Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Today at 7:36 pm

Hiányzásnapló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston Today at 7:34 pm

#adriana & #christopher #zsarus #besugos #gymeskut
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Today at 4:06 pm

Emanuel × Noel × Nice to meet you
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Emanuel De Marzo Today at 2:09 pm

Ben & Lily | nice to see you stranger
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lily Harper Today at 9:20 am

Dave & Tatia ~ Bloody meeting ~
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Tatiana Dragomir Today at 1:23 am

Shane & Raelyn | don't hold yourself back
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raelyn J. Winters Yesterday at 10:49 pm

Raelyn & Dorian - Here comes trouble
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raelyn J. Winters Yesterday at 10:47 pm

Raelyn és Flor - új lakótársak
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raelyn J. Winters Yesterday at 10:43 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Christopher Wolf, Desiree Madden, Ella Cavanaugh, Flor Sanchez Moreno, Genevieve Wells, Joshua Miller, Lena Caldwell, Liam Callister, Madelaine Riggs, Noel Bartlett, Nora Weston, Orion M. Lovell, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Demmie & Vainnes
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Demmie & Vainnes
Szomb. Júl. 22, 2017 8:37 pm
dem & vain
Megcsaltam... Megint. Nem hiszem el, főleg, hogy ezt most rohadtul nem akartam, sokat ittam, azt sem tudtam hol áll a fejem, és valaki ezt az alkalmat kihasználta. Nem azt mondom, hogy nem voltam benne, és erőszak volt, de azt tudom, hogy én megmondtam neki, hogy van barátom, és nem akarom megcsalni. Végül mégis mellette keltem. Valószínűleg nem társasoztunk és beszélgettünk, pedig azzal nem lenne bajom, akkor nem marna a... Bűntudat? Nem hiszem el, hogy az lenne, soha nem volt bűntudatom, a legelső alkalommal sem, most mégis rosszul érzem magam. Nem akartam megtenni, talán amiatt, hiszen Demnél jobbat soha nem kívánhatnék. Nem azért, mert idősebb, tapasztaltabb - bár ez is benne van a pakliban - az az igazság, hogy szerintem megszerettem őt. Nem tudom, hogy szerelem, vagy sem, még soha nem voltam szerelmes, de azt tudom, hogy borzalmasan fontos lett a számomra, azután, hogy azt az alkalmat megbocsátotta, amikor rajta kapott. Még nem mondtam neki, hogy szeretem, mert az a szó, az én ajkaimon még a szüleimnek sem szólt. Kinek is szólt volna. Anyám a szexből él, apám meg valamikor lelépett, így még az sincs, hogy otthon valaki szeretne, és vigyázna rám. Nem. Ez a szerep Demre hárult és ő olyan jól is csinálja, csak én nem ehhez szoktam, és persze azonnal el is rontom.
Most mégis itt állok az ajtaja előtt, kicsit idegesen toporogva magam sem tudom, hogy miért vagyok itt. Talán elakarom mondani neki, ami történt, és tiszta lapot kezdeni, hogy tudja ezt ténylegesen, és igazán megbántam, nem úgy mint a korábbit. Soha nem voltam még ilyen ramaty állapotban, mint most, nem is értem mit keresek itt, de nem megyek el most már, főleg, hogy kezem magától emelkedik, és kopogok, lehet nem hallja, nem túl hangos, de általában erre is szokott reagálni. Az én szívem is hiába reméli, hogy nem hallja, mert nyílik az ajtó, és én egyszerre ugrom ki örömömben a bőrömből, és úgy is érzem, hogy elakarok süllyedni szégyenemben. Látszatra, csak az elsőt mutatom, egy széles mosollyal az arcomon, milyen kétszínű picsa vagyok.
- Sziaaa! Zavarok? - harapok alsó ajkamba, hiszen, ha zavarom, akkor nem maradok sokáig, de haza sem akarok menni még. Anyám tudja le, akit hazavitt, csak aztán merészkedem be, lehet én is könnyűvérű vagyok, de soha nem szexelnél pénzért, az lealázó lenne számomra, és én érezném magam szégyenben.
Vissza az elejére Go down
 
Demmie & Vainnes
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: