★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 329 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 328 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | The Daredevil Morgans Hétf. Márc. 23 2020, 20:04 |
| Az egész családot nagyon kalandvágyónak és lazának képzelem. Tehát minden hétvégén vagy túráznak vagy hegyet másznak vagy vadvízi evezésen vesznek részt vagy búvárkodnak vagy szörföznek és még hajnalig sorolhatnám A szülők-gyerekek között is inkább haveri viszony van, aminek megvannak a hátulütői, mert mindhárom kölyök igazi átok volt minden intézménynek, ahova jártak. Kai adatlapján bővebben olvashatsz erről, illetve szívesen mesélek még róluk priviben ... Morgan Elvitték | Play by: A képen Ryan Reynolds, de ha van jobb ötleted, lehet szó cseréről Születési hely: mindegy Kor: 39 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: kapcsolatban Csoport: mindegy kivéve törvényszegő Történetünk: Anyával a középiskola első osztálya óta egy párt alkottok, voltál olyan mázlista, hogy mellé ültél le az első órán. Nagyon fiatalok voltatok, mikor megszülettem, mindössze 18 évesek, mégis páros lábbal ugrottatok bele a gyereknevelésbe. Ez annyira megtetszett, hogy lett még két testvérem; Maurice tervezett gyerek volt, Macy szintén, őt Afrikából fogadtátok örökbe. Anyát még mindig nem jegyezted el, amiért folyamatosan azzal ijesztgetlek, hogyha nem teszed meg minél hamarabb, akkor még a végén rájön, hogy mekkora baromhoz ment hozzá és elhagy egy komoly férfiért. Kiskorom óta az az apa-fia programunk, hogy a garázsban bütykölünk valamit. Igazából mindhárom gyerekeddel ezt csinálod, ezért nem erőltetted meg magad. Alkalomadtán elszívunk együtt egy-egy füves cigit. Sosem tudod megjegyezni a barátnőim nevét és rendszeresen rossz névvel szólítod meg őket. // Őt én egy halál laza-spontán pasinak képzelem el, aki inkább a 4. gyerek a családban, mint az apa. Személyiségre azt mondanám, hogy kiköpött Deadpool/Ryan Reynolds |
Csodás neved érkezik | Play by: a képen Gal Gadot, de alkudható Születési hely: mindegy Kor: 39 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: hetero max bi Családi állapot: kapcsolatban Csoport: törvényszegőn kívül bármi Történetünk: Apával a középiskola első osztálya óta egy párt alkottok, volt olyan mázlista, hogy melléd ült le az első órán. Ezt pedig a mai napig emlegeted neki, ha haragszol rá, akkor úgy, hogy miért pont melléd kellett leülnie. Nagyon fiatalok voltatok, mikor megszülettem, mindössze 18 évesek, mégis páros lábbal ugrottatok bele a gyereknevelésbe. Ez annyira megtetszett, hogy lett még két testvérem; Maurice tervezett gyerek volt, Macy szintén, őt Afrikából fogadtátok örökbe. Apa még mindig nem jegyzett el, amiért folyamatosan kapja is az ívet tőled. Kiskorom óta az az anya-fia programunk, hogy a crossmotorozni járunk. Már akkor is vittél magaddal, mikor még csak rugdosós játékmotorom volt. Igazi Wonder Woman vagy, rengeteg mindenhez értesz (remekül főzöl, gitározol, barkácsolsz és nincs olyan extrém sport, amit ne mernél kipróbálni) |
Macy lehet középső neve Morgan | Play by: Lindsey Morgan a képen, de más is lehet, ha van jobb ötleted, pl danna paolaSzületési hely: Afrikában valahol Kor: 21 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: mindegy Családi állapot: mindegy Csoport: mindegy Történetünk: Igazi tomboy vagy, akinek senki se mondja meg, hogy mit csináljon. Makacs, aki ragaszkodik a saját igazához és nehezen ismeri be ha téved. Könnyen felkapod a vizet, én pedig imádlak idegesíteni. Sosem érdekeltek a lányos programok, anyával rendszeresen jártok a lőtérre lövöldözni. Ebből a hobbiból az lett, hogy versenyszerűen műveled a sportlövészetet. Sosem tekintettünk úgy rád, mint az "örökbe fogadott" testvérünkre, bár sokszor viccelődünk azzal, hogy annyira idegesítő vagy, hogy postával visszaküldök onnan, ahonnan érkeztél. Ezt sosem vetted magadra, neked is mindig van egy éles visszaszólásod. // Az Afrikában töltött gyerekkorát meg, hogy ott mi történt vele, nem szabnám meg. 8 évesen fogadták örökbe Morganék, addig azért történhetett vele egy-két dolog. |
Maurice lehet középső neve Morgan elkelt | Play by: Maurice Sinclair, de lehet más is Születési hely: mindegy Kor: 17 vagy 18(akkor ha most Karácsonykor tölti) Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: mindegy Családi állapot: mindegy Csoport: diákok Történetünk: Nagyon szerettem only child lenni, amit ti alaposan tönkre vágtatok Macyvel, ezt pedig a mai napig megkapjátok még tőlem. Kiskorodban le sem tudtalak vakarni magamról, ami nagyon idegesített, ezért mindig bezártalak különböző helyekre (mosógép, szekrények vagy éppen a kutya benti ketrecébe). Ahogy idősebb lettem ti voltatok Macyvel my partners in crime. Miután kijártuk az ovit vagy sulit, a tanárok reménykedtek benne, hogy nincs több Morgan gyerek és pezsgőt bontottak. // az ő személyiségében adnám meg a legnagyobb szabadságot, mert ő konkrétan nem jelent még meg előttem. Viszont a három testvér közül ő a legrendesebb és normálisabb |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: The Daredevil Morgans Csüt. Márc. 26 2020, 20:02 |
| Aubrey nem Morgan már az enyém
| Play by: a képen Mila Kunis, de alkudható Születési hely: mindegy Kor: 39 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: hetero max bi Családi állapot: kapcsolatban Csoport: törvényszegőn kívül bármi Történetünk: Ha lehunyod a szemed még biztos emlékszel arra a napra, mikor gimiben végre elhívtalak a bálra. Te menő voltál, én meg közepesen hanyagolt. Nem kéne többet lottóznom valószínűleg, mert életem lottó ötöse te vagy, abból meg nincs kettő, mármint basszus mekkora szerencse kelhetett egy ilyen nőhöz? Aztán persze sikerült összehoznunk ketten valami újat, nem mondom, hogy szépet, mert Malachai, még kicsinek se volt kifejezetten ennivaló kölyök. Anyagi problémáink nem voltak, de ez nem az én közepes életszínvonalon élő szüleimnek volt köszönhető, hanem a te anyagi hátterednek. Az anyád valamiért imádott engem, lehet azért, mert a kora ellenére is megjegyzem a mai napig, hogy milyen gyönyörű, így nem akart élve megnyúzni a Malachai ügy miatt. Mi több kaptunk amolyan babaváró ajándékként egy lakást, egy csomó berendezési tárgyat, ráadásul nem is az olcsó fajtából, és egy utazást, hogy kipihenjük a fáradalmakat. Így született Kai Afrikában, ez is egy elég vad kaland volt a sok közül. Aztán az évek teltek, lett még két gyerek „egy sör nem sör, két sör fél sör, három sör sör” alapon, de a harmadik már import volt, mert hát a te testedre is gondolni kell, meg az éhező árvákra. A mi kapcsolatunk elég belsőséges, sose voltak tabu témák köztünk, sőt a gyerekek előtt is elég nyíltak vagyunk, szerintük már túlságosan is. Imádom a mosolyod, hogy mindre van valami frappáns válaszod, és leginkább azt szeretem benned, hogy elviselsz. Had, fejezzem ki együttérzésem, biztos nem lehet könnyű ezt 24 éve hallgatni. Néha elgondolkozok azon, hogy miért nem hagytál még el, vagy csaltál meg. Ha meg is történt, kérlek ne mondd el, mert a végén emberölést kísérelnék meg, mert ha valami nem változott az elmúlt években, az az irántad érzet forró szenvedély, és az őrölt féltékenység, mikor valaki megbámul téged az utcán.
|
|
| | Re: The Daredevil Morgans Szer. Ápr. 29 2020, 15:09 |
| Már csak Macy hiányzik, hogy teljes legyen a család, nagyon várjuk |
| | Re: The Daredevil Morgans |
| |
| mind álarcot viselünk ranggal rendelkezem |
| | The Daredevil Morgans | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |