800 likes caseyl_md Ide jöhetne egy romantikus idézet. Valami Paulo Coelho. Cuki kép, kézfogás, meg kocsikázás...édes, nem? De ha engem kérdeztek...szerintem csak nem akarja,hogy felhangosítsam a rádiót és tovább énekeljek! Amúgy is Whitney Houston hibája! #iwannadancewithsomebody #EG #mykillervoice #ólmotfogönteniafülébe #megőrültünk
Being a virologist is easy. It's like riding a bike. Except the bike is on fire. You're on fire. Everything is on fire!
★ foglalkozás ★ :
Klinikai mikrobiológus és kutató virológus
★ play by ★ :
Camilla Luddington
★ hozzászólások száma ★ :
55
Re: instagram.com/caseyl_md
Szer. Nov. 25, 2020 6:08 pm
caseyl_md
caseyl_mdHa valaki nem erőszakkal akarja kiszedni a titkaidat, de képes rá, hogy csendben megvárja, míg magadtól nyitod meg a lelked előtte...ő igazán látni akarja amit legbelül rejtegetsz. #EG #belőlednemelég #youaremysunshine #autumninNYC
Being a virologist is easy. It's like riding a bike. Except the bike is on fire. You're on fire. Everything is on fire!
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Camilla Luddington
55
Pént. Okt. 09, 2020 10:31 pm
caseyl_md
caseyl_mdVan,akire egy percet sem pazarolnék tovább.És jön az az egy, akire ezer évet is várnék! #útonhozzád #boeing #elfogokkésni #ővajonvárnarám? #kalózkapitányom #EG #togetheragain #imissedyou
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Camilla Luddington
55
Csüt. Júl. 16, 2020 6:50 pm
caseyl_md
caseyl_md Mi készül itt???Ez a hely egy varázslat!Egy szavukat sem értem!De imádom!Egyszerűen nem lehet vele betelni!Maga az élet! #LittleItaly #Washington #bellelatinomusica
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Camilla Luddington
55
Vas. Júl. 12, 2020 12:59 am
caseyl_md
caseyl_md Először a kéket akartam!Ezek a csodás,bűbájos olasz hölgyek viszont rá akarnak venni a pirosra!!!! #blueorred #idk #PaulaItaliano #helpme #maybethistimeisredtime?
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Camilla Luddington
55
Csüt. Júl. 09, 2020 6:10 pm
caseyl_md
caseyl_md Little Italy!A hely, ahol egy szót sem értek,de azt hiszem örök szerelembe estem!Tényleg nem élt az ember addig,míg ezt nem látta!És az illatok... #éhenveszek #csudahely #csaksemmifeltűnés
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Camilla Luddington
55
Csüt. Júl. 09, 2020 1:25 am
caseyl_md
caseyl_md Csak egy kis lazítás! Mosolygós szép estét mindenkinek! @Connie_Larson Ne parázz! Almalé van a pohárban. Egy ideig még csak így bulizok! #pocaklakó
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Camilla Luddington
55
Szer. Júl. 08, 2020 1:56 am
caseyl_md
caseyl_md Hello Washington! Megérkeztem, és csodás vagy! Egy hosszú út után és a holnapi munkamegbeszélés előtt jöhet a pihenés! #utálokrepülni #ezértmegérte