★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 166 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 165 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Migrénjeim okozója Pént. Márc. 13 2020, 21:29 |
| Valami szöxi név | Play by: Kim Jong In Születési hely: rád bízva Kor: 26-27-28 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: szingli (?) Csoport: bűnüldözés (starsky) Történetünk: Te..én..mi… Szerintem egy Kyborg vagy. Komolyan. És rettegek tőled. Én tudtam, hogy Jens csak a beetetés, az elején közölték velem, hogy nem mellette leszek, pedig vele olyan hamar megtaláltam a közös hangot. Túl szép volt, hogy igaz legyen. Rólad meg semmit nem tudtam, csak egy nyamvadt nevet, amit mikor kimondtam, mindig mélységes sajnálatát fejezte ki irányomba mindenki. Igen, felkészültem a legrosszabbra, nem érhet meglepetés. Gondoltam én naivan. Aztán csak beléptél azon a nyamvadt ajtón, a kötéssel a kezeden, amitől annyira menőnek tűntél a szememben. És megláttalak, azt a tekintetet, amivel a franc tudja, hová küldtél el képzeletben. Új vagyok, persze, hogy tisztában voltam vele, téged is az ujjaim köré csavarlak, mint mindenkit az irodában, mert szeretnek, mert megnevettetem őket, mert lelkes vagyok, és energiabomba. Aztán a pofám szakadt be, úgy estem rá, mikor sokadik próbálkozás után is, csak egy fáradt szemforgatást kaptam, és ellépve mellettem, meglöktél a válladdal, jelezve ennél jobban útban sem lehetnék. Meg akarok felelni neked, pontosan ezért, bármikor úgy érzem, segítségre szorulsz, pattanok, és töménytelen szart öntök a nyakunkba, amiből aztán neked kell kirángatni. A "maradj a kocsiban" is csak akkor működött, mikor odabilincseltél, talán az első közös akciónk volt, ami sikerrel végződött. Nem tudom, hogy utálsz-e igazából, azt viszont messziről érzem, már a puszta jelenlétem is idegesít, és a hátad közepére se kívánsz. Ott szivatsz, ahol csak tudsz. Emlékszel? Mikor szakadó esőben a hulladéktelepet kutattam fel egy rohadt cetli miatt? Megtaláltam… ez, és a hasonló húzásaim azok, amik miatt nem rúgatsz ki, még ha őrült is vagyok, legalább is a szemedben. Pedig nem tudsz még semmit, gondolom én. Ami persze nem igaz, még a melltartó méretem is tudnád, ha érdekelnélek annyira, hogy fáradtságot vegyél arra, hogy lecsekkold. Téged viszont homály fed, még az igazi neved se tudja az igazgatón kívül senki. Én viszont szeretném, ha megtörne köztünk a jég, ha egyszer képes lennél rám társadként tekinteni, és ahogy kezdem meglátni, mivel feszítem a húrt, úgy veszek vissza. Mindenesetre, még mindig a migrénem fő okozója vagy. De legalább baromi jól nézel ki.
|
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Migrénjeim okozója | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |