★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 168 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 167 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | A szökevény Szer. Ápr. 01 2020, 14:48 |
| Steven Peterson | Play by: Cam Gigandet? Születési hely: New York Kor: 34 Lakhely: döntsd el Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: szabad a gazda Csoport: törvényszegő Történetünk: Egész Bronx össze rezzen, ha a Peterson nevet hallja. Az apánk egy alvilági motorosbanda feje, akit mindenki tisztel a hatalma miatt, általa pedig minket is. Legalábbis így volt. Téged alig néhány hónapja lecsuktak prostitúció miatt, ahol a legnagyobb baj inkább ott volt, hogy kiskorúakat is bele rángattál az üzletbe, aminek meg lett a következménye. 5 év börtönbüntetésre ítéltek. Aznap szálltam szembe először az apánkkal, aki semmit sem tett azért hogy megmentsen téged. Amiről nekem azonban fogalmam sincs az az, hogy valójában Ő maga juttatott téged a rácsok mögé, miután rájöttél egy mocskos kis titkára és azzal zsaroltad, hogy ha nem mond le önként a banda vezetéséről és adja át neked a helyet, akkor mindent elmondasz nekem. Azt, hogy évekkel ezelőtt az apánk volt az aki megölte az anyánkat, miután rájött, hogy a nő a szíve alatt hordja valaki más gyermekét. A halálát balesetnek álcázta, és te tisztában vagy azzal, hogyha én is megtudom az igazságot, akkor könnyen az öreg ellen fordulhatok, hiszen kiskorom óta ő a példakémem, sokkal jobban felnéztem rá mindig, mint Te. Azzal azonban nem számoltál, hogy az apánk nem tűri a zsarnokoskodást, még a gyerekeitől sem. Így intézte el, hogy téged lecsukjanak, arról persze gondoskodott, hogy tisztelettel bánjanak veled odabent is. Mégiscsak a fia vagy, még ha az Ő szemében egy áruló is. Én pedig azóta minden lehetséges eszközt próbálok bevetni azért, hogy kihozzalak a rácsok mögül, ehhez pedig a pasim nővérét zsarolom egy felvétellel, ami miatt kénytelen a te ügyeddel foglalkoznia, és kihozzon téged a börtönből. Arról azonban fogalmunk sincs, hogy néhány napja megszöktél és kész vagy mindenre, hogy bosszút állj az apánkon és, hogy bebizonyítsd az ártatlanságod. Igazából semmi mást nem szeretnék megszabni, nyugodtan alakítható a karakter, sőt közösen még ötletelhetünk, ha bármi nem tetszik a leírtakból. Semmi sincs kőbe vésve. A pb csak egy ötlet, a név is változtatható, hiszen a szökése után változtathatott nevet is. Többen is várunk, garantáljuk, hogy nem fogsz unatkozni Ha megérkeztél kérlek jelezd. Nagyon nagyon várunk |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | A szökevény | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |