★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 209 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 206 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Bűntársam a semmittevésben – kisöcsi | |
| | Bűntársam a semmittevésben – kisöcsi Szer. 18 Márc. - 12:52 |
| Arthur Wells | Play by: Luke Eisner (de alkuképes vagyok) Születési hely: New York Kor: 17-20 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: bármi Családi állapot: bármi Csoport: diák/művészet Történetünk: Hárman vagyunk tesók, de te mindig is közelebb álltál hozzám, mint Christine. Meg amúgy is ő most télen már a harmadik x-t is elhagyta. Nagyon jó kapcsolatunk volt kicsiként és ez az évek során egyáltalán nem változott. Bohém vagy, lüke és neked van a világon a legnagyobb szived. Te vagy a szürke életemben a szivárvány. Nagyjából egy éve laksz nálam, mert kb. ide menekültél, de én simán befogadtalak. Hely is volt, meg tudtam, hogy veled csak jobb az élet. Közös programunk a nagyon komoly előre megtervezett semmit tevés, és mikor festek unalomból te gyakran mellettem gitározol. Imádlak.
Igazából nincsen sok elvárás csak annyi hogy egy pörgős, tiszta lelkű édes fiút szeretnék, aki mellett mindenki mosolyog. Tovább ragaszkodok még a művészeti irányzathoz, a zenéhez való viszonyhoz. Minden más alkuképes. Ha megtetszik, regizz és dobj egy pm-t |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Bűntársam a semmittevésben – kisöcsi | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |