New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 336 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 334 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

helikopterszülők
Témanyitáshelikopterszülők
helikopterszülők EmptyKedd Jún. 04 2019, 22:16
harrison crale

Play by:
Dan Stevens
Születési hely:
valószínűleg NY
Kor:
35 év
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
nős
Csoport:
üzlet / hivatal / kutatás?
Történetünk:

Kibaszott giccs az egész. A pároknak öt év házasság után meg kellene tiltani, hogy így cukiskodjanak. Gusztustalan. A múltkor is, az alapítványi bálon – azt hitték, hogy senki nem látja őket, de… mit mondhatnék, nagyon kellemetlen volt. Cindyvel azt sem tudtuk, hova nézzünk! Harrison sokkal, sokkal fiatalabb – egyébként is, milyen férfi vesz feleségül egy nála majdnem tíz évvel idősebb nőt? A grillpartin levette a pólóját a sütéshez. Azóta a nejem előre köszön neki. Többször is hívta már Jimet vadvízi evezésre, de a férjem, hogy is mondjam, nem az a vagány, vadvízen evezős típus. Catharine rohadt szerencsés. Rendszeresen látom, hogy Harrison hozza el a fiaikat az iskolából. Kedves tőle, pedig a felesége egész nap csak otthon ül. Szánalmas. Nagyon gondoskodó apának tűnik, bárcsak az én férjem szeretné így a srácainkat! Micsoda idegesítő seggfej – Catharine jobbat is találhatott volna. A pénz nem minden. Tudom, nem kéne ezt mondanom, de a fiaik olyan – olyan erőszakosak. Többször bántották már az én kis Lilymet. Elképesztő pasi. Jóképű, gazdag, eszelősen szerelmes – kell lennie egy csontváznak a szekrényben, nem igaz?
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: helikopterszülők
helikopterszülők EmptyKedd Jún. 04 2019, 22:31
joy ---

Play by:
Zoe Kravitz
Születési hely:
túl az óperencián
Kor:
27-33 év
Lakhely:
kacsalábon forog?
Szexuális beállítottság:
odabízva
Családi állapot:
semmi közöm nem lenne hozzá
Csoport:
amit illőnek érzel
Történetünk:

Joy nem illik közénk. Egyikünk sem érti, mit keres itt. A lányának ő fonja a karkötőket, bah, persze. Felvág arra, hogy mindent otthon termeszt! A múltkor volt képe megkérdezni a  boltban, hogy miért nem hoztam magammal vászonszatyrot! A férje, állítólag, elhagyta. Már ha volt neki. Van valami pasi, aki fel-felbukkan, és elviszi a kislányt iskola után, de hát nem kérdeztünk rá, nem akarunk indiszkrétek lenni. Nem értem, miért szervez éppen a Crale-fiúkkal játszórandit a gyerekének - mindenki tudja, hogy azok olyan erőszakosak. A hét végén láttam őt együtt kávézni Catharine-nel. Nem értem, mit esznek egymáson! Oké, nem mintha az én dolgom lenne, de mindannyian láttuk, hogyan táncolt Joy azon a tavaszköszöntő kerti partin! Én mondom, csak idő kérdése, mielőtt rámászik valamelyikünk férjére. Már így is mindegyiknek feláll tőle, ez biztos.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

helikopterszülők
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: