One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokInterview with...?

Angel & Charlie | Step Up EmptyAmicia Cole
Today at 10:13 pmKapcsolatkeresõ

Angel & Charlie | Step Up EmptyEbony Moontone
Today at 9:44 pmNew York Public Library ** Dean & Elaine

Angel & Charlie | Step Up EmptyDean Calver
Today at 9:21 pmYou always late

Angel & Charlie | Step Up EmptyKeagan Gooding
Today at 9:11 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Angel & Charlie | Step Up EmptyAurora Cabot
Today at 9:05 pmRae & Flor - SMS

Angel & Charlie | Step Up EmptyRaelyn J. Winters
Today at 7:47 pmMunkahelyi ismerkedés

Angel & Charlie | Step Up EmptyMyna Rosegold
Today at 7:15 pmHelyszínigénylés

Angel & Charlie | Step Up EmptyAlexandra Ruud
Today at 6:41 pmFlor&Dorian - all goes wrong

Angel & Charlie | Step Up EmptyFlor Sanchez Moreno
Today at 6:11 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin

Share
 

 Angel & Charlie | Step Up

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Angel & Charlie | Step Up   Angel & Charlie | Step Up EmptyPént. Szept. 20, 2019 1:20 pm


Angel and Charlie
Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban.
Nem vagyok az a nagy piszkálódós, na meg biztos eljön majd az én időm is, s nekem is jól fog esni, ha egy másik kis Charlie nem jönne a "Két szerelmes pár" mondókával. Egyébként is vagyok már olyan érett, hogy oda se figyeljek az ilyenekre. Nyilván neki sem esne jól, és már csak ha azt is nézzük, hogy ő a jelenlegi menő, táncos tanárom, jobb nem magamra haragítani, bár hozzá teszem, mindeddig nagyon kedves volt.
- Nem tudom, néhány óra múlva, azt hiszem. - vontam vállat kérdésére válasz közben, s igyekeztem nem azt feltételezni, hogy mindezt azért kérdezte, mert leakar rázni, s nem azért, mert így jobban rálát majd arra, hogy mennyit tudunk gyakorolni. Mondjuk én sem akarnám folyton anyát rángatni, és ha úgy alakulna, apát sem, de még nem sikerült rávennem anyát, hogy kicsivel távolabbi helyekre egyedül buszozzak. Maximum az iskola buszra szállhatok fel egyedül, dehát az nem az igazi.
- Itt is van zuhanyzó? - csodálkoztam rá, mondjuk érthető, végülis sokat mozgunk, és megizzad az ember, csak hát... - Azt hittem olyanjuk csak a rendőröknek és a tűzoltóknak van. Én biztos nem zuhanyzok olyan helyen, ahol nem áll őrt anya vagy Bailey. - csóváltam a fejem, hogy ezt mielőbb letisztázzuk. Nem tudom apa szokott el a munka helyén, de láttam a tévében, hogy ott nincsenek bezárható ajtók, sőt sokszor még kabinok sem, és nem tudom miért gondolják a tévében, de az sem vicces, mikor pucérkodva egymás popsiját csapkodják törölközővel. Szóval ez teljesen felejtős, bár ahogy mondta, nem muszáj.
- Hát... Bailey járt balettozni, és arra sokszor elmentünk megnézni... Ja, hogy van-e tánc tudásom? Nos, otthon elég sokat ugrálok a tévé előtt, Elza koreográfiáját már kívülről tudom. És öhm... egy egyáltalán nem jakuza tagjaira hasonlító Devon-shi nevezetű nem japán, hanem koreai bácsi megígérte, hogy megtanít egy karatéhoz hasonló sportra. - vázoltam fel a dolgot, hogy mégse tűnjek olyan menthetetlennek. Az egészen más dolog, hogy Devon-shi egy pillanatig sem ígért ilyet, de ha tánc közben szükségét érzem majd, tudom hol találom.
- Ja és szeretek ám mozogni, és sportolni, sokat focizom és megy a bukfenc is, a falnál kézen tudok állni és ha megtanultam breakelni, akkor utána megtanulok rúd táncolni is. Láttam egy kislányt valamelyik vetélkedőn és az is nagyon tetszett. - mosolyogtam, hogyha kevésnek bizonyulna az előző, lássa milyen lelkes vagyok.
- Hűha, hát igazából mind szeretem. De a mixelés jól hangzik! A mixek jók! - bólogattam nagyokat.


Charlotte M. West
Diákok
Play by :
Raegan Revord
Kor :
10
Foglalkozás :
Tanulok
Hozzászólások száma :
19

Angel & Charlie | Step Up Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Angel & Charlie | Step Up   Angel & Charlie | Step Up EmptyCsüt. Szept. 19, 2019 9:55 pm

Igazán örültem neki, hogy vendégem nem tette szóvá az előbb lezajlott kis jelenetet. A hasonló korú lányok már tudják, hogy egy fiú és egy lány nem csak barátként tekinthet egymásra, és előszeretettel akarnak összeboronálni mindenkit mindenkivel. Én már csak tudom, hogy hiszen én is ilyen voltam, és az engem körülvevő gyerekek is hasonlóképpen viselkednek ha csak meglátnak a közelemben egy ellentétes nemű embert.
- Ohh igen, errefelé mindig elég nehéz parkolót találni, de örülök, hogy végül sikerült. Mikorra jön érted anyukád? – kérdezem kedves mosollyal. Tényleg nem egyszerű errefelé leparkolni, mert elég forgalmas helyen van a stúdió. Ezért szeretem sokkal inkább tömegközlekedéssel megközelíteni, hiszen így rengeteg időt és stresszt spórolok meg, valamint nem kell állandóan a tesóimat ugráltatnom egy-egy fuvarért.
- Na akkor lássuk mit kell tudni: kötelező átöltözni, utcai ruhában és cipőben nem jövünk a terembe. Ugyanígy nem eszünk a teremben, nem rongáljuk meg a berendezést, és csak felnőtt vagy az én felügyeletemmel jöhetsz be. Az öltözőt és a zuhanyzót persze szabadon használhatod, de persze nem kötelező. Ha úgy gondolod, jöhetsz a táncos cuccodban is, de a cipődet mindenképp helyben vedd át. Tudod, a főnök kínosan ügyel a tisztaságra – kuncogok, majd elgondolkodom, kihagytam-e valamit.
- Azt hiszem igazából csak ennyit kell tudni. Régebben jártál táncórákra? Vagy valami más egyéb sportfoglalkozásra? – Fontos lenne megtudnom ezeket az infókat, hiszen ettől függ mennyire eshetek neki így rögtön. Addig is míg a válaszra várok egyszerű koreókat pörgetek végig fejben, hogy azokból rakjunk össze valamit kezdetnek. Valami viszonylag látványosat szeretnék, hogy elégedetten menjen haza, de nem akarok semmi nehezet, nehogy ne legyen sikerélménye. Nagy fába vágtam a fejszém, mit ne mondjak!
- És esetleg van kedvenc számod is a legjobbaktól? Mert akkor arra próbálunk meg összehozni valamit. Esetleg össze is vághatok neked két számból egy mixet, ha nem jutsz döntésre, és akkor az úgy még menőbb lesz – vigyorgok rá a szőke törpére. Tényleg gyorsan össze tudok neki hozni valami egyszerű mixet, és akkor mindketten boldogan megyünk haza ma.

Angelína Aurelía García
Diákok
Play by :
Jasmine Villegas
Kor :
18
Foglalkozás :
Diák
Hozzászólások száma :
6

Angel & Charlie | Step Up Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Angel & Charlie | Step Up   Angel & Charlie | Step Up EmptyCsüt. Szept. 12, 2019 5:14 pm


Angel and Charlie
Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban.
Jókedvűen és lelkesen léptem be. Sokkal jobb szeretem azon fogalkozásokat, amikben nem kell egy helyben ülni és alaposan átmozgatnak. A tánc pedig remek módja a sportos és szórakoztató életmódnak. A break- és hip-hop tánc pedig stílusban is közelebb áll hozzám, mint mondjuk a balett vagy a népiesebb, társas tánc, persze azokkal sincs semmi problémám. Hát még, hogy a szekrényemben is mindig ott lapul egy-egy tütü- vagy ahogy "forgós" szoknya. De ezek a valamivel pörgösebb, vadabb műfajokat érzem igazán magaménak. Na meg az sem éppen hátrány, ha az ember tud hátra felé szaltózni, mert az hasznos és menő is egyben. Éppen ezért szeretnék majd még megtanulni parkourozni is és tulajdonképp az egyre nagyobb divatnak örvendő rúd akrobatikába is szívesen belekóstolnék. Utóbbi "ízlélgetése" azonban azt hiszem várat még magára kicsit, mert tartok tőle, hogy anyáék nem volnának elragadtatva ennek hallatán.
Nem volt nehéz kiszúrni zavarát az érkezésemkor eltűnő fiú végett, de ki vagyok én, hogy közéjük álljak? Az apukája és anyukája dolga, hogy teljesen indokolatlanul beleszóljanak kivel barátkozhat a lányuk s kivel nem. Az anyák dolga, hogy vitázzanak a lányaikkal, míg az apáké, hogy minden ajtóban álló kamasz fiú kezét szilánkosra törjék. Ez, azt hiszem a világ rendje. Talán ezzel is próbálják megértetni velünk gyerekekkel, hogyha nem akarjuk, minden alkalommal begipszelni a barátaink karját, akkor el kell költöznünk. Bár eme szerepek megoszlanak, mert szerintem nálunk anya is eltöri bárki kezét, aki nem tetszik neki. Csak roppant jól rejtegeti ezt a képességét.
 -  Persze! Csak parkolót nehéz volt találni, de végülis megoldottuk. - mosolyogtam. Azaz, anya megoldotta, én meg csak ültem a seggemen és vártam, hogy célba érjünk.
 -  Igen, igen, minden rendben! - sétáltam oda, majd eléültem törökülésben, de hozzá hasonlóan én is hátul támasztottam meg magam tenyereimen.
A szabályokat sosem szerettem, de apa szerint ha nem volnának, kész káosz volna a világ, így nem is kérdés, hogy be kell őket tartani. Csak kivételes alkalmakkor lehet megszegni őket. De maguk a programok tetszettek. Kicsit ez, kicsit az, és még a zenét is én választhattam meg.
 - Jóó! Legyen Drake vagy Kanye West! Ők a legjobbak! - lelkesültem fel mindezen, hiszen milyen über-király volna ezekre valami koreográfia. - ...de a Super Junior is jó, mert ott már a koreográfia is meg van. - gondolkodtam hangosan. Ah, olyan sok a jó zene és olyan nagy a választék.


Charlotte M. West
Diákok
Play by :
Raegan Revord
Kor :
10
Foglalkozás :
Tanulok
Hozzászólások száma :
19

Angel & Charlie | Step Up Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Angel & Charlie | Step Up   Angel & Charlie | Step Up EmptyKedd Szept. 10, 2019 10:49 pm

Egy hosszú nap után nincs is jobb, mint egy táncóra - gondoltam ezt mielőtt betettem a lábam a terembe. Az egyetem, bár még csak most kezdődött hihetetlenül lefárasztott.  Teljesen más mint a gimi, és nem elég, hogy szoknom kell az új rendszert és a rengeteg új embert magam körül, de iszonyat mennyiségű papírmunkával és rohangálással jár.
Végül aztán délután belöktem a terem üvegajtaját, majd átöltöztem, hajamat kontyba csavartam, felhúztam kedvenc rózsaszín edzőcipőmet és beléptem a terembe. Lepacsiztam a srácokkal, váltottunk pár szót, és olyan intenzív egy óra következett, ami után élni sem nagyon volt kedvem, nem hogy még a kis csöppségnek is órát tartani. De hát már túl késő volt ahhoz, hogy lemondjam a találkozót, és amúgy is, szeretem betartani, amit ígérek.
Tíz perccel a Charlie-val megbeszélt időpont előtt felkaptam a pólómat - amit tánc közben dobtam le valamikor - hogy ne sokkoljam sportmelltartós-leggingses kinézetemmel már az első órán. Ittam egy-két kortyot, elszaladtam mosdóba, majd elköszönés címszó alatt magamhoz öleltem Őt. Ő az első, aki Nikolas óta megmozgató bennem valamit, de tudom, hogy csak barátként tekint rám, így nem merek színt vallani. És különben is, úgysem jönne össze, mert nekem soha semmi nem jön össze.
Lehet, kicsit tovább álltunk ott szorosan egymáshoz simulva, mint kellett volna, mert már csak a kislány hangjára kaptam észbe. A lehető leggyorsabban bontakoztam ki az ölelő karok közül, és elköszöntem a fiútól.  Így végre minden figyelmem a kislányra tudtam összpontosítani.
- Öhm...szia! Könnyen idetaláltatok? Meg van mind? Cipődet jól bekötötted, kényelmes a ruhád? - Leültem a tükör elé a padlóra nagyterpeszben, hátra támaszkodtam a tenyereire, majd fejével magamhoz intettem a leányzót. Ha már zavaromban így kikérdeztem, legalább ne kelljen ott az ajtóban állva válaszolnia.
- Csüccs! Első körben tisztázunk néhány szabályt, bemelegítünk, kicsit fejlesztjük a hajlékonyságod aztán kiválasztjuk a zenéidet és elkezdjük a koreográfiát. Jó lesz így? - mosolygok rá kedvesen, bár arcomról süt a fáradtság. Utolsó mondatom arra utal, hogy hagyok némi beleszólást Charlie-nak is a dolgokba, de igazából úgyis az lesz, amit én akarok. Mert ugye én vagyok az idősebb és a tapasztaltabb, és végre van alkalmam ezzel felvágni.

Angelína Aurelía García
Diákok
Play by :
Jasmine Villegas
Kor :
18
Foglalkozás :
Diák
Hozzászólások száma :
6

Angel & Charlie | Step Up Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Angel & Charlie | Step Up   Angel & Charlie | Step Up EmptyKedd Szept. 10, 2019 6:21 pm


Angel and Charlie
Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban.
Egy héttel ezelőtt, mikor az utolsó holmikat vásároltuk meg a sulihoz anyával, kikönyörögtem, hogy hazafelé még ugorjunk el a játszótérre. Kaptam egy órát játékra, ám a dolog úgy alakult, hogy egészen mással töltöttem el az időm. Ugyanis a játszótéri focipályán különös csoportra lettem figyelmes. Először azt hittem, hogy az ott összegyűltek banda harcba bonyolódtak, kicsit meg is ijedtem, mert elég közel voltak a játszótéren rohangáló gyerekekhez és az ilyen bandaháborúknál gyakran kerülnek elő fegyverek. Legalábbis a filmekben, és az ugye valóságon alapul, nem? Ám ahogy ott álltam a csúszdák takarásában, láttam, hogy szó sincs erőszakról. Táncoltak. Még hozzá nem is akárhogy! Azt hittem, hogy ilyesmiket csupán a filmekben tudnak produkálni, ott is mindenféle biztonsági keretek közt. Pedig nem. Elkerekedett szemekkel figyeltem, ahogy meghazudtolva a gravitációt pörögtek-forogtak és ugráltak. Nekem még a hátra bukfenc is nehezen ment, ők meg úgy pörögtek a fejükön, mint egy búgócsiga. Több sem kellett, egyből odamentem. Eleinte mint néző, az egyetlen, de ugye engem sosem zavart különösebben az idegenekkel való csevegés, - mégha anya mindig óvva is int tőle - így elég könnyen szóba elegyedtem a nálam jóval idősebb arcokkal. Nem bánták lelkesedésem. Annyira nem, hogy az egyik lány, Angel felajánlotta, hogy megtanít engem is, amennyiben a szüleim belemennek. Hát nem volt egyszerű rávenni anyát, de lévén, hogy a korombelieknél elég menő az iskola utáni elfoglaltság, ami akár alapot is adhat a jövőmre nézve, végül belement heti néhány órába, amennyiben nem az utcán és nem piások és füves fiatalok közt gyakorlok, mert arról anya hallani sem akart. Akárhogy is, a lényeg, hogy belement. Így most itt vagyok.
Az pedig csak még menőbbé tette az egészet, hogy egy táncstúdióban gyakoroltunk, mint az igazi profik. Beérve az épületbe, gyorsan elbúcsúztam anyától két nagy arca puszival, aztán rohantam is az öltözőbe. Nem voltam késésben, de mindig alig vártam, hogy elkezdhessük. Szóval miután dupla csomóra kötöttem a cipőfűzőimet, rohantam, s szinte berobbantam a terem ajtaján kitárva kezeim, hangosan felkiáltva:
- Megjöttem! Nyomjuk!


Charlotte M. West
Diákok
Play by :
Raegan Revord
Kor :
10
Foglalkozás :
Tanulok
Hozzászólások száma :
19

Angel & Charlie | Step Up Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Angel & Charlie | Step Up   Angel & Charlie | Step Up Empty

Ajánlott tartalom


Angel & Charlie | Step Up Empty
Vissza az elejére Go down
 

Angel & Charlie | Step Up

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Brooklyn-
^
ˇ