One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokJátékpartner keresõ

Bellerose Barlow EmptyMirabell Wagner
Today at 7:44 amRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Bellerose Barlow EmptyRuby Dayton
Today at 12:18 amUnexpected journey - Melros & Darick

Bellerose Barlow EmptyDarick Liam Kerrigan
Yesterday at 11:52 pmBeköltözés az új albérletbe

Bellerose Barlow EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:48 pmWork through the night - Myna & Rea

Bellerose Barlow EmptyReagan Moore
Yesterday at 8:30 pmMyna történetei

Bellerose Barlow EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 7:29 pmKapcsolatkeresõ

Bellerose Barlow EmptyLia Olivia Caselli
Yesterday at 7:05 pmAiden && Allie

Bellerose Barlow EmptyJae Min Aiden Lee
Yesterday at 4:01 pmour first date ✩✮

Bellerose Barlow EmptyN. Allison Haden
Yesterday at 2:21 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 27 25
Diákok 35 30
Törvényszegõk 14 25
Bûnüldözés 9 15
Hivatal 5 7
Üzlet 13 15
Oktatás 7 5
Munkások 14 9
Egészségügy 11 14
Összesen 135 145
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Aveline Everhart, Leo Drom, Leslie Hewson, Lia Olivia Caselli, Myna Rosegold, Wayne Winston, Zoya Thornton


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Bellerose Barlow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Bellerose Barlow   Bellerose Barlow EmptyCsüt. Márc. 07, 2019 10:26 pm

Bellerose Barlow


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Bellerose Zurie Barlow
Becenevek:
Belle, Bee, BB/Bebe, Rosie
Születési hely, idő:
NY, Manhattan | 02.02.2002
Kor:
17
Lakhely:
Manhattan, Upper East Side
Szexuális beállítottság:
Heteroszeuális
Családi állapot:
Egyedülálló
Csoport:
Diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Nightingale-Bamford School
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
-
Ha dolgozik//Munkahely:
-
Hobbi:
lovaglás; ballet; olvasás, tulajdonképpen bármit képes elolvasni, de a kedvencei kétség kívül a romantikus regények; vásárlás; futás; utazás, imád turista lenni, új helyekre járni, ahol senki nem ismeri; hosszú séták a Central parkban; a Ladurée-ban ülni egy csésze gőzölgő fekete tea és Marie-Antoinette macaron társaságában
Play by:
Kristin Froseth

Jellem
Négy jó tulajdonság:
Született vezető | Szereti a főnök szerepét magára ölteni, és tulajdonképpen jól is megy neki a vezetés, legyen szó csapatmunkáról, vagy egyébről. Könnyedén ugrik meg akadályokat, miközben összetartja a csapatot. Ezzel sokszor eléri, hogy a középpontban legyen, és élvezetes is számára a pozíció, de csak egy bizonyos szintig, ideig. Fárasztónak találja az ideálként funkcionálni, annak ellenére, hogy kényszeres megfelelési vágya nyílt titok.
Rendezett | Mániákusan szereti a határidőnaplókat, mindent feljegyez, a helyére rak, megjegyzéseket vés fel, csakhogy semmi fontost ne felejtsen el. Fontos számára, hogy külseje és környezete egyaránt igényes legyen.
Hűséges |A lojalitás nagy szó a számára, és igencsak fontos, főleg ha a baráti sleppjéről van szó. Nehezen nyílik meg úgy igazán, de aki a bizalmába férkőzik, remek barátra lel. Megbízható személyiség, az ember titkai biztonságban vannak vele.
Kreatív | Intelligens és könnyedén feltalálja magát még az ismeretlenben is. A legjobban a tánc nyelvén szereti kifejezni magát, vagy kiadni a rosszat. És ha már a negatív érzületeknél tartunk, a vágtatás egy másik módja annak, hogy a békére leljen.


Négy rossz tulajdonság:
Perfekcionista | Szeret mindent kontroll alatt tartani, és igencsak nehezére esik elfogadni, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt korábban kigondolta. Az ilyen esetek nagyobb részét kudarcoknak éli meg és csak nagyon ritkán tudja elengedni és elfogadni, hogy tervei nem teljesültek.
Naiv | Van egy gyermeki oldala, ami abban nyilvánul ki, hogy pozitívan áll a világhoz. Ezzel nem is lenne gond, ha sokszor nem lenne bizonyéték a tapasztalatlanságáért az élet bizonyos terein. Például képes megbízni olyan emberekben, akik nem érdemlik meg, és segítséget nyújtani azoknak, akik bármikor hátba szúrnák.
Romantikus | Imád szerelmes regényeket olvasni, romantikus filmeket nézni, a szerelemről beszélni, ezen kívül mindig van egy srác, akiért rajonghat. Az első lépést azonban sosem meri megtenni, mert a kapcsolatok és a kötődés kicsit elijesztik. Legalább annyira, mint a csalódástól való félelme.
Bizonytalan | Sokszor habozik, nehezen hoz meg döntéseket, próbál mérlegelni, lépéseket számolni, hogy később ne jöjjön ki rosszul valamiből azért, mert helytelen elhatározást hozott meg.


Négy érdekesség:
Csonka  | Nem ismeri édesanyját személyesen, mindössze egy képről tudja, hogyan nézett ki, az pedig, hogy milyen személyiség, csak tippelni tudja a kinézete alapján. Az apja úgy kerüli a témát, mint macska a forró kását, ő pedig kicsit belefáradt a meddő kérdezősködésbe, így az utóbbi pár évben mindössze akkor hozza fel a témát, ha mérges.
Ladurée  | A kép, amit a édesanyjáról talált a macaronozóban készült, tehát nem csak azért szeret oda járni, mert imádja a pici édességet, hanem azért is, mert azt reméli, a mamája is annyira oda van érte, hogy a hely egyszer visszacsábítja, méghozzá akkor, amikor ő is ott van.
Intolerancia  | Egészen kicsi kora óta képtelen megemészteni a tejet, így mindenféle tejpótlókat használ. Hogy ne tűnjön „gyengének” laktóz intoleranciája miatt, anno arra fogta a tej kerülését, hogy nem egészséges. A baráti körében ő hozta be a magtejeket divatba, kedvence pedig a mandula – ha diétázik – és a zabtej.
Kobált | “Háziállata” egy angol telivér, amit a kémiai elem után nevezett el.

Négy titok:
Szemüveges | Kizárólag csak is otthon hordja szemüvegét, egyszerűen ne szereti külsejét a látásjavítő kütyüvel.
Idős emberek | Rettentően el tudják szomorítani a szépkorú emberek, akik pl. egyedül étkeznek egy étteremben, vagy valamilyen módon azt sugallják, magányosak. Talán az egyedülléttől való félelme az, ami farkasszemet néz vele, akárhányszor meglát egyet.
Apáca | Remek beszélgetéseket lehet vele folytatni még olyan témákról is, amikben nem jártas. Ilyen például a szerelem, vagy intimitás. Nyilvánvalóan titokban tartja, ugyanis sok barátnője túl van már "az elsőn", ő pedig nem akar kevesebbnek tűnni azzal, hogy semmi tapasztalata.
Napló | Valószínűleg, nem meglepő, hogy naplót vezet, tekintettel arra, mennyire feljegyzés mániás, és milyen nagy fontossággal bír a számára a határidő naplója. Titkos rejtekhelye a kert végében lévő faházban van.

Múlt
Unom az életem, de a tiéteket még jobban.
Sosem voltam az a személyiség, aki nagy jelentőséget adott a pletykáknak, még akkor sem, ha a főszereplője jómagam voltam. Ez pedig felbőszíti a rosszakarók kedélyeit, mert a szemükben elérhetetlennek tűnsz. Nem tudják, hogyan mocskolják be a reputációd, hogyan döntsék romba mindazt, amit felépítettél magad körül. Ami azt illeti, megvannak a megfelelő személyek a baráti körömön belül, akik önszántukból megvédik a hírnevem, tehát aggodalomra semmi okom. Nem hiába főszempont a lojalitás, ha építem a baráti társaságom.
Otthon azonban más a helyzet, nem vesznek körül „a bástyáim”, magam vagyok, magányosan és mostanában még akkor is az egyedüllét keserű íze mérgez, ha édesapám nem a munkájához tartozó, időt rabló teendőivel foglalkozik.

Margot Gretchen.
Öt láb és kilenc inch tömény, férfi gyönyör, minden hímnemű vágya és álma. Válig érő, aranyszín loknik, pirosra mázolt ajkak és az a fajta kék tekintet, ami egyszer az ég békéjét, máskor pedig a jég hideg kínját ígéri.
Margot három hónapja lépett be az életünkbe, és őszintén szólva nagyot néztem, amikor másodjára, majd harmadjára és aztán sokadjára láttam apám társaságában. Nem titok, hogy apunak voltak afférjai különböző nőkkel, de egyik sem tartott egy hétnél tovább, így aztán ezidáig abban a romantikus hitben éltem, hogy a mamám egykor elrabolta a szívét, és magával vitte, amikor kilépett az életünkből, tehát apának azért sem lett azóta sem más párja, mert nem volt mit felajánlani – természetesen a pénzen és boron kívül – a jelentkezőknek. Bizonyára egy Jimmy Choo magassarkúba lépett cafka nem fogja az apámról született elméletet megdönteni, szóval azt a konklúziót vontam le, hogy amíg ő sikeresen, ténylegesen megmozgatott valamit édesapámban, addig őt édesapám szőlőkertjei és a termelés hozta pénz mozgatja bőszen. Nagy előnye, hogy piáros, következésképpen játszhatja a segítőkész alkalmazottat, aki mindössze jót akar a cégnek.

Idegtépő dolog napról napra ugyanahhoz az emberhez kedvesnek lenni.
A telefonom csilingelő hangja felhívja a figyelmem az érkezett üzenetre. Újabb vacsorameghívás apuval és Szörnyellával. Látványosan megforgatom a szemem és nagyot fújok. Ebben a hónapban kétszer menstruáltam, háromszor gyászoltam elhunyt halat – egyébként mindegyik rendben van, de apa pótolta az „elhalálozottakat”, tehát most hárommal több van – néhányszor Kobált csutakolására és futtatására, illetve a balett gyakorlásra fogtam az indokolt hiányzást, hogy elkerüljem azt a kínszenvedést, amit a bazsalygás, a jópofizás és a meddő beszélgetések egyvelege okoz. Lassan kezd kiürülni a kifogástarsolyom...
Nemes egyszerűséggel bepötyögöm a nemleges választ, de a halovány baba-rózsaszínre pingált hüvelykujjam tétován megáll az elküldő gomb felett. Tulajdonképpen még egyszer sem voltam hármasban apával és a nőszeméllyel azóta, hogy betipegett tűsarkúján a közepesen idilli életünkben és meglepő hirtelenséggel egyfajta érdeklődés nyílalt belém, ami az a gondolat szült, hogy mivel hálózhatta be apát. Nyilván a lepedőakrobatika tudásán kívül.
Gyorsan kitörlöm a visszautasító üzenetet, helyette pedig mindössze annyit írok, hogy „örömmel”. Ettől a szimpla reflektálástól okvetlenül roppant felnőttnek érezem magam, főleg a rengeteg, direkt elszalasztott lehetőség után, mintha varázsütésre felnőttem volna.

Korábban azt hittem, a bármi minden esetben jobb a semminél. Ma már tudom, hogy a semmi néha jobb.
Az Omar at Vaucluse az a hely, ahova édesapám akkor jár, ha megkívánja a jó minőségű tenger gyümölcseit. Nem vagyok a puhatestűek nagy rajongója, de nyilván az est középpontjában sem én leszek, tehát gyanítom, édesapám eltekintett a ténytől, és inkább olyan helyet választott, ahol a piros ajkú pióca valakinek érezheti magát. Némileg túlöltözöttnek érzem magam az alkalomhoz, de mégis helyén valónak éreztem, hogy megmutassam neki, kivel van dolga. Nem szeretném, ha feleslegesen beleélné magát abba az álom életbe, hogy egyszer Mrs. Barlow lehet, és úgy parancsolgathat a otthonomban, mintha neki köszönhetném az életem. Bizonyára nem fogja átvenni édesanyám helyét, már csak abból az egyszerű és nevetséges okból sem, hogy a nővérem is lehetne a maga huszonöt évével.
Minden kétséget kizáróan külön érkezem, hiszen édesapám otthon sem járt reggel óta, pontosabban azóta, hogy elindult az irodába, és esélyesnek tekintem, hogy a kígyó kényelmének érdekében inkább elkocsikázott érte, míg értem fuvart küldött. Az őszintét megvallva, ez a lépése akaratlanul aktiválta a vörös villogót a fejemben, hogy noha tagadom, kicsi esély mégis van arra, hogy az a nőszemély átveszi a helyem és háttérbe szorít. De nem foglalkozom többet a kelleténél ezzel az eszmefoszlánnyal, inkább csak automatikus negatív gondolatnak titulálom és elhessegetem mielőtt felszínre kerülne az aggodalom leghalványabb jele is, ezzel károsítva a csodás külsőm.
Aki ismer, jól tudja, hogy a pontosság mintapéldája vagyok és a ma esti vacsorára is időben lettem kész, ámbár kissé úgy éreztem, túl lelkesnek tűnhetek a találkozásért, ha percre pontosan megjelenek az étteremben, így további fél órát töltök azzal, hogy fejben kiterveljem, hogyan kezeljem a mézes-mázos bazsalygást és nevetgetést. Közben képekkel és panaszokkal bombázom a barátnőimet a közös chates beszélgetésünkben, egyrészt azért, hogy a dicséreteik több erőt adjanak a vacsorához, másrészt azért, hogy kiadjam magamból valamelyest az ellenszenvet. A jóleső beszélgetés ellenére fél óránál nem bírom tovább az időhúzást, tehát beülök a kocsiba és hagyom, hogy az unalomba vezessen.

Valahol a lelke mélyén minden ember jó. Csak sajnos vannak nagyon mélylelkű emberek
Amikor az étterembe érek, széles mosolyt próbálok varázsolni az arcomra, mázlim, hogy a pókerarc mindenkori bővülője vagyok, így könnyedén be tudom csapni azokat is, akik azt hiszik, átlátnak rajtam. Mégsem lenne előnyös már az első perctől fogva Szörnyella tudtára adni, hogy bizonyára ennél a családnál neki nem terem babér. Alig láthatóan halványul a derű az arcomról, amikor osztrigákat és vörös bort látok az asztalon, ugyanis egy óriási kérdőjel pattan ki a gondolataim közül – mégis mit keresek egy romantikus vacsoránál? Fele annyira sem kell rajongani a szerelmes regényekért, mint én, hogy az ember tudja, ezek mind afrodiziákumok, jelen pillanatban azonban látványuk mindössze egy vágyat kelt bennem, mégpedig a hányás vágyát.
Pont olyan fogadtatásban részesültem, mint amilyenre számítottam, kellőképpen ömlengő, műmosoly-sorozatos, tettetett drága öleléses és kedves.
- Apád sokat mesélt rólad, tulajdonképpen folyamatosan terólad fecseg és rettentően kíváncsivá tett a fiatal hölgyre, aki ily becses helyet foglal a szívében – szólal meg Szörnyella társalgásba invitálóan, amint helyet foglalok az asztalnál. Mosolyogva bólintok, és egyértelmű, hogy ez a pillanat az, amikor illik papagájszerűen elismételnem az elhangzott szavait csak fordított esetben, de a nyakamat tenném rá, hogy pont ezt szeretné hallani, így sajnálatára nem adom meg neki ezt az élvezetet.
- Ugyan, biztos vagyok benne, hogy van érdekesebb témátok is – mint például a szex, amiben valószínűleg jobban és aktívabban ügyeskedik, ugyanis kétlem, hogy a hangszínezetével, vagy eszével nyerte el édesapám tetszését.  
Válaszomra kellemetlenül felnevet, ami határozott jel arra, hogy az imént elhangzott szavak szemen szedett hazugságok és mindössze azért túlzott, hogy némi rokonszenvet csikarjon ki belőlem.
- Elnézést, hölgyeim, egy pillanatra itt hagylak titeket – szól közbe apukám, félremagyarázhatatlanul azért, hogy kicsit oldja a feszült helyzetet.
- Ne aggódj, Nicky – ettől a becenévtől borsódzik a hátam – két nőnek mindig lesz miről elcsevegnie – nyugtatja édesapámat, én pedig nem kívánok egyebet hozzáfűzni.
- El is hiszem – apa egyetértően elmosolyodik, majd a mosdók felé veszi az irányt. Tekintetemet a szőke démonra szegezem, arcáról füstként elszáll a hamis vigyor.
- Na, idefigyelj, te kis elkényeztetett fruska. – hangneme túl gyorsan változik, pedig arra számítottam, hogy egy kicsit tovább húzza a foga fehérjének kimutatását. – Fogalmam sincs, miket duruzsolsz Nicholas fülébe, de biztos lehetsz benne, hogy engem nem csapsz be a vigyorgásoddal az olcsó kifogásaid után, mint a többszöri havi bajaid és még sorolhatnám. Mérget vehetsz arra, hogy internátusba küldelek, amint kimondom a boldogító igent, ha rajtakaplak azon, hogy keresztbe próbálsz tenni, világos? – fenyegetése felbőszít, de igyekszek úgy tenni, mint akit meg se érintett.
- Ezt ígéretnek vehetem? – kérdem cinikusan, miközben belekortyolok az ásvanyvizembe. Szépen ívelt szemöldöke felszökken, ajkain erőltetett mosoly tűnik fel.
- Annak veszed, aminek szeretnéd, csak figyelmeztetlek. – parányi nemtörődömséget próbál csempészni a válaszában, csakhogy jobban teszi, ha nem becsül alá.
- Én pedig azzal kapcsolatban figyelmeztetnélek, hogy már most túlságosan beleélted magad a Hamupipőke történetébe, de nem vagy más apám számára, mint egy fellángolás, egy újabb kaland, amire hamarosan ráun. Te pedig, mint minden eddigi pióca, ragaszkodni fogsz hozzá, míg végül rájössz, hogy vissza kell menned oda, ahova tartozol, azaz a középréteg közé. A helyedben jobban válogatnám a szavaimat, főleg, ha tudtomra akarsz adni valamit. Ne feledkezz meg arról, hogy a sajtó lesi a drámákat. Ha erre éhezel, csak egy pislogásomba kerül. Aztán hirtelenül azon fogod magad rajtakapni, hogy más személyi azonosságért fohászkodsz – szavaim láthatóan célba értek, nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyű lesz belé szorítani a szót. Ajkai résnyire nyílnak, hogy reflektáljon, de túl késő, ugyanis apám visszatér közénk.
- Jót beszélgettetek? – kérdi önelégült mosolyomra.
- De még mennyire… - felel Szörnyella, sajnos több erőfeszítésre lesz szüksége, ha el akarja rejteni, mennyire le lett forrázva. Úgy látszik, ez még csak a háború kezdete.Bellerose Barlow
Diákok
Play by :
Kristin Froseth
Kor :
17
Foglalkozás :
Végzős gimnazista
Hozzászólások száma :
19

Bellerose Barlow Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Bellerose Barlow   Bellerose Barlow EmptyCsüt. Május 16, 2019 9:45 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Belle!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Egyeseknek egy nap, másoknak egy hét, esetedből tanulva, akár két hónap is, de a lényeg, hogy csak-csak elkészül az a fránya ET, nem?  Bellerose Barlow 3673325056 (egyébként megértelek, notóriusan lassú ET-író vagyok) És nem is akárhogyan.
Már a jellemrajzod felépítése sem átlagos, a rendszerető lelkektől jár egy taps a formázásért; pontokba- és összeszedett, megjeleníti a jellemedet és érdekes információkat tudhatunk meg rólad.
Fiatal korod ellenére kialakult elképzeléseid vannak nem csak a világról és másokról, de saját magadról is, ehhez pedig csökönyösen ragaszkodsz – generációd sajátja, de eme megmakacsolás nélkül talán előre sem tudnál lépni az életben, ha egyszer Margot-félék veszik körbe a mindennapjaidat. Az ártatlanság vélelmét, legalábbis a látszatát, persze fent kell tartani, mivel csupán a Te oldaladról ismerjük a történéseket, de nem kell túl sok diploma a falon ahhoz, hogy világosan lásson az ember. Az első megérzések nem véletlenül születnek, és jól is teszed, ha hallgatsz rájuk.
A kiragadott részletek megfogalmazása rendkívül gördülékeny volt és olvastatta magát, ahhoz az "Idegtépő dolog napról napra ugyanahhoz az emberhez kedvesnek lenni" részhez pedig spirituális szinten kötődöm.  Bellerose Barlow 3673325056
Színt és rangot majd az adminok adnak, de az út már nyitva előtted a foglalókhoz és a játéktérhez.  Bellerose Barlow 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


Bellamy West
Bûnüldözés
Play by :
Michael Fassbender
Kor :
44
Foglalkozás :
nyomozó
Hozzászólások száma :
244

Bellerose Barlow Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Bellerose Barlow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Diákok-
^
ˇ