★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 320 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 318 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Zongorista Vas. Május 19 2019, 21:21 |
| Csodás neved Play by: Dylan Fosket van a képen, de bárki lehetsz Születési hely: Mindegy Kor: 20-25 Lakhely: Ahol akarsz Szexuális beállítottság: Amit akarsz Családi állapot: Amit csak akarsz Csoport: Művész/zongorista Történetünk: Mit is mondhatnék neked? Nem ismerjük egymást igazán, és néhányszor láthattál már a zongoraestjeiden, amik egyre népszerűbbek. Te nem tudod, de miattam vagy ott, ahol vagy. A múltban, egy véletlennek köszönhetőn apád belekeveredett egy mocskos ügybe és elvesztette az életét, és úgy éreztem nem volt jogos, így valami diszkrét módon, elkezdtem a gondodat viselni, ha már anyád beleőrült a gyászba és használhatataln idegtömeg. A legjobb iskolákba kerültél be, és a pályázataid megnyerték a versenyeket. Bejutottál egy neves zeneakadémiára és most kezdessz kiforrni. Lassan felnőtt férfiként, a saját lábadon fogsz állni, és tudni akarod ki vagyok én. Miért nem tudsz semmit arról, ki támogat és ki a te tündérkeresztapád. Én nem akarom hogy megtudd. Támogatom az életed, pénzzel és egy kis befolyással de ennél többet nem akarok tőled és nem akarom hogy te akarj. Ám bár kíváncsi és nyughatatlan vagy, és előbb utóbb el jutsz hozzám. Vajon rájöttél, ki vagyok én? Kérdőre akarsz vonni, vagy inkább hálás vagy nekem? Nem tudom. //Tehetséges zongoristát keresek, akiben megvan a tehetség, és a zenei estek versenyeznek érte. Megfigyelte már hogy mindez akkor indult be amikor az a különös alak lezser eleganciával ellátogatott az egyik kis klub fellépésre. Onnantól megindult az érdeklődés felé, és ennek a különös embernek tudja be. A karakterek között semmi sincs. Pusztán egy mentor és tanítvány és Lopez nem is akarja hogy belekeveredjen a sötét ügyeibe de ha bele fog,hát bele fog, user döntése lesz Gyere kis tehetségem, aranyozd be a napjaim. // |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Zongorista | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |