★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 307 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 306 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Szívem féltett szilánkjai | |
| | Szívem féltett szilánkjai Vas. Május 10 2020, 21:00 |
| *** |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Little one' Kedd Júl. 07 2020, 21:20 |
| Öcskös | Play by: Mena Massoud (alkuképes lehet) Születési hely: Ermúpoli (Ερμούπολη), göröghon Kor: 1988 után! Lakhely: ahol csak megtalálja a helyét Szexuális beállítottság: ebben a családban nem ítélkezünk! Családi állapot: alkotóra bízva! Csoport: alkotóra bízva Történetünk: Te vagy az én egyetlen - rég nem látott - kisöcsém. Még gyerekek voltunk, amikor elszakadtunk egymástól. A csóró negyedben laktunk. Minden este együtt aludtunk és rettegtünk apa haragjától. Anya csendben tűrte, hogy elverjen, ha olyan kedve támadt. Téged nem bántott, vagy csak azután, hogy engem 'elajándékozott'. Nevezzük, ahogy szeretnéd. Nem tudom, mit mondott neked, hová visz engem... Elég szar életem volt, miután elszakadtunk egymástól. Szerettem volna költőibb lenni, hogy a viszontlátás öröme hajtson, de nincsenek jó emlékeim. Az utóbbi években sikerült valamelyest levetkőznöm a rengeteg sarat, ami a bőrömre ragadt és megállnom a lábamon az apád -mert hogy magaménak nem nevezhetem többé- által okozott sebek után. Szóval most New Yorkban vagyok. Nem lehet, hogy te is... Vagy igen? Felismersz?
(Az elképzelésem szerint 'kisöcsi' betéved a bárba, ahol éppenséggel Hela szolgálja ki... Innentől pedig ránk lenne bízva. Az sem lenne rossz kezdés, ha nem ismernék fel egymást azonnal, én legalábbis meg tudom látni ebben a fantáziát. Ennél fogva elég tág a lehetőségek tárháza. Nincs kőbe vésve semmi. Úgy képzelem, hogyha nem is azonnal, de a későbbiekben szoros kapcsolat alakulna ki közöttük ismét. Mint jó - bármit érted - tesók! Mindenesetre nagyon várom ezt a vigyori fickót! Sok ötletem van hozzá, és kíváncsi is lennék rá, hogyan találnak egymásra, rögtön, vagy majd csak később. Azt sem bánom, ha a srác azóta megszedte magát. Nem igazán van több kikötésem ezen kívül. Ha bármi változtatáson múlna a dolog, simán meg tudjuk beszélni! Ha megérkeznél, kérlek, írj egy üzenetet!)
|
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Szívem féltett szilánkjai | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |