★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 128 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 128 vendég :: 2 Bots Nincs A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Apa és... apa? Pént. Jan. 03 2020, 23:51 |
| XY Rain & névtelen párja | Play by: korban, nemben passzoló Születési hely: szabad a gazda Kor: 44+ Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: homoszexuális Családi állapot: Lemaradtam valamiről? Csoport: leginkább üzlet vagy hivatal Történetünk: Avagy Mike és Sulley meleg kiadásban. Apa FOGLALT- A szerepeket talán összecseréltétek akkortájt, mert te sokkal inkább vagy Mike görcsössége, félelme, mint az ember, aki egyszemű lett arra a délutánra.
- Nyilvánvalóan apának hívtam eddig, így a keresztneve választható, a családneve Rain.
- Republikánus családból származik, így a konzervatív erkölcsök és elvárások erőteljes hatást gyakoroltak az életére. Emiatt vette feleségül anyát: Saoirse Moriarty-t egy terjeszkedő, eredetileg helyi vendéglátó egységnek indult házi termékek árusításával foglalkozó üzletember lányát. Anya fiatalon halt meg. Te tisztelted őt, a magad módján szeretted is, de nem tudtál vonzódni hozzá, mert valójában a férfiakhoz vonzódsz, de úgy láttad ezt nem tudnád beadagolni a családodnak, ezért feleséget választottál. Nos, ebből a frigyből lettem én, a mókás rendbontó.
- Szerintem feltörekvő üzletember/politikus, így méginkább lesajnált.
- Nehezen vállalta fel a kapcsolatukat a párjával.
- Nem tettem arról sem említést, hogy együtt élnek, vagy külön, csak arról, hogy már felvállalták a másikat.
- Ha tárgyakkal kellene leírnom: nyakkendő, zakó, kávé, újság, titkárnő.
- Szabálykövető, kicsit karótnyelt olykor, megfelelési kényszer a szótára első cikkelye, főleg az elit közegnek való megfelelés, némileg szorongó.
- Jelenleg miattam és a párja miatt gyakran kerül ellentmondásba korábbi értékrendjével, ám alapvetően még mindig a konzervatív hozzáállást igyekszik képviselni.
- Szépen rajzol(t).
Apa párja FOGLALT- Még nem neveztem nevén.
- Nem tettem arról sem említést, hogy együtt élnek, vagy külön, csak arról, hogy már felvállalták a másikat.
- Beöltözött Mike Wazowskinak a kedvemért egyszer farsangkor
- Meglehetősen gazdag, nagy befolyással rendelkezik elit körökben, ennek alapja lehet szállodalánc, politika, ingatlanipar, akár vlami app, vagy tech cég.
- Nagykutyának képzelem őt, de személyiségre mégis lezserebbnek, aki ellensúlyozza és elsimítja kicsit apám görcsösségét.
- Mindenesetre demokrata.
További infók az előtörténetemben. A kezeteket szinte alig kötöttem meg, így a karakterek dús fantáziával megtölthetőek további tartalmakkal, rétegekkel. Hajrá! Nagyon várom őket!. Csak gyertek gyorsan! |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Apa és... apa? | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |