★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 218 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 214 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Untass tesó avagy uncsitesó | |
| | Untass tesó avagy uncsitesó Hétf. Márc. 27 2017, 22:05 |
| John Stewart Teljes név: John Stewart Play by: Matthew Daddario Születési hely:válasz ide Kor: válasz ide Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: válasz ide Családi állapot: válasz ide Csoport: válasz ide
Uncsitesó, te akkora egy idióta vagy, szégyen vagy az üzletemre nézve, arról nem is beszélve, hogy ekkora szerencsétlenség vagy. Már rég ki kellett volna, hogy rúgjalak, mert egy hatalmas hülye vagy és nem tudom elégszer elmondani ezt neked. HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE!
Idegesen kiabálok a telefonba, mások talán hülyének néznek, de baromi ideges vagyok. - Valamelyik köcsög buzi csöves betörte az ablakot és a kibaszott biztosító nem akar perkálni. - kiabálom már bele közvetlen a mikrofonba, mikor John beközli, hogy nem érti a helyzetet. Ez egy méregdrága ablak lesz, kibaszottul nagy és elég vastag is volt.. Fogom a fejemet és próbálok gondolkodni, mitévő legyek. - Kihívtad a rendőrséget? - megáll az eszem, ez teljesen idiótának néz engem, már rég felvették a jegyzőkönyvet és lefotóztak mindent, de a fukar biztosítani egyetlen egy dollár sem akar nekem perkálni a károm miatt. - Kihívtam cseszd meg... Idiótának nézel? - már megszokhatta, hogy ilyen trágárul beszélek vele, ez velem jár.. Hát nem jutottam semmivel sem előrébb, van elég pénzem, nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy kevesebb piát fogok tudni rendelni jövőhétre és akkorra van beharangozva egy bazinagy buli, na nem mintha a biztosító ilyen hamar fizetne, ha hajlandó lesz rá egyáltalán. - Akkor nincs para, de most nem érek rá. Szia. -egyszerűen kinyomta a telefont, csak úgy fogta magát és ujját a piros gombra helyezte..
Ez sokat megmutat a kapcsolatunkból, nem is akarok ódákat írni, told ide a beled, hogy lebaszhassalak! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Untass tesó avagy uncsitesó | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |