New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 166 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 165 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Migrénjeim okozója
TémanyitásMigrénjeim okozója
Migrénjeim okozója EmptyPént. Márc. 13 2020, 21:29
Valami szöxi név

Play by:
Kim Jong In
Születési hely:
rád bízva
Kor:
26-27-28
Lakhely:
Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
szingli (?)
Csoport:
bűnüldözés (starsky)
Történetünk:

Te..én..mi… Szerintem egy Kyborg vagy. Komolyan. És rettegek tőled. Én tudtam, hogy Jens csak a beetetés, az elején közölték velem, hogy nem mellette leszek, pedig vele olyan hamar megtaláltam a közös hangot. Túl szép volt, hogy igaz legyen. Rólad meg semmit nem tudtam, csak egy nyamvadt nevet, amit mikor kimondtam, mindig mélységes sajnálatát fejezte ki irányomba mindenki. Igen, felkészültem a legrosszabbra, nem érhet meglepetés. Gondoltam én naivan.
Aztán csak beléptél azon a nyamvadt ajtón, a kötéssel a kezeden, amitől annyira menőnek tűntél a szememben. És megláttalak, azt a tekintetet, amivel a franc tudja, hová küldtél el képzeletben. Új vagyok, persze, hogy tisztában voltam vele, téged is az ujjaim köré csavarlak, mint mindenkit az irodában, mert szeretnek, mert megnevettetem őket, mert lelkes vagyok, és energiabomba.
Aztán a pofám szakadt be, úgy estem rá, mikor sokadik próbálkozás után is, csak egy fáradt szemforgatást kaptam, és ellépve mellettem, meglöktél a válladdal, jelezve ennél jobban útban sem lehetnék. Meg akarok felelni neked, pontosan ezért, bármikor úgy érzem, segítségre szorulsz, pattanok, és töménytelen szart öntök a nyakunkba, amiből aztán neked kell kirángatni. A "maradj a kocsiban" is csak akkor működött, mikor odabilincseltél, talán az első közös akciónk volt, ami sikerrel végződött.
Nem tudom, hogy utálsz-e igazából, azt viszont messziről érzem, már a puszta jelenlétem is idegesít, és a hátad közepére se kívánsz. Ott szivatsz, ahol csak tudsz. Emlékszel? Mikor szakadó esőben a hulladéktelepet kutattam fel egy rohadt cetli miatt? Megtaláltam… ez, és a hasonló húzásaim azok, amik miatt nem rúgatsz ki, még ha őrült is vagyok, legalább is a szemedben. Pedig nem tudsz még semmit, gondolom én. Ami persze nem igaz, még a melltartó méretem is tudnád, ha érdekelnélek annyira, hogy fáradtságot vegyél arra, hogy lecsekkold. Téged viszont homály fed, még az igazi neved se tudja az igazgatón kívül senki.
Én viszont szeretném, ha megtörne köztünk a jég, ha egyszer képes lennél rám társadként tekinteni, és ahogy kezdem meglátni, mivel feszítem a húrt, úgy veszek vissza. Mindenesetre, még mindig a migrénem fő okozója vagy. De legalább baromi jól nézel ki.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Migrénjeim okozója
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: