Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Today at 7:36 pm

Hiányzásnapló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston Today at 7:34 pm

#adriana & #christopher #zsarus #besugos #gymeskut
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Today at 4:06 pm

Emanuel × Noel × Nice to meet you
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Emanuel De Marzo Today at 2:09 pm

Ben & Lily | nice to see you stranger
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lily Harper Today at 9:20 am

Dave & Tatia ~ Bloody meeting ~
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Tatiana Dragomir Today at 1:23 am

Shane & Raelyn | don't hold yourself back
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raelyn J. Winters Yesterday at 10:49 pm

Raelyn & Dorian - Here comes trouble
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raelyn J. Winters Yesterday at 10:47 pm

Raelyn és Flor - új lakótársak
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raelyn J. Winters Yesterday at 10:43 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Christopher Wolf, Desiree Madden, Ella Cavanaugh, Genevieve Wells, Joshua Miller, Lena Caldwell, Liam Callister, Madelaine Riggs, Noel Bartlett, Nora Weston, Orion M. Lovell, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Jake&Malik - Valahol az út szélén, Nevada
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Jake&Malik - Valahol az út szélén, Nevada
Vas. Júl. 09, 2017 3:14 pm
Kellemetlen szúrást éreztem a hátamban, mintha egy apró tű vagy valami hegyes végű műanyag szúrta volna a hátamat. Hiába mozdultam, s próbáltam a másik oldalamra fordulni, hisz akkor a gerincem mentén éreztem göcsörtös nyomást, s bárhogy is mozdultam, sehogy sem volt jó. S ha az még ne lett volna elég ahhoz, hogy csökkenjen a komfortérzetem, halk zümmögést hallottam a fejem felett, mely egyre intenzívebben szólt, míg végül azt nem éreztem, hogy valami mászkál az arcomon.
Végül tenyeremmel kellett odasuhintanom. Arcomon csattant a tenyerem, a zümmögő jószág pedig távolabb suhant, de szárnyainak neszei még akkor is ott motoszkáltak elmémben. Nem tudtam tovább aludni, bármennyire is vágytam a kényelmes pihenést, sehogy sem volt jó.
Szemhéjaim lassan nyíltak fel, s hunyorognom kellett, mikor hirtelen a nap sugarai erővel próbáltak utat törni mély barnáim felé. Mindeközben kellemes szellő érintette bőrömet, s bár a sok kényelmetlenség mellett végre, volt valami pozitívum, az sem tartott sokáig.
Hirtelen, eszeveszett trombitaszóra kaptam fel a fejemet, s ahogy riadtan ülőhelyzetbe támasztottam magam, egy kamion száguldott el mellettem éktelen dudaszóval, maga után felkavarva a port, melynek nagy része a képembe száguldott.
- Ó bassza meg, mi a jó büdös franc volt ez? – Nyöszörögve támasztottam meg homlokomat a tenyeremmel, miközben próbáltam kinyitni a szemem, s elterelve figyelmemet a szörnyű fejfájásról, végre felmérni a környezetemet.
Először pillantásom a száguldó kamion után szökött, majd jobbra pillantva láttam, hogy egy igen csak széles sztráda terül el hosszan mellettem. Azután vettem szemügyre saját pozíciómat, a füvekkel, s gazokkal körbe nőtt árkot, ahol velem szemközt egy ismerős arc hentergett.
- Mi a szar…Jake, te vagy az? – Meglepetten pillantottam a női ruhákat viselő, agyonfestett ismeretlen felé, aki először egy rossz útszéli kurvának tűnt, de alaposabban is szemügyre véve az arcát, kitűnt azok mögül a kollégám, Jake Lester.
Jobb híján a lábammal kezdtem rugdosni a bokáját, miközben le nem törölhető vigyor telepedett az arcomra.  – Jake, ébredj már, jól vagy? Mi a franc van veled? Te jó ég, te mégis hogy nézel ki? – Látva a női hajzuhatagot is megirigylő fürtöket, a hatalmas, festett dús szempillákat, az ajkaira felkent élénk rúzst, s a fülében díszelgő, hatalmas fülbevalót, nehezemre esett visszafognom a bennem feltörő érzelmeket.
S bár szörnyen fájt a fejem, még szinte kóvályogtam az ismeretlen érzéstől, és tulajdonképp azt sem tudtam, hogyan kerültünk egy autóút szélére, társam látványa rám hozta a nevetést, s hangos röhögésben törtem fel.
- Jake bazdmeg, oltárian festesz…ki vett rá erre? – Nevetésem nem csillapodott, s úgy magával ragadott a hév, hogy elveszítve egyensúlyomat, visszaestem az árokba, ami újabb jó kedvre adott okot.
Nevetésemből csupán a kolomp szakított félbe, s a fejem felett megjelenő kecske, aki arcom mellől szakított a zöld fűszálakból, hogy azt fogai közt őrölve jelezze fokozott étvágyát.
- Mi a jó élet…Malik kecskéje…baszki Jake, ez meg mi? – Megfogva az állat nyakában lógó madzagot, azzal húztam kicsit az állaton, hogy az oldalát mutatva Lesternek is jól látszódjon a szőrére nyomott felirat.
- Na jó…ez azért kicsit sok, hol van a szálloda, és hol vannak a többiek? – Értetlenül pillantottam a nyakig női ruhákban vergődő férfire, s ekkor még nem is sejtettem, hogy hozzá hasonlatosan festek, csak épp nekem még a neccharisnyám is felszakadt…
Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Jesse Lee Soffer
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
36
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Neurológus, osztályvezető főorvos
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
87

Re: Jake&Malik - Valahol az út szélén, Nevada
Vas. Júl. 16, 2017 2:12 pm
Jó ideje nem adtam mulatozásra a fejemet, mondjuk úgy, hogy John Norton félresikerült legénybúcsúja óta, de itt New Yorkban sem állt meg az élet, és mióta minden visszatért a normális kerékvágásba, a munkámat illetően, miért ne mentem volna bele egy vad buliba? A neurológián jó kis csapat gyűlt össze, és Malikkal mostanság nem egyszer fordult elő, hogy legurítottunk egy sört, a grandiózus eseményt azonban az aneszteziológus barátunk kanbulija szolgáltatta. Az oltár elé állás nem szerepelt a jövőbeni terveim között, de bárkinek szívesen asszisztáltam az utolsó nőmentes estéjéhez, mielőtt igába hajtotta a fejét. Ez történt Christian esetében is, aki engem, meg a másik muskétást is meghívta a tegnap este tartandó partijára. A képek eleinte még nem mosódtak össze, ittunk, meg énekeltünk is azt hiszem, végül betévedtünk egy meleg bárba, na innentől kezdve volt képszakadás.

Lágy szellő simogatja a hajamat, félig még az álom, és az ébrenlét határmezsgyéjén egyensúlyozom, de aztán egy éktelen dudaszó tesz arról, hogy felébredjek. Hirtelen pattanok fel ülőhelyzetbe, és csukott szemmel keresem a kapaszkodókat.
- Mi az, nem feküdtem le senkivel…a műtét nem indulhat nélkülem. – nyálcsorgatással magyarázok egy vadidegennek, akitől aztán választ nem kapok, de időbe telik, hogy felnyíljanak a szemhéjaim, miközben valaki már a bokámat rugdossa.
- Mindjárt megyek, mit nem lehet azon érteni, hogy nélkülem nem kezdhetik el. – nyalom körbe az ajkaimat, kissé ki vagyok száradva, és szédülök is, de amint a világra tekintek, szinte belém is fagy a szar.
- Mi a jó büdös… - törlöm meg az egyik kézfejemmel a szememet, de olyan nyom marad rajta, hogy menten elájulok.
- Mi a fene van rajtam? – nézegetem a kék egyik ismeretlen árnyalatát, mire rájövök, hogy ez festék, aztán az is leesik, hogy nem vagyok egyedül.
- Malik?! – kérdőn mérem végig a röhögő kollégámat, aki valami nagyon vicceset láthat.
- Hol vagyunk? – pillantok át az árkos területen, és egy hatalmas sztráda terül elém a semmiből.
- Öhm…mi van rajtad? – vakarom meg a tarkómat, és kétségbeesetten konstatálom, hogy a vörös haj, meg a bőrminiszoknya azért túlzás, de még a tűsarkú csizma is mellé? Valami kandikamera résztvevői vagyunk?
- Ne nevess már, az istenit…ez is zavarja a fülemet. – tartom oda mindkét tenyeremet, hogy befogjam a hallójáratomat, de a kolomp, meg a fűben legelésző kecske már nekem is sok.
- Ezt nem mondod komolyan? Saját kecskéd van? – fogom meg a hasamat a feltörő kuncogástól, amiből egy tartalmas hahotázás lesz.
- Beszarás…név szerinti kecskéd van… - már potyognak a könnyeim ettől az elképzelhetetlen helyzettől, de a kérdése helytálló.
- Haver…fogalmam sincs. – mosolyodok el kajánul, de valami piszkálja a fogamat, és egy adag rúzst köpök a mellettem heverő fűbe.
- Fúj…ez borzalmas ízű, mintha valaki csókolózott volna velem. – hirtelen elszáll a jó kedvem, és a telefonomat keresem, melynek hangja eddig is jól hallatszott, csak nem figyeltem rá. Némi kutakodás után rátalálok, és a betört kijelzőn keletkező károkon kívül egy applikáció is feltűnik, ugyanazzal a szöveggel.
- Rossz fiú voltál, ezért három seggre pacsi jár… - hirtelen ébredek fel ebből a rémálomból, és nem ösztönösen reagálva, de a dús szőke loknimba túrom az ujjaimat.
- A szálloda…hol vagyunk egyáltalán Malik?! – kérdőn nézek rá, és megelégelve a megalázó szituációt állok fel, de azzal nem számolok, hogy a lábam beakad a kötélben, és ezzel együtt olyan hasast dobok, hogy egy nagy sárba bukfencezek bele.
- Fúúúúj….megölöm ezt a kecskét.. – morranok fel a csöpögő sárral az arcomon, miközben a mekegés felerősödik a háttérben.
Vissza az elejére Go down
 
Jake&Malik - Valahol az út szélén, Nevada
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Valahol az Udvar egyik útján
» Las Vegas (Nevada)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: