New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (159 fő) Pént. Ápr. 26 2024, 20:14-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Eilis V. Blanchet
tollából
Tegnap 23:39-kor
Jennifer Adler
tollából
Tegnap 23:21-kor
Alden Lindvall
tollából
Tegnap 23:10-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Tegnap 23:08-kor
Dok Min-Joon
tollából
Tegnap 23:01-kor
Georgia Westfield
tollából
Tegnap 23:00-kor
Loretta Maëlys Giroud
tollából
Tegnap 22:51-kor
Kimberly A. Thibodeaux
tollából
Tegnap 22:32-kor
Loretta Maëlys Giroud
tollából
Tegnap 22:20-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
23
Diákok
44
29
Egészségügy
26
14
Hivatal
7
11
Média
43
30
Munkások
30
22
Oktatás
11
7
Törvényszegõk
12
34
Üzlet
24
22
Összesen
208
192

Csoportleírások
TémanyitásCsoportleírások
Csoportleírások EmptySzomb. Dec. 31 2016, 18:02
Csoportleírások
avagy hová tartozol

Minden csoport színét megtaláljátok a nevük mellett, hátha szükségetek lenne rá aláíráshoz, reagkódhoz, vagy a profilotok kitöltéséhez

Bûnüldözés (és elhárítás) #A496D9
A rendőrökön és tűzoltókon át, a katasztrófavédelmiseken, FBI ügynökökön és katonákon keresztül mindenki ide tartozik, az egyéb bűnelhárító szervezetek tagjait is beleértve – ilyenek lehetnek például a magánnyomozók, halottkémek.

Diákok #94C295
Óvoda, általános- vagy középiskola, egyetem, főiskola, doktori vagy szakmabeli képzés. Egy dolog köti össze mindazokat, akik valamilyen oktatási intézménybe járnak, ez pedig nem más, mint a tanulás. Járhatsz akár a legnevesebb New York-i iskolába vagy akár a helyi gimnáziumba is, csak az számít, hogy még tanulsz.

Egészségügy #D6AD80
Kórházi dolgozók, plasztikai sebészek, fogorvosok, gyerekorvosok, iskolai orvosok vagy éppen focicsapatok saját orvosai. Lehetsz magánorvos, aki rendesen megkéri a munkája árát, cserébe pedig tökéletesen el is végzi azt, vagy mentős, aki bármikor ugrásra készen várja, hogy mentőautóba ugorjon. Természetesen ide tartoznak az ápolók és kórházi asszisztensek is.

Hivatal #74A6CC
Politikusok, ügyvédek, jogászok, önkormányzati dolgozók, mindenki, aki valamilyen hivatalos területen dolgozik. Bár nem feltétlen játszanak mindig tiszta lapokkal, de amilyen magas a fizetésük és a befolyásuk, ők ezt nyugodtan megtehetik.

Média, művészet és sport #97DED4
Műsorvezetők, újságírók, lapszerkesztők vagy éppen rádiós munkatársak, a legújabb gyakornok, aki mindenki kávéját főzi és már kívülről tudja, hogy ki hány cukorral és mennyi tejjel issza a reggeli koffeinadagját. Ide tartozik továbbá minden híresség, legyen szó színészről, zenészről vagy rendezőről, mindenki, akinek kicsit is köze van a médiához, valamint a művészek, divattervezők és egyéb tervezők, sportolók és edzők.

Munkások #BFC9C9
A pultok mögött ácsorgó eladók, személyi asszisztensek, a diplomás irodakukacok, a szakmunkások, kétkezi munkások mind ebbe a csoportba tartoznak. Ők az egyszerű alkalmazottak, akik valamilyen beosztotti pozícióban dolgoznak.

Kutatás és oktatás #BDAF99
A tudomány fejlődésére mindig is nagy figyelmet fordított a társadalom, így nem kérdés, hogy szükség van mérnökökre, genetikusokra, vagy éppen a múltat vizsgáló régészekre. Ahhoz azonban, hogy valaki odáig eljuthasson, rengeteget kell tanulnia, amiben a tanároknak, oktatóknak hatalmas szerepe van.

Törvényszegõk és munkanélküliek #D98D8D
Drogkereskedők, stricik és prostituáltak, bérgyilkosok, terroristák: mindenki, aki valamilyen illegális tevékenységben vesz részt, ebbe a csoportba tartozik, akárcsak a hajléktalanok, akik aluljárókban és az utcán ülnek a kis dobozkájukkal és kéregetnek.

Üzlet #CFD18A
Tipikus üzletemberek és üzletasszonyok, akik általában valamilyen pénzügyi területen tevékenykednek, kereskedelemmel foglalkoznak, vagy éppen vállalkozók, üzletkötők, tulajdonosok, befektetők, akik az egyszerű alkalmazottak felett állnak. Olyan férfiak és nők, akik a saját cégüket tartják kézben; ez lehet egy nagyobb szervezet, de akár egy kisebb étterem. Ezeken kívül ide tartoznak a brókerek, részvényesek és tőzsdei alkalmazottak is.


livin' in new york

mind álarcot viselünk
Admin 2.0
Admin
ranggal rendelkezem
★ :
Csoportleírások 497b9bd54ccb70341174ce4e6e75cf731fa14150
★ play by ★ :
Admin
★ hozzászólások száma ★ :
240
 
Csoportleírások
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Leírások-
Ugrás: