★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 177 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 175 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | My fiancé or not Kedd Márc. 17 2020, 20:01 |
| Csodás neved | Play by: Gui Fedrizzi, Taylor Lautner, William Levy Születési hely: Olaszország Kor: 25-30 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: szingli Csoport: Törvényen kívüli vagy más? Történetünk: Te vagy a vőlegényem. Legalább is apám szerint az kell, hogy legyél. De én nem akartam ezt, hisz nem is ismerlek. Megszöktem előled mielőtt bemutattak volna minket egymásnak. Nem tudom hogyan de megtaláltál, megtudtad hol vagyok. Ugyan nem említetted senkinek, hogy miért, de ide költöztél New Yorkba és folyamatosan engem figyelsz, ami egy idő után fel is tűnik nekem. Nem mondod el ki vagy valójában csak próbálsz a közelembe férkőzni. Mit akarsz? Megismerni? Játszadozni velem? Netán már láttál képekről és kezdtél valamit érezni irántam? Védeni akarsz? Vissza akarsz vinni Olaszországba? Áruld már el és végre ne kísérgess mindenhová. Bökd ki mi a francot akarsz tőlem! //Pb változtatható. Jelleme és története a megalkotóra van bízva. Csupán a fent leírtakhoz ragaszkodom. Annyit kell még tudni, hogy az apád apám legjobb embere, ezért akarja, hogy összeházasodjunk. Hogy milyen lesz majd a kapcsolatuk avagy mit akar Arianétól azt megbeszélhetjük egy PM keretében. Amit ígérhetek sok kalandos, veszélyes és izgalmas játékot // |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | My fiancé or not | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |