New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 217 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 214 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

kistesók
Témanyitáskistesók
kistesók EmptySzer. Ápr. 08 2020, 16:30
Roddy Darrell

Play by:
Josh Bowman
Születési hely:
Augusta, Main
Kor:
21-23
Lakhely:
?
Szexuális beállítottság:
?
Családi állapot:
?
Csoport:
Sport / Diák
Történetünk:

- Cómo estás, mi hermanito? - kérdezem túlzó nyávogó hangon.
- Bocs, téves - vágod rá gondolkozás nélkül, és megszakítod a hívást.

Tipikus Te. Vagány kis mókamester vagy, aki imád az idegeimre menni - mivel én is egész életedben halálra idegesítettelek. Volt idő, amikor legjobb barátok voltunk, és bár még most is ugyanígy gondolok rád, sajnos nagyon ritkán látjuk egymást... Szerencsére ilyenkor mindig jól lebirkózlak és spanyolul karattyolunk napokig - emlékszel, hogy régen azt hittük, otthon senki sem érti, miről van szó? Ez volt a mi titkos nyelvünk.
Én New York-ba jöttem egyetemre, téged pedig sportösztöndíjjal vettek fel az ország másik végébe. Egész gyerekkorunkban arról álmodoztunk, hogy sztár leszel, én pedig majd a márkádat tervezem, ebből gazdagszunk majd meg. Nehéz követni, mi történik veled, annak ellenére is, hogy aktívan követjük egymást Instán és Snapchaten - mindig feldobnak a dinka képű üzeneteid, ugye tudod?
Csak remélni tudom, hogy tényleg minden olyan fényes, mint ahogy leírod, de tudd, ha bármikor szükséged lenne segítségre vagy egy helyre, ahol meghúzhatod magad: rám számíthatsz! Sőt, örülnék is neki.

A karakter nagyon rugalmas, csak a családi hátteret nyújtom én, a többi részlet szabadon variálható, és örülnék is neki, ha izgalmas vonalat hoznál be az életembe vele! kistesók 2624752903
Korban a maximum két év korkülönbséget szeretném tartani, de abban is benne vagyok, hogy ikrek legyenek - erről nem tettem sehol konkrét említést, csak öccsként emlegettem Roddyt.
Egyébként a Roddy is lehet tetszőleges név becézése, amire rá tudod húzni Very Happy
A képen már nem Taron Egerton szerepel, de eredetileg rá passzolt az elképzelésem. Még két nevet bedobtam, abszolút alkuképes az avi kistesók 4146035580

Nagyon várlak, öcsipók!

Saphia Darrell

Play by:
Janet Devlin, Saorise Ronan
Születési hely:
Augusta, Main
Kor:
17-18
Lakhely:
Augusta, Main
Szexuális beállítottság:
?
Családi állapot:
?
Csoport:
Diák
Történetünk:

Kedves Szaffim!

Hogy vagy? Olyan ritkán van alkalmunk beszélni, nagyon hiányzol! Tudom, hogy most csak a sulin jár az eszed, és úgy gondolod, életed legfontosabb pillanata a felvételi lesz, de... Azt hiszem, jól esett volna, ha az én véleményemet is kikéred a választásod előtt. Nem titok előttem, hogy szerinted egy kissé mind ketyósok vagyunk, és nagyon sajnálom, amiért néha kívülállónak érzed magad, de hidd el, nagyon fontos alkotórésze vagy a családnak!
Szóval mivel nem ismerem a jövőre vonatkozó döntésedet, örülnék, ha nálam töltenéd a nyarat. Ígérem, egy csomó mókás dolgot csinálunk együtt, megmutatom az egész várost, kint alszunk a Central Parkban... és persze rengeteg érdekes múzeum is van, mindet meglátogathatjuk. Szeretném, ha az egyetem előtti pár hónapod még könnyeden telne, mert attól tartok, utána elragad majd a mókuskerék és nem is hallunk majd felőled...
Gondold át és hívj bármikor!

Szerető nővéred,
Lina

Plusz infót PM-ben tudok garantálni bármely kedves érdeklődőnek kistesók 4146035580

A képen Janet Devlin szerepel, de abszolút alkuképes a dolog, amennyiben találsz valakit, akivel el tudnád képzelni a karit. kistesók 4146035580

Kíváncsian várom a folytatást! kistesók 2624752903
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

kistesók
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: