New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 333 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 332 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

(f)uncle
Témanyitás(f)uncle
(f)uncle EmptyVas. Jún. 06 2021, 23:03
Samuel Dunagan

Play by:
Dan Stevens, Noah Reid, Jake Gyllenhaal, Dustin Milligan, vagy bárki más (beszéljük meg)
Születési hely:
Marietta, Georgia
Kor:
32-35
Lakhely:
Manhattan/ Brooklyn
Szexuális beállítottság:
bi/homoszexuális
Családi állapot:
fogalmam sincs
Csoport:
törvényszegőn és diákon kívül bármi jöhet
Történetünk:
Tudod, csomó film úgy kezdődik, hogy a főszereplő, aki egy kisvárosban élt, ki akart szabadulni az otthona nyújtotta keretek közül és meg akarta próbálni az életet, a szabadságot a nagyvárosban is. Valahogy így indul például a Szex és New York is, csak a mi esetünkben nem Carrie a főszereplő, hanem Te vagy.
A gimi alatt végig azt tervezted, hogyan jutsz el New Yorkba, amikor pedig megkaptad az egyetemi felvételi leveledet, nem is lehettél volna boldogabb. Beteljesült az egyik álmod, ideje volt megvalósítani az összes többit, ezúttal már abban a városban, amibe fiatal korod óta vágytál.
A családod büszke volt rád, még ha kevesebbet is láttak téged, még ha nem is mentél vissza Georgiába minden karácsonykor. Amikor mégis Mariettában jártál, mi, gyerekek - én és a három testvérem kivétel nélkül - mindig rajtad lógtunk, mert Te hoztad a legjobb ajándékokat és neked voltak a legjobb sztorijaid.
Nem is kellene, hogy akkora meglepetés legyen, hogy hamar Te lettél a példaképem; én is arra vágytam, hogy otthagyhassam a szülővárosomat és New Yorkban próbáljam meg az életet - habár kétség sem fér hozzá, hogy nekem jóval több Carrie Bradshaw motivációm volt mögötte, mint neked, korábban.
Talán valamilyen szerencse érte a családunkat, amiből időnként mindenki részesül, mert hozzád hasonlóan én is felvételt nyertem a kiválasztott egyetemre és New Yorkba jöhettem. A különbség csak annyi volt, hogy nálad mindenki bízott benne, hogy képes leszel megállni a helyedet teljesen egyedül; nálam azonban mindenki megijedt. Ezért is van az, hogy a nővéred - az én anyám - a gondjaidra bízott - vagy legalábbis jól esik neki és a vérnyomásának, ha havonta egyszer találkozunk és mindketten jelentjük a Carter-Dunagan-eknek Mariettában, hogy még élünk.
Nem hiszem, hogy számodra ez pusztán kötelezettség lenne, mert mindketten ugyanannyira szeretjük Disneylandet, neked jól jön, ha van kivel kibeszélned azokat a dolgokat, amiket a kollégáiddal nem osztanál meg, én pedig tudom hova menjek, ha a lakótársam kizár a koliszobámból egész éjszakára.

/ Samet egy alapjáraton jó kedélyű, energikus személyiségnek tudom elképzelni, aki kibírja az unokahúga hülyeségeit, akár szerelmi drámáról, akár valamilyen totál irreleváns pletykáról van szó - cserébe ő is elmesélhet bármit a leányzónak, mert szívesen meghallgatja. Lehet, hogy van olyan sorozat, amit mindketten imádnak és ugyanaz a kedvenc édességük, de Sam és Bree két nagyon különböző személyiség is.
Előbbi valóban helytáll az életben, két lábbal a földön, kicsit sem naivan viszonyulva az emberi kapcsolatokhoz, míg Sabrine nem veszi észre, ha egy srác csak szórakozik vele, elvörösödik, ha a kiszemeltje öt másodpercnél tovább néz a szemébe és valószínűleg még mindig ott van a füzete utolsó lapjában, ahogyan a nevét próbálgatja valaki másé mellett.
A kettejük kapcsolatán kívül sok-sok kérdőjel akad a történetben, de épp ez volt a cél. Így minden további olyasmi Sam életében, ami teljes mértékben alakítható és a megalkotóra van bízva. Ezen kívül a play by is olyasmi, amit csak javaslat szinten soroltam fel, bátran javasolj mást is, aki tetszik, vagy akit el tudnál képzelni.
Remélem, ha eddig olvastál akkor meg is tetszett a karakter, annyira, hogy hamarosan már a postaládámban olvasok tőled. Nagyon várlak, kérlek gyere-gyere! (f)uncle 3874598021
mind álarcot viselünk
Sabrine Carter-Dunagan
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
(f)uncle 51d6f8cc88e9fc7a0ec96f47e1df44a522721997
(f)uncle B3d4131bd01b5a62c08b87fd4922cf236ce87488
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
─────────────♡───
'Til they cover me in daisies
When did we all stop believing in magic? Why did we put all our hopes in a box in the attic? They tell me that I'm crazy, but I'll never let 'em change me
★ családi állapot ★ :
(f)uncle 391f6a59c9296195d1dc32703e77ebe22a53b025
GIVE ME ONLY LOVE, ONLY LOVE
Secretly, I hit the lottery 'Cause you're brighter than all of the Northern Lights Like a double rainbow in the sky To the bottom of the sea, I'd go to find you
───♡─────────────
★ lakhely ★ :
Manhattan - Morningside Heights
★ :
(f)uncle 15e5d95ffebbdef1917416fef01733f27005b777
★ idézet ★ :
When I'm around you, I kind of feel like I'm on drugs. Not that I do drugs. Unless you do drugs, in which case, I do them all the time. All of them.
★ foglalkozás ★ :
egyetemista & marketing trainee
★ play by ★ :
Olivia Hastings Holt
★ hozzászólások száma ★ :
56
★ :
(f)uncle 3e707d2f78eddc95c17e2084fea7073a3a5374fd

(f)uncle
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: