New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 208 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 204 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

la mia famiglia
Témanyitásla mia famiglia
la mia famiglia EmptyVas. Ápr. 12 2020, 15:37
Abrielle Damiani

Play by:
a képen Suzenne Clément, de bárkire vevő vagyok
Születési hely:
New York
Kor:
40-55
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Heteró
Családi állapot:
házas
Csoport:
média, művészet, sport
Történetünk:

Te nem akartál engem. Csak egy véletlen baleset vagyok azzal az orosz karmesterrel (aki amúgy zeneszerző, de Dahliát hidegen hagyja - a szerk.). Megesett és kész, de ha már ilyen felelőtlen voltál vállaltad tetteid következményét és megtartottál. Alig pár hónapos voltam, mikor összeházasodtál apával, legalább ez egy jó döntés volt részedről. Sosem értél rám, mindig rengeteget dolgoztál, gyakorlatilag az ügyelők és a nagyik neveltek fel, mert apa is rengeteget dolgozott. Arra persze felfigyeltél, hogy örököltem valamit a tehetségedből, így rögtön elindítottál ezen az úton, bár én nem akartam. Beírattál egy hülye zenei gimibe úgy, hogy meg sem kérdezted mit akarok. Megpróbálsz elkényeztetni és ezzel magadhoz édesgetni, hátha így megtöröd a jeget, de átlátok rajtad. Én mindig csak egy félreértés leszek, téged viszont vár az opera által nyújtott csillogás és hírnév.

//A sztori néhány része eléggé kötött, de szerintem elég izgalmas karakter. Egy kihűlt, üres anya-lánya kapcsolat, a kiöregedéstől való félelem, egy boldog, vagy éppen boldogtalan házasság... Szóval sok minden lehet, vannak ötleteim, csak gyere, mert várlak nagyon la mia famiglia 2624752903 //
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: la mia famiglia
la mia famiglia EmptyVas. Ápr. 12 2020, 15:59
Steven Wilson

Play by:
a képen Toby Stephens, de vevő vagyok másra is
Születési hely:
New York, vagy amit kitalálsz
Kor:
40-55
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteró
Családi állapot:
házas
Csoport:
bűnöldözés
Történetünk:

Úgy szeretsz, mintha a sajátod volnék. Valami érthetetlen okból, anyát is úgy szereted közel tizenhét év elteltével is, mint hajdanán. Tűzoltóként mindennap az életed kockáztatod, rengeteget dolgozol, ezért keveset találkozunk. Azonban sok apa-lánya programot szervezünk, eljárok veled baseball meccsre, bár utálom a baseball-t, te eljössz velem a legújabb galériamegnyitókra, bár utálod az ilyen flancos eseményeket. Mindig számíthatok rád, bármiről is legyen szó. Támogatod a jövendőbeli elképzeléseimet, még ha ezzel néha ellent kell mondanod anyának.

//A név és a pb szabadon alakítható, ahogy a személyiség, az érdeklődés a család és nagyjából bármi. Az egyetlen dolog, amihez ragaszkodom az a tűzoltóság, egyébként semmi más nincs megkötve. Nagyon várlak la mia famiglia 2624752903//
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

la mia famiglia
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: