★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 273 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 271 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Best bro ever - Mihail Csüt. Jan. 16 2020, 17:07 |
| Mihail Chamberlain | Play by: Bill Skarsgard Születési hely: ismeretlen Kor: 20 Lakhely: Staten Island Szexuális beállítottság: lepj meg Családi állapot: ezzel is Csoport: diákok, vagy más Történetünk: Fél évvel vagy idősebb nálam. Legalább is ennyit beszéltünk meg, lévén egyikünk se tudja pontosan születésének adatait. Ahogy azt se, miért éppen téged, vagy engem ragadtak ki a környezetükből, és tettek fel arra a bizonyos platóra, mert igen, ott voltál mellettem a kamionon, ezt megtudtuk. Egy végtelenül nyugodt ember vagy, akinek minden mindegy, de azért nem kéne. Mindig ezt hallom tőled, de sose állítanál sose hagynád, hogy ne tegyek meg valamit, amit nem akarok. Csekéjke éveink ellenére is történelmünk van már, annyi mindent éltünk át együtt. És nem értem. Nem értelek. Te így beletörődtél ebbe, ami van és próbálod a hasznodra fordítani, sose kerested a valódi szüleid, ellenben míg én igen, végig ott voltál mellettem, és szó szerint a karjaid között törtem össze, mikor megtudtam, hiába. Talán pont ezt akartad elkerülni? Az érzést, mikor megtudod, felesleges a reménykedés, hiába hiszed, hogy valahol várnak, mert szeretnek? Piszok szar, elárulom, és bánom, hogy akkor annyira makacs voltam, hisz azóta indultam el a lejtőn. Te csak egyet bánsz, hogy azon az éjjelen nem értél időben haza... nem vetted fel a telefont, de héj, túléljük, nem? Na, meg azóta egy csörgésre felveszed, és fájdalmas nyögések közepette hallgatod végig azokat a mérhetetlen faszságokat, amiket öt perc alatt képes vagyok összehordani neked. De te így szeretsz, és hiába tudod, sűrűbben vagyok beállva, mint nem, elfogadod, mert akkor is ott vagy, mikor az agyam tiszta, és egyszerűen másként nem bírok megküzdeni ezzel az egésszel. Nem vagy elragadtatva Axtontól, jó báty módjára úgy hiszed, jobbat érdemelnék, mégse szólsz egy nyamvadt szót se erről. Testvérek vagyunk. Ez biztos. Meg az is, ha nem lennél, már Aisha meg én se lennénk. //lényegében ennyi, gyereeeee // |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Best bro ever - Mihail | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |