★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 307 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 304 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 8:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:28 pm-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:10 pm-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 10:42 pm-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 10:30 pm-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 9:17 pm-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 9:02 pm-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 8:57 pm-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 8:22 pm-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 7:02 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | my paperboats Csüt. Május 30, 2019 8:36 am |
| Bianca Fitzpatrick Play by: Nina Dobrev, vagy Victoria Justice Születési hely: Manhattan Kor: 2002.április 07. Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: amit akarsz Családi állapot: amit akarsz Csoport: diákok Történetünk: Bianca, a tesóm vagy. A húgom. Három perccel előztelek meg születésünkkor, és ezt azóta is éreztetem veled. Gyerekként nagyon szerettük egymást. Mindent együtt csináltunk, és mindig ugyan olyan ruhában akartunk járni, aztán jött a gimi, és az útjaink elváltak, ahogy lennie kellett. Te mentél a te barátaidhoz, bár én csak rusnya gyíkoknak hívom őket , én meg mentem az enyéimhez. Te meg én tudod, nem passzolunk össze igazán. Te elítéled azt, amit én életvitel szerűen folytatok. Voltál már egyáltalán férfival? Nem hiszem... bár én nem ítéllek el. Hagyom, hogy fortyogj magadban azon, hogy milyen pletykákat hallassz rólam, és eszem ágában sincs elárulni, hogy melyik igaz, és melyik nem. // Jelenleg a kapcsolatuk ilyen vakvágányon futó történet, de szeretném, hogyha megjön az életem kulcskaraktere is, akkor az ott adódott problémák miatt a tesók is közelebb kerülnének egymáshoz. A pb-k egyikének örülnék, tekintve, hogy ikrek, a név az változtatható. Gyere gyorsan, és vágj hozzám egy pm-et. A kisasszony a legjobb kezekbe került Ophelia "Ophie" Turner Play by: Maia Mitchell ? Születési hely: Manhattan Kor: 2002.06.13. Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: amit akarsz Családi állapot: amit akarsz Csoport: diákok Történetünk: Ophie, tudod jól, hogy te vagy az én jobbkezem, és a legjobb barátnőm. Már kilencedikben egymásra találtunk, és tudtuk, hogy ez nem csak egy remek barátság, hanem kölcsönös ugródeszka, és üzleti terv lesz közöttünk. A bátyád, Don volt az iskolai kosárcsapat kapitánya, mellesleg egy igencsak népszerű fiú a maga idejében, így nem is találhattam volna jobbat nála arra, hogy felkaroljon. Bemutattál neki, én lefeküdtem vele, és a karrierem el is kezdett felfelé ívelni, téged pedig természetesen rántottalak magammal, hiszen az üzlet az üzlet. Együtt lettünk népszerűek. A kisebbek fejet hajtanak nekünk a folyosón, a velünk egyidősek meg inkább elkerülnek, csak ne kelljen a szemünkbe nézniük. De te is tudod, hogy mi igazából nem vagyunk barátok. Nem az embert szereted bennem, hanem a jövőt. A csillogást. Tudod, hogy ha ez a barátság közöttünk megszakadna, akkor a te csillagod kihúnyna, és még két évünk van hátra a középiskolából. Azt a kettőt nem akarod szürke kisegérként élni. Tudod, hogy ez lenne, mert te nem vagy olyan, mint én. Te nem lennél képes ey éjszaka alatt, két fiúval is ágyba bújni, vagy addig inni, amíg reggel nem tudod, hogy hol keltél fel éppen. Sántikálsz valamiben, Ophie? Le akarod taszítani a királynőt? A népnek kenyér kell, és cirkusz. Én pedig a legjobb királynó vagyok ahhoz, hogy cirkuszt adjak a népnek. De te, képes lennél rá?
//Ennyi. A név változtatható, csak az ET-mben szerepel Opheliaként, illetve a pb is csak ötlet. A kapcsolatuk további részét megbeszéljük, ha megérkeztél. Nagyon várlak [/justify] |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | my paperboats | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |