★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 165 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 164 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Eltitkolt húgica Hétf. Márc. 13 2017, 15:29 |
| Valaki Ray Teljes név: Valaki Ray Play by: Bella Hadid (nem engedek belőle) Születési hely: választható Kor: 16 év Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: amit csak szeretnél Családi állapot: amit csak szeretnél Csoport: diák
Robert Ray neve neked is ismerősen csenghet. Tudod, egy magas, izmos, jóképű férfiről van szó, aki a negyvenes évei elején az életét veszítette és akinek az életed köszönheted. Emlékszel az első találkozásunkra? Mindössze pár hete volt, valami zűrös okból kifolyólag elhoztak a régi sulidból és most odajársz, ahová én. Kint cigiztél a suli mögött abban a hülye egyenruhában, amit mindenkinek kötelező itt hordania és én odamentem a társaságodhoz rágyújtani. Elnevettük magunkat azon, hogy ugyanaz a vezetéknevünk. Micsoda véletlen! Te vagy a nagyszájú új lány, akinek voltak gondjai az életében. Apádat szidtad, hogy elhagyta anyádat valami másik nőért. Elmondtad, hogy áldod a napot, amikor Robert Ray meghalt, azt mondtad, mint valami nemzeti ünnep tartod számon a június 26-ot. Túl sok volt a véletlen, ennyi minden nem klappolhat egyszerre. Furcsa volt nekem, de nem szóltam. Este anyának meséltem rólad. A fura új lányról akinek ugyanúgy hívták az apját, mint az enyémet és ugyanazon a napon halt meg, ám az a Robert Ray egy igazi pöcsfej volt, aki sosem törődött vele. Anyám arcán látni kellett volna azt a döbbentséget. Elmesélte, hogy amikor egy vagy netalántán már másfél éves voltam apa megcsalta őt, teherbe ejtett egy másik nőt, de annyira szerette anyát, hogy nem tudta otthagyni. Én vagyok kettőnk közül a szerencsésebb, mivel egy jómódú, szerető családban nőttem fel, mindent megkaptam, amiről te még álmodni sem mertél volna. Mikor ez az egész kiderült konkrétan megfenyegettél, hogy kinyírsz és jobban teszem, ha elkerüllek, de én nem akarlak elkerülni, azt akarom, hogy jobban megismerjük egymást, hogy bepótoljuk az elmúlt 16 évet, amennyire ez csak lehetséges. Tudom, hogy hihetetlen és megrázó ez az egész, de én nem vagyok rossz. Kérlek próbálj meg nyitni felém! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Eltitkolt húgica | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |