★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 322 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 320 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | a barátnőm Kedd Szept. 26 2017, 12:55 |
| Manuela Teljes név: a Manu váltható, igazából a korábbi user így használta, de nem ragaszkodom Play by: zoey deutch, de alkudható Születési hely: szabadon választható Kor: 19 Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: választható Családi állapot: kapcsolatban velem Csoport: diák
Táncból élsz, táncművészeti egyetemre is jársz, én pedig az egyik fellépéseden ismertelek meg, mert én fotósként keresem a kenyerem, és felkértek. Ez volt másfél éve, fél év pedig elég volt ahhoz is, hogy összecuccoljunk, és együtt kezdjünk új életet. Minden szép és jó volt, de egyre többet vitáztunk, már a munkám sem tetszett neked, merthogy sok szép lányt fotótok, és el foglak hagyni az egyik miatt, és féltékenykedtél. Nem mondom, hogy ezzel fogsz valaki más karjaiba kergetni, mert erről szó se lehet, de hidd el nem tesz jót a kapcsolatunknak. Sikerült végül megbeszélnünk, kibékülnünk, de nem sokra rá te kijelentetted, hogy terhes vagy, amivel teljesen sokkoltál engem, nem hittem volna, hogy az lehetsz, hiszen mindig figyeltünk erre mégis megtörtént. A baj csak az, hogy nem tudom mit kezdjek ezzel a hírrel, nem vagyok abban biztos, hogy készen állok egy gyerekre. // az eredeti userrel annyi volt megbeszélve, hogy az a gyerek nem Jasoné, mert esetleg félrelépett, vagy egyáltalán nem terhes, csak bebeszélte magának, hogy ne veszítse el Jasont. Ezt nem igen beszéltük meg pontosan, és hát alakítható is. A pb és a név nem kötelező, mindkettő megmaradt a korábbi tulajdonostól, semmi sincs kőbe vésve azon kívül ahogy találkoztak, mert az előtörténetemben úgy van feltüntetve, és a terhesség. Csak az kérdéses, hogyan és milyen módon. A jövőre nem maradnának együtt, mivel Eileen-nek van elígérve a karakterem, de ettől függetlenül érdekes játékok alakulhatnak ki szerintem :pls: én mindenesetre nagyon várom, és pm-ben lehet zaklatni |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | a barátnőm | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |