New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 128 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 128 vendég :: 2 Bots
Nincs
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Apa és... apa?
TémanyitásApa és... apa?
Apa és... apa? EmptyPént. Jan. 03 2020, 23:51
XY Rain & névtelen párja

Play by:
korban, nemben passzoló
Születési hely:
szabad a gazda
Kor:
44+
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
homoszexuális
Családi állapot:
Lemaradtam valamiről?
Csoport:
leginkább üzlet vagy hivatal
Történetünk:

Avagy Mike és Sulley meleg kiadásban.
Apa FOGLALT
  • A szerepeket talán összecseréltétek akkortájt, mert te sokkal inkább  vagy Mike görcsössége, félelme, mint az ember, aki egyszemű lett arra a délutánra.
  • Nyilvánvalóan apának hívtam eddig, így a keresztneve választható, a családneve Rain.
  • Republikánus családból származik, így a konzervatív erkölcsök és elvárások erőteljes hatást gyakoroltak az életére. Emiatt vette feleségül anyát: Saoirse Moriarty-t egy terjeszkedő, eredetileg helyi vendéglátó egységnek indult házi termékek árusításával foglalkozó üzletember lányát. Anya fiatalon halt meg. Te tisztelted őt, a magad módján szeretted is, de nem tudtál vonzódni hozzá, mert valójában a férfiakhoz vonzódsz, de úgy láttad ezt nem tudnád beadagolni a családodnak, ezért feleséget választottál. Nos, ebből a frigyből lettem én, a mókás rendbontó.
  • Szerintem feltörekvő üzletember/politikus, így méginkább lesajnált.
  • Nehezen vállalta fel a kapcsolatukat a párjával.
  • Nem tettem arról sem említést, hogy együtt élnek, vagy külön, csak arról, hogy már felvállalták a másikat.
  • Ha tárgyakkal kellene leírnom: nyakkendő, zakó, kávé, újság, titkárnő.
  • Szabálykövető, kicsit karótnyelt olykor, megfelelési kényszer a szótára első cikkelye, főleg az elit közegnek való megfelelés, némileg szorongó.
  • Jelenleg miattam és a párja miatt gyakran kerül ellentmondásba korábbi értékrendjével, ám alapvetően még mindig a konzervatív hozzáállást igyekszik képviselni.
  • Szépen rajzol(t).

Apa párja FOGLALT
  • Még nem neveztem nevén.
  • Nem tettem arról sem említést, hogy együtt élnek, vagy külön, csak arról, hogy már felvállalták a másikat.
  • Beöltözött Mike Wazowskinak a kedvemért egyszer farsangkor
  • Meglehetősen gazdag, nagy befolyással rendelkezik elit körökben, ennek alapja lehet szállodalánc, politika, ingatlanipar, akár vlami app, vagy tech cég.
  • Nagykutyának képzelem őt, de személyiségre mégis lezserebbnek, aki ellensúlyozza és elsimítja kicsit apám görcsösségét.
  • Mindenesetre demokrata.

További infók az előtörténetemben. A kezeteket szinte alig kötöttem meg, így a karakterek dús fantáziával megtölthetőek további tartalmakkal, rétegekkel. Hajrá! Nagyon várom őket!. Very Happy Csak gyertek gyorsan!
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Apa és... apa?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: