New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 326 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 325 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

... alexandre ...
Témanyitás... alexandre ...
... alexandre ... EmptyKedd Júl. 02 2019, 12:39
Alexandre …

Play by:
Taron Egerton
Születési hely:
Franciaország
Kor:
Huszonnyolc
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Fogalmam sincs
Csoport:
Bűnöldözés
Történetünk:

Csak tudnám, hogy csinálod azt a finom süteményt, amit minden reggel magaddal hozol a kávézómba. Sértésnek veszem ám, hogy eljössz és ahelyett, hogy tőlem vennéd meg a reggelit, inkább otthonról hozod. Tudom, pocsék a felhozatal, de mégsem kéne ilyen nyíltan az orrom alá dörgölnöd. Egy szerencséd van. Hogy mindezek ellenére, roppant jó a teherbírásod. Nem vagyok egy jófej főnök, tudom, inkább egy hárpiára hajazok, de mégis kitartottál mellettem. Elég korai lenne kijelentenem, hogy eddig te vagy a legjobb pincérfiúm, de így van. Még ha sosem mondom a szemedbe. Azt viszont minden áldott nap, hogy bárcsak olyan formás seggem lenne, mint neked. Ne félj, ez nem munkahelyi zaklatás és nem használom ki, hogy tőlem kapod azt a kevéske kis fizetésed. Csupán szeretem legeltetni rajtad a szemem és úgy tűnik, te ezt kicsit sem bánod.
Imádom az akcentusod, meg a százfelé álló, semmitmondó hajadat. Hogy pontos vagy és annak ellenére, hogy szarul megy a biznisz, mindig jössz és nem hagysz cserben. Csak az idegesít, hogy folyton a sarkamban vagy.

Egy szépen felépített kapcsolatot szeretnék kihozni kettejüknek.
Először főnök-beosztott szerepben tetszelegtek, de mindketten vonzónak találták a másikat. Sky semmit sem tud Alex (ha nem tetszik, változtathatsz) múltjáról, egyelőre örül, hogy van, aki jelentkezett a meghirdetett állásra.
Most ott tartanak, hogy barátnak mondatják egymást, de még egyikük sem nyílt meg igazán a másiknak. Ahogy testiség sem volt közöttük.
Szeretnék eljutni a nagy egymásra találáshoz, miközben Alex végig azon munkálkodik, hogy kiszedjen minden hasznos információt Sky-ból (itt kell elolvasni a hölgyemény lapját), hogy meg tudják, mi is történt pontosan azon az estén. A srác ugyanis ügynök, olyan álruhás féle. Na nem mint Batman, de érted... ➟ ebből jön a bűnüldözés csoport  
Egyébként, rengeteg karakterrel lehet plotolni, nem maradnál csak az én nyakamon. (:
Várlak  ... alexandre ... 1471401822  
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

... alexandre ...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Émile Alexandre Favreau

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: