★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 309 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 308 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | A megfigyelőm Pént. Jún. 09 2017, 22:20 |
| Leon...? Teljes név: rajtad áll Play by: Wentworth Millet vagy valami hasonló Születési hely: amit szeretnél Kor: 35 körül Lakhely: amit szeretnél Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: egyedülálló Csoport: törvényszegők és munkanélküliek
Azt hiszem Leon a neved, legalábbis mintha ez állt volna egy iratodon, de pontosan nem tudom, hogy tényleg az lennél-e. Nekem legalábbis az vagy, mert így legalább tudom az arcodat kötni egy névhez is. Tudod elég különös, hogy mindig kb ugyanakkor jössz a kávézóba, és rengetegszer bámulsz. Bár lehet ez csak nekem különös, de az is lehet, hogy csak paranoiás vagyok. Mondjuk nem tudom, hogy igazából az apám bérelt fel, hogy keress meg, és vigyél haza. Csak valamiért te ezt nem akarod olyan gyorsan elintézni. Már lassan 1 hónapja tudod hol is vagyok, rendszeresen figyelsz, és vársz. Vársz, mert tudod milyen az, amikor olyan helyre akarnak bezárni, ahonnan már elszöktél. Hagyni akarsz nekem egy lehetőséget, csak nem tudod, hogy az apám haragja nem fog-e utolérni. Azt tervezed, hogy megközelítesz, és nem is akárhogyan. Először persze barátian tennéd, aztán már talán mással is próbálkoznál. Egy kicsit szórakoznál is legalább, de elsősorban meg akarod tudni, hogy mi is történt, miért nem vagyok az, akit a tv-ben láttál.
// Kicsit nehéz leírni, de remélem érthető mire gondoltam. Nagyon fontos lenne nekem, hiszen imádnék egy ilyen plotot, főleg, hogy Luci valószínűleg először félne tőle, és csak lassan barátkozna meg vele. Pb-nek örülnék, de persze nem a világ vége a változtatás, csak együtt keressünk egy új arcot, ha lehet :vigyori: Nagyon sok megkötésem nem lenne, szóval gyere gyorsan, kapsz egy rakat sütit és szeretet, ha megjöttél :pls: |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | A megfigyelőm | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |