New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 244 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 242 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Vivien Sparks
TémanyitásVivien Sparks
Vivien Sparks EmptyKedd Márc. 17 2020, 20:47
Vivien Sparks

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Vivien Hannah Sparks
Becenevek:
Viv
Születési hely, idő:
New York, 1996.08.17
Kor:
23
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
özvegy, szingli
Csoport:
Üzlet
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
örökös, de eskü nem sokára szerez rendes állást
Ha dolgozik//Munkahely:
Sparks Vállalat (?)
Hobbi:
festés, fotózás, képszerkeztés
Play by:
Wallis Day

Jellem
Határozott személyiség, aki ritkán mutatja ki az érzéseit. Nem azért mert nem tudja, sokkal inkább mert szereti védelmezni azokat, mint valami hímes tojást. De hát nem ezt kéne mindenkinek csinálnia? Akkor nem lenne ennyire sok összetört szív. Jobb félni, mint megijedni. Sokan ridegnek és kőszívűnek tartják, pedig csak határozott és egyenes. Ő is tud nagyon laza lenni, és a “délig pizsamában lenni és oda kérni az ebédet” a kedvenc hobbija. Kevés emberrel áll szorosabb kapcsolatban, így leginkább az érzéseit a művein keresztül adja át. Persze ezeket kizárólag saját magának készíti. Néha olyan mintha két Viv lenne, egy az ajtó mögötti és egy akit a külvilág lát. Szereti magát higgadtnak mutatni, pedig valójában könnyen fel lehet idegesíteni. Nagyon nem szereti ha túlféltik és ha azt hiszik, hogy valamit nem tud egyedül megcsinálni. Nehezen tudja bevallani, ha segítségre van szüksége.
Imádja a fehér csokit és tulipánt, utál biciklizni és a kedvenc a Tél A négy évszakban.

Múlt
Anastasia Wells  (née Lessing) – anya. Még kisebb koromban meghalt, de már elengedtem. Néha eszembe jut, általában kellemes emlékeket őrzök vele kapcsolatban, de az összes már annyira távoli és homályos, hogy lehet hogy csak az elmém kreálmányai, amivel a lyukakat próbálom betömni.

Rudolph Wells – apa. A férjem, vagyis ha jobban akarunk fogalmazni a néhai férjem vezető mérnöke volt. Viszonylag jó kapcsolat volt közöttünk, de így visszanézve az együtt töltött évekre kissé olyan érzésem van, mintha mindig is valami oknál fogva tartottunk egymástól. Mintha lenne egy láthatatlan fal kettőnk között.  Vajon tudta, hogy miféle élet vár rám? Ő olyan sok dolgot tud, a mai napig a legokosabb ember, akivel valaha találkoztam.

Christine Sadler (née Wells) – nővér. Ő örökölte apánk eszét,amire mindig is féltékeny voltam. Meg úgy vele kapcsolatban elég sok mindenre. Ezért is szomorú látni, hogy hová jutott el… Vagy inkább, hogy hová nem. Azt mondja, hogy jó a család fekete bárányának lenni, de én látom a szemeiben, hogy ez azért annyira nem igaz. Ha valamiben hasonlítunk, akkor az, hogy mindketten nagyon jó szinésznők vagyunk, csak más módon. Az esküvőm óta nem beszéltem vele, talán a másodikra eljön.

Arthur Wells – öccs. A kisöcsém, aki azon kevés emberek közé tartozik, aki mosolyt tud csalni az arcomra. Ezt pedig általában a folytonos pörgésével teszi meg. Velem él a Central Parkra néző lakásomban. Igazi naplopó. Imádom.

Charles Sparks – néhai férjem. 20 éves voltam, amikor hozzá mentem, míg ő akkor már majdnem negyven volt. Persze nem volt szerelem közöttünk, sokkal inkább őt megfogta a szépségem, én pedig valami egészen szimpatikus érzést kezdtem el érezni amikor a közelében voltam. Röpke három évig voltunk házasok és azt kell mondanom, hogy hiányzik mióta már nincsen közöttünk. Azok a beszélgetések éjjelente, igen… Kifejezetten hiányzik és kifejezetten egyre inkább elveszettnek érzem magamat nélküle.

Megint azt a istenverte inget választotta ki magának. Pedig nagyon is jól tudja, hogy mennyire, de mennyire utálom. Igaz, van egy sejtésem, hogy direkt csinálja és csak élvezi, hogy ő akár még egy ilyen aprósággal is fel tud bosszantani. Főleg miután egy kicsit összekaptunk nagyjából fél órával ezelőtt.  Néha komolyan úgy érzem, hogy én vagyok 40 éves, ő pedig 21.  Kedvére van – ismerem annyira –, hogy ő egy pillantásával is képes megtörni a jeget, ettől pedig én még durcásabb leszek, ahogy a kocsiba várok, hogy végre beüljön mellém. Mert hogy szokásosan ő van csúszásban a készülődésben, és nekem kell rá várnom. Jó… Talán ez azért annyira nem szokásos. Mindegy.
Mikor pedig beül az a hamisítatlan mosollyal teszi meg, amire én csak válaszként megforgatom a szememet.  Nehogy azt higgye, hogy akkor ezzel el van rendezve minden. Áh, nem. Küzdenie kell, mindig küzdenie kell. Nem csak neki, hanem nekem is. Ilyenek vagyunk. Kicsit mindig harcolunk egymás ellen, aztán pedig hirtelen az egyik pillanatról a másikra egyszerre vérzünk el a harcmezőn.  Az emberek szemében nem vagyunk egy normális pár, de szerintem sem. Még abban sem vagyok biztos, hogy a pár szót lehet ránk használni. Mi férj és feleség vagyunk, lassan már egy éve, de nem pár, sokkal inkább társak.
A ruha alól kikandikáló combomat hideg kezével birtokába veszi én pedig azon nyomban rácsapok, mert hogy először is borzalmasan hideg a tapintása, másodszor, pedig mert késésben vagyunk és nincsen időnk semmilyen “kitérőre” sem.
Nem – mondom határozottan, ő pedig olyan arcot vág, hogy rögtön tudom, hogy mire gondol. Már három napja nem volt közöttünk szex, én pedig két napja nem csináltam már. Fogalmam sincsen, hogy tud-e róla, róluk. Furcsa módon legutóbbi alkalom után már bűntudat fogott el amiért más férfi ágyából szálltam ki.

Bő 2 évvel később…

A gyógyszeres dobozt a falnak vágom olyan erővel, amilyennel csak tudom. Ha egyáltalán vékony karjaimban van most egyáltalán bármi fajta erő. Azt várom ostoba módon, hogy az ütőstől hirtelen eltűnjön, de valójában csak a papír csomagolás horpad be egy kicsit, majd egy halk puffanással esik le a földre. Ezt a személyzet nagy eséllyel nem hallotta meg, mint ahogyan nagyon semmit sem. Én halkan gyászolok;  feketében és némán. Nem kell nekik látniuk a fájdalmamat, inkább eljátszom előttük a fiatal özvegy szerepét, aki felmérhetetlen nagyságú vagyont örökölt.
Kiszállok az ágyból magammal húzva a plédet, amit csupasz testem köré tekertem és elindulok az említett tárgy felé, hogy azt a kukába dobhassam. A balesete előtt egy héttel beszéltük meg, hogy abba hagyom a szedését. Igaz, valójában előtte sem miatta szedtem, sokkal inkább a többi férfi miatt, akikről mostmár biztosan vagyok benne, hogy tudott. Mikor pedig az idő múlásával ezeknek a férfiaknak a száma elérte a nullát, már értelmetlenné váltak a bogyók. Milyen jó is, hogy nem hagytam abba hamarabb. Fogalmam sincsen, hogy mit csinálnék most egy gyerekkel. Elég megküzdenem saját magammal és a hiányával.
Én mindig harcolok, mintha csak a lételemem lenne a harc. Egyszer már tényleg igazán megkóstolnám a győzelem ízét.
Utam utána a heves érzelmi állapotomat okozó levél felé fordul el, ami az szoba sarkában helyetfoglaló fésülködő asztalra tettem rá rögtön az elolvasása után.
Házassági ajánlat. Pedig még le se telt a gyászidőszak. Minek néznek engem? Egy fruskának, aki rögtön rohan a következő pénzes férjhez? Azt várja bárki is, hogy majd megkaphatja Charles örökségét? Menjen a jó b***s fr***ba!
Pedig én is jól tudom, hogy nem lehetek özvegy örökké.
Erősnek kell lennem és büszkének. Nem szabad, hogy most megtörjek, mikor ennyire kiszolgáltatott helyzetbe kerültem. A következő hetek történései az egész életemet megalapozzák, így minden egyes lépésemnél nagyon figyelnem kell, hogy mit is teszek.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Vivien Sparks
Vivien Sparks EmptySzer. Márc. 18 2020, 12:16
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Vivien!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

A fiatal karaktereknél mindig fenn áll a "veszély", hogy olyan életet éltek, amit lényegében még a tanuláson és esetleg egy-két szívtörésen túl nem sok dolog töltött ki, így pedig nincs is igazán miről írniuk – nos te ennek szöges ellentéteként dobtad ide be magad, 23 évesen pedig lassan több dolgot tapasztaltál meg, mint a kétszer ennyi idős hölgyek a köreitekben. Very Happy Erről személyes véleményt majd mond az, akinek joga van mások döntései felett ítélkezni; talán nem tűnik túl okos dolognak rögtön ilyen fiatalon házasságra adni a fejünket, főleg úgy, hogy már akkor tudjuk, ezt még véletlenül sem nevezzük szerelemnek, inkább talán... Üzleti érzéknek? Very Happy
Persze mindenki úgy boldogul, ahogy tud, te pedig ahogy elnézem, elég jól. Egy kissé meglepőnek tartom a házassági ajánlatos részt, elvégre, már nem két kecskéért adjuk oda a jó asszonyt a szomszéd faluba, de kétségkívül rendhagyó megoldásokat követelnek a rendhagyó helyzetek. Habár özvegy ilyen fiatalon valóban ne akarj örökké maradni, szerencsére nem kell az életedet valaki máséhoz kötni ahhoz, hogy lehess Valaki – elvégre, ott van az a bizonyos művészeted, amit ugyan annyira nem fejtettél ki, de mindenki először magának alkot, aztán érkezik valami lökés, akár külső, akár belső, amitől a publikumnak is felfedi. Ha pedig már jó színésznőnek vallod magad, sétálj csak be egy posztmodern műveket felvonultató galériába, s rögvest meglátod, hogy a művészetből megélést nem az alkotás reális művészeti értéke adja, hanem az, az alkotója mennyire tudja jól eladni magát. Ebben pedig bizonyos szemszögből elég jártasnak tűnsz, ha szabad így fogalmazni. Very Happy
Kényelemből nehéz hirtelen a saját vállalkozásnak nekifutni, de New York már csak olyan hely, hogy itt mindent is lehet, úgyhogy biztosan megtalálod a magad talaját! Vivien Sparks 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Vivien Sparks
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: