One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokBrooklyn Steel

Emily Hayland
Today at 11:41 amElkészültem az elõtörténetemmel...

Noah W. Monroe
Today at 11:33 amNoah William Monroe

Noah W. Monroe
Today at 11:28 amAaron & Cherry - International Children day with justice

Aaron Bennett
Today at 11:19 amAaron x Lena - A paktum

Aaron Bennett
Today at 11:16 amAvatarfoglaló

Fable Hill
Today at 11:14 amOwen x Wyatt x Aaron - The big trouble

Aaron Bennett
Today at 11:14 amNoel&Chase

Chase Ginsberg
Today at 10:09 amFoglalt keresztnevek

Noel Bartlett
Yesterday at 11:33 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 2
Diákok 10 4
Törvényszegõk 14 10
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 0 1
Üzlet 6 6
Oktatás 4 6
Munkások 5 1
Egészségügy 6 4
Összesen 60 45
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot

Aya Minnette, Catherine E. Brooks, Charlie O'Connor, Charlotte Evans, Constance Reyes, Emily Hayland, Erik Lindström, Fable Hill, Jasmine Rosque, Juliet Brewster, Kayline Prescott, Noah W. Monroe, Shane Harper


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Jake & Seung

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Jake & Seung   Szomb. Júl. 22, 2017 2:41 pm

Jake & SeungBiztos azt hiszitek, hogy hülyeségből jövök kórházba, meg jaj, biztos csak bajt akarok keverni, de ma egyébként nem. Igazából az úgy volt, hogy éppen felmostam, mikor a gépem hibát jelzett én meg odarohantam és elcsúsztam. Igen, én is tudok ilyen béna lenni. A lényeg, hogy azóta annyira fáj a térdem, hogy bejöttem megnézetni, de… olyan hihetetlenül unalmas itt ülni, ráadásul úgy, hogy még nyolcan vannak előttem és már egy órája dekkolok itt. Milyen rendszerük van ezeknek? Még szerencse, hogy hoztam magammal gépet. Lassan felállok, megfogom a táskám és elsétálok a mosdóba. Magamra zárom a fülkét és előkapom a gépem. Amint felállt nyilván eszeveszettül keresni kezdek a kórház rendszerében valami érdekes dolgot. Illegális tudom, de nem lopok el semmit és még annyira sem szeretném nézegetni mondjuk az emberek műtétjének leírásait, csak valami izgiset, valami olyat keresek, ami lefoglalhat egy ideig. Amúgy is csak jövök, mentek és megyek. Semmi extra.
Egy ideig nézelődök a különböző nevek között, majd kiválasztok egyet. Neurológus és osztályvezető főorvos mi? Nem tudom mi az, de most majd megnézzük. Az ujjaim hihetetlen gyorsasággal mozognak és ez előny de… - Jaj Kelly édesem nem tudnál egy kicsit gyorsabb lenni? Már cserélnem kéne a memóriád igaz? Jól van, majd ha hazamentem, akkor kapsz egy szép, újat megígérem. – És most reménykedek benne, hogy nem volt senki más a mosdóba. Furán jönne ki. Na mindegy ez most nem fontos. Szépen lassacskán azért haladok, de a gépem már nem a régi, így picit megakad néha. De végül sikerül feltörnöm a drága orvosunk számítógépét és ó… be van kapcsolva? Ez izgis lesz, ha mázlim van pont rajta dolgozik és látja is! Oké, először is, okozzunk egy kis kavarodást, az az, sötétítsük el a képernyőt és rakjuk be a szokásos vörös macskakoponyát. Csak hogy érzékeltessem, hogy ez nem szimpla rendszerleállás. Amíg pedig kiakad és lassan újra a képernyőjét fogja látni, addig átolvasom a dokumentumokat, amik rajta vannak.
Nagyjából tíz perc telhetett el és már a gépe is a régi, de semmi olyan nincs ezen, ami engem érdekelhetne. Így kínomban üzenetet írok neki, hátha látja.
-Ezen a gépen nincs is semmi T_T átvertek >.<  - ha ő is ott van, akkor láthatja az apró fehér chat ablakba írt üzenetem. Természetesen piros betűkkel. Ezt a chat ablakot egyébként én hoztam létre egy biztonságos és zárt hálózat, amit csak mi ketten látunk és az üzenetek azonnal törlődnek, amint lezártam az ablakot. Egyébként, ha szeretne, akkor tud válaszolni, úgy csináltam meg, szóval remélem itt van és legalább ezzel elütöm az időt.
♫ Dallam ♫ ×  Remélem jó lesz ^^ ×

avatar
Play by :
Park Chanyeol
Kor :
24
Foglalkozás :
Hacker
Hozzászólások száma :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jake & Seung   Szomb. Júl. 22, 2017 6:16 pmJake & Seung

A laptop az enyém!!!
Pár napja tértem vissza a kényszerszabadságomról, és elég sok a bepótolandó, és még több a papírmunka, így esélyem sincs a műtétekre, mert az osztály el van úszva a hivatalos iratokkal, és a legtöbbről az én aláírásom hiányzik. Aktakukac orvos lettem, és rohadtul unom, de Tessa szerint ne kísértsem a sorsot, és érjem be azzal, hogy a kórház vezetősége ilyen hamar visszavett. A gyógyszereket már elhagytam, és az éjszakák is kellemesebben telnek, mint eddig, de nem jelenti azt, hogy megszűntek volna a panaszok, csak másra koncentrálok, és nem a sajátjaimra. A harmadik paksaméta kerül a kezembe, és csak részben futom át, mert majd szétrobban a fejem. A héten Malik is kivett néhány napot, Blake meg az isten tudja, merre van éppen, de nem fogom zaklatni egy kávéért. A laptopom bekapcsolva áll reggel óta, néhány beteg kórképét nyitottam meg, direkt kerülöm az elveszített dél-amerikai kissrác mappáját, de néha odatéved a tekintetem, és akkor nagyot kell nyelnem. A levelezéssel meg aztán végképp nem foglalkoztam, hiszen sokan csak azért írnak, hogy időpontot kérjenek tőlem, de ez a lehetetlennel egyenlő. A szakmában az egyik legjobb vagyok, de nekem is csak két kezem van, és a saját betegeimmel se értem utol magam, nemhogy újakról halljak. A főorvosi szék nem álommeló, több a papírmunka, meg az irányítás. Végül beadom a derekamat, és felállva teszek egy egészségügyi sétát a legközelebbi automatáig. A köpenyem zsebében kallódik néhány pénzérme, amiket be is dobok, aztán beállítom a feketét, kettő cukorral, de megkívánom a ropit is. Az ebédidő már bőven elillant, és a két napos szendvicsemet rágcsáltam el, meg a vízzel is hadilábon álltam. Megkapom a kis műanyagpoharamat az éltető koffeinnel, meg a hónom alatt recsegő zacskóval, ami a mai táplálékomat jelenti, és bevonulok a rezidenciámra. Az egyensúlyozás soha nem volt az erősségem, de azért sikerül nem kiborítanom a kávét. Kulcsra zárom az irodámat, és a lábamat feldobva az asztalra bontom ki a ropimat. Az egyik szálat bekapom, és a feketét kevergetve az egyik kórlapot veszem a kezembe. MRI eredmények, egy kislány neurológiai vezetése a fejfájásáról, meg a vérkép eredményei. Az előző orvosa pajzsmirigyproblémára gyanakodott, de nem találtak semmit, és láthatólag az értékek is rendben vannak. Bármi okozhat fejfájást, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, hacsak…szóval el is ájult tornaórán. A kamaszkor elején jár. Mi van, ha nem is hozzám kellene vinni, hanem egy nőgyógyászhoz? A hormon háztartással én nem sokat tudok kezdeni, ha a menstruáció a ludas, de ne bagatellizáljunk el semmit. Átfutom még egyszer, amikor egy csipogás keretein belül a képernyőm elsötétül, és totál kék lesz, aztán meg egy halálfej is feltűnik.
- Mi a fasz? – ülök fel rendesen, és közelebb húzom, de addigra egy nyávogós hang is kíséri a jelenséget, aztán meg a pornóra emlékeztető nyögések. Több billentyűzetet is megnyomok, de nem történik semmi, vagyis de…egy chatablak ugrik be a semmiből. Odahajolok, és elolvasom az üzenetet.
- Ki vert át? Ki a jó…isten vagy? – majdnem káromkodok, és azonnal felmegy a pumpa bennem. Ki szórakozik a gépemmel? Ha megtalálom a bűnöst helyben meglékelem a homloklebenyét.
MADE BY TORIE ♥

avatar
Egészségügy
Play by :
Jesse Lee Soffer
Kor :
36
Foglalkozás :
Neurológus, osztályvezető főorvos
Hozzászólások száma :
99

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jake & Seung   Vas. Júl. 23, 2017 7:02 pm

Jake & Seung
Miért kell várnunk mikor kórházba megyünk? Nem azért van annyi orvos, hogy ellássanak minket? Meg könyörgök, ez csak egy térd! Megnézik, hogy nincs-e eltörve, aztán viszlát. Biztos velem van a baj. Mondjuk… szerintem azóta nem voltam kórházba, hogy megrúgtak a focilabdával. Igen, az még Koreában volt, de ott nem tartott ennyi ideig. Biztos az amerikai rendszer más. Még jó, hogy hoztam gépet, így el tudok lenni egy ideig, szóval nem aggódom, csak jobb lenne, ha nem kéne ennyit várnom. Viszont nézzük a pozitív oldalát a dolognak. Végre feltörhetem a kórház rendszerét, ami meg kell, hogy mondjam, egyszerűbb volt, mint hittem. Hát nem volt egy infózseni, aki tervezte az biztos. Ilyen könnyen bejutni, ráadásul úgy, hogy ne is kapjanak el vicc. Én komolyan csalódtam. Na de visszatérve. Találtam magamnak elfoglaltságot, méghozzá az egyik orvos gépének feltörésével, ami hát… szintén csak unalmas dolgokat tartalmazott. De megnéztem volna a képét, mikor elsötétült a képernyő! Magam elé tudom képzelni egy ember rémült, aggódó és egyben dühös tekintetét. Magamban kuncogni kezdek a gondolattól, de igyekszem nem hangosan felnevetni, nehogy egy éppen erre járó meghallja.
Mikor már újra felállt drága itt dolgozónk gépe egyből írok neki. Nem tudom, hányszor volt már hackerrel dolga, de ilyen kedvessel és profival még tuti, hogy nem akadt össze. Nem akarok én semmi rosszat, egyszerűen el szeretném ütni az időt. De nagyon úgy fest, hogy emberünk nem akar válaszolni. Talán még nem látott chat ablakot? Még elképzelni is szörnyű. Vagy szimplán nincs ott. Kíváncsi vagyok, hogy itt vannak-e kamerák, amik az ő szobájába is belátnak. De előbb győződjünk meg róla, hogy tényleg nincs ott és nem csak sokkot kapott. Ha most először látott életében ilyet, akkor akár az is megeshet, hogy nem tudja, mihez kezdjen. Ilyenkor IP cím alapján meg tudnának találni, ha nem tennék óvintézkedéseket. Vagy szimplán meg kéne nézni a mosdót, de remélem, hogy ez nem fog eszükbe jutni. De előbb magyarázzuk el neki, hogy miért is vagyunk itt.
-Helló? Jake Lester, ha ott vagy válaszolj. Alul a kis szürke sávba kell írni. – Hihetetlenül rendes vagyok az emberekhez, pedig nem lenne muszáj. Igazából… egy hacker nem is ezt csinálná. Hmmm… mi lenne, ha egy kicsikét tovább vinnénk a játékot? Pár gyors kattintás és máris minden adat eltűnt a gépéről. – Nyugalom visszakapod őket, ha válaszolsz egy kérdésre. – Egy percig várok, kis drámai szünetet tartva, hogy még idegesebb legyen. – Mi az a neurológus? – Engem komolyan érdekel oké? Meg nem biztos, hogy válaszolna nekem, ha nem veszem rá őt valamivel. Amúgy minden adata a gépemen van és amúgy is visszaadnám neki a végén, nem kellenek ezek nekem és lehet, valakinek az élete múlik rajta. Persze ilyenkor tudok kedves lenni, akkor nem, ha valakinek mondjuk a pénzét kell lelopni a számlájáról. Mondjuk azt csak melóként adják, magamtól nem fáradok vele annyit.
♫ Dallam ♫ ×  Helló! ×

avatar
Play by :
Park Chanyeol
Kor :
24
Foglalkozás :
Hacker
Hozzászólások száma :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jake & Seung   Vas. Aug. 06, 2017 11:59 amJake & Seung

A laptop az enyém!!!Szeretem a rendet, és a biztonságot az irodám, és a munkám keretein belül is, de most valahogyan az a tény, hogy valaki belenyúlt a gépembe, nagyon gyorsan kihoz a sodrómból. Ki mondta, hogy ez normális? Könyörgöm ez egy hivatalos épület, ahol egy csomó titok lappang, és valaki szórakozásból most úgy gondolta, hogy meglep engem? Nem értem, hogy miért éppen ezen a laptopon randalírozik, de esküszöm, ha megtalálom az elkövetőt, annak nem lesz jó vége. Egy szürke sáv tűnik fel a semmiből a gépemen, és most veszem észre, hogy a nevem is feltűnik a képernyőn. Nagyra tágulnak a kéklő íriszeim, hogy még meg is mondja, hogy hova küldjek neki üzenetet. Felnézek a plafonra, meg a szemközti polcra is, hátha akad valahol egy kamera, és egy átverés részese vagyok, de nem találok semmit, így muszáj közreműködnöm a pofátlan idegennel, aki a gépembe nyúlkál bele.
- Igazán köszönöm, de megtaláltam egyedül is. Ki vagy te? Ez lenne az első kérdésem, a második, hogyan sikerült feltörnöd a gépemet? Tudod, ezt igen súlyosan büntetik. Nem játszótéren vagy… - pattognak az ujjaim a klaviatúrán, és a fejem majd szétszakad, mert a kávémat sem sikerült meginnom, de kíváncsivá tett ennek a személynek a kiléte. Micsoda érdekességek történnek errefelé. Megvárom, hogy lepötyögje a megfelelő elérhetőségeket, de újabb kérdést kapok. Belekortyolok a bögrémbe, és előrehajolok, hogy jól lássam a leírt betűket.
- Ez a munkám. Nem tudod mi az a neurológus? Kórházban jártál már, vagy most is itt vagy? – én se most jöttem le a falvédőről, és azon agyalok, hogyan bukkanhatnék rá, de talán az lesz a legjobb, ha megemberelem magam, és kifejtem neki ezt.
- A neurológus más néven idegsebész. Az a feladatom, hogy kiderítsem az aggyal, és a gerinccel kapcsolatos betegségek okát, és ha kell, akkor műtéti úton hozzam helyre a hibákat. Rengeteg vállfaja van, és nem tudom, hogy mi az, ami neked még hírértékű lehet. Miért pont az én gépemet választottad ki? Ott van a kis hülye a radiológián, na abból kiderülhetett volna, hogyan csalnak a gyakornokok a vizsgákon, vagy éppen ki, hol könnyít magán. – mosolyodom el az önelégült írásomon, mert bizony nekem is megfordult a fejemben, hogy feltörjem mások laptopját. A kicsik azt hiszik, hogy bármit megtehetnek már a kórház falain belül, de az egyiküknek sem esett le, hogy tőlünk függ a jövőjük.

MADE BY TORIE ♥


avatar
Egészségügy
Play by :
Jesse Lee Soffer
Kor :
36
Foglalkozás :
Neurológus, osztályvezető főorvos
Hozzászólások száma :
99

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jake & Seung   Kedd Aug. 08, 2017 12:09 pm

Jake & SeungBiztosan vagy egy milliószor megkérdeztétek már magatoktól, hogy miért töri fel egy kórház rendszert és miért okoz bajt? Ezzel akár embereket is ölhet. Szóval tisztítsuk ki a képet. Valóban feltörtem a biztonsági rendszert, valóban csúnya dolog, sose csináljatok ilyet gyerekek, legyetek jók stb… De mivel én nem az angyalok oldalán állok, így nekem kvázi szabad játszadozni mások gépével. Plusz, nem tettem semmi rosszat azon kívül, hogy látványosan hatoltam be valaki gépébe, leszedtem az összes infót róla és írtam neki, hogy elüssem az időt. Nem értem miért kell hibáztatni ezért, én csak szórakozok, semmi más. Nem vagyok én gonosz ember. Csak éppen nem a jó oldalon állok. Kevesebb a fizetés, megvan, hogy mit kell csinálni, mikor és parancsolgatnának nekem egész végig. Plusz nem is biztos, hogy az én drágaságaimon tudnék dolgozni. Az lássuk be szívszaggató lenne, nem is beszélve arról, hogy fölösleges pénzkidobás is.
-Sajnos a játszótér tele volt, így más elfoglaltságot kellett találnom. De menjünk sorban. A nevem LOL, és azért tudtam bejutni a gépedbe, mert hacker volnék. Megjegyzem, elég primitív a biztonsági rendszeretek ki tervezte? Amúgy tudom, hogy büntetik, de ez csak egy pitiáner tréfa ahhoz képest, amit csinálok. – Jó ez ijesztően hangzik, de nem az a cél, hogy megfélemlítsem, hanem, hogy tisztában legyen a helyzetével. Vannak gonosz hackerek is ezen a földön, örüljön, hogy egy aranyosat fogott ki. Én legalább nem fontos infókat lopok, hogy aztán visszaéljek vele a saját javamra. Amúgy sem szoktam ilyet, sokkal egyszerűbb, ha kapok megbízást, amiért fizetnek nekem. Azért kapok pénzt, mert a hobbimat űzöm, ez a legjobb.
-Ez a második alkalmam, nem igazán tudom, hogy mi micsoda.  – Csak az első Koreában volt, így arról nincsenek feljegyzéseik. Nem járok kórházba, ha nem muszáj, elég bizarr egy hely. Plusz nincs benne élet. Mindenki olyan csendes és szomorú. Még viccelődni sem lehet velük, mert kiakadnak, hogy egy ilyen helyen nem illik. Könyörgök, a mosoly a legjobb gyógyszer. – Az aggyal foglalkozol? Na ez már izgalmas! Volt már olyan, hogy valakinek sokkal nagyobb volt az átlagnál? Vagy éppen kisebb? Hogy néz ki az, mikor az agy szürkeállomány fokozatosan leépül? Ó… várj egy kicsit.  – Kiment a fejemből, hogy vissza kéne adnom neki a cuccait. Válaszolt a kérdésemre, így jár a piros pont. Pár kattintás és minden, amit leszedtem a gépéről visszakerült az eredeti helyére. – Elvileg minden megvan, ha nincs szólj. Egyébként azért a te gépedet választottam, mert érdekesen hangzott a neurológus kifejezés, meg osztályvezető vagy, gondoltam, akkor biztos profi is a szakmádban. A gyakornokok csalásai pedig nem izgatnak, egyszerű módszer szerint dolgoznak, amit még egy hülye is lenyomoz.  – Néha meglepődök, hogy mennyire tehetségtelenek a mai fiatalok a gépekhez. Be kéne tiltani, hogy az olyanok egyáltalán a közelükbe kerüljenek. Vagy járjanak tanárhoz.
♫ Dallam ♫ ×  Helló! ×

avatar
Play by :
Park Chanyeol
Kor :
24
Foglalkozás :
Hacker
Hozzászólások száma :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jake & Seung   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Jake & Seung

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ