New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 329 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 328 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Timur
TémanyitásTimur
Timur EmptyKedd Dec. 15 2020, 23:13
"Timur"

Play by:
Hero Fiennes-Tiffin(pölö)
Születési hely:
ide
Kor:
Huszonix
Lakhely:
Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
egyedül tengődik
Csoport:
munkanélküliek
Történetünk:

Ismered azt a mondást, hogy ha valaki kurvának áll, ne csodálkozzon azon ha megb...ák? Ez hatványozottan igaz arra is, hogy ha úgy viselkedsz mint egy b....izé...meleg akkor ne lepődj meg ha az egyesületnél minden valamire való srác rádkattan.
Bár elsődlegesen a nemi identitás miatti előítéletek ellen folytatunk küzdelmet az egyesületnél ahol én is tevékenykedem, de alapvetően mással is foglalkozunk. Például néha, vagy mostanában egyre gyakrabban nyitunk egy-egy hidegebb éjszakán ingyen szállást, ingyen konyhával azoknak akik rászorulnak. Mikor először betévedtél hozzánk az első november végi hideg napok egyikén a kutya meg nem mondta volna rólad, hogy hajléktalan vagy. Amúgy nem is vagy az, csak éppen eléggé lepukkantan élsz. Nemrégiben találtál valami melót, otthonról meg eljöttél, mert még mindig jobb a híd alatt mint abban a közegben ahol eddig éltél. Jó gyerek vagy te. Ha alszol. Viccet félretéve nincs veled alapvetően probléma, hacsak azt nem vesszük, hogy minden második szavadat lehet csak elhinni. Istentelen nagy hantás vagy, és azt hiszem te lepődtél meg a legjobban mikor a második találkozásunk alkalmával a felét nem hittem el annak amit mondtál. Most komolyan, engem akarsz átcseszni, aki már az anyatejjel szívta magába a terelést, meg a hazugságot? Először be akartad nekem adni, hogy a fiúkat szereted. Honey, aki úgy bámulja egy csaj seggét, ahogy te tetted nagyjából negyed órán keresztül az egyik ételt osztó önkéntes esetében (nem mellesleg a lány az egyik legcukibb femme a csapatban) az nekem ne próbálja meg beadni, hogy a srácok indítják be.Aztán arról beszéltél, hogy amúgy gazdag családból jössz, csak nem nézik jó szemmel a lázadásod....ahha valószínű azért van olyan pocsék ízlésed, és jó ha a villát meg tudod különböztetni a kanáltól, nemhogy még az osztriga villát, vagy a desszertvillát a húsvillától. Szóval elég hamar nyilvánvalóvá vált, hogy nálam nem sokra fogsz menni azzal, hogy megpróbálod magad eladni másnak mint ami valójában vagy. Ettől függetlenül szerintem jó arc vagy, lehet veled értelmesen beszélgetni, megvan a magad világlátása, és ha éppen nem próbálod önmagad túllicitálni megkockáztatom, hogy kellően intelligens is vagy. Az utóbbi napokban eltűntél. Az igazság az, hogy szinte már kezdett hiányozni a hülye vigyori fejed, amint belépsz az ajtón és már lököd  a süketet mindenkinek. Jó kedvet hoztál, és persze nem utolsó sorban sokakat felderítettél. Amúgy ez is egy jó pont. Aggódni kezdtem és ezért keresni kezdtelek. Végigjártam miattad fél Manhattan-t, mire rád bukkantam a Manhattan Bride, Brooklyn felőli oldalán. Összeverve,magadba roskadva egy takaróba burkolva ücsörögtél egy Brooklyn kályha mellett. Magammal akartalak vinni, de csak magyaráztál, meg a büszkeségedet hangoztattad, én azonban nem hagyom lerázni magam.Segítek neked és kész. Nincs vita. Elvégre ennyi idő alatt majdhogynem barátok lettünk....nekem sincs sok mindenem, de tudom milyen egyedül lenni egy városban ahol magadon kívül gyakorlatilag senkire nem számíthatsz. És már van is egy tervem...
(Várom a karaktert. Timur 3874598021  Sok ötletem van kettejükkel kapcsolatosan.Ha itt vagy vágj hozzám egy üzitekercset. Köszikepuszika  Timur 3672866238 )
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Timur
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: