső, kellemes lüktetést érzek a gyomromban… na jó, ez akár betudható a sörnek is, amit mégse kíván annyira, mint gondoltam.
- Nagyon sok tekintetben, és nem csak a zenében, de az élet dolgait érintő kérdésekben is megegyezik a véleményünk, egy hullámhosszon vagyunk, élvezet vele a közös munka. Úgyhogy – csapok rá a combjaimra - mertünk nagyot álmodni, nézzük mi lesz belőle...

mind álarcot viselünk
Ricky Simmons
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
28
★ családi állapot ★ :
but
★ lakhely ★ :
Manhattan - East Village
★ :
★ foglalkozás ★ :
• wanderers lead vocal
★ play by ★ :
Andy Biersack
156
★ :
The way that I survived
My fifteen minutes are burned through EmptyHétf. Május 13 2024, 20:21

Ricky&Alynne

-Szerintem ez a legfontosabb!! Hogy hűek maradjatok magatokhoz és ahhoz, amit szerettek. Nem kell mindenkinek felülni valamire, mert a többség azt szeretné. A zene mindig megtalálja a közönségét, legyen az bármilyen is. Legalábbis szerintem. Aki veletek tud rezonálni és átélni mindazt, amit a zenétek, a számaitok, és nem mellesleg a szövegeitek nyújtani tudnak, az rátok talál majd és ott is marad. De a tegnapi szabadtéri fellépés az ékes példája, hogy vonzzátok az embereket, a közönséget. Óriási tömeget mozgattatok meg már így elsőre, és szerintem ez fantasztikus! Tényleg kívánom, hogy a nagyobb fesztiválokig és más kontinensekig meg se álljatok! –húztam egy bíztató, széles mosolyra a szám. Annyira megérdemelnék. A zenekar is, a menedzserük is. Rengeteg energiát ölnek bele, önazonosak, és nem adják el magukat. A legfontosabb.
-George Michael az egyik legnagyobb tehetség szerintem, és hozta a szintet. De… örülök, ha nem csak én tudok jobban lelkesedni egy cover kapcsán, mint az eredeti szám esetében. Szerintem ez nem von le az alap mű értékéből, egyszerűen csak van, ami jobban üt más stílusban, más hanggal, vagy épp más értelmet adva neki. Én például ezért imádom a Slipknot Vermilion változatokat is. Az egyik nyers és teljesen másképp hat, mint a másik, lassabb, finomabb verzió. Kicsit olyan, mintha nem is ugyanarról szólna, miközben a szöveg nem változott. –néztem rá, aztán csak megráztam a fejemet.
-Bocsánat. Kicsit belemerültem a dologba, pedig te vagy itt az interjú alanya. –vakartam meg a tarkómat egy zavart mosoly kíséretében, és szívesen beleittam volna a sörbe inkább, de az egyelőre még nem volt előttünk, szóval maradt a hülye fejjel való bámulás magam elé.
-Szerintem simán össze fog jönni. A számaitok, az énekhangod, a hangszereken való játék elég egyedinek mondható, sőt! Szerintem a te mély orgánumodat ezer közül fel lehetne ismerni. Annyira különleges, hogy nincs még egy ilyen. Ráadásul az, hogy régen is voltak hasonlóságok, meg korszakonkénti sajátosságok sem jelentették, hogy mindenki ugyanolyan lett volna. Voltak hasonlóságok, de szerintem amúgy még a különféle fiúbandákat is meg lehetett különböztetni annak, aki tényleg azt szerette. –vontam vállat egyszerűen.
-Oké, ezt aláírom. –főleg, hogy ő még gyerek volt ilyenkor. Szerintem is fantáziamozgató tud lenni egy-egy ilyen elhagyott hangszer.
Jót nevettem ezen az esküvős megjegyzésén, de amint lekerült róla a bőrkabát, akaratlanul is megmozgattam a nyakamat, mintha ki akarnám ropogtatni. Akkora puffanással kötött ki a szék támláján, mintha legalább nem is tudom, miket cipelne benne, vagy miből lenne a ruhadarab. Bár ezt jó jelnek könyveltem el, hogy kényelembe helyezte magát.
-Persze, tök érthető. Szerintem jó, ha megmozgattok embereket. Tök sokan vannak, akiket a hasonló stílusa miatt szekálnak a suliban, és ez például egy tök jó önbizalom növelő tud lenni, hogy ti itt vagytok. Nekem például van egy öcsém. Evan egy igazi kis kocka. Imádja az infót, a játékokat, a képregényeket, meg minden ilyet. Alapvetően ezekért tuti halálra piszkálnák, de az apukánk miatt keveredik benne az is, hogy amúgy vagány, odamondogatós. Ráadásul apa haverjai között is van olyan, aki képregény imádó, meg videojáték mániás, stb. Pedig amúgy inkább olyanok, mint egy motoros banda. –ráztam meg a fejemet egy hitetlen vigyorral. Imádom őket.
-A lényeg, hogy szerintem ezért vagytok ennyire népszerűek. Mindenki talál bennetek valamit, amivel tud azonosulni. Ráadásul nagyon jó hangulatot tudtok teremteni. Ott voltam tegnap, és elképesztően jók voltatok. Gratulálok a fellépéshez! –címeztem neki egy elismerő, lenyűgözött mosolyt. Nagyon inspirálóak!
-A papír az egyébként is olyasmi, ami… nyilván, jó ha van, de azért nem létszükséglet. Ha jó vagy, és ismersz másokat is, akik ebben mozognak, lehet még szerencséd. De szerintem ez annyira szép és ritka! Nem ismerem a nevelőszüleidet, és a tanárodat sem, nyilván, de annyira kedves, rendes embernek hangzanak azzal, hogy inkább amiatt féltettek, nehogy ne teljesüljön az álmod, a vágyaid. Nagyon ritkák az olyanok, akik ennyire támogatják abban a másikat, hogy megvalósítsa önmagát! Imádom az ilyen történeteket, annyira nagyon napsütéses, boldog érzés. –viszonoztam a mosolyát, csak jóval intenzívebb verzióban. Főleg, hogy azért elég nehéz lehet jófej nevelőszülőket kifogni.
-És végül meglett a papír, vagy inkább belevágtál a zenélésbe? –kérdeztem rá kíváncsi félmosollyal.
-Akkor ezek szerint Drake és te már régóta ismeritek egymást? –tettem fel egy újabb kérdést, ha már őt hozta fel, mint előrébb lendítő tényező a zenei karrierben és abban, hogy a többi gyerek menőnek kezdje el látni azt, hogy zenél.
-Én is ezt csinálnám. –szerintem mindenki hasznot húzna az adottságaiból, ha lehetősége lenne rá. És nem a testiekre gondoltam.
-Hát figyelj. Ha a nevelőanyukád nem bánja, és beszállsz hozzánk, eljárok én vele akárhány linedance-t. Szerintem vicces lenne. –nevettem egy jót ezen. Imádok táncolni, szóval nem rettennék meg a kihívástól. Ricky meg rettentően érdekesen, de amúgy valahol menőn nézne ki, ahogy ropja velünk.
-Komolyan mondod???!!! –néztem rá talán túlságosan is lelkesen, elfeledkezve arról, hogy nekem ezt még vissza kell majd hallgatnom otthon, ha megírom azt a bejegyzést.
-Az nagyon-nagyon jó lenne! De nem ingyen kérném! Kifizetem, vagy… hálám jeléül… hmmm… bekönyöröglek titeket egy apa-féle nyári sütögetésre. Egy olyat mindenkinek tapasztalnia kell, és szerintem nem bánná. Minél többen vagyunk, annál jobb. –szerintem élveznék. Persze nem biztos, hogy mindenki ilyen fajta ember, de egy ilyenen egyszer mindenkinek részt kell vennie. Remélem, hogy innentől fogva Mark bácsi elhívja magával Emmalynn-t is, és beszélgethetek majd vele. Nagyon szeretném megismerni!
Elképedve, teljesen elvarázsolva, egy kissé ostoba, de lelkes, őszinte, meg mindenféle, amit csak szeretne mosollyal hallgattam a beszámolóját azzal kapcsolatban, hogy találtak egymásra Remington-nal, hogy jött Peter a képbe, mit jelent neki az egész közös munka, az interjú, meg úgy a fesztiválos fellépés. Annyira lelkesítően beszélt, olyan szépen, tisztelettudóan említette a menedzser srácot, aki talán nem csak munka és zenésztárs, de valahol egy kezdődő, igazi barátság egyik résztvevője is lehet nála. Olyan nagyon látszott rajta, hogy mennyire fontos neki a zene, mennyire szeret erről beszélni, mennyire lelkesíti és minden ilyen. A tetoválás ajánlást pedig elraktároztam az agyamban, mivel ismerek valakit, aki nagy függőjük.
-Akkor végül is mondhatjuk, hogy hatalmas szerencse volt, hogy pont akadt egy közös ismerős, aki el tudott indítani titeket ezen a közös úton. Nem vagyok egy túl szentimentális alkat, vagy olyasvalaki, aki hisz az ilyen sorsban és egyebekben, de azt gondolom, hogy nektek tényleg találkoznotok kellett. Jót tetteket egymás karrierjének, és ahogy mesélsz róla, az jön le, hogy kedvelitek is egymást. Talán ez az igazi lényeg. Az, ami a legjobban mutatja, hogy mi a különbség e között az együttműködés között és aközött, amikor valakit egy nagyobb kiadó vagy cég szerződtet. Nálatok számít az ember is, és nem lélek nélküli tömegterméket akar belőletek csinálni. –ez baromi sokat számít.
-A nyáron több hasonló fellépésre is számíthatnak a rajongóitok egyébként? A szabadtéri színpadok előnye, hogy sokkal többen el tudnak jönni, mint mondjuk egy-egy fellépésre, ami a Brisard-ban szokott lenni, és a tegnapból kiindulva... elég sokan kíváncsiak rátok. Illetve, ha már így szóba jött a jövő… várható a jövőben esetleg az, hogy a banda stúdióba vonuljon és felvegyétek a számokat akár album formájában? Már ha nem titok, persze.

BEE

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
My fifteen minutes are burned through EmptyVas. Május 19 2024, 13:15

Mellkasom előtt karba tett kezekkel, összeszűkített szemekkel fürkészem az arcát; nem csupán üdít a látvány, hazudnék, ha tagadnám, de ezzel együtt komolyan elgondolkodtat a zenét és a közönséget illető meglátása is. „Napi bölcsnek” is tökéletes.
- Köszönöm – ennyire futja csupán megjegyzésképpen, de azt hiszem még én is kihallok a hangomból egyfajta, megnevezhetetlen, viszont annál őszintébb hálát. Az „ugyehogyugye?” nyersességről nem is beszélve. Visszajelzésnek is pont elegendő, miszerint nem kell változtatnunk, csak tartani magunkat az elképzelésünkhöz, hűnek lenni magunkhoz, úgyis meglesz a rajongótáborunk. Egy marékravaló már így is akad.
- Végtére is – tárom szét a karjaimat amennyire a lehetőségeim engedik – ez volt a terv. Nemcsak szórakozni akartunk és nem csupán szórakoztatni, de bebizonyítani, hogy függetlenül attól, hogy még sehol se tartunk, nincs nevünk és ha csak egy ócska, feltörekvőben lévő csapat is vagyunk, ott a helyünk a színpadon. Senkit nem akartunk szégyenben hagyni. Se Remingtont, sem pedig egymást – nekem különösképpen nagy teher nyomja a vállamat, hiszen világ életemben én voltam a legékesebb szószólója annak, hogy márpedig megérdemlünk egy lehetőséget a nagyok között. Lehet, hogy ezt elsődlegesen még csak „kicsiben” tudtuk elérni és nem teljes koncertidőben, de ezzel nem foglalkozunk: hozzá vagyunk szokva, a Brisard is hasonlóképpen működik … megadott idő, hogy minden „aprólék” sorra kerüljön, majd jönnek a nagyok a buli végén. Csak, míg a korábban említett szórakozóhelyen mi voltunk a „nagyok”, ez esetben nem. De már önmagában ez is nagy ugródeszka, és a visszajelzés magáért beszél.
– Meg se állunk Európáig! – Jelentem ki határozott vigyorral a képemen. Mondhatnánk, hogy talán túlságosan elbíztam magamat az esti sikerek és az azóta is pörgő közösségi média miatt, de baszd meg, lehessen már egy kicsit nagyobb a mellény ezután! Az én kurva anyámat, hogy nem szégyellem el magam miatta, mi?
Bocsánatkérését hallva megrázom a fejem.
- Szeretek beszélgetni… és kibaszott jó hallgatóság is vagyok – és főleg ez az igaz, ha éppen nincs lehetőségem hozzászólni a dolgokhoz. Márpedig bájos üdvöskénk előszeretettel jártatja a száját, amit képtelen vagyok somolygás nélkül végighallgatni. Kedvelem a hozzá hasonló lányokat, ha nem is kifejezetten a cserfességük miatt, hát a pozitív kisugárzásuk- és a derűt árasztó természetükért.
– És ebben a témában nem is kifejezetten kell más-más feldolgozásról beszélni, elég, ha megnézzük egy számnak a színpadra szánt, és az akusztikus verzióját. Délután egy… mit tudom én, közönségtalálkozón eltoljátok alap hangszerekkel, akusztikus gitárral, cajonnal, este meg telitorokból üvöltöd x ezer ember előtt, full hangszereléssel. Egy szám, mégis más a kettő, más az előadásmód és más a hangulat… De egyik esetben sem veszít az értékéből - hozok neki egy még egyszerűbb példát, amihez nem is kell, hogy különböző csapatokról legyen szó. Kedvelem. Szeretem az értelmes beszélgetést, és meglehet, hogy jelenleg csak az interjú kedvéért teszünk úgy, mintha, de gyanús, hogy vele az élet komoly kérdéseiről is bőven eltudnék dumálni.
- Mi is szeretnénk elhinni, hogy minden adott hozzá, de azért egy nagyon kemény időszak van a hátunk mögött, ami miatt nem bízhatjuk el magunkat. Voltak lehetőségeink. Nagy lehetőségeink! – Ami volt, az tényleg az volt, csak szarul jött ki a lépés. – De aztán a sors valahogy mindig közbeszólt és a pofánkba röhögött, hogy „ezt kurvára benéztétek”. Volt, aki elengedte ezt az egészet, és keresett más lehetőséget. És én nem tudtam haragudni rájuk, mert hiába az igyekezet, ha nem tudjuk sikerre váltani. Nincs mindenkinek X éve arra, hogy várjon amíg történik valami... Úgyhogy – vonom meg a vállaimat, elhúzott szájjal keresve meg az enyémhez hasonlóan világos tekintetet. – Csak visszafogottan reménykedünk és dolgozunk a jövőért és a nagy sikerekért.
Egyetértését hallva nevetek. Azt hiszem ez pont olyan kérdés, amit lehetetlen megkérdőjelezni... Ha még alapból is van egy kis művészbeállítottsága a gyereknek, minden adott arra, hogy egy rozoga zongora is megszólaljon valahogy.
Arckifejezését látva felvonom a szemöldökömet.
- Most képzeld el, amikor jó fej akarok lenni és egy csaj vállára akasztom... Szegény lemegy hídba, mire egyáltalán felfogja, hogy mi történt – hihetetlen, de a romantika nem veszett ki belőlem se.
Feltűrve a szürke felsőm ujját, hátra dőlök, egyik lábamat felhajítom a másikra. Egy apró rojtot kezdek piszkálni pótcselekvésképpen a szaggatott farmer térdénél.
- Az a baj, hogy az emberiség nem érett még meg arra, hogy olyannak fogadja el a másikat, amilyen és ide beletartozik a rassz, a stílus, neveltetés, bármi. Nem akarok ebbe belemenni túl mélyen, a mai világ is ilyen, de az én koromban se volt másképp. Ráadásul én a fogalmazzunk úgy, „emós korszakot” is megjártam. Én voltam az emós, depressziós kis köcsög, a morcosképű kuka a sarokban... Úgyhogy, igen! – Teszem hozzá a homlokomat ráncolva, jókorát bólintva. – Asszem’ a magamfajtáknak akarok segíteni.... is. Akik ilyen vagy olyan értelemben mások. Az öcséd meg tök menő! És lehet, hogy kockának tűnik vagy furának, de a mai IT világban talán még nagy „varázsló” lesz belőle… ha ezen az úton megy tovább – ugyan engem a mai technológiai csodákkal teli világ soha, egy kurva percig nem izgatott - van helyette más kattom - az életben maradásomhoz épp elég, ha van egy laptopom és telefonom, amit tudok használni, no meg kiismerem magam az elektronikát igénylő hangszerek világában. De határozottan elismerem az ebben utazók munkáját és fontosságukat. Arról nem beszélve, hogy tényleg ebben van a jövő.
- Mi pedig köszönjük, hogy ott voltál – ha ment volna azért, ha csak az interjú kedvéért, akkor is.
- Nancyék csodálatosak. Élhető világot teremtettek nekem és támogattak. Nélkülük ma már talán nem lennék... És ugyan ez mondható el Mr. Hollowayről is, amiért ilyen kőkeményen és szigorúan terelgetett és nem engedte, hogy feladjam... „majd még hálás leszel érte”. És kibaszottul igaza volt, pedig kígyót-békát kiabáltam rá, hogy hagyjon engem békén. Hú, voltak rossz időszakok... – dörzsölöm meg szégyenlősen, nosztalgiázva a nyakamat.
- Dehogy...majdnem. De itt már nem volt olyan tanár, aki a fülemnél fogva rángatott volna vissza az egyetemre, hogy „márpedig folytatni fogod, gyerek!” Jobban érdekelt, hogy zenélhessünk, mint az egésznapos seggelés. Ami kellett ahhoz, hogy akár a zeneszerzés, akár a dalszövegírás menjen, azokat a kompetenciákat addigra már magamra szedtem. Más nem érdekelt – nyilván azóta is hallgatom, hogy jó lenne, ha befejezném, de a részemről befejezett ez a téma: se törekvés, se igyekezet.
- Tizenpár éves korunk óta, aztán az egyetemen csatlakozott Troy, ő a dobosunk. De már vele is lassan a 10. évünket tapossuk – és ha erre rájönne még ennyi úgy, hogy azt már nagyban csináljuk, maga lenne a Kánaán. Ha ez meglenne, boldogan halnék meg, és nem lenne hiányiérzetem az életemmel kapcsolatban... És ez se igaz. Sok olyan dolog van, aminek még utána akarok menni, de jelenleg mind mellékes.
- Akinek van egy kis esze, ugyan ezt tenné.
- Lófaszt!
- Nevetek fel, s mintha most szakadt volna le egy jókora mázsás súly a két vállamról, nyújtózkodva húzom ki magam, majd görnyedek vissza. – Se tánc se wesco csizma...vagy flaneling. Ednek kurva jól áll, de kösz én nem kérek belőle... De az első sorból nézlek majd, ezt megígérhetem – ha erre sor kerül, mindenképp!
- Úgy nézek ki, mint aki hülyít? – Talán, de nem a téma komolyságát illetően. A „laza” hangvételű beszélgetésből kiindulva akár már be is kapcsolhatott a cserkész üzemmódom. Nem tudom… manapság nem ismerem ki magam. Minden esetre, nem merek Seb felé pillantani: szinte látom magam előtt ahogy a pultnak támaszkodva rázza a hülye fejét. – Komolyan. Az ajánlat visszavonásig él, és bár nem hiszem, hogy bármit elfogadnánk érte cserébe, de egy barbecue biztos, hogy lecsúszna bárkinek. De félek, hogy a bekönyörgés folytatása egy „nem akartok elhúzni végre?” lenne – letörölhetetlen a képemen terpeszkedő vigyor. Nem vagyunk ugyan elviselhetetlenek, aki akarja könnyen megtalálja velünk a közös hangot, nyilván, ha a feszkót akarja keresni akkor nehezen megy az „összeszokás”. Embere és hozzáállása válogatja.
Jókorát bólintok. Ha nem lenne elég erős a nyakam, talán még fel is jajdulnék miatta.
- Mondjuk úgy, hogy sors, igen. Én soha senkitől nem sajnáltam el a sikereket, a szerencsét vagy a lehetőségeket, de úgy érzem, hogy ez esetben lehetek önző és mondhatom, hogy már megérdemeltük! Kibaszott sokat güriztünk ezért, és ha belegondolok, hogy mekkora lehetőséget vett el tőlünk az élet azzal, hogy a korábbi menedzserünk szíve bemondta az unalmast, most már kijárt valami jó. Ha Freddie nem baszik az orvosi szakvéleményekre és odafigyel magára, valószínűleg most nem fapadosok lennénk. De! Ha ez nem így történik, akkor most nem lenne Remingtonunk, akivel azóta tökéletes vén házaspár lettünk – vigyorogva dörgölöm meg a szememet. – Kurvára bírom a pasast ... És tudom, hogyha valami nagykutya seggét kellene nyalnunk, akkor nem lenne ekkora szabadságunk se. Nemcsak, hogy rábólintott a mi szabályainkra, miszerint a stílust mi szolgáltatjuk, nem változtatunk, ő el is várja, hogy ha ezt kimondtam, tartsam is hozzá magam. Plusz megjegyzem, hogy a baráti szó nálunk többet ér, mint a tipikus „menedzser vagyok én vagyok a....” hozzáállás. Kell a fenyítés és a szigor, szó se róla... De nem elsődleges – igaz még nagyon az elején vagyunk nemcsak a közös munkának, de minden másnak is, ez alapján korai lenne már most azt mondani, hogy megnyertük a főnyereményt. Azzal viszont nem állítok hülyeséget, hogy ő a legjobb esélyünk és jelenleg az egyetlen reményünk is.
- Nekem elsődleges dolgom lesz, hogy minimalizáljam a „civil” énem jelenlétét a mindennapokban... azt hiszem, illetve szeretném remélni, hogy ha nem is azonnal, de lassan elszakadhatok a bárpultoktól és az egész éjszakás kiszolgálástól. A tegnapival érkező hullámot meg kell lovagolnunk. Ahogy mondod, itt a nyár, heti szinten újabb és újabb fesztiválok kint, bent... Jó néhányat felvettünk már a naptárba, de gyanús, hogy ezután keresnünk kell a további lehetőségeket. A Brisardtól még nem tudunk elszakadni, oda is van már egy-két alkalom beígérve. Nem fogunk tétlenkedni – mosolyodok el bizakodóan. - A naptárat Remington fogja alakítani, nem vagyok még teljesen biztos benne, hogy mivel készül, de abban mindenki biztos lehet, hogy nem fogjuk a seggünket vakarni és várni, míg kinő alattunk a fű – ma még át kell beszélni a továbbiakat, de főleg ejteni jó néhány szót a tegnapiról, vagy arról, hogy most mivel számoljunk az elkövetkezendő egynéhány napban...
- Ezt még nem tudom – ingatom a fejem. - Elsődlegesen most az a cél, hogy zenéljünk, ahol csak lehet, keressük a lehetőségeinket, hogy megismerjenek bennünket, ne potyára fektessünk nagy pénzeket a stúdiózásba, hogy aztán ne hallgasson bennünket a kutya se. Nyilván szeretnénk addig eljutni, az első felvett számokig, de... Még hosszú az út odáig, éppen csak ráléptünk egy ösvényre. Még újdonság vagyunk, az is lehet, hogy hamar elfelejtődünk, fene se tudja... Várjuk ki a végét, és legyünk bizakodók. De minden támogatás jól fog jönni – de még mennyire! Nem szeretnénk eltűnni a süllyesztőben.

mind álarcot viselünk
Ricky Simmons
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
28
★ családi állapot ★ :
but
★ lakhely ★ :
Manhattan - East Village
★ :
★ foglalkozás ★ :
• wanderers lead vocal
★ play by ★ :
Andy Biersack
156
★ :
The way that I survived
My fifteen minutes are burned through EmptySzer. Május 22 2024, 11:21

Ricky&Alynne

-Hát nagyon is sikerült mindenkit büszkévé tenni! Én úgy vettem le, hogy Remington amúgy is minden bizalmat és hitet belétek vet, és tényleg úgy gondolja, hogy kinőhetitek magatokat. És nem is csoda, hogy így látja. A hozzáállásotok, a tehetségeket, a kiállásotok, és a megfelelő hátszeletek is megvan. Mármint... nem csak Remy miatt, hanem azért elég menő, ha olyan az ember menedzsere, akinek a bandáját egy Daisy-hez hasonló énekesnő is potenciális befutónak látja. -aligha hiszem, hogy csak úgy foglalkozott volna velük és együttműködést csináltak volna, ha nem így látta volna. Ezek a srácok tényleg megérdemelnek mindent. Legyen az a Saxomuch, vagy a Wanderers, vagy csak Ricky és Remy. Annyira szeretném, ha sikerülhetne nekik minden, amit szeretnének.
-Szuper! Imádom, amikor valaki ennyire céltudatos és tör is felé. Pluuuusz amikor majd eljuttok oda, legalább lesz mire fognom otthon, hogy utazzunk el Európába valahova. Kellemest a hasznossal. -a családunk amúgy is nagy túrázó, szóval mindenki megtalálná a számításait. Szerintem.
Egy zavart, hálával kevert mosollyal pislogtam vissza rá, a tarkómat vakarva. Nem szerettem volna belefojtani a szót, de vannak dolgok, amikben szeretem kifejteni a véleményemet, és mivel én azt tanultam otthon, hogy amiatt sosem szabad szégyenkezni, így előszeretettel keveredek hasonló párbeszédekbe. Imádok beszélgetni, vitázni, és véleményeket ütköztetni.
-Tényleg!!!! Eszembe sem jutottak az akusztikus feldolgozások. Baszki, de hülye vagyok. -legszívesebben a homlokomra csaptam volna itt nagy felismerésemben, de csak egy bugyuta, "most beégtem" vigyorra futotta. Őszintén szólva nem is gondoltam rá, pedig kellett volna, annyira adta magát az egész.
Csendben figyeltem a kékjeit a sajátjaimmal, ahogy kifejtette, hogy volt olyan, aki elengedte a kudarcok és rögös út miatt a zenész pályát, de ők visszafogottan reménykednek és dolgoznak a jövőért.
-Ha egyszer csináltok pólót, szerintem ezt írassátok rá. -jegyeztem meg először csak ennyit egy mosollyal.
-De egyébként érthető. Mármint az, hogy vannak, akik idő közben mégis inkább feladják, és valami biztosabb felé kacsingatnak. A zenész létnek sok előnye, de rengeteg hátránya is van. Nem egy túl kapcsolat és családbarát műfaj, ráadásul mindig bizonytalan. Más munkahelyek is azok, de szerintem az előadó és képzőművészet a leginkább. Most viszik a cuccaidat, mint a cukrot, orrba-szájba hallgatják a zenédet és imádnak, de lehet, hogy holnap már elfelejtenek, mert jön valami más. A felgyorsult világban, a TikTok és hasonlók korában könnyű tíz másodperc hírnevet szerezni.Tényleg! Ti terveztek valami ilyesmi platformot a bandának, ahol tovább népszerűsíthetitek magatokat, de nem kifejezetten videó és zenemegosztó oldal? -ha már ide kevertem a sokszor gyilkos közösségi médiát.
Egy hitetlen, lenyűgözött mosollyal pislogtam rá.
-Ez aranyos. Meg nagyon szép gesztus is. Ez ma már kb totált kihalt. Szerintem nekem még sose adta oda senki a kabátját, akkor sem, ha majdnem megfagytam. Bár... szerintem egy ehhez hasonlótól nem hídba mennék le, hanem meghalnék. -böktem egy laza mozdulattal a jobbommal a kabátja felé. Baromi nehéznek tűnik, de mondjuk mivel hatvanszor elvesznék benne, így biztos melegen tartana.
-De az jó hír, hogy még vannak hozzád hasonló srácok. -kapott is érte egy elismerő, ragyogó mosolyt.
-Ez nagyon klasszul hangzik. Mármint nem az, hogy te voltál a depressziós, mogorva kuka a sarokban, hanem az, hogy valahol benne van a segítő szándék, az összetartozás érzése abban, amit csinálsz. Sokaknak tényleg a mindent jelentheti egy-egy zene, és nem is hinné az adott művész, mennyire durva időszakokon segíti át a zenéje a legkisebb zsák faluban lakó akárkit is. Nekem szerencsére jó gyerekkorom volt, és elég sok barátom is volt mindig, de mindenkinek voltak nehezebb időszakai, amikor úgy érezte, hogy a világ ellene van. -Evan azért már más tészta, még akkor is, ha amúgy neki is megvan a közege.
-És köszi az öcsém nevében. Evan tényleg jól választott azzal, hogy infót tanul az egyetemen. Bár néha olyanokat mond, hogy csak nézek rá nagy szemekkel. Megvan az a meme, amiben a nő előtt mennek azok a matematikai számítások? Na! Hát az én vagyok, amikor nekiáll nekem arról beszélni, hogy mit tanul, vagy hogy kéne optimalizálnom a cuccaimat. Mindig képben van a legújabb kütyükkel, appokkal, stb. Imádja is apu egyik haverját, aki nagy gép zsonglőr. -Dave bácsi baromi multifunkciós.
-Hát szerintem ez mindig így van, és biztos tudja, hogy végül hálás is vagy neki. A gyerekek, főleg, amikor rossz időszakukat élik, baromira nem tudják értékelni, amikor saját magukért "ütik" őket. De az jó, ha voltak melletted olyanok, mint a tanárod, vagy a nevelőszüleid. -akik akkor sem hagyták békén, amikor épp nagyon rossz időszakát élte. A szégyenlősséget sugárzó reakciója viszont egy lágy mosolyt csalt az arcomra. A külsőjével nem kifejezetten összeegyeztethető gesztus elég... aranyos volt.
-Hát végül is bejött, nem? Nem kellett papír ahhoz, hogy egymásra találjatok a tagokkal, illetve a menedzseretekkel. Fura is lett volna, ha azzal jön, hogy "mhm, jó-jó. Tehetséges vagy, de húzzál vissza seggelni az egyetemre, és majd ha lesz papírod, beszélgetünk." -nevettem egy jót az abszurd képen. Szerencsére ez azért nem így működik.
-Azta, durva! Akkor már mondhatni összeszokott csapat vagytok, legalábbis így hárman biztosan. -azért ez nem gyenge, na.
-Ajj, ünneprontó. Pedig ahhoz, hogy eljárd a táncot, nem kell egyik sem. De... jó. Akkor te leszel az első sor, akár egyedül is, ha másnak nem jönne be. Behajtom! -néztem rá olyan komolyan és elszántan, mintha ennek lenne bármekkora reális esélye.
-Ááááááá. Szerintem, ha találkoznátok azzal az öt rettenettel, plusz apával, szerintem ti akarnátok menekülni onnan. Nekik is megvan a sajátos stílusuk, az tuti. De biztos, szívesen látnának benneteket. Minél többen vagyunk, annál jobb. Plusz azt hiszem, hogy a menedzseretek meg Sierra, aki Mark bácsi barátnőjének a nővére, valami... randis fázisban vannak. Így egy embert tutira ismernétek, mivel Sierra hivatalos motoros banda tag lett, így a kerti partykra is hivatalos. -vagy mi. Apa magyarázott valamit, de annyira kacifántosak itt a kötődések, hogy elvesztettem a fonalat.
Jót nevettem, aztán mosolyogtam ezen a vén házaspár megjegyzésen.
-Az nagyon klassz, ha nem csak munkakapcsolat van köztetek, de baráti is. Sokkal fontosabb az, hogy jól kijöjjetek, mint az, hogy minden áron megkövetelje a sokszor teljesen irrelevánsan elvárt tiszteletet, mivel ő a menedzser, így ő a főnök vagy mi. Nyilván kell, hogy befussatok, de szerintem ez sokkal inkább kell, hogy együttműködés legyen, ne pedig valami alá-fölé rendelt viszony. Akkor ezek szerint mondhatjuk, hogy Remington-nal eddig úgy tűnik, nem lőhettek mellé...? -a hangom kicsit bizonytalankodó volt, kérdőn nézve rá, várva a megerősítését.
-Jól hangzik! Minél több Wanderers fellépést a népnek! Ha esetleg jótékony kedvetekben vagytok, gondoljatok a szegény blogger lányra pár képkészítés elejéig. -ráztam meg a fejemet egy mosollyal.
-De azt nem is tudtam, hogy pultosként dolgozol. Ugyanott, ahol felléptek, vagy a kettő teljesen független egymástól? -nyilván nem kell válaszolnia, de érdekes, hogy az éjszakai melózás mellett van még energiája színpadot robbantani. Plusz akkor ez a vendéglátós dolog is közös pont Remington-nal. Vele volt is valami interjú, mint feltörekvő, fiatal tehetség az ügyvezetők között. Nyilván nem ez volt a címe, de a lényege ez volt. Érdekes összehasonlítani az akkori nyilatkozatát a zenéről és a bandájáról, meg azt, ahova eljutott. Örülök az ő sikerének is, nagyon szimpatikus, szomszéd srác feje van, így megérdemli, hogy jó dolgok történjenek vele.
-Oké, ez teljesen jogos. Ha már sokan ismernek, nagyobb esélye van annak is, hogy mondjuk a lemezeiteket is viszik és veszik majd. -bólintottam rá a dologra.
-Az biztos, hogy ha mással nem, azzal támogatni foglak titeket, hogy amint meglesznek a következő fellépések dátumai, én is közzé teszem őket a blogomon majd, hátha eljut olyanhoz, aki ott már járt, de titeket valamilyen rendszerhiba miatt még nem hallott, vagy látott.

BEE

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
My fifteen minutes are burned through EmptySzer. Május 29 2024, 15:17

- És mi nem szeretnénk visszaélni ezzel a bizalommal. Talán üres, sablonos duma, de… - egy pillanatra elhallgatok, és az asztalra fektetett itallap sarkát birizgálva keresem a megfelelő szavakat – bármennyire is bulinak tűnik ez vagy szórakozásnak, most mégse magunkért akarunk zenélni. Részben a közönségnek, de nagy százalékban inkább Remingtonnak, hogy bizonyítsuk, nem feleslegesen melózik velünk és hogy okkal keresztezte egymást az utunk. Hatalmas energiákat öl abba, hogy kilökdössön bennünket a Brisard szintű alulértékelt, csak egy nagyobb marék szórakozni vágyó embert befogadni képes koncerthelyszínekről. De igen – értek vele egyet – Daisy neve is nagyban hozzájárulhat a közös munka sikerességéhez – nyilvánvalóan nem az az elsődleges célunk, hogy Remington vagy Daisy nevén keresztül legyünk valakik, hogy hírnevet szerezzünk a zenei, főleg a rock kultúrában. Úgy hiszem, hogy a magunk képességei is bőven megvannak ahhoz, hogy ezt a projektet, ezeket a terveket sikerrel zárjunk, de nyilvánvaló, hogy az ember sokkal jobb lehetőséggel indul, ha van egy Daisy féle ajánlólevele is, vagy, ha az a fazon gondoskodik rólunk, akit ő emelt ki és akinek egyengeti az útját.
- Már csak emiatt is oda kell tennünk magunkat – azért, hogy ő Európába utazhasson. Én magam is kíváncsi vagyok az „Öreg kontinensre”, főleg annak tudatában, hogy évek óta hirdetem, hogy meg se fogunk állni a Wembley stadionig. Persze, nagy mellénnyel és nagy szájjal könnyű élni, főleg dobálózni az üres szavakkal, bele se gondolva azok komolyságába. Mert pont emiatt van bennem egyfajta frusztráció is, hiszen mindaz, amit magamról tudok, amit eddig átéltem és megéltem, ami az igazi családomhoz köt, az mind-mind Angliába vezet. Márpedig egy koncert ott, egészen biztos, hogy felkavarná körülöttem az állóvizet: előcibálhatja a bátyámat a feledés homályából… kipattanhatnának az „régiúj” családtagok a földből, akik mind-mind a sikeremért ácsingózva, számító mocsadékként várnák a jussukat. De ezen a hídon majd akkor…
Önostorozását hallva a mosolyom vigyorrá szélesedik.
- Nem vagy az… amúgy se várja el senki, hogy bárki azonnal képes legyen reflektálni és előállni minden zenei opcióval. Nekem se elsődleges gondolatom volt, hiába adja magát és hiába történik meg napi szinten, hogy egyszer így, egyszer úgy játsszuk el valamelyik, vagy néhány számunkat – vallom be, csakhogy ne érezze annyira kellemetlenül magát, mint amennyire a vonásai alapján tűnik.
- Kösz, ezt a tanácsot megjegyzem – póló? Pulcsi? Bármit képes lennék piacra dobni, ha van rá igény. Biztos vagyok benne, hogy Troy gondoskodni fog a design részéről, ha más nem, akkor az elképzelései nyomán. Valamiért nehezen nézem ki belőle, hogy ő maga állna neki kézzel gyártani a terveket, de vannak grafikus ismerőseink, majd ők tesznek azért, hogy a biznisz ezen a téren is beinduljon. De baszdmeg, hol vagyunk még mi attól? Fényévekre.
- És ha nem valami más, újhullámos divat jön a képbe, akkor ott a rizikó, hogy nem fog megfelelni a közönségnek az újabb album, vagy csak a frissen kiadott dal. Mert nem olyan, mint eddig, más a hangzás, szokatlan, nem „rád vall” … vagy ha ugyan azon a vonalon mész tovább, a már jól bevált stílussal és hangzásvilággal, akkor meg „nem tudsz megújulni, nincs benned több”. És igen, legfőbb veszélye, hogy nem sokan tolerálják az életvitelt. Szar hasonlat, de olyan ez, mint a katonaság: kurva sokat vagy távol, rohadtul nem tudod teljes egészében odaadni magad a családodnak, jóformán a stábod, a zenésztársaid lesznek a családod és az igazi barátaid, ebbe pedig nehezen törődnek bele azok, akik nem ismerik a hírnevet és nem is igazán akarják, de a választottjuk miatt muszáj. Plusz, ők is ki lesznek téve a nyilvánosság szarságainak… arról nem beszélve, hogy hogy megtud változni tőle az ember természete, jelleme… - fasz se tudja, hogy belőlünk, belőlem mit hozna elő egy hirtelen siker, az, hogy felismernek az utcán. Ezzel a gondolattal még nem töltöttem el egy percnél több időt, hiszen nincs más jelenleg, mint a fantáziálgatás és az üres ígéretek, hogy „ennél rosszabb nem leszek, én példát fogok mutatni!” Ezt bárki mondhatja… de engem ismerve…
- Biztos vagyok benne, hogy szükség lesz valamire… A szimpla felhasználói felületek a tagokra lebontva, hosszútávon nem hiszem, hogy elegendőek lennének. Kell, hogy legyen egy átfogó, jól kezelhető "valami" a csapatnak – és amennyiben tényleg beindul a szekér, szükség lesz majd olyan fazonra is a menedzsmentben, aki majd foglalkozik a média- és a közösségi oldal kérdéseivel. Eleinte elszöszölnénk vele mi is, de ha tényleg messzire tervezünk és a határ a csillagos ég, akkor kurva élet, hogy én nem fogok még két koncert között azzal foglalkozni, hogy a képeket kipakolásszam. Sőt, még a fotókat is én fogom készíteni egy-egy fellépésen!
- Nevelés kérdése – aranyosnak lehet aranyos, de ha két barlanglakó bunkó nevelt volna fel, függetlenül attól, hogy néha én tényleg akként viselkedek, akkor talán magasról szarnék arra, hogy valamelyik szerencsétlen jéggé fagy mellettem, míg én nagy vidoran baktatok a tíz kilós dzsekimben. – Ezt megjegyeztem – teszem hozzá mosolyogva. A jövőben, ha alkalmunk lesz rá és még találkozunk, kitüntetem ezzel a figyelemmel, hogy megtapasztalja, milyen az. – Nem haltunk még ki teljesen – időzök el egy másodperc erejéig az elismerő, ezer wattos vigyorán. Tényleg elképesztő a belőle áradó, kíváncsisággal keveredő pozitív energia.  
Újra megmosolyogtat, mikor kijavítja magát. Persze, senki nem tartaná klassznak, hogy mogorva kuka volt, akit voltaképp senki nem szeretett és aki senkit nem szeretett… nem azért, mert nem akart, egyszerűen képtelen volt rá a bizalmatlanság, a kézről kézre adogatás miatt.
Bólintok, mikor a saját gyerekkorát említi.
– Minden jó gyerekkor esetében vannak nehéz pillanatok. Talán nem árulok zsákbamacskát, engem a zene mentett meg, és az öregek, az „igazi nagyok,” a művészetükkel és munkásságukkal vagy az interjúkban hallottakkal. Ha csak virtuálisan is, de támogattak, és valószínűleg ma már nem tudnak úgy kontaktust teremteni a mostani fiatalokkal, mint egykoron… Kiöregedtek, már nem nyilatkoznak, nem beszélnek, vannak, akik már rég nincsenek közöttünk, ráadásul sokak szerint „ciki ezeket a vénembereket hallgatni”. Szerintem meg igenis, kell ezekből a vénemberekből az utánpótlás! Valaki, aki a mostani időkben létezik, ha kell megfogható, akinek a szavai a jelen kor fiatalságához szólnak. Támogat, buzdít, erőt és kapaszkodót ad. Mert úgy látom, szükség van erre… ahogy megváltozott az emberiség, úgy megváltoztak a problémák is… de mint mindig, most is van egy réteg, azok, akik nem tudnak azonosulni az adott kor fiatalság zenéjével, akiknek a lelke sötétebb, sebezhetőbb, és nem vigyáz rájuk senki, akiket nem védenek meg a külső ártalmaktól, vagy épp saját maguktól. Velük ki foglalkozik? – Akár magamról is beszélhetnék. Mindig én jelentettem saját magamra nézve is a legnagyobb problémát, ellensége voltam a saját lényemnek, mígnem találtam egy utat, egy stílust, egy zenei világot, amibe beleölhettem minden fájdalmamat, a kirekesztettségemet… elég volt elvonulni a garázsba néhány ócska hangfallal, és kiüvölteni azt magamból.
- Bevallom neked, soha nem ástam bele igazán magam az informatikai témákba, elég számomra annyi, hogy a mai világban ne pusztuljak el a teljes tudatlanság miatt – és szerencsére ehhez nem is kell számítástechnikai zseninek lenni, elég, ha tudja az ember kezelni a telefonját és haladni a korral, a minimális elvárásokkal. Minden másra ott vannak a szakik.
- Remélem. Soha nem volt lehetőségem kimondani neki… egy ideig nyilvánvalóan a kölyökkori dac miatt. „Persze, még legyek hálás?!” Most meg… - vonok vállat lesütve a szememet. – Ki tudja, mit szólna hozzám? – Arról nem beszélve, hogy idős, talán már meg se ismerne. De mi van akkor, ha egyszer úgy ébredek, hogy menjünk vissza a gyökereinkhez? Na nem az „eredetihez”. Ahhoz valahogy nem fűlik a fogam.
- Az még egy érdekes sztori lett volna – nevetek vele együtt – de pont ez az, ami miatt nem éreztem szükségét annak, hogy meglegyen az a kurva végzettség. Amit akarok, amihez tényleg értek, ahhoz nem kell. Nem operaénekesnek készültem, nem efféle magasságokba készültem, ahova azért illik megszerezni azt a félcédulát. Ahhoz, amit csinálok, épp elég az, amilyen kompetenciákkal rendelkezek – de ez még nem jelenti azt, hogy a fejlődési vágyam és hajlamom ezzel a végéhez is ért. Mindig van hova fejlődni.
Bólintok. – Mondhatni "fél szavakból is”. Ezt amúgy hamar észre is veszik az emberek és az újak nem is kifejezetten rajonganak a hármasunkért. Mi már másképpen kommunikálunk egymással… sokan durvának és prosztónak találják a stílusunkat egymás felé, a tenyerüket dörzsölve várják a pofonosztást. De úgy kommunikálunk, mint a testvérek, akik a kimondottak és a stílus ellenére is szeretik egymást. Igazán komoly konfliktusaink nincsenek, ellenben tökéletesen szót értünk egymással… ehhez kell majd hozzászoktatni a másik kettőt is – utalok Peterre és Benjire.
A táncot szinte bicepszből utasítom vissza. Egyszerűen „tiltja a vallásom”.
- Vigyázz, mit mondasz, mert én is! – Mutatok rá pimaszul.
A ki-kinek a kicsodája felsorolásban kis híján keresztbe állnak a szemeim, ahogy igyekszek képben maradni, vagy inkább képbe kerülni. Egy nagy korty sörrel öblítem le a hallottakat.
- Akkor viszont gyanús, hogy „ami késik nem múlik” alapon nekünk még bőven lesz közünk egymáshoz – értse ahogy szeretné. Akár önmagára, akár az egész motoros brigádra, ha Remington nyakig benne van, és tényleg több leszünk mi egymásnak, mint egy munkakapcsolat, akkor bármi megtörténhet.
- Az eddigiek alapján úgy, és boldog lennék, ha így is maradna. Hamar és könnyen összeszoktunk. Tudja, hogy kivel, hogy kell kommunikálni, Benji-t, hogy lehet ösztönözni a munkára, amikor rájön a tíz-húsz perc és kibírhatatlan… vagy szimplán baszik bele mindenbe és minden második szava után ütné az ember. És persze mi is odafigyelünk arra, hogy mik az elvárásai. Ha azt vesszük – dörzsölöm meg a combjaimat, miközben a plafont bámulva jobban belegondolok a jelen helyzetbe. – Nem kellett túl sokat változtatnunk mindeddig, vagy ráfeszülni az alkalmazkodásra. A neheze talán most jön. Majd kiderül, hogy jól döntöttünk e… mindkét oldalról.
Vigyorogva ingatom meg a fejemet.
- Ez a szegény blogger lány tudja, hogy hol talál meg – keresem meg a tekintetét. Ha lesz több fellépés, ha nem, most már nem hiszem, hogy annyi embert kellene megmozgatni annak érdekében, hogy találkozzon vagy beszéljen velünk, mint az történt most is.
- Mhm, ugyan ott. Illetve is. Többek között ott. Igazi buli tud lenni amikor kilépsz a pult mögül, mert épp jelenésed van, aztán mész vissza, mert már nem vagy érdekelt a színpadon, de még van egy műszakod, amit le kell húzni. De egy-két, másik szórakozóhelyen is dolgoztam párhuzamban. Mostanra csak a Brisard maradt, ez is több, mint elég. És valahol őszintén remélem, hogy itt lesz a bartender létem vége – mert ha valamit, akkor ezt már tényleg nem kívánom a hátam közepére se. Na meg, ha sikerülne összezenélni magamnak egy komolyabb zenei karriert, nyilván nem fogok igyekezni a pult mögé kocogni egy-egy koncert végén. Majd vénségemre - ha lesz olyan - nyitok egy kocsmát vagy egy kisebb koncerteknek elegendő helyet. De elég volt egy időre.
- Elsők között, ha már beakarunk mutatkozni úgy igazán a zenei életben, valamelyik számunk, ha videoklipet kapna, azzal érnénk el nagyobb áttörést. Azzal, hogy megjelenünk a köztudatban. Ha ez megvolt és sikerrel vettük az akadályokat, jöhet minden más – pofátlan módon várok már arra a „minden másra”, de nem leszek telhetetlen, a kevesebbel is beérem. Egyelőre.
- Mi pedig rohadt hálásak leszünk neked ezért.  

mind álarcot viselünk
Ricky Simmons
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
28
★ családi állapot ★ :
but
★ lakhely ★ :
Manhattan - East Village
★ :
★ foglalkozás ★ :
• wanderers lead vocal
★ play by ★ :
Andy Biersack
156
★ :
The way that I survived
My fifteen minutes are burned through EmptyPént. Május 31 2024, 16:01

Ricky&Alynne

-Az embereknek sose jó semmi, és egyébként... valahol ezért is jó, ha valakik nem a közönségnek játszanak, miközben mégis. Nekik játszol, de nem értük, hanem magadért. Ha elmenne minden előadó egy másik irányba, mert azt mondják, hogy ennyi van benne, vagy maradi, akkor sosem lennének állandó stílusok, hanem mindenki össze-vissza rohangálna és azt se tudná, hol van a zenei palettán. Ami meg a hírnevet és a családot illeti... jó, ha az ember elfogadó, támogató partnerre talál, aki mellette van és jó esetben azt sem hagyja, hogy elszállj. A hírnév nem jó barát sok esetben, de jó, ha nem vagy egyedül ebben. Mondjuk... én nem tudom, hogy állnék ehhez. Mármint... nem hiszem, hogy örülnék, ha a lapok megírnák, hogy épp csókolóztam valakivel az utcán vagy ilyesmi. Amúgy is gyűlölöm az ilyen pletyka lapokat, nem még, ha én lennék a címlapon. -ingattam meg a fejemet szemforgatva.
-Ma már nehéz elkerülni azt, hogy ne legyen valamiféle közösségi oldal, vagy platform, ami a bandáé. Csak nehéz eldönteni, mi lenne a tökéletes befutó. Ott a TikTok, ami menő, ha az ember másodpercek alatt akar sok megtekintést, plusz ott van pl a Saxomuch. Amióta berobbant az egyik számuk azon a platformon, szárnyalnak. De persze ott ugyanilyen gyorsan le is cseng, hogy sláger legyél, szóval... ott az Instagram. De az meg sokszor akad, lefagy, meghal és ma már ott is jobban mennek a videók, mint a képes tartalmak, plusz nem minden országban elérhető minden funkció, vagy épp kiegészítő dolog hozzá, szóval az megint lutri, főleg, ha Európa is a térképen szerepel. A twitter se rossz, de az inkább magánszemélyként jó, mint énekes vagy ilyesmi. Vannak bandák is, nyilván, de azért szerintem az eléggé leáldozóban van, főleg amióta olyan idióták vetették meg a lábukat, mint Trump, vagy Andrew Tate stb. Az ex-FacebookMeta szörnyeteg meg az öregek és a szánalmas politikai hirdetések játszótere lett. Agyrém... -forgattam meg a szemeimet egy ciccegéssel.
-Szuper. -az elismerő, ragyogó mosoly továbbra sem olvadt le a képemről, bár némi zavartság azért vegyült bele az "ezt megjegyeztem" megszólalása miatt. Nem tudtam eldönteni, hogy ez valami előre mutató dolog volt, hogy egyszer kapok egy "sajnálat dzsekit", vagy csak simán fura, hogy még sosem történt velem ilyen. Hát igen, a legtöbb korombeli srác elég kisfiú, nekem meg vannak elvárásaim, amiket nem egyszerű megugrani, pedig semmi extra.
-Ez egy faszság! Azok a vénemberek a legjobb dolog, ami valaha az emberekkel történt. A zene életet menthet, szó szerint is. Tényleg nem lehet tudni, kit segít át egy-egy nehezebb időszakán, és teljesen igazad van abban is, hogy sokan vannak, akikkel senki sem foglalkozik. Sokakat bántanak, de senki sem tud róla, vagy épp magukat bántják, mert valamit nem éreznek jónak magukban, holott értékesek. Szóval én nagyon örülök neki, ha ti ebben is a "nagy öregek" nyomdokaiba akartok lépni. Amúgy is vannak dolgok, amik szavakkal kifejezhetetlenek. -kellenek a hozzá hasonló emberek és a Wanderers féle bandák, különben nagyon sivár és elveszett lenne sokak élete.
-Hát ezzel én is így vagyok. A koromból adódik, hogy a közösségi média eléggé beszippantott, de amúgy az ilyen informatika-informatika dolgokhoz nagyon ostoba vagyok. -vakartam meg a tarkómat zavartan.
-Szerintem büszke lenne rád. Megtaláltad az utadat, és kifizetődik az, hogy mennyire sokat tett azért, hogy foglalkozz ezzel. Mindegy a műfaj, vagy a külsőségek, az a lényeg, hogy milyen ember vagy, és szerintem egy nagyon jófej srác van a sok tetkó és fekete alatt. A helyedben írnék neki egy levelet. Ha van régi fotód magadról, mellékelhetnéd, hátha még jobban beugranak neki a régi idők a lázadó gyerekről, akit csak megnevelt a maga módján. -húztam biztató mosolyra az ajkaimat, és a lesütött tekintetét látva automatikusan csúsztattam a kezemet az övére egy pillanatra. Nem szerettem volna átlépni egy határt, de nagyon szegényen nézett ki ezzel az ábrázattal. Miután visszahúztam magamhoz a kezemet, beleittam a sörömbe, aprókat bólogatva.
-Ha csak meg akarnék maradni a blogolásnál, én sem mentem volna egyetemre, hanem elkezdtem volna valahol dolgozni. Mondjuk apa motorboltjában, amíg nem találok mást. -csak megsajnálta volna az egy szem kislányát.
-Oh, ez ismerős. Apa és a barátai is úgy beszélnek egymással, ahogy az ember szerintem a gőzölgő-büdös kutyaszarral sem, pedig amúgy imádják egymást. Ők egy összetartó, fura család, sajátos stílussal. Ezt az új embereknek nehéz megemészteni, és sokan meg is ijednek ettől, egyáltalán nem is akarnak beilleszkedni, hanem meghátrálnak. Pedig amúgy tök jó lehet egy ilyen közösséghez tartozni, szóval remélem, hozzászoknak majd az új tagok és nem jártok úgy, mint sok másik, hogy állandóan cserélődnek a tagok. -ha srác lennék, biztos olyan bandát akarnék, mint apáéké. Sok elvetemült motoros hülye, akik amúgy egy csapat vajaskenyér.
-Ez most egy kihívás, vagy fenyegetés volt, Mr Simmons? -vontam fel a szemöldökömet a pimasz megjegyzésére, de csak elnevettem magam.
-Igen, nagyon is benne van a pakliban. -bólintottam rá a megállapítására.
-Eddig nem tűnik mellényúlásnak. Ha megvan az összhang, a kémia köztetek, akkor az akadályokat is könnyebben legyűritek. Senki sem akar olyat erőltetni a másikra, ami nem ő. Azért ez sokat számít. A legtöbb menedzser vagy producer ragaszkodik a saját dolgaihoz és nem képes meglátni egy zenekar vagy szólóban nyomuló arc saját útját. De akkor Remington nem ilyen, és ti sem akartok csalódást okozni. Nekem ez egy gyümölcsöző kapcsolatnak hangzik. -pislogtam rá hatalmas, lelkesen csillogó szemekkel.
-Ez a szegény, amúgy pofátlan blogger lány levakarhatatlanul ott is lesz. -ha szüksége lenne valamire. Most már nem kell végtelen köröket futnom, mert megvan Remy és az ő elérhetősége is. Így azért könnyebb.
-Ha ilyen tempóban haladtok előre, akkor simán ez lesz az utolsó melóhelyed amíg kiöregedett vénség nem leszel. Szerintem be tudtok futni, és hamar komoly népszerűségre tehettek szert. Iszonyatosan jó a hangzásvilágotok, a te hangod meg önmagában is megérne egy misét, annyira egyedi és gyönyörű. -az a mély hang, szinte hipnotikusan hat, mint valami drog. Nagyon durva.
-Az nagyon klassz lenne!!!! Szurkolok, hogy mielőbb meglegyen az a videoklip. Melyik lenne amúgy az a szám, amihez ezt leginkább el tudnád képzelni így első körben? -pislogtam rá kérdő kíváncsisággal.
-Ugyan már! Részemről az öröm. -imitáltam pukedlizást itt ülő helyemben egy vigyorral.
-De komolyra fordítva... tényleg. Nagyon hálás vagyok, hogy eljöttél és hajlandó voltál megcsinálni ezt az interjút. Remélem, legalább egy kicsit hozzájárulhatok a népszerűsítésetekhez. Nekem nagyon sokat jelent ez az egész... -mutattam előbb rá, aztán magamra.
-... szóval a minimum az lenne, ha nektek is lenne belőle profitálási lehetőségetek.

BEE

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
My fifteen minutes are burned through EmptyPént. Jún. 07 2024, 12:07
First steps

- És ahogy haladunk, ez évről évre rosszabb lesz – értek vele egyet. „Az emberiség megérett a pusztulásra…” Troy legalábbis szentül hisz ebben, én pedig az igazat megvallva, abból, amit az elmúlt huszonhét évem alatt tapasztaltam belőle, és évről évre rosszabb a helyzet, nem is tudok ellenkezni. Olyan irányba fejlődünk – vagy épp nem fejlődünk – amire azt hiszem, hogy nem lehetünk büszkék. És ez nem csak a zenére és a zenei életre igaz, hanem minden másra is. Az emberek viselkedésére, hozzáállására és toleranciájára is.
A hírnév kérdésével is egyet kell értenem… illetve, fogalmazzunk úgy, hogy nem tudok vele vitába szállni. Érzem ahogy fancsali grimasz szalad át az arcomon, és biztos vagyok benne, hogy mindaddig, míg az ezzel kapcsolatos gondolataim nem csihadnak, ott is marad.
- Nem fogok hazudni neked, mint ezen a területen tapasztalatlan személy, én is tartok tőle. Pont ettől a részétől, amit mondasz… Ha eljutunk eddig, és nyilván szeretném, hogy tényleg nevünk legyen, hiszen erre vágyok kölyökkorom óta, de soha nem álltam olyan közel hozzá, mint most… null’ lehetőséggel a hátam mögött, soha nem gondoltam bele abba, hogy mit hozna ki belőlem, a srácaimból, és mit hozna ki az emberekből, a rajongókból vagy az állítólagos rajongókból az, hogy vagyunk és létezünk? Hogy nem szimpla garázs banda vagyunk, hanem fel kell verekedjük magunkat a jelen piac nagyjai közé. Én például – elhallgatok, míg a megfelelő jelzőket keresem, majd vigyorogva a szívemre simítom a tenyeremet – ne nevess ki, de hipersensitive vagyok, ha a pletykálkodásról van szó… vagy a magánéletről. És biztos vagyok benne, hogy rengeteg dolgot át kell majd értékelnem, ha eljutunk addig, hogy mit és hogyan fogok kivitelezni, elfogadni, átvariálni – rengeteg feladat áll előttünk, és ha magával a koncertekkel nem is lesz probléma, mind zeneileg, mind előadásmódban megfelelünk a közönségnek, mentális és lelki értelemben muszáj lesz kisebb-nagyobb tréningeken részt vennünk, mert egyikünknek se ismerős, hogy milyen a figyelem központjában lenni. Persze mondhatnánk, hogy az évek alatt sikerült tapasztalatot gyűjtenünk, de vajmi kevés ez ahhoz, mint aminek elébe nézünk.
Meglepetten, majd egyre szélesebb vigyorral hallgatom végig ahogy a különböző, terítékre kerülő közösségi oldalakat savazni kezdi.
- Az az igazság, hogy én ennyire nem vagyok képben a lehetőségekkel. Nem igazán látom át, hogy mi mire jó vagy mire nem és gondolom ezt majd kitalálják és megoldják az okosok, hogy melyik platform lesz a megfelelő. Ezen… én nem akarok rugózni. Abból jó nem sülne ki – tipikus esete lenne annak, hogy nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik. Én, aki egyáltalán nem látom át a hasonló oldalak működési elvét, nem tudom, hogy mi mire jó, mi fekszik rá a videóra, mi a kommunikáció vagy a hírközlésre, nem hinném, hogy nekem kellene ezen rugóznom. Maximum azután, ha valaki kiokosít.
- Szerintem is. De nem tudsz mit tenni… ma már nem menő olyanokat hallgatni, akik „kimentek a divatból”… és mondják ezt csak azért, mert nyilván többségében a mai korok zenéjét fogják tolni a rádiókban, hogy a fiatalság igényeit kielégítsék. Bár ez így nem teljesen igaz – nem tudom pontosan, hogy csak itt Amerikában hány száz különböző zenei rádiócsatorna van, minden ízlésnek megfelelő így Jazz, Pop, Rock, bármi… de meglehet nézni, hogy melyik vezeti a tabellát a hallgatottsága révén, és kik a sereghajtók, akikre vagy nem kíváncsi a kutya se, vagy csak az a marékra való ember figyeli és követi, hallgatja reggel melóba menet a kocsiban, akik még emlékeznek például Bon Jovira – és nem a fiának az esküvője miatt! – vagy bármelyik másikra. Azok, akik ebben nevelkedtek.
- Igyekszünk azért lenni… azért is, hogy aki segítségre szorul, annak mi segítő kezet tudjunk nyújtani, egyféle kapaszkodót, ami a világhoz köti. Olyan erő, ami segít abban, hogy egyenes háttal, emelt fővel haladjanak és szarjanak az ítélkező szavakra és emberekre. Valakik, akik elhitetik velük, hogy attól még, hogy „mások”, igenis fontosak és talán nem érzik, de vannak olyanok, akik szeretik őket – azt hiszem pont mi vagyunk azok, akiknek a dalszövegei nem az üres faszságokról és a szájtépésről szólnak, így nem lehet azt mondani, hogy kizárólag a hörgéssel, a rock dühével akarjuk őket bíztatni és ingerelni. Mi magunk, emberileg se vagyunk ilyenek. Lehet, hogy mind agyon vagyunk tetoválva, sötét holmikban, bakancsban és bőrben rohangálunk, az igazi hívők pedig sűrűn szórják a miatyánkot a közelünkben, annyit káromkodunk, előadások erejéig még festjük is magunkat, mert mégiscsak kell egyfajta „külcsín”. De ez még nem jelenti azt, hogy lélektelen, elzüllött idióták vagyunk, akik azt gondolják, hogy kiszakadnak az ismeretlenségből és megváltják a világot, máris felépítenek maguknak egy „lázadó hadsereget” azokból a fiatalokból, akik nem találják a helyüket a mai ideák között… mindannyian ismerjük az élet nehéz és számkivetett oldalát, ki-ki a mai napig küzd különböző jellegű problémákkal akár az önismeret, akár a rossz szokások terén. Nem egyszerű és nem lesz egyszerű, mert amennyire félreérthetők vagyunk most, pont annyira – ha nem jobban – félreérthetőek leszünk később is.
- Még szerencse, hogy nem alapvető elvárás, hogy mindenki minden területen képes legyen megállni a helyét – az hiányozna még.
- Nem tudom… igazad lehet – sóhajtok és bár váratlanul ér az érintése, egy pillanatra majdnem el is rántom a kezemet, de végül csak elmosolyodok. – Lehet felkeresem majd… úgy mégiscsak személyesebb – már, ha él még. Persze nem szép feltételezés, de soha nem lehetünk benne biztosak, ráadásul saját magamat se árt felkészíteni arra, hogy talán már nincs közöttünk. Milyen érdekes az ember, nem? Évekig nem is gondol egy adott illetőre, mikor meg eszébe jut, elfogja a bűntudat, de még a gyász is, „mert mi van, ha…”. Öreg volt... erre következtet az ember.
- Szerintem ahogy változik a két fél, vagy ha többen vannak, többük hozzáállása, úgy változik meg a kapcsolatok, barátságok milyensége és mélysége is… egy idő után többet engedünk meg magunknak a másikkal szemben. Leszarjuk a finomkodást, már nem szendeszűz hozzáállással beszélgetünk, mert minek? Sokáig mi is úgy kommunikáltunk, mint akik félnek attól, hogy megbántódik a másik. Aztán hol tartunk most?! Peter szerencsére hamar alkalmazkodott főleg a stílusa miatt, bár vannak még nehézségek. Benjivel kicsit bajosabb, de ő nála tényleg inkább a lustaság az, ami problémát okoz, meg felvennie a ritmust a munkabírásunkkal, elvárással vagy a habitusunkkal. De ezen a ponton, ha már belevágtunk, megmondtam neki, hogy nincs ugrándozás… belement, elvállalta, azt mondta felfogta ez mivel jár, úgyhogy ideje hozzászokni… nem lesz cserélgetés – nyilván senkit nem fogok magunkhoz láncolni, nem éri meg. Aki menni akar az menni is fog. De nem bánnám, ha néhány évet legalább letudnánk húzni ebben a felállásban.
-  Aminek te gondolod. Akár is-is.
- Remington teljes mértékben szabad kezet adott, és ahogy mondtam, az összhang kifogásolhatatlan közöttünk. Főleg kettőnk között, de a többiek is úgy kezelik, mintha ezer éve közülünk való lenne. De…
- morranok egyet, mert itt kezdődnek a bajok - még nagyon az elején vagyunk, nem akarom elbízni magam, hogy aztán megint nyakon basszon az élet és koppanjak. Jóformán nem történt még semmi, nem indult el semmi, csak volt egy nagyobb lehetőségünk amire ő lecsapott, nekünk pedig a lehető legjobban jött, hogy belecsapjunk a dologba. Itt még nem ütköztek például a nézetek, hiszen mind egyet akartunk, kiállni a nagy közönség elé, megtapasztalni, hogy milyen a fogadtatás. És nem volt olyan, aminek kapcsán kiderülhetne, hogy hogyan kezeljük például a konfliktusokat. Mert biztos lesz abból is bőven… ráadásul nem mindig kifizetődő az én konfliktuskezelésem, de ezen a téren is próbálok fejlődni. Szóval – elhúzott szájjal vonok vállat - sok van még előttünk, ismeretlen és járatlan utak mindahányunknak. Neki is egy új világ, új tapasztalás ez. Abban viszont bízok, hogy vagyunk annyira értelmesek mindannyian, hogy kezelni tudjuk egymást és a különböző, akár ismeretlen szituációkat is. Együtt. Csapatként, mert már ő is közénk tartozik – talán a legőszintébb végszó ez a témát illetően. De felesleges is a szócséplés, hogy mi lesz még a jövőben, mennyire működünk együtt megfelelően. A lényeg, hogy csináljuk, haladjunk és akarjunk többek között fejlődni, megmutatni magunkat és betörni a köztudatba. Mindannyiunknak ez a célunk és biztos vagyok benne, hogy töretlen lelkesedéssel fogunk haladni felé.
- Nagyon helyes! Kellenek az ilyen „pofátlan” bloggerlányok – somolygok szórakozottan. Ő is jó hírverést tudna nekünk csinálni, ráadásul kedvelem is. Asszem' ennyi beszélgetés után már ezt is kijelenthetem, úgyhogy nincs ellenemre a jelenléte.
- Ó, hát… így se jellemezték még soha – automatikusan a torkom felé kapom a kezemet és némi zavarral simítom végig rajta az ujjaim hegyét. Ez a jelző soha nem volt a felhozatalban. Volt már nagyszerű, elképesztő, erős, különleges, „szürreális, ha együtt nézzük a külcsínnel”, de gyönyörű, na az még nem. – Mhmm… köszönöm? Asszem…? – Mindig nehezen fogadtam a konkrét és célzott dicséretekre. Ha a zenémre vagy a dalszövegekre mondanak bármit, akármit, azzal soha nem volt baj, elvégre az egy közös projekt, pont annyira dicsérik a többieket, mint engem. Nem az én egyedüli munkám, így különösen jól esik, hogy a fiúkat is észreveszik, nem biodíszletként tekintenek rájuk főleg úgy, hogy sokszor a munka java az övék. De ha kizárólag engem érint a dicsérő szó, na az bőven tud zavart okozni az erőben.
- Hmm… ezen még nem volt érkezésem gondolkozni. Van néhány közönségkedvenc számunk és olyan, ami lehetne tipikus „befutok” dal videoval, mindennel együtt. Nagyon meg kell válogatni, mert viszont rengeteg olyan dalunk van, amit messze jobbnak tartok több szempont is, zeneileg, szövegileg, viszont nem biztos, hogy klipügyileg fektetni kellene bele. Nem érdemes. De meglátjuk, ki mit gondol erről – és lássuk meg azt is, hogy ki, hogy áll ehhez a kérdéshez, érdemes-e már most ezen gondolkozni?
- Nem érzem úgy, hogy „hajlandóság” kérdése lett volna. Szívesen jöttem és nem titok, nekünk is érdekünk, ha tetszik, ha nem. Én örülök, hogy ezzel is kicsit… többet adhattam a csapatból… - mert mondhat bármit, eddig csak emberek voltunk, egy zenekar, de ismeretlen célokkal és annál ismeretlenebb gondolatokkal. Így talán már az ember is látható a külső és a zene mögött.
- Bízzunk benne. És… köszönöm, ha továbbra is hallgatsz bennünket.
to: @Alynne Russel

“NEVER, EVER, LET ANYONE TELL YOU WHAT YOU CAN AND CAN'T DO. PROVE THE CYNICS WRONG. PITY THEM FOR THEY HAVE NO IMAGINATION. THE SKY'S THE LIMIT. YOUR SKY. YOUR LIMIT. NOW. LET'S DANCE.”

mind álarcot viselünk
Ricky Simmons
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
28
★ családi állapot ★ :
but
★ lakhely ★ :
Manhattan - East Village
★ :
★ foglalkozás ★ :
• wanderers lead vocal
★ play by ★ :
Andy Biersack
156
★ :
The way that I survived
My fifteen minutes are burned through Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

My fifteen minutes are burned through
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: