★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 220 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 217 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | a kapocs Vas. Ápr. 12 2020, 15:04 |
| Hyde Hallwood | Play by: Miguel Bernardeau / ragaszkodunk hozzá a közös képek miatt Születési hely: New York, USA Kor: 22-23 éves Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: bonyolult Csoport: diákok/hivatal/üzlet Történetünk: Történetünk a gimnázium első évében kezdődik, amikor egy osztályba kerültél Neithel és velem; a családi és pénzügyi hátterünknek hála mind a hárman ugyan olyan pöcsfejek voltunk (és vagyunk is), tehát bekerültél az életünkbe, és négy évig amikor mi ketten megjelentünk, sokszor ott voltál te is. Mi voltunk a három muskétás (inkább mondanám három gráciának), Harry, Ron és Hermione, a Pindúr Pandúrok, Ed, Edd és Eddy, és még sorolhatnám tovább, de azt hiszem így is érthető. Együtt buliztunk, videójátékoztunk egymásnál, míg ránk nem hajnalodott, te és én még csajoztunk is együtt, és megosztottuk egymással a titkainkat. Talán inkább a nyolcvan százalékát, részemről inkább hatvanat, mert mégsem totyogó korom óta ismerlek, így én neked soha nem tudtam annyira megnyílni, mint Neith barátunknak. A gimi után itt hagytál minket, felpakoltad a cuccaidat egy repülőre és az Oxfordra jártál, csak az itthon töltött nyaraidon és a téli szünetben találkoztunk, az időeltérés miatt nehezebben tartottuk már a kapcsolatot, de azért mindig itt voltál az életünkben, néha még összehoztunk pár videójátékos-videóhívásos estét is, szóval azért nem eresztettük el egymást. Egyetlen dologról nem szóltunk neked már évek óta, arról az apró részletről, hogy egy nyári bulin, miután Neith szakított a barátjával, lefeküdtünk. Aztán egész nyáron folytattuk, majd mialatt te gyanútlanul beszélgettél velünk Angliából, mi három éves huza-vonát folytattunk, aminek során majdnem együtt voltunk, aztán utáltuk egymást egy nagyon kicsit, aztán megint, aztán féltékenyek voltunk. Te ebből az egészből annyit vettél észre, hogy néha együtt hívunk fel videón egyikünk kanapéján dögölve, máskor külön-külön beszélünk és nem írunk a közös csoportba, sőt még szidjuk is egymást neked, szóval kapkodhattad rendesen a fejed. Most viszont végre itthon vagy köreinkben, és most már teljes vállszélességgel lehetsz a villámhárítónk. rengeteg plot várja még ezen kívül, unatkozni nem fogsz vele biztosan, gyere mielőbb |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: a kapocs Vas. Ápr. 12 2020, 15:27 |
| Hyde Hallwood | Play by: Miguel Bernardeau / ragaszkodunk hozzá a közös képek miatt Születési hely: NYC, USA Kor: 22-23 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: majd megoldjuk valahogy Csoport: diákok/hivatal/üzlet Történetünk: Az a helyzet állt elő, hogy édesapám túlságosan jól ismer és amint feltűnt neki, hogy a nővérem jegyese körül legyeskedek, pillanatok alatt összerakta a képet. Nincs szükségünk családi drámára, te pedig pont most jöttél haza a csilli-villi diplomáddal az Oxfordról, teli vagytok pénzzel és Mr. Brixton úgy gondolja, a Rosemary V. Hallwood ugyan annyira jól hangzik, mint a Rosemary V. Brixton, szóval már beszélt is a szüleiddel és azóta a családjaink gőzerővel tepernek, hogy te meg én boldog házasságban éljük le az életünket. Jól nézel ki, de onnantól kezdve, hogy löködnek minket egymás felé, már akkor sem érdekelnél, ha előtte még szerettem volna bármit tőled; az én forgatókönyvemben te mindig a barátnőm pasija, majd a barátnőm exe néven futottál. Nem mintha ez nekem valaha probléma lett volna, de mi örökkön örökké semlegesen viszonyultunk egymáshoz, te is voltál, meg én is voltam, de ha beszélgetnünk kellett volna a buliban, inkább elkezdtünk inni. Ha van bennünk közös pont, az az, hogy egyikünk sem akar kényszerházasságot kötni 2020-ban, és bár óriási nyomást raknak ránk a szülők, ne aggódj, ígérem, megoldjuk a dolgot. csomó ötletem van hozzájuk és elég fontos a szál, szóval nagyon örülnék, ha mielőbb megérkezne |
|
| | Re: a kapocs Vas. Ápr. 12 2020, 22:58 |
| Hyde Hallwood | Play by: Miguel Bernardeau / ragaszkodunk hozzá a közös képek miatt Születési hely: New York, USA Kor: 21-23 éves Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: bonyolult Csoport: diákok/hivatal/üzlet Történetünk: Mondanom sem kell mennyire fostam attól, hogy bevalljam neked a melegségemet, hiszen te mégiscsak az a kőkemény pasis pasi vagy meg az egyik legjobb barátom, akit nem akartam elveszíteni. Mégis meglepően támogató és megértő voltál, mintha mindig is tudtad volna az igazságot rólam. Régóta vagy a mi kis triónk tagja, túl régóta, hogy kihagyjunk dolgokból mégis mióta kiköltöztél Angliába a puccos egyetem miatt kissé megszakadt a kapcsolat közöttünk. Mármint facetime, meg közös videójátékozás meg van, de mégsem vagy itt, nem szidsz le minket a sárga földig mikor valami rosszat teszünk, ahogyan nekünk sem kell már hazacipelnünk a részeg valagadat a szobádba, levetkőztetnünk sem kell már és nem kérsz meg minket, hogy édes hármasban aludjunk az ágyadban. De most vissza jössz és én baromira örülök neki, a másik oldalról viszont ott van az az apró kis bibi, hogy nagyon nagyon nagyon sok dologról nem beszéltünk neked. Kezdve az elsővel, a két legjobb barátod összejött. Ráadásul a kedvesemről, az egyetlen örök szerelmemről, Camiloról, nem is tudod, hogy olyan meleg, mint a kályha. A másik "apró" dolog, hogy jelenleg fél lábbal a sírban állok a kibaszott rák miatt. De majd legyőzöm, csak szükségem lenne a nem szerelmes legjobb barátomra. Nagyon várunk, de tényleg. Rengeteg plot lehetőség van karakterben és ha csak az állít meg, hogy nincs 200x320as avi akkor elárulok egy titkot: rengeteget és még annál is többet vágunk neked a többiekkel, csak gyere <3 |
|
| | Re: a kapocs |
| |
| mind álarcot viselünk ranggal rendelkezem |
| | a kapocs | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |