★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 307 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 290 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Ariel Hella Wright, Duncan Weaver, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Jayda Winters, Layla Hunter, Manila Calabrese, Melody Sharp, Peter Panborne, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Scarlett Nelson, Sofia Carmona, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 17:04-kor Caspian E. Lincoln
tollából Ma 16:49-kor Roman W. Hemlock
tollából Ma 16:47-kor Sofia Carmona
tollából Ma 16:29-kor Horatio R. Hayes
tollából Ma 16:03-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 15:58-kor Enzo De Santis
tollából Ma 15:17-kor Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Mirabella Hétf. Márc. 28 2022, 14:37 |
| Mirabella | Play by: Jenny Boyd Születési hely: New York Kor: 19 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: Heteroszexuális Családi állapot: Bonyolult? Csoport: Diák Történetünk: Habár ez már a huszonegyedik század, de még mindig vannak elrendezett házasságok. Vajon Te lennél az a nő, akit a szüleim a feleségemnek akarnak? Az idegeimre mész. Mindig a tiéd kell, hogy legyen az utolsó szó. Mindketten álarcot viselünk, de mégis Te az én álarcom mögé látsz, ahogyan ez fordítva is igaz. Látjuk egymás valódi énjét. Veled önmagam lehetek, mégis bekapcsol a fejemben a vészjelző, ha kettesben maradunk. Miért van ez? Mit teszel velem? Az elképzelésem szerint eléggé ellenségesek egymással persze csak akkor, ha senki se lássa és hallja őket, ennek oka lehet az is, hogy a szüleik nagy nyomást gyakorolnak rájuk. Azon mesterkednek, hogy Mira legyen az a nő, akit Gideon végül feleségül vesz. Na és mi lesz a továbbiakban? Meddig lesznek képesek ellenállni a szinte már tapintható vonzalomnak közöttük? Vonzódnak egymáshoz, de mintha a vég kezdetét jelentené számunkra, ha engednének vágyaiknak. Ez még nem szerelem, de mi van akkor, ha olyan jól sikerül egymásba gabalyodniuk, hogy végül bekövetkezik az, amitől mindketten tartottak? Természetesen nyitott vagyok mindenre, de azért szeretném ezt a titkolt vonzalmat és persze azt is, hogy végül tényleg egymásra találjanak. Rengeteg ötletem van a játéktérre és azt megígérhetem, hogy mellettem nem fogsz unatkozni.
|
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Mirabella | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |