★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 59 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 40 vendég :: 2 Bots Caleb Jones, Charles Holmes, Deidre Doherty, Delroy LeBlanc, Jacob Cohen, Jayda Winters, Kendra Chemblar, Leroy Montfaucon, Luana Machado, Mallory Duval, Marcos Carmona, Melody Sharp, Neo B. Grayson, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Tate Sterling, Wang Weiguang, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 14:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Neo B. Grayson
tollából Ma 16:28-kor Luana Machado
tollából Ma 15:50-kor Deidre Doherty
tollából Ma 15:05-kor Deidre Doherty
tollából Ma 15:04-kor Deidre Doherty
tollából Ma 15:03-kor Deidre Doherty
tollából Ma 14:53-kor Dorian J. Lester
tollából Ma 12:11-kor Wang Weiguang
tollából Ma 10:48-kor Dorothea Haynes
tollából Ma 10:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Brittany Reinhart Csüt. Júl. 27 2023, 14:35 |
| Brittany Reinhart Szabad •Stoppolt •Foglalt
| Play by Sadie Soverall Születési hely New York Kor 22 Lakhely Bronx Szexuális beállítottság Amit szeretnél Családi állapot rád bízva Csoport Diák Történetünk Sorsunk már születésed előtt összefonódott. Még pocaklakó voltál, mikor anyáink eldöntötték, hogy lehető legjobb neveltetést fogjuk kapni és akár a testvérek úgy leszünk nevelve. Bár csak tudhattam volna akkor, hogy ez nem úgy fog elsülni, mint ahogy ők megálmodták. Viszont hihetetlenül megértő voltál velem, pedig épp csak négy éves totyogó voltál. De már akkor tudtad, hogy megfordult a kocka. Te lettél a védelmező testvér. Lássuk be, elég idegesítő voltam az elején. Féltékeny voltam. Hiszen ha kiejtetted a szádon, hogy anyu vagy apu, akkor kaptál választ. Bár a tinikor hamar bekopogott hozzánk és ezzel elég rendesen megcibáltuk a család idegrendszerét. Hiszen hiába szerettük egymást, vágytunk a magánéletre. Azt pedig már ne is említsük, hogy állandóan te voltál számon kérve, ha valami baleset ért. Mert NEKED kell vigyázni rám! Nem győzők elég hálás lenni, hogy ezt mind kiálltad és olyan erős nővé teremtettél, amire nem is álmodhattam volna. Viszont ezzel visszatartottalak. Akaratom ellenére, egyáltalán nem tudtál kibontakozni. De most rajtad a sor! Vár New York. Hiszen a sosem alvó nagy almában élünk. Rusty pótolni fog. Ígérem nem fog bajom esni, ha mondjuk kiszöknél egy buliba. Jó párszor elszöktünk, az biztos. Viszont az nem az igazi, ha végig azt nézed, én mit csinálok. De tényleg. Elengedlek! Legyél egy kicsit egyedül. Pasizz, rúgj be. Mondjuk a hajadat nem biztos, hogy szakszerűen fogom össze, ha esetleg hányni szeretnél itthon. De igyekezni fogok!
ennyit a múltról, én szeretném a támogatását viszonozni és ezzel persze arra gondolok, hogy minden mást szabadon hagyok. Ha esetleg egy új karin gondolkozol, legalább egy kis kapocs már lenne. Az avatart lehet módosítani, viszont a név, mindenhol így van emlegetve. Ha megérkeztél, dobj egy pm-t vagy DC-n is elérhető vagyok. Nagyon várlak |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Brittany Reinhart | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |