New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 327 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 325 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

my one and only sis'
Témanyitásmy one and only sis'
my one and only sis' EmptyVas. Május 03 2020, 14:47
Emily Grimes

Play by:
A képen Cobie Smulders, de jobb ötlet esetén változtatható my one and only sis' 2451935670  
Születési hely:
Brooklyn
Kor:
37
Lakhely:
Manhattan/Brooklyn
Szexuális beállítottság:
rád bízva
Családi állapot:
rád bízva
Csoport:
NE törvényszegők, azon túl bármi lehet my one and only sis' 3673325056
Történetünk:
Tisztán emlékszem azokra a reggelekre, mikor a torzonborz hajad alól épp csak kibukkanó szemeiddel rosszallóan méregetted a szegényes reggeli körül összegyűlt családodat. A meztelen talpaid hangosan csattogtak a padlón, és, mikor a kisebb palacsintahalomról átemeltél párat a saját tányérodra, csak az kellett, hogy Apa a kis hercegnőjének szólítson. A foghíjas mosolyod onnantól kezdve borítékolva volt a nap hátralévő részében. Ez voltál Te: anya szeme fénye, és apa egyetlen hercegnője. Szegények voltunk, volt, mikor nem futotta semmire, de ha valami állandó volt, az az egymás iránti szeretet.
A leejtőre apa halálesete taszított minket, ahonnan nem volt visszaút. Férje elvesztése után anya megváltozott, de nem a javára, mégis a mi érdekünkben. A tehetősebb férfiak egymásnak adták a kilincset -volt, ki tovább maradt, volt, aki csak egy éjszaka erejéig bomlasztotta a családunk egységét, de elmondása szerint kellett ez ahhoz, hogy az anyagiakon túl is biztonságban tudhasson minket.
Tellett ételre, ruhára, taneszközre, de anya ténykedései végett a Grimes családi név egyre nagyobb csorbát szenvedett -holott már eleve nem volt tisztességes se apa, se az én közbenjárásomnak köszönhetően. Te voltál az egyetlen, aki javítani tudott a renoménkon. Okos és nagyravágyó voltál, törtető, és ambiciózus. Nem a legjobb iskoláztatást kaptuk, de a tanulmányi eredményeid fényében mindig az élen jártál. Túl azon, hogy világéletedben kedves és odaadó, törődő lány voltál, megmutatkozott, hogy a leendő szakmád terén is nagy jövő állhat előtted, kitörési lehetőséget biztosítva a brooklyni gettó szívéből.
Szerettelek, talán mindennél és mindenkinél jobban, ez az érzés kölcsönös volt -mindaddig, míg egyedül nem maradtál. A képzésem hónapokra Quanticoba szólított, te pedig magadra maradtál anyával. Arculcsapásként ért a betegségének híre... Az állapota napról napra romlott, idővel, hogy gondoskodni tudj róla, kimaradtál az iskolából. Könyörögtél, hogy menjek haza, de nem tehettem. Pénz kellett ahhoz, hogy a gyógyításának költségeit fedezni tudjuk, de az idő ellenünk játszott.
Tizenkilenc éves voltál, mikor végleg árvává váltunk. Tagadásban éltél anya halálát illetően, és, mint sok mindenkit, köztük engem is okoltál abban, hogy elkerülhetetlenné vált a vég. Ez volt az a pont, mikor végleg eltávolodtunk egymástól. Annak tükrében, hogy én nem tudtam megfelelően gondoskodni rólad, az addig számunkra jószerint ismeretlen nagybátyánkhoz, apa öccséhez és családjához költöztél. Átlag középosztálybeli életet biztosítottak a számodra, elszakadást a múlttól, beleértve engem is.
Közel két évtizede, hogy az egymással való kommunikációnk a születésnapi felköszöntésekre, és az ünnepi jókívánságokra szűkült. Egymás életéről szinte semmit nem tudunk, holott volt idő, mikor a világot jelentettük egymásnak... lehet ez még így?

Hát ennyi volna my one and only sis' 3673325056 A közös múltat leszámítva szeretnék minél inkább szabad kezet biztosítani az alkotónak, hogy a karaktert teljes mértékben a sajátjának érezhesse, így a személyiségének egésze, a foglalkozása, a családi háttere abszolút a leendő user fantáziájára van bízva my one and only sis' 2451935670 Ha netalán tán férjhez ment, a családnév változtatható, illetve a keresztnévhez se ragaszkodom, egyszerűen csak Emily-ként említettem Őt reagokban my one and only sis' 3673325056 Az avataralany, bár én a magam részéről örülnék neki, változtatható az alkotó ízlésének és preferenciájának tükrében, ez semmiképp se tartson vissza a megalkotástól my one and only sis' 1159569709 Hogy a kettejük kapcsolata hogy fog alakulni, azt abszolút a játéktérre bízom, éppen ezért szeretném, ha nem Desmond lenne az egyetlen kapcsolódási pontja, hanem megállná a helyét önálló karakterként is my one and only sis' 1404455205
És ha nem lenne elég nyilvánvaló: nagyon várom a húgit! my one and only sis' 1404455205  my one and only sis' 3874598021
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

my one and only sis'
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: