One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokMarshall x Nash - The first look

Brett Watson EmptyClayton Nash
Yesterday at 11:03 pmDinner for two

Brett Watson EmptyBalázs Csíkszentmihályi
Yesterday at 10:20 pmCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Brett Watson EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 9:36 pmwork out with . . .

Brett Watson EmptyAmicia Cole
Yesterday at 9:12 pmVeni, vidi, vici

Brett Watson EmptyAnne Diamond
Yesterday at 8:48 pmActivity Check (09.17-10.01.)

Brett Watson EmptyDorian J. Lester
Yesterday at 7:35 pmNyomtalanul - Myna&Alex

Brett Watson EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 5:42 pmHenry HaJoon Marsh

Brett Watson EmptyHenry H. Marsh
Yesterday at 4:46 pmMaddie & Jake - Mini date

Brett Watson EmptyMadelaine Riggs
Yesterday at 3:48 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

Amicia Cole, Anne Diamond, Aveline Everhart, Diane N. Miles, Marissa Grey, Prima Polignac


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Brett Watson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Brett Watson   Brett Watson EmptySzer. Júl. 17, 2019 6:12 pm

Brett Watson


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Brett Watson
Becenevek:
Brett ~ általában mindenkinek
Brettster ~ Breanak
Brettybug ~ Anyunak
Brettany, Moose ~ Adamnek
Watson! ~ a főnökömnek
Születési hely, idő:
1987. július 04. / USA ; New York ; Bronx
Kor:
32
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
Családi állapot:
Egyedülálló
Csoport:
Média
Egyetem:
NYU / Média kultúra és kommunikáció / már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Riporter / oknyomozó újságíró
Ha dolgozik//Munkahely:
Ötös csatorna
Hobbi:
Fényképezés, olvasás, motorozás
Play by:
Jared Padalecki

Jellem
Meglehetősen makacs természetűnek mondanám magam, aki, ha egyszer a fejébe vesz valamit, akkor attól nem képes senki és semmi sem eltántorítani. Emiatt sokak szerint vakmerő is vagyok, habár én inkább úgy gondolom, egyszerűen csak határozott, akit nem lehet könnyedén megfélemlíteni. Szeretek a saját fejem után menni, és van egy olyan rossz szokásom, hogy, ha javasolnak, vagy parancsolnak nekem valamit, akkor annak juszt is az ellenkezőjét csinálom.
A barátaim, sőt még néhány ex-barátnőm szerint is kedves vagyok, türelmes és megbízható, védelmező típus, akinek, ha valaki fontos, azért tűzön-vízen is átgázol, csak, hogy meg tudja óvni. Nem vagyok az az egy éjszakás típus, nehezen esem szerelembe, viszont, ha ez megtörténik, akkor nem is múlik el könnyedén.
Annak ellenére, hogy barátságos alkat vagyok, nem vagyok az a könnyedén megnyíló fajta. Vannak az életemnek sötét szakaszai, titkai, amikről nem szívesen beszélek és amikkel elég nehéz együtt élnem.
A bizalmamat sem osztogatom könnyedén, viszont annál egyszerűbb elveszíteni. Ha ez megtörténik onnantól képtelenség visszaszerezni, nem szoktam ugyanis senkinek sem második esélyt adni.
Szenvedélyesen rajongok a munkámért, ezért gyakorlatilag folyton egy-egy sztorin dolgozom és állandóan úton vagyok. Tudósítottam már a Közel-Keletről, megjártam Afganisztánt, és számos merénylet helyszínét, de buktattam már le korrupt politikusokat is, olykor egy-egy maffia tagot hála az informátoraimnak. Rendszeresen együttműködöm a rendőrséggel vagy az ügyészséggel, természetesen csak diszkréten, akik az információimért cserébe biztosítják számomra az exkluzív sztorikat, interjúkat.
Szabadidőmben általában olvasok, elmegyek egy néhány napos motoros túrára, sportolok vagy szimplán csak az utcákat járom és fényképezek. A gépem és én gyakorlatilag össze vagyunk nőve, mindenhová viszem magammal, hiszen sosem lehet tudni hol talál rám az ihlet, vagy egy jó sztori.
Káros szenvedélyek terén elég furcsa nálam a helyzet: Nem vetem meg az alkoholt, viszont ez általában kimerül nálam a meccs közben elfogyasztott söröknél és olykor-olykor néhány pohár whiskynél, amit Adammel iszom meg, ha találkozunk. Ritkán sikerül berúgnom, olyankor viszont alaposan, és általában Adam kanapéján kötök ki, aki rendszerint beszivat valamivel miközben alszom.
Alapjáraton nem dohányzom, viszont mindig van nálam egy doboz cigi arra az esetre, ha szükségem lenne rá. Mondhatjuk, hogy stresszdohányos vagyok, szóval rágyújtok, ha késésbe vagyok egy cikkemmel, anyagommal, összeveszek egy családtaggal vagy épp néhány méterre tőlem robban fel egy akna a harctéren miközben tudósítok. A fűvel körülbelül ilyen a viszonyom, kapcsolatunkat pedig, ami immáron négy-öt éve tart, Adamnak köszönhetem…
Mindezek mellé vegetáriánus vagyok, nem kimondottan vallásos, habár, ha választanom kellene, akkor azt mondanám, legközelebb a buddhizmus áll hozzám, ezenkívül politikailag semleges, már, ha létezik ilyesmi.

Múlt
Néhány perccel ezelőtt még elő egyenes adásban voltam, miközben a hátam mögött épp egy letartóztatás zajlott. Robert Kirkwood republikánus politikus házánál voltunk a forgatócsapattal, ahová a kommandósok épp abban a pillanatban hatoltak be, ahogy Trevor az operatőr jelezte, hogy bekapcsolt minket a stúdió. Miután sietve ismertettem a tényeket a tévénézőkkel arról, hogy Kirkwoodot többrendbeli sikkasztással, zsarolással és kábítószercsempészetben való részvétellel is vádolják a kamera a ház felé fordult, ahonnan a politikust bilincsben kísérték ki a rabszállító felé. Intettem a stábnak, hogy gyorsan kövessenek, aztán átvágva a rendőrök között egyenesen a férfihoz siettem, hogy elcsíphessek tőle néhány mondatot, mielőtt még elvinnék. Arról kérdeztem, tudott-e az ellene felhozott vádakról, van-e köze a nyugat-bronxi kartellhez és hogy vajon a pártja ki fog-e állni mellette ezek után is, ahogy annak idején, mikor azzal vádolták, hogy félrelépett a titkárnőjével. A kommandósoknak persze cseppet sem tetszett a jelenlétem, viszont nagyon nem tehettek semmit, az alkunk része volt ugyanis, hogy ha információkat nyújtok nekik, cserébe enyém lehet az exkluzív sztori a letartóztatásról és a későbbi nyomozásról. Kirkwood kezét az arca elé emelve igyekezte elkerülni a kamerát, így viszont tökéletesen kivehetők voltak csuklóján a bilincsek. Folyamatosan azt hajtogatta, hogy ez csak egy tévedés és hogy nem nyilatkozik, amíg nem konzultált az ügyvédjével, ám néhány másodperccel később minden fenekestől felfordult körülöttünk.

Hirtelen motorzúgás zaja hasított a levegőbe, aztán a semmiből egy fekete motor tűnt fel, rajta egy ugyancsak fekete ruhát és sisakot viselő alakkal, aki amint a közelünkbe ért, azonnal tüzet nyitott. A célpontja egyértelműen Kirkwood volt, ám azon kívül, hogy őt szitává lőtte sikerült néhány kommandóst is megsebesítenie, illetve én is kaptam egy golyót a vállamba. Aztán amilyen gyorsan feltűnt, olyan gyorsan el is hagyta a helyszínt. Persze a rendőrök egy része azonnal a nyomába eredt, a másik fele pedig próbált rendet tenni a helyszínen. A lövöldözés közben a közvetítés váratlanul megszakadt, ám a nézők még láthatták, ahogy a politikus holtan rogy össze a lábaim előtt, és én magam is megsebesülök.

Néhány perccel később már a furgonunk nyitott ajtajában ültem, bekötözött sebbel az imént történteken tűnődve, mikor egyszer csak megszólalt a mobilom, a telefonom pedig Adam számát írta ki.
- Haver neked teljesen elment az eszed? Mi a francot kerestél te ott?
- Ez a munkám.
- Hogy szitává lövesd magad?
- Hogy tudósítsak.
- Ki a franc vitt téged oda mi? Már megint megkerültél Brett, holott megdumáltuk, hogy nekem mindenről beszámolsz mielőtt lépnél.
- Gyorsan kellett cselekednem.
- Bazdmeg, szinte már testvérek vagyunk, nekem ne lökd ezt a gyorsan kellett cselekedni dumát, mert pontosan tudom, hogy azért nem szóltál, mert tudtad, hogy ellenezném az egészet.
- Értettem apuci, fogtam a lecseszést.
- Seggfej!
- Barom! – néhány másodpercig csend állt be közöttünk, ám aztán hallottam, ahogy Adam megkönnyebbülten sóhajt.
- Hé Moose… azért örülök, hogy nem nyúltál ki.
- Csak el ne csöppenj tesó.
- Kapd be. – ezzel nevetve bontotta a vonalat.
- Én is örülök, hogy nem nyúltam ki… - ezzel elővettem a zsebemből a cigis dobozomat és rágyújtottam egy szálra.  


Brett Watson
Média
Play by :
Jared Padalecki
Foglalkozás :
Riporter / Oknyomozó újságíró
Hozzászólások száma :
11

Brett Watson Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Brett Watson   Brett Watson EmptySzer. Júl. 17, 2019 8:53 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Brett!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Te magad az a személy vagy aki általában mások életét veszi szemügyre és tárja nyilvánosság elé, de most mégis jó volt megismerni azt is, aki úgymond a másik oldalt képviseli. Jó, hogyha van egyfajta határozottság benned, ami előrelendít életed során és ahogyan az sem elhanyagolható jó pont, hogy kitartasz a saját döntéseid mellett, még ha mások többnyire ellenzik is azokat. Kell is, hogy meglegyen ez benned, hiszen a munkád többet kíván annál, mintsem csak a háttérből figyeld meg az eseményeket, hiszen azáltal, hogy képes vagy átlépni egy határt és olyan kérdéseket is feltenni, amik akár kényelmetlen helyzetbe sodornák a másikat, olyat adsz az emberek számára, amikre ők is hasonlóképpen kíváncsiak voltak, de veled ellentétben ők csak meghagyták a saját gondolataiknak. Természetesen ennek is megvannak a hátulütői, hiszen hallottuk már jó párszor, hogy a hazugság rossz dolog, azonban az igazságot kevesen tudják igazán elviselni, így sajnos benne van a pakliban, hogy te magad is veszélybe kerülsz ezáltal. Emiatt érthető, hogy néhány rossz szokás is szerepet kap az életedben, hiszen szigorúan nézve muszáj valamivel levezetni azt a feszültséget, ami a munkáddal jár. Remélhetőleg egyre kevesebbszer kell majd a cigiért nyúlnod vagy úgy újra a célkeresztbe kerülnöd egy olyan ügy kapcsán, amelynek utóhatásai nem feltétlenül neked szólnak. Mindezek ellenére úgy gondolom teljesen megvan az izgalma annak, amit csinálsz és talán mégsem olyan rossz, hogyha egyes emberek esetében nem csak a sötétben tapogatózunk, hanem megismerjük a teljes történetet általad. Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Crazy, but I love her
I could never run from herDorian J. Lester
Törvényszegõk
Play by :
Josh Segarra
Kor :
32
Foglalkozás :
rossz példakép
Hozzászólások száma :
724

Brett Watson Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Brett Watson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Média, mûvészet és sport-
^
ˇ