★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 103 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 84 vendég :: 1 Bot Caesar Harlow, Caleb Jones, Deidre Doherty, Delroy LeBlanc, Jacob Cohen, Jayda Winters, Lambert Schultz, Leroy Montfaucon, Luana Machado, Mallory Duval, Marcos Carmona, Neo B. Grayson, Olive S. Johnson, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Tate Sterling, Wang Weiguang, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Neo B. Grayson
tollából Ma 17:28-kor Luana Machado
tollából Ma 16:50-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:05-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:04-kor Deidre Doherty
tollából Ma 16:03-kor Deidre Doherty
tollából Ma 15:53-kor Dorian J. Lester
tollából Ma 13:11-kor Wang Weiguang
tollából Ma 11:48-kor Dorothea Haynes
tollából Ma 11:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | the elder Deneuve Kedd Márc. 21 2023, 17:45 |
| _________ Deneuve Szabad •Stoppolt • Foglalt
| Play by George Russell (én nagyon örülnék neki) Születési hely Franciaország, Dijon Kor min. 24 Lakhely - Szexuális beállítottság hetero Családi állapot tudtommal szingli Csoport Sport Történetünk Emlékszel amikor megszülettem? Az a kicsi kis gombóc voltam és te mindig azt mesélted, hogy amikor először megláttál megfogadtad, hogy te leszel a legjobb báty a világon. Te ezt be is tartottad elég jól, sőt szerintem minden képzeleted túlszárnyaltad. Te és én voltunk azok a gyerekek, akiket sokáig mindenki irigyelt az életünk miatt. Apu az egyik legjobb F1 versenyző volt, amíg ”nyugdíjba” nem vonult, ennélfogva mi sem maradhattuk ki a buliból. Elég korán kezdtünk gokartozni, majd később átváltottunk a kocsikra. Eleinte együtt toltuk, terveink voltak, amikor apu csapatfőnök lett, hogy majd megküzdünk a Ferrarihoz való bejutásért, és a Deneuve név fogja erősen képviselni ezt a csapatot. Nekem persze nehezebb volt lány létemre, de te elég sokat segítettél nekem benne, támogattál és mindig ott voltál nekem ha elakadtam. Nekem nem jött össze, egy koccanás miatt apu nem akarta, hogy a pályán legyek, ami nem azt jelenti, hogy letettem róla, de ő azt hiszi, részemről ennyi volt. De te sokkal keményebb voltál, elég hamar szerződést kaptál és jelenleg is narancsban versenyzel a legjobbak között. Én 3 évre leléptem a világotokból, tanulni, ha már nem mehetek az álmaim után, vagyis nem úgy, hogy tudjatok róla. Előtted nem igazán van titkom, mégis titkolom előled, hogy utcai versenyeken veszek részt, vagyis eltitkoltam, mert mindenki lebukik egyszer. Makacs vagy és önfejű ezért is írtad alá a szerződést, egy kevésbé előnyös csapattal, mert nem akartál apu árnyékában élni és az ő csapatát erősíteni. Megértem, minden fiú ki akar törni, és lekörözni az apját, de neked sikerül is. Még bőven van hova fejlődnöd és ezzel tisztában vagy, kérsz is segítséget apától és néha tőlem is. Én, aki egész életében a pálya mellől figyelte az eseményeket, vagyok a legnagyobb kritikusod, a legjobb barátod és a legnagyobb ellenséged is egyszer, ha sikerül bekerülni legalább az eggyel kevésbé profi szintre is. Onnan már csak egy szint fog elválasztani a startrácstól melletted vagy előtted. 18 évig minden egyes héten láttam a fejedet, együtt töltöttünk rengeteg időt, mivel ebben a sportban igen kevés a lány, így inkább lógtam veled és a te haverjaiddal és ezzel neked soha semmi bajod nem volt. Mérhetetlenül büszke vagyok rád, bár a szívem a piros csapathoz húz, mégis állandóan szorítok neked minden egyes futamnál és kiabálom a neved, ha beérsz a célba. Anyu és apu elváltak elég régen, anyu New York-ban telepedett le, így nem ritka, hogy ott vagy vele, amikor éppen nincsenek versenyek, amúgy Dijonban van az otthonunk, a szülő városunkban, de már évek óta több laki életmódot élünk a család és az álmaink miatt. /Mivel egy eléggé kalandos az élete, nem mindig tartózkodik egy helyen, a nő ügyeiről nem nyilatkozok, mert rád bízom mit szeretnél vele kezdeni. Az ELŐTÖRIM mindenképpen hasznos olvasnivaló a megalkotása előtt. Sok mindenben adok szabad kezet. A lényeg, hogy ne legyen egy bunkó, mindenkit kihasználó pasi, mert én egy viszonylag szerényebb, de azért kemény csávónak képzelem el őt. Remélem hamar megtalállak! / |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | the elder Deneuve | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |