Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:36 pm

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:32 pm

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:31 pm

Gale x Sheena - Are you crazy?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sheena Reed Today at 10:29 pm

potential love affair or more?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:29 pm

liam callister
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Eileen S. Wesley Today at 10:15 pm

Remmie & Orion - First meet
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Remington Castee Today at 9:29 pm

Connor & Ethan
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:56 pm

Ethan & Sheena - The begginning
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:51 pm

Ki van itt?

Benjamin Henson, Cherry Sullivan, Eileen S. Wesley, Killian Blackstone, Liam Callister, Madelaine Riggs, Marilyn Kaminski, Oliver G. Rollins, Orion M. Lovell, Raven McCoy, Raya Sunshine Jones, Remington Castee, Rose Kaminski, Sarah R. Adler, Sheena Reed

Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Regine & Ronald
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Regine & Ronald
Csüt. Márc. 23, 2017 6:46 pm

Ronnie && Regina

Péntek van, megint péntek, ami azt jelenti, hogy ma bulizni fogunk. Gyorsan dobtam egy üzit Ronaldnak, hogy ugorjon majd be a buliba, mert nagyon régen nem találkoztunk és nem is beszéltünk, mondjuk csak egy hetet nem láttam, de.. Hát a múlthét, az a sok faszság, ami történt és szerencsére sikerült mindent elrendezni, fizetett a biztosító is, így tudok koncentrálni a piamennyiségre. John valószínűleg repülni fog, de most nem akarok idegeskedni, most nyugodtan kell készülődnöm, felveszem a partyruhámat, majd két órával elindulok a nyitás előtt, hogy mindent leellenőrizzek. Szerencsére semmilyen galiba nem volt, nem kellett semmivel sem szembesülnöm, azért megnyugtatóak az ilyen nyugodt és döccenőmentes esték is, kellenek. Lassan itt az ideje a nyitásnak, remélem ma is sokan jönnek, egyre többen járnak el ide és ma egy tök jó DJ lesz, imádom a srácot, rohadt jó zenéket nyomat.
Az emeletről nézem az ugráló és táncoló tömeget, beindult a buli, rengetegen érkeztek és mindneki pörög, mint én. Elégedetten mosolygok, még nagyon sokáig lesznek itt partik. A zene ütemére jár a testem és egy sráccal táncolok, aki kicsit nyomul, de melyik nőnek nem esik jól az ilyen? Mosolygok, aztán megkérdezi, hogy mit hozzon nekem inni, én meg csak mondom neki, hogy lepjen meg, mindent megiszok. De amíg a csávó nincs itt, addig unatkozom, egymagam táncolok, míg meg nem látom, hogy Ronald megérkezik, lerobogok és megrohamozom egy öleléssel. - Hát eljöttél édes.  - mondom neki mosolyogva, majd elengedem és elkezdem előtte is járni a táncot, mozgatom a vállaimat és csípőmet, laza és szexi táncot járok.
- Remélem te is fel vagy pörögve és legyél jófiú.  - öltök ki rá a nyelvemet, majd megragadom a kezét és behúzom magammal a tömeg közepére. Leszarom a srácot, aki kb most láthatja, hogy ott hagytam egy meleg srác miatt, de Ronnieval sokkal jobban lehet bulizni, na ő tudja, hogy mi az a buli, csak.. remélem tiszteletben tartja a döntésem és nem hoz ide drogot, tudja mennyire rühellem.

Music | Note | Clothes
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Jordan Gavaris
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
hobbifestő, drogdíler
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
11

Re: Regine & Ronald
Szomb. Márc. 25, 2017 1:24 amTo: Regina
It's party time!
words: - | note: - | music: -


Egy létrán állok, kezemben a festékes vödör és egy ecset. Tegnap este az az elvetemült ötletem támadt, hogy ki kéne festenem a lakásomat, ami egyébként egy régi raktárépület második emeletén van, az egész ház tele van furcsa szerzetekkel. Van itt hip-hop oktatótól elkezdve a kerámikusig mindenféle ember, szerintem a jó bérleti díj az oka, én is azért vagyok itt, mert a lakásom elég nagy az árfekvéséhez képest. Oké, nem a világ legszebb épületéről beszélünk, de azt ki nem szarja le? Úgy alakítod kedvedre a területedet, ahogy csak szeretnéd, kell ennél több?Én például most csíkosra fogom festeni az egyik falat, hogy kiaggassam rá a képeimet, így könnyebb lesz eldönteni, hogy mi menjen eladásra és mi maradjon, bár a nővéremről készült sorozat az egyetlen, amiket még csak azok láthattak, akik voltak már a lakásomon. Nem tudom, mikor hallgatok már végre rájuk, hogy az a tíz kép magában megérne egy kiállítást, de én úgy érzem, hogy az a sorozat még nem teljes, még akarok hozzátenni valamit.
A sötétszürkével kezdem a fal alapozását, aztán majd ha megszáradt, viszem fel rá a világosabb szürkével a csíkokat. Már nagyban kenegetem a falat, mikor hallom, hogy sms-t kaptam. Még befejezem a sarkot, ahol éppen vagyok, aztán lemászok a létráról, hogy megnézzem, kinek hiányozhatok ennyire. Regina írt, hogy nézzük be ma este hozzá a Jinx Klubba, ami nem meglepő, hiszen péntek van és ő pénteken mindig imád bulizni, gyakran hív el, hogy pörgessen fel kicsit a hangulatot számára. Visszaírok neki, hogy mindenképpen ott leszek, legurítok egy kör vodkát, aztán visszatérek a festegetéshez.
Még szerencse, hogy ezekre a bulikra nincs meghatározva sosem, hogy mikorra kell oda érni, így csak azután szedtem össze magam partiképes állapotba, hogy a sötétszürkét felvittem az egész falra. Kicsíptem magam, mint minden egyes bulira szokás, fekete naci, fekete ing, ami szigorúan ki van gombolva fölül, a hajamat is belőttem, a fekete sminkről a szemem körül pedig ne is beszélünk. A lényeg az, hogy szokás szerint nagyon faszán nézek ki, Regina nem fog csalódni bennem.
Mielőtt még be mennék, elszívok egy füves cigit, ami miatt a kisasszony igazán nem szólhat be, mert ez teljesen hétköznapi errefelé. igen, a drogokat otthon hagytam, minek cipelném őket, ha nem vásárlóval találkozom? Meg ő úgyis mindig lelkemre köti, hogy ne hozzak belőle ide...
A klubban szokás szerint üvölt a zene, a mai DJ is elég jól nyomja, én meg már el is kezdem keresni Reginat, de ő gyorsabban megtalál engem, ugyanis váratlanul felbukkan a tömegből, hogy egy öleléssel köszöntsön. - Persze hercegnő, a te bulijaidat sosem hagynám ki, te aztán tudod mire döglik a légy - utóbbit persze akkor mondom, mikor elkezdi rázni előttem, mire föl én is tekerek párat a csípőmön.
- Jó fiú? Ezek szerint ma estenem szedhetek fel egy cukipofit sem? Milyen kár - biggyesztem le az ajkaimat "sajnálkozva", de persze tudom, hogy nem erre értette a dolgot, hanem a drogra, amit meg már rengetegszer elmondtam neki, hogy nem cipelem fölöslegesen. Még a végén tök véletlen letartóztatnának vagy mit tudom én. - És mit ajánl a kisasszony a ma estére az itallapról? Vagy kóstoljuk végig az összeset, mintha nem tudnánk alapból, hogy mire számítsunk?


Vissza az elejére Go down
Re: Regine & Ronald
Szomb. Márc. 25, 2017 10:32 am

Ronnie && Regina

Nem tudom, hogy mit bírok ebben a majomkában annyira, de hát Ronnienak meg van az az elragadó és hihetetlen képessége, hogy hamar megszerettette magát velem. Nem véletlenül neki dobtam üzit, imádok vele táncolni, baromi jó mozgása van, letáncolja innen a legtöbb kis picsát, na jó, azért nálam nincs jobb mozgása, mégis csak én vagyok a parkett koronázatlan királynője.. De elég ügyes. Nem is tudom, hogy miért álltam le táncolni ezzel az előbbi csókával, annyira nem is volt helyes és nem is mozgott jól, de amint megjött Ronnie máris jobb lett a hangulatom és a bulit is jobbnak láttam már, siettem is oda hozzá, nem szórakozok én itt. Remélem nem lesz ma semmilyen galiba és nem fognak taperolni ott lent a kis suhancok, annál rosszabb nincs, mikor egy tizenhét évest kell kidobni innen, mert piát akar venni.. Én is vártam arra, hogy huszonegy legyek, nem voltam mindig ilyen laza és bulizós csaj.
Bókjára csak rákacsintok egyet először. - Te is tudod, baromi jól nyomod.  - mondom neki mosolyogva, majd elengedem és elkezdem előtte is járni a mosolyogva nézem, ahogyan riszálja magát, tényleg jól nyomja. Nem is akarok itt lenni tovább, húzom be magammal a tömegbe, de sokan köszönnek és közlik velem, hogy jó a buli, mintha nem tudnám. De hát jól esik az ilyet hallani. Majd a jófiús dologra csak megrázom a fejemet és nézek rá a "You just kiddin' me" nézésemmel, aztán rácsapok a seggére egy nagyot, tőlem ez megszokott az irányába. - Tudod hogyan értettem, és azt viszel ágyba akit akarsz, szar a felhozatal ma este.  - mondom neki kissé panaszos hangon, bár mondjuk nem pont egy félrészeg pasit kéne felcsípnem, ideje lenne egy komoly kapcsolatba beleugrani, de én? Én sosem leszek olyan, akinek kelleni fog más hosszabb távon, minden párkapcsolattal csak a gond van.
Megállok a terem közepén, majd elkezdek táncolni és kérdésre csak kiöltöm rá a nyelvemet. - Én még sosem voltam itt, mindent ki kell próbálni.  - mondom neki nevetve, mindig mindent megkóstolunk, most sem lesz másként, emellett az új csaj a pultban még nem tudom milyen piát csinál, nekem is le kell tesztelnem, nem igaz? - Mit szólsz a DJ-hez?  - kérem ki a véleményét, szerintem nem olyan rossz, bár nem a legjobb, de egészen jó zenét nyomat.

Music | Note | Clothes
Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Jordan Gavaris
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
hobbifestő, drogdíler
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
11

Re: Regine & Ronald
Csüt. Jún. 08, 2017 1:59 amTo: Regina
It's party time!
words: - | note: - | music: -


Akkora mázlim van, hogy megismertem Reginat. Nem minden nap találkozik az ember ilyen menő helyek tulajával és nem mindenki mondhatja el magáról azt, hogy "na igen, mi együtt piálunk, meg együtt rázzuk a táncparketten". Szerintem azért is bír engem, mert én nem mozdulok rá mint a legtöbb hímnemű egyed a bárban, meg persze, mert olyan jól nyomom, hogy együtt lesöpörhetünk mindenkit a táncparkettről. Most is, ahogy elkezdi előttem tekergetni magát, a testem egyből válaszol és együtt nyomjuk a ritmusra. - A vak is látja, hogy mi vagyunk itt a legjobb táncosok - mondom vigyorogva, aztán követem is a tömegbe, ahogy elindul. - Elnézést, utat kérünk, hercegnő közeledik! - szólok a tömegbe magunk elé, persze nem magamra célzok ezzel a szöveggel, hanem az előttem szambázó lánykára.
- Persze, hogy tudom, de nyugi, nem vagyok olyan idióta, hogy ide hozzam az árut - öltöm ki rá a nyelvem, közben meg a popóm simogatom, mintha annyira erősen csapott volna rá. de igazából csak megjátszom azt, hogy ennyire fájna, s szerintem ezt ő is látja rajtam. Tuti borzalmas lenne az arckifejezésem, ha rendesen fájt volna az előbbi megnyilvánulása. - Ebben egyetértünk. Ráadásul nem is ahogy elnézem, ma este csak két velem egy csapatban játszó egyed van, de azok is párban vannak. Szar az élet hercegnő, bezzeg múltkor milyen cukipofival beszélgettem itt...
A terem közepén táncikálva hamarosan szóba hozom az est egyik legfontosabb kérdését, ami nem más mint az, hogy "mit iszunk?". Szokásunkká vált az, hogy elkezdünk végigmenni az itallapon, de valahogy a végére már mindig csak az egyikőnk bírja, és hogy az éppen melyikőnk azt az éjszaka dönti el. - Oh én sem, milyen véletlen egybeesés, ugye? - játszok rá erősen a meglepettségre mosolyogva, akárcsak ő. - Nem rossz, olyan átlagos, de sokkal jobb mint a múlt heti, aki csak a tuctucot nyomta.


Vissza az elejére Go down
Re: Regine & Ronald
Vissza az elejére Go down
 
Regine & Ronald
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Event] Tükörkép
» Part 14 / 8

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: