A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Az első, ami azonnal feltűnt, hogy rengeteg beceneved van, amikre ráadásul mind hallgatsz. Vannak, akik nagyon háklisak erre és utálják, ha mindenféle becenevekkel illetik - személy szerint én is -, de te nem csinálsz belőle, nagy ügyet, ki hogyan szólít. Egy szép nagy mexikói család sarjaként arra számítottam, hogy te is harsány, nagyszájú, nagyhangú fickó vagy, akinek a hangerőszabályzó még csak véletlen sem ismerős; ezzel szemben visszafogottabbnak tűnsz a többieknél. Kicsit olyan tengődő léleknek érezlek téged, aki maga sem tudja pontosan, mit szeretne csinálni az életben, még így túl a negyvenen sem, ha pedig mégis lenne elképzelése, akkor a bátorság és az elszántság hiányzik belőle. Viszont ami maximálisan megvan benned a mások felé irányúlsó segítő szándék, ami tiszteletre méltó és eszméletlen cuki. Az előtörténeted az elejétől a végéig szinte olvastatta magát. Több kis jelenetet hoztál nekünk, de mindegyikben egy kicsit jobban megismerhettünk téged. A visszafogott látszat ellenére messzire elmész, ha szeretnéd a célodat elérni. Tényleg bármire képes vagy, még egy érdekházasságra is, ami nem kis lépés. Lehet, hogy nem makulátlan a múltad, több munkád van, hogy megkeresd a betevőt, de nálad jobban nem hiszem, hogy bárki is szeretné azt a gyereket. Azt viszont végképp nem gondoltam volna, hogy miféle dolgokban vagy benne. Lehet, ezekről nem is akarok tudni igazából. Egy nagyon szimpatikus, kedves fickó vagy, azt érzem, szeretnélek még jobban és jobban megismerni, de a játéktéren egész biztos többet kapunk belőled.
Színt és rangot majd admintól kapsz, de én nem tartanálak fel tovább, úgyhogy utadra engedlek.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!