★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 328 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 327 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Lotty Csüt. Dec. 10 2020, 10:30 |
| Lotty | Play by: Emma Roberts, Jena Malone, ? Születési hely: választható Kor: 29-33 Lakhely: választható Szexuális beállítottság: én úgy képzelem, hogy a férfiakhoz vonzódik Családi állapot: választható Csoport: Kutatás és oktatás Történetünk: Én már egy éve dolgoztam The New Yoru Steam Cell Foundation Alzheimer kutató csoportjában, amikor megjelentél. Egy eléggé szokatlan megjelenést mutattál be és ezt a szokásodat azóta szüntelen űzöd. Magad dekorált labor köpeny, ez azonnal a védjegyeddé vált és hamarabb tudták ezt rólad, mint a nevedet. Energikus vagy, mindenre szúrsz egy cinikus megjegyzést, de sose bántásból teszed. Egyszerűen ilyen vagy. De mellette törődő a magad módján és nagyon segítőkész. Tele vagy ötletekkel, ami egy kutató munkában nem éppen hátrány. A fiatalos szeleburdiságod miatt viszont sokan nem vesznek komolyan. Mellém osztottak be, hogy mindent megmutassak. Ha kérdésed volt, akkor hozzám fordulhattál és hamar megtapasztalhattam, hogy milyen is vagy. A hetek alatt jó barátokká lettünk, ma pedig már fennhangon kürtölöd szét, hogy „Hé itt jövök a legjobb barátnőmmel.” Mondhatni a szöges ellentétem vagy, mindig valamit csinálnod kell és folyamatosan programokat szervezel magadnak különféle ágakban. Sok mindenbe belekezdesz, kevés dolgot fejezel be és általában erről utána panaszkodsz is. De már jól tudod a véleményemet és pontosan ezért nem is hallod többet tőlem, hogy a csapongást örökké nem lehet végezni. Mindig elvarázsol a szüntelen jó kedved, ami átszokott rám ragadni és bár a bolondozásba ritkán tudsz bele vinni, de azért lejátszuk az unszoló köröket. Edward nem igazán szívlel, de előttem sose mondaná, azonban én teljesen tisztában vagyok vele. Neked sem a kedvenced, ahogyan az sem, hogy nem áradozok róla ódákat a nap minden pontjában. Szerinted egy szerelemnek szenvedélyesnek kell lennie és azt mindenkinek érzékelnie kell. Van egy érdekes életfilozófiád, miszerint minden ember gyökereiben ugyanolyan, de megtanultunk színészkedni és egy más arcot mutatni. //Ha felkeltette az érdeklődésed az energiabomba cinikus csomag, akkor bátran keress meg. Az említett munkán és pár jellemvonáson túl minden más választható és változtatható, de ezek is finomíthatóak persze, ha úgy érzed igazán magadénak. A PB-t teljes egészében rád bízom, csak passzoljon a jellemhez.// |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Lotty | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |